|
| kampány | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: kampány Pént. Nov. 06, 2009 12:33 pm | |
| na megcsináltam azt is a portálon, hogy az eseményekre fel lehet jelentkezni, így egyértelműen mindenki kinyilváníthatja, hogy jön vagy nem Arra is alkalmas, hogy A és B megbeszélik, hogy mikor hol csatáznak, az egyik felírja és a másik feljelentkezik az eseményre. | |
| | | Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kampány Pént. Nov. 06, 2009 12:08 pm | |
| | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kampány Pént. Nov. 06, 2009 11:25 am | |
| | |
| | | lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: kampány Pént. Nov. 06, 2009 11:01 am | |
| - Patrik írta:
Kampány szabályok
-Kezdéskor mindenki nyolc területet kap, amire az épületeiből hetet felrakhat ( a spaceport site-ra nem lehet rakni)
-Körönként minden játékos egyet támadhat, de akárhányszor védekezhet
- Ha olyan területet akarsz elfoglalni, ami veled nem szomszédos akkor muszáj planetstrike-ot játszanotok - Ha spaceport-tal rendelkező site-ot akkor muszáj citifight-tot játszanotok - Ha szomszédos területet támadsz, akkor bármilyen csatát játszhattok, ha az ellenfél is beleegyezik - Területet foglalni akkor lehet ha támadóként legyőzted az ellenfeledet (kockadobás és levonások nélkül) - A pajzsgenerátor, nem a füzetben leírtak szerint működik, hanem azon a site-on ahol van ott nem lehet használni a "firestorm"-ot, szomszédos site-on 4+ra semlegesíti(darabonként kell dobni), ha két generátorral is szomszédos 3+ra, és így tovább...
- Ha egy játékosnak kevesebb területe van, mint az ellenfelének, akkor annyiszor 50p-ért több egységet hozhat, amennyivel kevesebb területe van, mint az ellenfelének
Épületek:
Az épületekre a planetary empires könyvben leírt szabályok vonatkoznak, kivétel a shield generator (lásd fentebb) fölraktam a portálra ha változás van akkor ott frissülni fog. Csinálok egy felületet a körök nyilvántartására is, a csatákat pedig nyugottan be lehet tenni a portálra eseményként | |
| Tárgy: Re: kampány Pént. Nov. 06, 2009 2:13 am | |
| - exael írta:
- Csak pontosítani kéne,mert pl van kb 20 devastatorom,összesen 5-féle fegyverrel,tehát milyen és mennyi..?Na jó inkább írok U2-t,nehogy a Norbi megtudja a listádat...
akkor jöhet 3*15 deva, 10 termi, mind flamerrel, heavy flamerrel... a drenyán úgyis linkelt lesz hadd hulljon a férgese kisütjük őket a páncélosokból | |
| | | Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 10:28 pm | |
| Kampány szabályok -Kezdéskor mindenki nyolc területet kap, amire az épületeiből hetet felrakhat ( a spaceport site-ra nem lehet rakni)-Körönként minden játékos egyet támadhat, de akárhányszor védekezhet- Ha olyan területet akarsz elfoglalni, ami veled nem szomszédos akkor muszáj planetstrike-ot játszanotok - Ha spaceport-tal rendelkező site-ot akkor muszáj citifight-tot játszanotok - Ha szomszédos területet támadsz, akkor bármilyen csatát játszhattok, ha az ellenfél is beleegyezik - Területet foglalni akkor lehet ha támadóként legyőzted az ellenfeledet (kockadobás és levonások nélkül) - A pajzsgenerátor, nem a füzetben leírtak szerint működik, hanem azon a site-on ahol van ott nem lehet használni a "firestorm"-ot, szomszédos site-on 4+ra semlegesíti(darabonként kell dobni), ha két generátorral is szomszédos 3+ra, és így tovább...- Ha egy játékosnak kevesebb területe van, mint az ellenfelének, akkor annyiszor 50p-ért több egységet hozhat, amennyivel kevesebb területe van, mint az ellenfelénekÉpületek:Az épületekre a planetary empires könyvben leírt szabályok vonatkoznak, kivétel a shield generator (lásd fentebb) | |
| | | Patrik alezredes
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 10:09 pm | |
| Közben változtattunk egy kicsit a rendszeren, azért hogy ne legyen olyan kör, amikor valaki nem játszik. Úgyhogy minden körben mindenki támadhat is egyet, az időlimit pedig két hétre nőtt. A sorrend pedg az első körre: Yoda Eddy Exael Igua Bill Patrik Hamarosan felteszek valami összesített szabályzatot is. | |
| | | igua zászlós
Hozzászólások száma : 150 Location : Pécs Registration date : 2009. Oct. 08.
| | | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 9:36 pm | |
| Csak pontosítani kéne,mert pl van kb 20 devastatorom,összesen 5-féle fegyverrel,tehát milyen és mennyi..?Na jó inkább írok U2-t,nehogy a Norbi megtudja a listádat... | |
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 9:30 pm | |
| rundóból nem mész haza? amúgy az kell amit mondtam délelőtt... rhino, dp, 1 termi, 5 deva - többi megvan már, termi is lenne, ha vki nem vásárolta volna ki a maelstrom készletét | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 9:19 pm | |
| Na jó,de ha most nem tudom mi kell akkor holnap nem tudom odaadni és szombaton nem tudsz vele játszani,mert én később megyek... | |
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 9:18 pm | |
| - exael írta:
- Yoda007 írta:
- jó, legyen 10, de akkor özsgétől holnap du el kell vennem pár babát... hallod özsge?
