Csudák csudájára megesett az első 40k meccsem
Özsge partoldalról való hathatós segítségével nekivágtam a gennysárga alakulatokkal Norbi telitank seregének.
Listák:
SM:
1x Captain-artficer armor, hellfire bolter, relic blade, melta bomb, digital w.
1x Librarian-Psys:Machine Curse, Vortex of Doom
1x Ven. Drenya
1x Drenya-Multimelta, HP
5 termi-1 cf, 1 ac
1x10 Tac. squad-flamer, missle launcher, fist-bajnok+rhino
1x10 Tac. squad-melta, missle launcher, fist-bajnok+rhino
1x8 Scout-Fist-bajnok
3x Land speeder
1x Vindicator
1x6 Devastator-2 missle launcher, 2 vmi anyabaszó nagy stukker, 2 bolter
A sereg célja a "mindenből egy kicsit" volt, amúgy teljesen jól muzsikált, Speederekbe beleszerettem
IG:
1x Vendetta-HBS
1x Vendetta-HBS---a 2 vendettában ült 10-10 csóka
1x Banewolf-MM
1x3 Leman Russ Squadron
1x Manticor
2x Penal.
2x Psyker
Veteran-3mg, chimera, grenade (ebből nem tudom, hogy mennyi volt)
Köszönhető a frenetikus memóriámnak nem sok mindenre emlékszem, szóval csak körvonalakban
2 objektívás csata volt, egy-egy negyedbe pakolt mindenki.
Én csináltam mindent először.
Felraktam mindent, kivéve a scoutokat, ők azt hiszem a 3. körben jöttek csak fel.
Norbi egyetlen Manticorával kezdett, és elég szerencsétlen volt, mivel alig jött fel körönként 1-2 gépe, így tudtam összpontosítani a lövéseket.
Egyből nekirohantam a pályának, elhagytam a saját objektívámat, majd a 4. körben mindkettőt megszereztem. Ötödik körünk végére Norbi objektíváját egyetlen scouttal, a sajátomat egyetlen tac. marine-nal foglaltam, így 2-0-ra nyertem
Ez természetesen főképp Özsgének, valamint Norbi bődületes dobásainak volt köszönhető
mondjuk közelharcban nekem is kijutott a retek dobásokból, de valahogy összehoztuk
Tetszik ez a játék meg minden, szóval nagy rá az esély, hogy augusztusban belecsattanok egy Daemon Hunter seregbe
Özsgétől remélem kapunk kiegészítést/javítást
Üdv!