|
| keres-kínál | |
|
+19Berzenke TöKöS SecMan Energy lordbill BoneHeart exael YKoS Patrik voroncov-draskov gorugrany Yoda007 Eddy MAXXxxx Bm Pavano Nyamm-haikan Laci gojo 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: keres-kínál Szer. Márc. 21, 2012 4:41 pm | |
| Akkor megpróbálom itt is: csuklyás wood elf fejekre lenne szükségem, legalább 4 darabra, egészen 8-ig. Cserébe más bitet vagy pédzet tudok ajánlani. | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Feb. 07, 2012 9:53 pm | |
| Halihó!
Égető szükségem lenne 1 db sima marine/terminátor apothecary orvosi kézre! Sürgős! (Cserére érdekel valakit, és sok olyan dolgot adna érte, ami nekem most nagyok kell a troopok összerakásához)
Köszi!
Azért ide is felírom, mi kellene, hátha valakinek akad elfekvőben korábbról.
2 db sm missile launcher kézzel, hátizsákkal 2 db sima sm flamer 10 db sima marine, műanyag, multipart (állapot mindegy)
Cserére van sok minden, ha van valami, túrhatsz a bitzdobozban.
| |
| | | Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Jan. 31, 2012 9:44 am | |
| Keresnék 1-2db Daemon fejet. Tök mindegy milyen, cserébe bitzek. | |
| | | Laci hadnagy
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Jan. 10, 2012 12:35 am | |
| Újabb adag. Ezeket átvenni 20.án tudom legelőbb, de addig is felírom. Keresek: -2db Razorback, H.Bolterrel mindenképp -1db base drenyához -1db Termi Könyvtárost -1db Techmarinet -1db Multi-Meltát, teljesen mindegy mihez való -2db Autocannont drenyához
Pm/telefon elérhető vagyok.
Üdv: Laci | |
| | | Laci hadnagy
| Tárgy: Re: keres-kínál Hétf. Dec. 12, 2011 4:31 pm | |
| Razorhoz keresek heavy boltert, de ha más van az is jó. | |
| | | Laci hadnagy
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Nov. 29, 2011 3:44 pm | |
| Keresnék Land Raiderre egy multi meltát! Cserébe bitz v KP. | |
| | | Laci hadnagy
| Tárgy: Re: keres-kínál Hétf. Nov. 21, 2011 11:36 pm | |
| Eladó sorba kerülnek a következő figurák:
[Tomb Kings] -2 Lich Priest lovon, alapozott -4 Swarm, alapozott -1 Carrion, összerakatlan -1 Scorpion, összerakatlan -3 szekér, alapozott a kezelőik darabokban alapozatlanul -3 szekér, kereten -1 Screaming Skull Catapult, alapszínek felfestve -20 Skell Warrior bowal, 10 festett, 10 fehér szín felvíve -9 Tomb Guard, előző kiadásos fém -29 Skell Warrior, shld+spr és shld+hw összerakásban vegyesek nem mindegyik GWs -16 Horsemen, lovak összerakva light és heavy fegyvereket is adok
[Bretonnia] -1 Griffes lord, festett -5 Grail Knight, vegyesen festve/alapozva/alapozatlanul -8 Knight, alapozva/festve vegyesen illetve előző és új kiadás vegyesen -5 Knight, új kiadású kereten
Az ár megbeszélés szerint, ajánlatokat kérek. A festések egyike sem az én munkám, de igyekszek olyan képeket csinálni hogy látni lehessen őket. Képeket kérésre küldök mailre bármelyik figuráról. Átvétel: Személyesen Pécs és környéke, illetve Budapest. Posta, előre fizetés vagy utánvét.
Továbbá egyik jó barátom hírdetését is felteszem:
[Warriors of Chaos] -1 Jaggernautos Lord -1 Exalted Hero -10 Knight -15 Marauder Horsemen -10 Warhound -15 Warrior
Csak egyben eladó 25K HUFért. Átvétel megegyezik az előbbivel.