1750 persze, hogy jó, s hozhatsz valkürt, kíváncsi vagyok az arcodra, amikor első pisztolylövéssel leszedem az égről! Ok,bár nem tudom pontosan mi is kéne....én 10-re biztos nem érek oda,de majd benézek. holnap 5kor úgyis találkozunk, s ezt beszéljük meg igua: nekem jó, kivéve ha támadóként előnyösebb lenne a planetstrike | |
| | | igua zászlós
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 9:17 pm | |
| - Yoda007 írta:
- mit jelent az, ha panetstrike-ot játszunk? s mi a sima?
ne is törődj vele, mi simát játszunk. | |
| | | exael őrnagy
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 9:14 pm | |
| | |
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 9:11 pm | |
| mit jelent az, ha panetstrike-ot játszunk? s mi a sima? | |
| | | igua zászlós
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 8:53 pm | |
| | |
| | | | igua zászlós
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 7:42 pm | |
| 10 - nekem is jó, addigra felrugdosom a priccsükről a sitteseket. Maradjon az 1750! Legalább gyorsan lemegy. Ígérem a Valkyrie-t nem használom vagy mégis? | |
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 7:26 pm | |
| hm, s a térkép hol nézhető meg? | |
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 7:21 pm | |
| SM tápos? te mondod ezt azzal a repülő izéval? kezdés, ez részben özsgétől függ, mert hoz nekem pár figurát, hogy ne csak troop jöjjön. felőlem, kezdhetünk korán(10-11) is, ha előbb megkapom azokat, holnap úgyis találkozom vele, s akkor korán végzünk - gyorsan lerendezve birodalmi belviszályokat , figyelő szemeinkkel nézhetjük az idegenek és fertőzöttek önpusztítását. | |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 6:44 pm | |
| - lordbill írta:
- Eddy írta:
Támadom a, támadom a Billéket.
ezt megmagyaráznád??? (vagy hozzam a családot is??)
- Eddy írta:
Szombat 2000 pont? szombat ok, 2500 inkább? Gondoltam mint a faj úgy (királyi többes), legyen akkor 2500 | |
| | | Patrik alezredes
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 5:57 pm | |
| Bill: a térképpel hogy állsz? | |
| | | igua zászlós
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 4:45 pm | |
| - Yoda007 írta:
- igua írta:
- Valszeg az inkvizíció is jelen lesz a területen, ha két birodalom összecsap.
De mi lesz, ha két nyál találkozik, szemen köpi egyik a másikat? A kihívást elfogadom, tehát én leszek a védő, ti szövetségbe 1 listával. (Választás limit) Mekkora csatát játszunk? ki az a ti? nekem özsge azt mondta, hogy patrikot támadja, hogy - patrik szavaival élve - kiderüljön ki a falkavezér. s egyébként is, nekem nem farkasaim vannak, hanem ökleim
csata nagysága: 1750 Nekem az Özsge azt mondta, hogy mi játszunk hárman.(Yoda, Exael, Igua) Én csak arra gondoltam, hogy kampányban is játszhatnánk így, ketten jöttök egy listával a te kihívásoddal esetleg több pontból. Nekem minden megoldás jó csak küzdjünk. A nyálaskodást, csak mellékesen jegyeztem meg, hogy Patrikék örüljenek. Egyébként meg, marin az marin az egyik kék a másik sárga, vagy épp egy csáp nő ki a valagából, gyalázatos, tápos. Hajrá vasas!!! Mikor kezdünk? | |
| | | exael őrnagy
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 2:43 pm | |
| Na akkor én Patrikot támadom,de ez a csata biztos nem szombaton lesz,amúgy is van már 2...de ott leszek és akkor megbeszéljük a továbbiakat. | |
| Tárgy: Re: kampány Csüt. Nov. 05, 2009 1:11 pm | |
| - igua írta:
- Valszeg az inkvizíció is jelen lesz a területen, ha két birodalom összecsap.
De mi lesz, ha két nyál találkozik, szemen köpi egyik a másikat? A kihívást elfogadom, tehát én leszek a védő, ti szövetségbe 1 listával. (Választás limit) Mekkora csatát játszunk? ki az a ti? nekem özsge azt mondta, hogy patrikot támadja, hogy - patrik szavaival élve - kiderüljön ki a falkavezér. s egyébként is, nekem nem farkasaim vannak, hanem ökleim csata nagysága: 1750 | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kampány | |
| |
| | | | kampány | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |