| Gamesday 2010 | |
|
+7Patrik YKoS Laci Yoda007 Pavano MAXXxxx Csizmadia Vince 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Csüt. Okt. 07, 2010 11:34 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Csüt. Okt. 07, 2010 8:38 pm | |
| na de ezeken legalább látszanak végre az empire babák közelről.
amiknek a kezükkel még mindig nem vagyok kibékülve. de ezek azért már jobbak, mint a sima gw sek. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Csüt. Okt. 07, 2010 8:27 pm | |
| | |
|
| |
Fade őrvezető
Hozzászólások száma : 10 Registration date : 2009. Sep. 15.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Szer. Okt. 06, 2010 1:22 am | |
| Amúgy pedig csak folytassátok.... | |
|
| |
Fade őrvezető
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Szer. Okt. 06, 2010 1:09 am | |
|
A hozzászólást Fade összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 06, 2010 1:23 am-kor. | |
|
| |
Fade őrvezető
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Szer. Okt. 06, 2010 1:08 am | |
|
A hozzászólást Fade összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 06, 2010 1:23 am-kor. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Szomb. Okt. 02, 2010 1:19 am | |
| Én megmondom őszintén fogalmam sincs mi itt a probléma,sztem Max nem írt semmi különöset amire így kell reagálni,másrészt meg sztem is fura ami azóta megy itt...képeket meg nyilván mindenki szívesen nézeget. Ennél többet azért nem ér a dolog | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Csüt. Szept. 30, 2010 11:38 pm | |
| gojo: Vince képeit én is szívesen nézegettem, mert szépek a babák, de kicsit szánalmas ami itt megy most. emberileg ez most egy nagy 0 volt. csak mert vki beszólt (beszólt?) neki, ítéletet (mondhatni kollektívet) hozott a csoport felett. ezek után hadd ne essek hasra előtte. azért örülök, hogy nem a Necronomiconból idézgetsz | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Csüt. Szept. 30, 2010 10:42 pm | |
| ez yodának: - Idézet :
- s most már 20. ember nyalja a seggét, hogy ne sértődjön meg
Máté 20,15 aki olvassa értse meg. ez meg a többieknek: nem arról van szó, hogy békíteni akarunk. legalábbis nálam nem. sokkal inkább arról, hogy nincs időm arra, hogy mások ilyen hülyeségeit olvassam, ahelyett, hogy gd képeket nézegessek. bm írta, hogy bizony akinek nincs ideje, az megnézi, örül és megy tovább. ez biza nagyon így van. maxnak meg van egy stílusa, ami nem mindig viselhető könnyen. én speciel leszarom, de van más aki meg nem és rosszul esik neki. más kérdés, hogy maxnak is tudnia kellene, hogy kinek írhat ilyet és kinek nem. hát nem tudja. azt kell mondjam, hogy joga van a másik embernek is megsértődni, mert az alap, amit max szolgáltat az bizony megvan hozzá. bár a jelen esetben azt gondolom, hogy max írását éppen félreértette a kolléga elsőre. másodikra persze kapcsolahatott volna max is és leírhatta volna, hogy nem úgy gondolta. ehelyett rátett még egy lapáttal. na az már faszság volt. amolyann maxos faszság. nem kell itt kerülgetni a forró kását, így van. beszélgethetünk még itt róla mondjuk napestig, akkor is így van. az más kérdés, hogy vannak olyan emberek akiknek nem esik jól, ha faszság történik másokkal. más kérdés, hogy ahelyett, hogy belekötnének mindenkibe, inkább normális mederbe próbálják terelni a beszélgetést, mert nem esik nekik jól ha másként van. én továbbra is szívesen veszem ha linkelve látok ide képeket. magasról leszarom, hogy máshol is lehet találni. egyrészt nincs időm keresgélni, másrészt jobban érdekelnek azok a képek amiket egy ismerős csinál. ha pedig neked kedves olvasó ez nem tetszik, (aki nem inge ne vegye magára), akkor neked bizony a jó kurva éd.... hogy kedvenc népi mondásomat idézzem. jajj, ez most jól esett így a munkanap végén. köszi mindenkinek a figyelmet. ui.: asszem ha szegény anyám olvasná a fórumot és látná, hogy a drága pénzen kitanított fia ilyeneket ír, elsírná magát...szerencsére nem olvassa... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Csüt. Szept. 30, 2010 7:14 pm | |
| - YKoS írta:
- na jó, de egy vadidegen embert elküldeni a gecibe azért nem annyira kedves - még ha ő is ajánlotta fel ezt az opciót, de hát ha ezt magyarázni kell...
Vince hardly vadidegen. ha meg az volna, s ilyet szól egy online fórumon, minden jóérzésű az utóbbi opciót választja | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Csüt. Szept. 30, 2010 7:03 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- Yoda007 írta:
amúgy meg nem csak a Maxxx volt fasz, de Vince is.
semmi faszsag nincs benne, de ez "Max ez mindenki mashoz szol. Veled nem beszelek. " olyan szinten magas labda, amit bun nem lecsapni. na jó, de egy vadidegen embert elküldeni a gecibe azért nem annyira kedves - még ha ő is ajánlotta fel ezt az opciót, de hát ha ezt magyarázni kell... | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Csüt. Szept. 30, 2010 6:52 pm | |
| - Yoda007 írta:
amúgy meg nem csak a Maxxx volt fasz, de Vince is.
semmi faszsag nincs benne, de ez "Max ez mindenki mashoz szol. Veled nem beszelek. " olyan szinten magas labda, amit bun nem lecsapni. es GD kepeket latni tenyleg nem kivaltsag, miota letezik a net. Az egyetlen, ami igazabol erdekes, hogy az adott ember mit tartott annak lenyegesnek a rendezvenyen. Magukrol a GD vegzosokrol es a DEkrol van eleg jo minosegu hivatalos kep is. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Csüt. Szept. 30, 2010 6:36 pm | |
| - YKoS írta:
- hogy hogy kerül elő mindig a yoda?
nekem még van seregem :D:D az nem én vagyok. amúgy meg nem csak a Maxxx volt fasz, de Vince is. persze, mindenki örül, ha lát képeket a GD-ről vki olyantól, aki közülünk való, de most nehogy már kiváltság legyen - jelzem, hogy attól még hálásak vagyunk, de ha vki úgy érzi, hogy az túl nagy meló neki, akkor tényleg, ne csinálja -, s most már 20. ember nyalja a seggét, hogy ne sértődjön meg. ha most azért durcizik, mert maxxx kicsit keményebben fogalmazott, akkor semmi keresnivalója itt. ennyi erővel gojo már rég Szudánban lenne, ha mindig elfutna ahányszor kiakasztjuk kiakasztja YkoS - én sosem - Spoiler:
látod, gy., a csoport destruktív szerepe ezért hasznos még akkor is téged vesznek elő, ha kurvára közelben sem vagy, ezáltal megtartva a békét a többiek között :P
| |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Csüt. Szept. 30, 2010 6:16 pm | |
| - Spoiler:
- Bm írta:
- Kedves Vince!
Utólag elnézést, hogy hallgatásommal nem támogattam a kezdeményezésedet, nekem tetszenek a képek.
Tulajdonképpen már azzal beloptad magad a szívembe, hogy a link úgy végzödik, hogy ".me"! De ez már az én bajom.
Az itteni kép persze olyan a társaságról amilyen, mert épp azok írnak sokat, akik nagyon ráérnek (ahogy Pavano is írta), és akik nagyon ráérnek, azok mindekibe belekötnek, pedig általában még segeük sincs (tisztelet a kivételnek). Aki meg rendesen fest, melózik, akármit csinál, az csak megnézi a képeket, örül, és megy tovább hajtani.
Szóval ne hagy magad, és én várom a képeket!
Bm hogy hogy kerül elő mindig a yoda? még akkor is ha a maxxx volt a pöts... érthetetlen, hogy micsoda megkövült fantáziák élnek egyesek fejében. Most nem ártott volna, ha kicsit visszaolvastál volna... | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Csüt. Szept. 30, 2010 5:03 pm | |
| Kedves Vince!
Utólag elnézést, hogy hallgatásommal nem támogattam a kezdeményezésedet, nekem tetszenek a képek.
Tulajdonképpen már azzal beloptad magad a szívembe, hogy a link úgy végzödik, hogy ".me"! De ez már az én bajom.
Az itteni kép persze olyan a társaságról amilyen, mert épp azok írnak sokat, akik nagyon ráérnek (ahogy Pavano is írta), és akik nagyon ráérnek, azok mindekibe belekötnek, pedig általában még segeük sincs (tisztelet a kivételnek). Aki meg rendesen fest, melózik, akármit csinál, az csak megnézi a képeket, örül, és megy tovább hajtani.
Szóval ne hagy magad, és én várom a képeket!
Bm | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Csüt. Szept. 30, 2010 1:39 pm | |
| OFF - Spoiler:
- Yoda007 írta:
- http://fromthewarp.blogspot.com/2010/08/games-day-2010-was-fun.html
itt van egy csomó, a végén még több linkkel ahol további képek vannak... szóval, ha túl nagy fáradság feltölteni a képeket, akkor hagyd a g*cibe őket Maxxxx-szal én azt nem tudom felfogni, hogy így 2010-ben miért rak fel v.ki egy 800x600-as képet ilyen rendezvényekről? nincs egy normális épkézláb 5-10mp-es fényképezője senkinek? a marine-os vitrines képen pl. látszik pár jópofa fehér izé. én különbséget nem nagyon vélek felfedezni az 1es és 4es széria közt... ja és Vince galériáinak eléréséhez sem kell agysebésznek, vagy ne adj Isten programozónak lenni... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Szer. Szept. 29, 2010 11:00 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Szer. Szept. 29, 2010 10:53 pm | |
| nahát már. én is szívesen látom a képeket. ezeket is végignéztem. meg a többit is megnézném. az meg nem járja, hogy egy ember miatt ne lássuk, min többiek.
egyébéknt pavanoval értek egyet. nem téged kritizált max, hanem a rendezvényt. más kérdés, hogy nem egyértelműen. de ezért nem ér minket büntetni. mi nem csináltunk semmit. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Szer. Szept. 29, 2010 10:42 pm | |
| Én szívesen látnék még képeket, a seregeidről és a GD-ről egyaránt. Köszi az eddigi képeket | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Szer. Szept. 29, 2010 6:52 pm | |
| kicsit nem figyelek oda, és lemaradok minden jóról. a 40k úgyis butaság. | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Szer. Szept. 29, 2010 5:11 pm | |
| | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Szer. Szept. 29, 2010 2:57 pm | |
| hm... nem bálkirálynőnek való vidék ez, tény. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Szer. Szept. 29, 2010 1:15 pm | |
| Hoi! Erősen elbeszéltek egymás mellett! Vince: A magam részéről nagyon szívesen nézem a képeket, ha valami beszámoló akad, azt is elolvasom. MAXXxxx nem kritizálni akarta a mutatványt, csak elmondta a saját véleményét arról a rendezvényről, ahol ő volt, aztán rákérdezett arra, amit Te tapasztaltál azon, ahol Te voltál. Itt különben is mindenki kötekedik, akinek sok ideje van. Nem személyes toszakodás, csak időtöltés. Olvassátok el gondosan, mit ír a másik... Toljad a képeket nyugodtan, a többiek majd vérmérsékletük szerint kommentálják! Máris több a mozgás errefelé, ha van miről írni! P. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Szer. Szept. 29, 2010 1:13 pm | |
| ez van, ha valaki nem erti a poent es a kis ikonokat. | |
|
| |
Csizmadia Vince őrvezető
Hozzászólások száma : 19 Registration date : 2010. Sep. 13.
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 Szer. Szept. 29, 2010 12:55 pm | |
| Semmi problema
Kedves ismeroseim! Max baratunk miatt le kell hogy mondjatok minden fasza eddig soha men lattot elda jarmuvek uj elda Aspect Warrior, Forge World Ork ,nekron, dark eldar es sok mas "egyedi" ahogy (max mondana) cuccrol amibol annyi volt hogy 5 ora nem volt eleg a nyalcsorgatasra.
Koszonom szepen az eddigi turelmetek de ha ekkora faszok vannak ezen a tajekon a kerlek szepen tilcsatok ki ebbol a balfaszsagbol.
Csa!
Erre nincs szuksegem kora reggel
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Gamesday 2010 | |
| |
|
| |
| Gamesday 2010 | |
|