|
| BoneHeart seregei | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: BoneHeart seregei Szomb. Aug. 29, 2009 3:24 pm | |
| - Eddy írta:
- lordbill írta:
- Részemről black knight-nak birodalmi nehéz lovas testet használnék csontváz fejel, kezekkel (nem karok) illetve lábakkal, a régi vampire seregkönyvben is volt egy kép valami hasonló converzióról, ezek is jók, de Gojonak igaza van kicsit több páncél kéne rájuk, lehet hogy green stuff-ból is lehet rájuk fabrikálni, de az időigényes és macerás, de nagyon jó láncinget és pikkely vértet lehet belőle csinálni.
ha jól emléxem a black knightok a blood dragondokhoz tartoztak, akik inkább bretonniából toboroztak azok a blood knightek lesznek inkább... | |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: BoneHeart seregei Pént. Aug. 28, 2009 10:30 am | |
| - lordbill írta:
- Részemről black knight-nak birodalmi nehéz lovas testet használnék csontváz fejel, kezekkel (nem karok) illetve lábakkal, a régi vampire seregkönyvben is volt egy kép valami hasonló converzióról, ezek is jók, de Gojonak igaza van kicsit több páncél kéne rájuk, lehet hogy green stuff-ból is lehet rájuk fabrikálni, de az időigényes és macerás, de nagyon jó láncinget és pikkely vértet lehet belőle csinálni.
ha jól emléxem a black knightok a blood dragondokhoz tartoztak, akik inkább bretonniából toboroztak | |
| | | lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: BoneHeart seregei Csüt. Aug. 28, 2008 10:36 am | |
| Részemről black knight-nak birodalmi nehéz lovas testet használnék csontváz fejel, kezekkel (nem karok) illetve lábakkal, a régi vampire seregkönyvben is volt egy kép valami hasonló converzióról, ezek is jók, de Gojonak igaza van kicsit több páncél kéne rájuk, lehet hogy green stuff-ból is lehet rájuk fabrikálni, de az időigényes és macerás, de nagyon jó láncinget és pikkely vértet lehet belőle csinálni. | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: BoneHeart seregei Csüt. Aug. 28, 2008 1:49 am | |
| áttettem.
a képeket meg szívesen fogadjuk!!!! csak nyugodtan nyisson mindenki aki szeretne magának egyet! 40k nak is csinálj majd nyugodtan.
black knightok viszont nekem nem elég páncélozottak. helyedben a felsőtesteket kicserélném az új műanyag boxos felsőtestekre, azok közül is valami páncélozottra. ezek meg jók lennének a sima gyalogságnak. ott a tömegben nem tűnik fel, hogy nem mindenki páncélozott, meg nem is kell mindenkinek annak lennie, mert hát le is rohadhatott róluk. jó, tudom, a lovagokró is lerohadhatott, de azok kevesen vannak, így ők elég látványosak, szal róluk inkább nem rohasztanám le... | |
| | | BoneHeart tizedes
Hozzászólások száma : 20 Age : 34 Location : Ostoros Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: BoneHeart seregei Csüt. Aug. 28, 2008 12:56 am | |
| Hello! Bocsi, hogy bepofátlankodok, de látom már napok ota pang a forum, gondolom feldobom kicsit Meg aztán érdekelne a véleményetek is Megcsináltam 8 black knightot. Tk lovas alap, és uj csonti fejek, lándzsák. Mivel arégi csonti tömzsibb és aránytalanabb, igy le kellett kicsit "soványítani" őket, hogy passzoljanak az arányok. A képek: Champion: Egész káosz seregem most tervezem lemosni, ujrafestem őket, valami káoszosabb szinsémával. Csak még nemtudom milyenek legyenek Az összes gw által festett séma nehéz, meg elég advanced... A vámpoknál a lila lesz sztem a nyerő Majd teszek fel képeket, ha lesz vmi festve. Üdv, BoneHeart - Gábor Ui.: most látom h rossz helyen nyitottam...plz tegye át vki fantasyba, és akor majd 40k külön lesz:D köszi | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: BoneHeart seregei | |
| |
| | | | BoneHeart seregei | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |