| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Jan. 06, 2010 12:18 am | |
| ennek a nagydögnek ha jól emlékszem 9-es To-ja van, úgyhogy a melta 5+ra sebzi. Így nem gáz ha nem dobja meg a 2+-t. Úgysem sebzi meg semmi | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| |
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Jan. 05, 2010 10:11 pm | |
| gondoltam kedveskedek egy kicsit a nálam lévő seregnek a versenyig azzal, hogy kiteszem a nagyfőnököt. hátha ennek hatására jobban fognak teljesíteni... úgy értem rohadni... vagy valami ilyesmi... | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Jan. 05, 2010 9:58 pm | |
| gojo, bazmeg... meghíztálbazmeg!
(vagy özsgét akarod feszedni?) | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Dec. 28, 2009 2:25 am | |
| namost igazából nem. oké nálunk két lash es prince, lucius, meg sok plague marine, valamint sok obli volt. nyilván sok rhino, 3 radír. náluk meg sok-sok tank, némi gyalogság, yarrick őméltósága, egy repcsi. szerintem nekik túl egyszerű volt a tervük. ugye csak annyit akartak, hogy lelőnek minket. ezzel szemben mi jóval agyafúrtabb tervet dolgoztunk ki! jelesül azt, hogy odamegyünk és elvesszük az objektívákat, meg az életüket, kifacsarjuk a belöket, felkötjök őket vele a fára, majd tábortüzet gyújtunk alattuk és megvacsorázunk a maradékból, miközben örömtáncot járunk, majd egy jót alszunk rá. természetes, hogy mivel ennyivel több időt, energiát, szellemi tőket fektettünk bele a dologba ez a végén nagyon megtérült és simán győztünk. na hát valahogy így volt. majd legközelebb ők is jobban készülnek és valami agyafúrtabbat dolgoznak ki, nem ilyen kis egyszerűt. asszem jellemző a játékra, hogy maxxx a végén ránézett az asztalra, majd annyit mondott: "na látom a káosz odaért." hát tömören összefoglalta a dolgot azt hiszem. a nap fénypontja egyébként az volt, amikor özsge szeretett volna egy nagy brokit rendelni amit bill meleg utalványával akart kifizetni. szépséghibája volt a dolognak, hogy én ehhez nem adtam a telefonszámom, norbi meg a címét...szóval elmaradt a dolog. ami viszont ennél is fontosabb: eldöntöttük, hogy veszünk battlefleet gothic hajókat. ezt úgy tervezzük, hogy egyszerre rendel mindenki, így senki nem jár úgy, hogy a többiek meggondolják magukat. jelenleg patrik, bill, özsge és én is benne vagyunk. norbi végülis nem tudom, hogy hogyan döntött, de lehet ő is. ha még valaki akar csatlakozni, akkor reklamáljon, mert viszonylag gyorsan szeretnénk rendelni, mielőtt mindenki meggondolja magát. patrik: káosz (nurgle) bill: ig özsge: ork gojo: ig norbi: ig (ha rendel) maxxx: (neki már van ig, káosz, nida) | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Dec. 28, 2009 1:05 am | |
| azért gondolom tisztában voltál milyen arcokat vittél, meg ők miket hoztak... meg hogy milyen érdekes dolgok történtek... | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Dec. 27, 2009 9:43 pm | |
| nahát pizzaboy nyitva volt, bill és norbi meg hamarabb fogyott el, mint a bot. úgyhogy a mai napra tervezett győzelmet simán abszolválta a káosz. írnék csatariportot, de ugye nagyjából annyi lenne benne, hogy modták, hogy dobjak 3+ ra, dobtam, megvolt, mondták, hogy dobjak...stb. így ezt egyelőre kihagynám. a lényeg, hogy nyertünk. a birodalom meg vesztett. konkrétan 4-0 ra. persze próbálták menteni a menthetőt azzal, hogy csak miattam, hogy ne menjen el mindjárt a kedvem, de persze tudjuk, hogy ez csak humbug! (már ha így kell ezt írni) valaki küldjön nekem légyszi egy ab 2.2 c 40k datafile-t, mert nem találom sehol. withc hunterek kellenének belőle, szóval nem baj ha régebbi. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Dec. 26, 2009 1:45 pm | |
| inkv-re feltettem: nemetnyelvu uj nida codex elerheto. statok meg hasonlok megtekinthetok (nemet neveken meg lehet szornyulkodni) | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Dec. 26, 2009 1:11 pm | |
| berzus: mr. kromofaag is your friend. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Dec. 26, 2009 11:55 am | |
| Népek, vajh a tisztes szintetikus higító leszedi a festéket a fém babáról úgy, hogy a vasat érintetlenül hagyja? Vagy ha ez nem, akkor mi? | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Dec. 25, 2009 10:34 am | |
| KEKÜ, BOKÜ és BUÉK mindenkinek! | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Dec. 25, 2009 1:42 am | |
| | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Dec. 25, 2009 12:38 am | |
| | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Dec. 25, 2009 12:28 am | |
| Boldog Karácsonyt, annak akinél még tart én befejeztem jan 4-ig ráérek | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Dec. 24, 2009 9:10 pm | |
| | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Dec. 24, 2009 5:11 pm | |
| | |
|
| |
igua zászlós
Hozzászólások száma : 150 Location : Pécs Registration date : 2009. Oct. 08.
| |
| |
Adamowich törzsőrmester
Hozzászólások száma : 66 Age : 34 Location : - Registration date : 2009. Apr. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Dec. 24, 2009 2:41 pm | |
| | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Dec. 24, 2009 1:30 pm | |
| | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Dec. 24, 2009 12:22 pm | |
| | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Dec. 24, 2009 12:07 pm | |
| | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Dec. 24, 2009 10:40 am | |
| Boldog Karácsonyt mindenkinek! | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Dec. 24, 2009 2:26 am | |
| - Bm írta:
- Yoda007 írta:
- hát, 1 kg abból a cuccból 20 millió - feltéve, ha a dollár hasonlóan értékkel bír, az azért nem rossz.
Te nem valami management szakra jársz? 20 millió a bevétel, ebböl még ki kell fizetni a bányászokat, a felszerelést, a szállítást (ami ugye ürben megy, biztos nem olcsó), valamint a kockázatot, 6 év alatt sok xar történhet. Szóval simán lehet, hogy az egészböl marad 2 cent... gondolom, elég fontos a kő, hogy azért visszamenjenek, legfeljebb az ár lesz magasabb. megint hozom az olajos példát... 2001ben volt 20-25 dollár... s ugye milyen szépen felnőtt 130-140-re*. s most is bőven felette van. persze, aztán lehet, hogy feladják... de te így ismered a "nagy és gonosz multikat"? persze, amíg mondjuk van olcsóbban kitermelhető kő máshol, addig ugye nem biztos, hogy ide visszajönnek(lásd norvég olajmezők a 70es években), de ha már annyira felmegy, hogy még így is jó gyepálni... | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Dec. 24, 2009 1:05 am | |
| - Yoda007 írta:
- hát, 1 kg abból a cuccból 20 millió - feltéve, ha a dollár hasonlóan értékkel bír, az azért nem rossz.
Te nem valami management szakra jársz? 20 millió a bevétel, ebböl még ki kell fizetni a bányászokat, a felszerelést, a szállítást (ami ugye ürben megy, biztos nem olcsó), valamint a kockázatot, 6 év alatt sok xar történhet. Szóval simán lehet, hogy az egészböl marad 2 cent... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Dec. 24, 2009 12:59 am | |
| vannak dokumentum filmek, 3D-ben. azoknál sokkal jobban érzékelhető a tér, érdemes egy ilyet megnézni. mondjuk, kíváncsi vagyok, hogy IMAXban más-e... vagy csak szimplán nagyobb. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|