Üdvözlettel: Laci | |
| | | Laci hadnagy
| Tárgy: Re: keres-kínál Szer. Nov. 09, 2011 2:43 pm | |
| Ide is feldobom:
Eladó Tomb Kings:
Rare: -1 Tomb Giant 2nd HW, fém, festett -1 SSC alap színek felfestve, fém, a kezelőkkel -1 War/Necrosphinx, meg van mágnesezve így mind2re össze lehet rakni, lealapozva, 4 TGvel Spec: -3 Ushabti GW, fém, lealapozott -4 Carrion, 1 összerakatlan, 3 alapozott fém -2 Scropion, fém, 1 lealapozva, másik félig összerakva
Core: -4 Swarm fém, lealapozott -15 lovas, 5 bowal, többinek csak a lova van összerakva -12 szekér, 3 összerakatlan, 3 összerakott, 3 festett, 3 alapozott, csak festettbe vannak kezelők rögzítve -102 Skell warrior, van köztük alapozott, festett, festetlen, HW+shld és spear+shldes. Pajzsok csak festettre vannak rögzítve. -40 Skell warrior bowal, szintén alapozott, festetlen és festett
Karakterek: -2 Gyalogos LP, fém, alapozott -2 Lovas LP, fém, alapozott -1 TK fém, alapozott, szekérrel -1 TK új műanyag Sphinx dobozból alapozva -1 TP konvertált, lealapozva -1 IconBearer konvertált, alapozott
Kérés esetén képet küldök. Van amit használtam vettem, és nem én festettem. Minden figura ki van súlyozva, nagyobb tétel esetében saját készítésű, pontos feketére fújt movementet adok ajándékba és bitzeket. Árban megegyezünk, ajánlást kérnék. Illetve az egész egyben most 70.000 HUF. Cserébe 40K Grey Knight. Szállítás: Kisebb tétel esetén posta, nagyobb tétel esetén személyesen vagy ajánlott küldeményben.
Keresek Space Marine -Land Raidert -Razorbacket -Venerable Dreadnoughtot -Dreadnoughtot Mindegyikből egy darabra lenne szükségem. Csak eredeti figura érdekel, minél közelebb van a kereten lévő állapothoz annál jobb, de a festett is jöhet ha csak az van:D Cserébe KP. | |
| | | Laci hadnagy
| Tárgy: Re: keres-kínál Vas. Nov. 06, 2011 3:49 pm | |
| Eladom a TK seregem, még nem írtam össze pontosan az egészet. Ha véletlen vkit érdekel szóljon PM v telefon. Később felírom a listát. Üdv: Laci | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Nov. 01, 2011 2:29 am | |
| Hát ez szívás. Más: Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy Primaris Pskyer-e? | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Okt. 11, 2011 8:34 am | |
| a meretuk miatt.
olyan szelesek a magazinok, hogy pont nem fernek el egy scanner feluleten, probalkoztam vele. De amikor 1 oldalt 2x kellene scannelni, majd a 2 reszt valahogy osszeollozni egy lappa, akkor az inkabb szivas, mint jo. | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Okt. 11, 2011 1:06 am | |
| láttam, de egyben adná el leginkább. nekem meg már megvan a 2-3-4-5. :-/ na hátha meggondolja magát. azt nem értem, hogy ezek hogyhogy nincsenek még felscannelve egy jópofa torrentbe sehova. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: keres-kínál Vas. Okt. 09, 2011 9:20 pm | |
| gerik hirdeteset lattad? cry havoc 1-14 elado.
conf babam van, ld inkv hirdetest, bar griff+cynwall nem a te eseted. elohulla/drune/dirz nincs sajna. | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: keres-kínál Vas. Okt. 09, 2011 8:20 pm | |
| hi! nincs valakinek otthon elfekvőben pár conf babája? Esetleg Cry havocja? | |
| | | Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Szept. 13, 2011 11:03 am | |
| Cső,
nincs valakinek IOB-os kis szabálykönyve, jó állapotú? Mert megvenném hamar.
Subba, te eladod??? Háhogy. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Aug. 30, 2011 1:04 pm | |
| Mielőtt még értelmetlen vásárlásba kezdenék, megkérdezem itt is.
Nincs valakinek elfekvőben otthon két db káosz kutyája? (Csak a feje kellene, szóval ha csak az van, az is jó).
Illetve kellene nekem egy pár szárny, kb akkora, mint a pegazusé, de nem tollas, hanem inkább hüllős/denevéres. Továbbá 40k-s kollégáktól szeretnék kérni két db nagyméretű kör alakú base-t. (drenyásat).
És végül: elfekvőben lévő káosz spawn bitzeket is szívesen fogadok, főleg fejet és karokat.
Cserébe ork/goblin bitz és némi kp van.
(Mennyi minden kell egy jó Mangler Squighez...) | |
| | | Laci hadnagy
| Tárgy: Re: keres-kínál Szomb. Május 28, 2011 12:55 pm | |
| Ide is felírom hátha valakit érdekel. Eladó Bretonok! -32 db Bretonnian Knights Errant/Knights of the Realm(nagyja félig lefestve nem általam, másik része sorjázva lealapozva.) -4 db Grail Knights(félig meddig festve/alapozva.) -3 db Pegsus Knights(sorjázva,összerakva.) -1 db konvertált BSB lovon(sorjázva, összerakva.) -1 db Bretonnian Lord with Lance(sorjázva, lealapozva.) -1 db Griffes Lord(festve nem általam.)
Ár a KCSs ár 60%a, illetve egyben az 50%a. Képeket tudok küldeni privátban, illetve megbeszéljük a részleteket.
Köszönöm a figyelmet!
Üdv: Hater | |
| | | Adamowich törzsőrmester
Hozzászólások száma : 66 Age : 34 Location : - Registration date : 2009. Apr. 03.
| Tárgy: Re: keres-kínál Szer. Ápr. 13, 2011 10:34 pm | |
| Valakinek fölös szekérzete van-é? Érik egy hidegegy szekér, csak ugye nem lehet kapni, és amúgy is nyomin néz ki.... | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: keres-kínál Csüt. Feb. 17, 2011 5:21 pm | |
| Idő, és főleg pénzhiány miatt eladó az ork és goblin seregem. Nagyjából mindannyian ismeritek, 4000 pont festve (két legszebb sereg elismeréssel) és 1500 pont alapozva. Jó lenne Pécsen tartani, ezért írom ide először. Irányárat nem írok, ha valakit érdekel, megbeszéljük. Ugyanide várok esetleg állásajánlatokat is, mert akkor nem kell megválnom tőlük | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: keres-kínál Szer. Jan. 05, 2011 6:07 pm | |
| nnu ide is: Elado sok-sok konyv, DVD, par hobby dolog: ITTpar megjegyzes: - alkuldni lehet, foleg, ha tobb dolgot veszel, de azert esszel (nem fogok egy arat lefelezi, ami igy is a bolti ar fele vagy kevesebb) - ahol az ar 0 az tenyleg ingyenes, de csak ugy postazom, ha valami mast is vesz a vevo. - van par dolog, amit csak febr vege korul tudok postazni, mert nincs szivem masokkal megkerestetni a kacatok kozott (egyeduli figurak, irott dvd-k, transfersheetek) - irott DVD-nel ahol van ar, ott max a megsporolt irasi es levadaszasi ido miatt, amugy alkukepes dolog (ha veszel mas DVD-t, akkor akar mehet ingyen is) - fizetes kb minden esetben csekk, postakoltseget vallalom, bar lehet kivetel (hirtelen a conf4 doboz jut eszembe, eleg nagy darab) | |
| | | igua zászlós
Hozzászólások száma : 150 Location : Pécs Registration date : 2009. Oct. 08.
| Tárgy: Re: keres-kínál Szer. Dec. 08, 2010 11:02 pm | |
| Üdv mindenkinek! Keresek 5db Plasma Gunt: az sem baj, ha rajta van mindkét mancs, majd jól amputálom. Esetleg, ha valakinek a kezébe akad, juttassa el nekem.(Nem életbevágó csak kevésnek bizonyul a jelenlegi mennyiség) Köszi! | |
| | | Laci hadnagy
| Tárgy: Re: keres-kínál Csüt. Nov. 25, 2010 3:18 pm | |
| - Patrik írta:
- Laci írta:
- Inkvizitorra is fel írom néha, egy postot azért megér. Ki tudja ki mit talál a szekrénybe
bakker Laci találtam egy cascet of soult. kell ? Ha-ha:D | |
| | | Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: keres-kínál Szer. Nov. 24, 2010 6:57 pm | |
| | |
| | | voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| | | | Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: keres-kínál Szer. Nov. 24, 2010 12:56 pm | |
| - Laci írta:
- Inkvizitorra is fel írom néha, egy postot azért megér. Ki tudja ki mit talál a szekrénybe
bakker Laci találtam egy cascet of soult. kell ? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: keres-kínál | |
| |
| | | | keres-kínál | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |