| Swinn Ultramarinjai | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Kedd Dec. 23, 2008 4:54 pm | |
| ebbizony jó lett!!! a nyilak a tegezben...uhum...mindegyik szál látszik, mindegyik tollazat (franc tudja hogy hívják ) tökéletes, mellésfestés nélkül...a kép meg ráadásul ultraközeli, és még így sem találni rajta hibát. legalábbis nekem nem sikerült. | |
|
| |
Rokimanjaro közlegény
Hozzászólások száma : 7 Age : 43 Location : Pécs Registration date : 2008. Nov. 25.
| Tárgy: Elf hero Kedd Dec. 23, 2008 3:25 pm | |
| Újabb kész figura, ugyancsak Patrik seregének tagja... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Pént. Dec. 19, 2008 2:49 am | |
| | |
|
| |
Rokimanjaro közlegény
Hozzászólások száma : 7 Age : 43 Location : Pécs Registration date : 2008. Nov. 25.
| Tárgy: Drenya Pént. Dec. 19, 2008 2:26 am | |
| Elkészültem a második drenyámmal... | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Vas. Dec. 14, 2008 5:21 pm | |
| epp a legjobb festonek adnal tanacsot es kered rajta szamon, hogy miert nem oly jo, mint kellene? | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Szomb. Dec. 13, 2008 11:18 pm | |
| az az igazság, hogy azért nem értem a dolgot, mert te túl jól festesz ehhez! azért gondoltam, hogy valami a figurán lehetett. de nem írtad, hogy a lakkot arra is kented volna...gondolom akkor nem az csomózta össze a festéket. bár mondjuk nem nekem kellene tanácsot adnom, mert nem én vagyok a legjobb festő... és akkor még finoman fogalmaztam! :D csak feltűnt a dolog. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Szomb. Dec. 13, 2008 10:55 pm | |
| Nagyon jók a termik!Szívesen játszanék már ellenük...szóval mikor játszunk? | |
|
| |
Rokimanjaro közlegény
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Szomb. Dec. 13, 2008 10:28 pm | |
| - gojo írta:
- az ultrák szépek.
viszont az elf palástja, meg fegyverének a bot része, az kicsit túrós lett. szakszóval...ott túl sok a festék. vagy csak ilyen volt a figura kiöntése? akkor meg le kell glittelni... viszont a drágakövek, meg elég jól mutatnak. Igen, jól látod a dolgot, de még megpróbálom helyrehozni. Egyébként a jelenséget fokozza a szatén lakk is, ami kurva jó felületkezelés, csak a fém színeknek nem tesz jót. Utána lelakoztam glossal a fém részeket, de így sem vagyok elégedett. Megpróbálok még javítani rajta! Köszi a hasznos véleményt! | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Pént. Dec. 12, 2008 8:03 pm | |
| az ultrák szépek. viszont az elf palástja, meg fegyverének a bot része, az kicsit túrós lett. szakszóval...ott túl sok a festék. vagy csak ilyen volt a figura kiöntése? akkor meg le kell glittelni... viszont a drágakövek, meg elég jól mutatnak. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Pént. Dec. 12, 2008 7:36 pm | |
| Nem lehet mást mondani rájuk: gyönyörűek! | |
|
| |
Rokimanjaro közlegény
| Tárgy: Új festések Pént. Dec. 12, 2008 6:29 pm | |
| Elkészültem a is terminátor osztaggal, illetve kész az első figura Patrik elf seregéből! </a> | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Kedd Nov. 25, 2008 5:04 pm | |
| igy van, es karacsony korul meg en is elerheto lennek.
addig is berfestest ha mar feldobta valaki: 1 demonsereget hogyan vallalnal be ? (ido es kp) | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Kedd Nov. 25, 2008 4:39 pm | |
| Nincs rendszer,csak megbeszélés alapján megy... | |
|
| |
Rokimanjaro közlegény
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Kedd Nov. 25, 2008 4:34 pm | |
| - gojo írta:
- jóvanám!!! úgy könnyű, ha tudsz festeni!!
csinálnád meg ilyenre az én kézügyességemmel!! :D az lenne a kihívás! valóban nagyon szépek. történelmi is tetszik, sm is tetszik... félelmetes, hogy milyen eldugott dolgok vannak egy ilyen kis városban is, mint pécs... mikor az ember már azt hiszi, hogy ismer itt mindent.
bérfestés is igen jó lenne, ha nyernék a lottón...addig marad a saját megoldás.
hát mi is házaknál szoktuk nyomni. leginkább a baumax mellett pavano kolléga kéglijében. amit lassan ki is nevezünk klubbnak...egyszer majd csak arra mennek haza, hogy kint a tábla...
mondanám, hogy az első képet vedd kisebbre méretben, mert akkor nem húzza szét a fórumot, de mit mondjak...inkább nézetegem rajta a figukat. (azért ha tudsz egy kisebb felbontást az jó lenne) Köszi a dícséretet! Már 10 éve nyomom, ennyi idő után már megtanul az ember ezt azt, igaz 40K-t csak egy éve kezdtem el. Szerintem a festésben a legfontosabb a türelem, és a figurák szeretete, a kézügyesség csak a nagyon aprólékos dolgokhoz kell. Egyszer összehozhatnánk egy játékot, biztos a többiek is bennelennének! Van konkrét rendszer, hogy mikor játszotok, vagy csak megbeszélés alapján? | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Kedd Nov. 25, 2008 4:30 pm | |
| Ó,csak most vettem észre a nidákat,hát azok meg pláne nagyon jól néznek ki..!!
Valamikor összejöhetnénk játszani,nálunk van 2-3 CSM,2 SM,2 IG,1 Ork sereg,nagyjából...Szóval ha ráértek szóljatok aztán megbeszélünk valahol egy játékot! | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Kedd Nov. 25, 2008 4:20 pm | |
| jóvanám!!! úgy könnyű, ha tudsz festeni!! csinálnád meg ilyenre az én kézügyességemmel!! :D az lenne a kihívás! valóban nagyon szépek. történelmi is tetszik, sm is tetszik... félelmetes, hogy milyen eldugott dolgok vannak egy ilyen kis városban is, mint pécs... mikor az ember már azt hiszi, hogy ismer itt mindent. bérfestés is igen jó lenne, ha nyernék a lottón...addig marad a saját megoldás. hát mi is házaknál szoktuk nyomni. leginkább a baumax mellett pavano kolléga kéglijében. amit lassan ki is nevezünk klubbnak...egyszer majd csak arra mennek haza, hogy kint a tábla... mondanám, hogy az első képet vedd kisebbre méretben, mert akkor nem húzza szét a fórumot, de mit mondjak...inkább nézetegem rajta a figukat. (azért ha tudsz egy kisebb felbontást az jó lenne) | |
|
| |
Rokimanjaro közlegény
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Kedd Nov. 25, 2008 4:19 pm | |
| - exael írta:
- Szép sereg.Játszani is szoktál velük?
Az egy teljes terepasztal amin állnak? Igen van egy baráti társaság (5-en vagyunk), akikkel összejárunk játszani, mindenkinek van serege, név szerint Chaos Marinok, Démonok, Tauk, Orkok, és Nekronok, na meg az én marinjaim és tyranidáim. Nincs fix terepasztalunk, hanem van ey ládányi tereptárgy, amiket az elmúlt 10 év során csinálgattam, azokból építünk legtöbbször terepet. Ti hol szoktátok nyomni? | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Kedd Nov. 25, 2008 4:18 pm | |
| Nagyon jól néznek ki a figurák. Majd csörögj, hogy mikor érsz rá, hogy a festést megbeszéljük | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai Kedd Nov. 25, 2008 4:11 pm | |
| Szép sereg.Játszani is szoktál velük? Az egy teljes terepasztal amin állnak? | |
|
| |
Rokimanjaro közlegény
| Tárgy: Swinn Ultramarinjai Kedd Nov. 25, 2008 3:54 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Swinn Ultramarinjai | |
| |
|
| |
| Swinn Ultramarinjai | |
|