kerekasztal

pécsi warhammer közösség
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  Belépés  

Share
 

 40K szabálykérdéseim

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next
SzerzőÜzenet
TöKöS
zászlós
zászlós
TöKöS

Male Hozzászólások száma : 130
Age : 26
Location : ...on the road to the Valhalla...
Registration date : 2009. Feb. 22.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyHétf. Jan. 16, 2012 11:45 pm

subaggut írta:
Bm írta:
subaggut írta:
Szabályos az, ha beragasztom a drop pod ajtókat? Becsukni lehetetlen rendesen, és a belsejét így nem kellene festeni. Igazából utóbbi nem lenne probléma, de ha állandóan lógnak az ajtók, az idegesítő.
Szabályilag ugye úgy van, hogy amikor leesik az ajtók kinyílnak.
De eddig még nem voltam olyan versenyen, ahol ne fogadták volna el azt, ha be volt ragasztva, egyszerüen csak át lehetett löni rajta, vagyis LoS-nézéshez levették.
Amúgy aki ki akarja nyitni az ajtókat az sem jár jobban mert baromi nagy helyet foglalnak a kitárt ajtók és a legtöbb csatatéren modellek/terep miatt úgy sem tudod rendesen kinyitni öket. Játéktechnikailag az ajtók pedig nem számítanak a jármü törzsének, vagyis tényleg nem sokat számít.

Röviden: ragaszd be nyugodtan, és ne feledd, hogy át lehet rajta löni.

Köszi, biztosan be is ragasztom így , kezd az idegeimre mellé a lafogás Smile

bluetech? Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Male Hozzászólások száma : 405
Age : 30
Registration date : 2009. Mar. 01.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyVas. Jan. 15, 2012 11:33 am

MAXXxxx írta:
Laci írta:
Lenne egy kérdésem amire nem találtam semmit.

Paladin Squad tartalmaz egy Apothecaryt, így az osztag megkapja a Feel No Pain special rulet amíg Ő él.
Amennyiben csatlakozik hozzájuk egy karakter, Ő is megkapja ezt a szabályt?

termeszetesen.



Én is így tartottam ésszerűnek, köszönöm a választ!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Male Hozzászólások száma : 1112
Location : Somewhere Far Beyond
Registration date : 2008. Jan. 07.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyVas. Jan. 15, 2012 10:47 am

Laci írta:
Lenne egy kérdésem amire nem találtam semmit.

Paladin Squad tartalmaz egy Apothecaryt, így az osztag megkapja a Feel No Pain special rulet amíg Ő él.
Amennyiben csatlakozik hozzájuk egy karakter, Ő is megkapja ezt a szabályt?
termeszetesen.


Suba: ragaszd, en is mind beragasztottam
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://exalted.freeweb.hu
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyVas. Jan. 15, 2012 4:38 am

Bm írta:
subaggut írta:
Szabályos az, ha beragasztom a drop pod ajtókat? Becsukni lehetetlen rendesen, és a belsejét így nem kellene festeni. Igazából utóbbi nem lenne probléma, de ha állandóan lógnak az ajtók, az idegesítő.
Szabályilag ugye úgy van, hogy amikor leesik az ajtók kinyílnak.
De eddig még nem voltam olyan versenyen, ahol ne fogadták volna el azt, ha be volt ragasztva, egyszerüen csak át lehetett löni rajta, vagyis LoS-nézéshez levették.
Amúgy aki ki akarja nyitni az ajtókat az sem jár jobban mert baromi nagy helyet foglalnak a kitárt ajtók és a legtöbb csatatéren modellek/terep miatt úgy sem tudod rendesen kinyitni öket. Játéktechnikailag az ajtók pedig nem számítanak a jármü törzsének, vagyis tényleg nem sokat számít.

Röviden: ragaszd be nyugodtan, és ne feledd, hogy át lehet rajta löni.

Köszi, biztosan be is ragasztom így , kezd az idegeimre mellé a lafogás Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Male Hozzászólások száma : 405
Age : 30
Registration date : 2009. Mar. 01.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyVas. Jan. 15, 2012 1:57 am

Lenne egy kérdésem amire nem találtam semmit.

Paladin Squad tartalmaz egy Apothecaryt, így az osztag megkapja a Feel No Pain special rulet amíg Ő él.
Amennyiben csatlakozik hozzájuk egy karakter, Ő is megkapja ezt a szabályt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bm
ezredes
ezredes
Bm

Male Hozzászólások száma : 1328
Age : 36
Location : Over the rainbow
Registration date : 2008. Apr. 14.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyVas. Jan. 15, 2012 1:38 am

subaggut írta:
Szabályos az, ha beragasztom a drop pod ajtókat? Becsukni lehetetlen rendesen, és a belsejét így nem kellene festeni. Igazából utóbbi nem lenne probléma, de ha állandóan lógnak az ajtók, az idegesítő.
Szabályilag ugye úgy van, hogy amikor leesik az ajtók kinyílnak.
De eddig még nem voltam olyan versenyen, ahol ne fogadták volna el azt, ha be volt ragasztva, egyszerüen csak át lehetett löni rajta, vagyis LoS-nézéshez levették.
Amúgy aki ki akarja nyitni az ajtókat az sem jár jobban mert baromi nagy helyet foglalnak a kitárt ajtók és a legtöbb csatatéren modellek/terep miatt úgy sem tudod rendesen kinyitni öket. Játéktechnikailag az ajtók pedig nem számítanak a jármü törzsének, vagyis tényleg nem sokat számít.

Röviden: ragaszd be nyugodtan, és ne feledd, hogy át lehet rajta löni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptySzomb. Jan. 14, 2012 3:22 am

Egy újabb kérdés, amire nem igazán találtam választ gugli barátommal sem:

Szabályos az, ha beragasztom a drop pod ajtókat? Becsukni lehetetlen rendesen, és a belsejét így nem kellene festeni. Igazából utóbbi nem lenne probléma, de ha állandóan lógnak az ajtók, az idegesítő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Male Hozzászólások száma : 1694
Age : 39
Location : Pécs
Registration date : 2007. Dec. 11.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptySzer. Nov. 09, 2011 10:42 pm

nyilván. de nem hagyhattam ki.

_________________
Infinity: Yu Jing, Imperial Service, Japanese Sectorial
WH fantasy: Empire
WH 40k: Space Wolf
Naval Thunder: Német Haditengerészet
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://birodalmikronika.wordpress.com/
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptySzer. Nov. 09, 2011 9:31 pm

Köszönöm a választ, én értettem, mire értette. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Male Hozzászólások száma : 900
Location : Pécs
Registration date : 2008. Oct. 09.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptySzer. Nov. 09, 2011 9:29 pm

igen, és igen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Male Hozzászólások száma : 1694
Age : 39
Location : Pécs
Registration date : 2007. Dec. 11.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptySzer. Nov. 09, 2011 9:10 pm

Patrik írta:
subaggut írta:
Megmondaná nekem valaki, hogy melyik a jelenleg érvényben lévő ork kódex, a 2007-es?

igen

most arra válaszoltál, hogy megmondanád neki, vagy arra, hogy a jelenleg érvényben lévő kódex az a 2007-es? Laughing

_________________
Infinity: Yu Jing, Imperial Service, Japanese Sectorial
WH fantasy: Empire
WH 40k: Space Wolf
Naval Thunder: Német Haditengerészet
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://birodalmikronika.wordpress.com/
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Male Hozzászólások száma : 900
Location : Pécs
Registration date : 2008. Oct. 09.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptySzer. Nov. 09, 2011 1:54 pm

subaggut írta:
Megmondaná nekem valaki, hogy melyik a jelenleg érvényben lévő ork kódex, a 2007-es?

igen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptySzer. Nov. 09, 2011 1:51 pm

Megmondaná nekem valaki, hogy melyik a jelenleg érvényben lévő ork kódex, a 2007-es?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Male Hozzászólások száma : 900
Location : Pécs
Registration date : 2008. Oct. 09.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptySzomb. Nov. 20, 2010 12:06 am

olvastátok az új faq-ot? Elég durva.

Más: Norbi mi ez az új avatar? Mégis a white scars mellet döntöttél?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
igua
zászlós
zászlós
igua

Male Hozzászólások száma : 150
Location : Pécs
Registration date : 2009. Oct. 08.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyPént. Nov. 19, 2010 1:25 pm

lordbill írta:
igua írta:

Bár azt nem tudom, hogy mindkettőt ellőheti-e 1 körbe.

+50 pont Epistolary és a Null zone nem shooting

Egyre szimpatikusabb az sm sereg, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyire életképes a full motoros sereg, már a Whithe scars színeivel is kezdek megbarátkozni, igaz ezekhez nem találtam semmilyen + fuxot a Hq-kon és a mocis unitokon kívül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
lordbill
zászlós
zászlós
lordbill

Hozzászólások száma : 157
Registration date : 2008. May. 08.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyPént. Nov. 19, 2010 1:08 pm

igua írta:

Bár azt nem tudom, hogy mindkettőt ellőheti-e 1 körbe.

+50 pont Epistolary és a Null zone nem shooting
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
igua
zászlós
zászlós
igua

Male Hozzászólások száma : 150
Location : Pécs
Registration date : 2009. Oct. 08.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyPént. Nov. 19, 2010 12:50 pm

lordbill írta:
könyvtárosnál szerintem az Avanger az egyik legjobb pszi S5 AP3 flamer templete Smile
illetve a null zone is sok DP-nek és terminek volt már problémás Smile

Nem rossz az avanger se, én a null zonet smie-al raknám össze.
Bár azt nem tudom, hogy mindkettőt ellőheti-e 1 körbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
lordbill
zászlós
zászlós
lordbill

Hozzászólások száma : 157
Registration date : 2008. May. 08.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyPént. Nov. 19, 2010 12:41 pm

könyvtárosnál szerintem az Avanger az egyik legjobb pszi S5 AP3 flamer templete Smile
illetve a null zone is sok DP-nek és terminek volt már problémás Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
igua
zászlós
zászlós
igua

Male Hozzászólások száma : 150
Location : Pécs
Registration date : 2009. Oct. 08.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyPént. Nov. 19, 2010 12:08 pm

Ezek szerint nem jól tévedtem, sebaj úgyis Khan mellé jobb a könyvtáros ő legalább minden körben doomolhat, igaz csak blastot durrogtat.
(A p..csába ezt se tudtam összecsalni)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Male Hozzászólások száma : 900
Location : Pécs
Registration date : 2008. Oct. 09.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyPént. Nov. 19, 2010 10:26 am

lordbill írta:
a bombarmentbe van beleírva emlékeim szerint, hogy csak akkor lőheti el, ha nem mozgott, de hazaértem megnézem

igen csak akkor lőheti el, ha nem mozgott abban a körben. Ordnance/barrage a fegyó
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
lordbill
zászlós
zászlós
lordbill

Hozzászólások száma : 157
Registration date : 2008. May. 08.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyPént. Nov. 19, 2010 10:13 am

a bombarmentbe van beleírva emlékeim szerint, hogy csak akkor lőheti el, ha nem mozgott, de hazaértem megnézem
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bm
ezredes
ezredes
Bm

Male Hozzászólások száma : 1328
Age : 36
Location : Over the rainbow
Registration date : 2008. Apr. 14.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyPént. Nov. 19, 2010 8:19 am

igua írta:
Jól tévedek, hogy a Chapter master motoron a relenless szabály miatt ellőheti a bombázást mozgás után is?
Ha a bombázás fegyver, akkor igen, ha képesség akkor nem. Asszem képesség, szóval szerintem nem, de nincs elöttem kódex.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
igua
zászlós
zászlós
igua

Male Hozzászólások száma : 150
Location : Pécs
Registration date : 2009. Oct. 08.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptyPént. Nov. 19, 2010 12:52 am

Jól tévedek, hogy a Chapter master motoron a relenless szabály miatt ellőheti a bombázást mozgás után is?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
igua
zászlós
zászlós
igua

Male Hozzászólások száma : 150
Location : Pécs
Registration date : 2009. Oct. 08.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptySzer. Nov. 17, 2010 5:58 pm

Hányadik oldalon van az SM codexben, hogy a fast motorosból troop lesz?
Megvan: a mounted assault adja és a Captainnak is megvan ez a spece.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
igua
zászlós
zászlós
igua

Male Hozzászólások száma : 150
Location : Pécs
Registration date : 2009. Oct. 08.

40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim EmptySzer. Nov. 17, 2010 11:52 am

IG-hez megtaláltam az AB frissítést, a troopok 3spec +Heavy problémára!
Juppié!!!TUTI
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom




40K szabálykérdéseim Empty
TémanyitásTárgy: Re: 40K szabálykérdéseim   40K szabálykérdéseim Empty

Vissza az elejére Go down
 
40K szabálykérdéseim
Vissza az elejére 
1 / 16 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: Warhammer :: 40k akadémia-
Ugrás: