| Kocsmaasztal #4 | |
|
+21exael Adamowich lordbill Sosemvolt gorugrany Eddy Olaf igua Bm Patrik YKoS voroncov-draskov Yoda007 Pavano MAXXxxx gojo Berzenke subaggut Nyamm-haikan Laci TöKöS 25 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Adamowich törzsőrmester
Hozzászólások száma : 66 Age : 34 Location : - Registration date : 2009. Apr. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Aug. 20, 2011 10:37 am | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Aug. 08, 2011 9:05 pm | |
| szombaton hajnalban indulok nyaralni. legfeljebb utána hétvégén lenne jó, mert ha jól gondolom, akkor pénteken jövök haza. vagy szombaton. de jövő vasárnap elvileg jó kell, hogy legyen. ha akkor még mindig jó. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Aug. 08, 2011 2:30 pm | |
| te tudod. Egyébként szerintem jó lett a codex, hiába wd-s. Hétvégén nem érsz rá fantasy-t játszani? | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Aug. 08, 2011 1:43 pm | |
| egyrészt ez egy wd kódex, ami szart se ér, másrészt nincsenek hozzá babák, harmadrészt nem hiszem, hogy rá tudom beszélni magam a 40k ra. mondjuk ez naponta változik, de most éppen a nemnél járok. egyszerűen semmire nincs időm és úgy tűnik, hogy ez nem is fog változni olyan nagyon az elkövetkezendő 50 évben. nem akarok csomó pénzt kiadni azért, hogy aztán ne játszak vele. fantasy seregem is van, de el sem jutok vele odáig, hogy játszani tudjak. így meg nem sok értelme van sajnos. attól tartok nálam vége a gyerekkornak. elég hosszan tartott, de csak vége lett. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Aug. 08, 2011 12:58 pm | |
| Gojo: már van új Sista codex. Ideje lenne venned egy sereget | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Aug. 08, 2011 9:53 am | |
| Hali! Holnap 13től, festés, összerakás, baseelés lesz nálam. Aki akar jöjjön. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Aug. 03, 2011 3:17 pm | |
| csak amennyit az FFG oldalan is irnak 2012 eleje (Q1 v Q2).
es idovel mindketto bovulni fog, igy lesz itt meg T/Interceptor vs B-Wing is (2 kedvenc), kartya valtozat valahogy nem fogott meg, ellenben az FFG-s kartyas BloodBowl-t lehet erdemes lenne megnezni (valoszinuleg megveszem). | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Aug. 03, 2011 12:13 pm | |
| Hú ez nagyon várós. Nem tudod mikor jelenik meg? | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Aug. 02, 2011 11:38 pm | |
| par embert erdekel esetleg, uj StarWars jatekok FFG-tol: Star Wars the card game : WH invasionhoz hasonloan bovulo jatek, de itt a jatekosok nem egymas ellen mennek, hanem egymast segitve. X-Wing : XWing vs TIE FIghter figuras jatek (gondolom mint a Wings of War jatek szinten az FFG-tol | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Júl. 30, 2011 11:47 pm | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Júl. 30, 2011 9:42 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Júl. 30, 2011 8:04 pm | |
| mondtam volna valaha is ilyet? vagy egy fél éve nem játszottam, előtte is talán ha egyszer beastek ellen. vagy egyszer se...nem emlékszem, úgyhogy biztosan nem lehetett sokszor... by the way...felszabadult a nyári lakunk, így elviekben játékra alkalmas leend. persze még nem volt érkezésem kimenni megnézni, hogy milyen is, de elvileg öreganyám rendbetette az ásóval. szóval valamikor lehetne játék arrafelé!!!! | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Júl. 30, 2011 3:26 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- Pavano írta:
Gojo, TöKöS és a többi hitetlen, akik szerint a Beast-ek pöcsök: MY HORN IS BIGGER THAN YOURS!
csak tudnam mit akarnak a szarvukkal tulkompenzalni Azt, hogy amúgy olyan mindegyik, mint egy teliszart zokni ^^ Üdv! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Júl. 29, 2011 9:01 pm | |
| - Pavano írta:
Gojo, TöKöS és a többi hitetlen, akik szerint a Beast-ek pöcsök: MY HORN IS BIGGER THAN YOURS!
csak tudnam mit akarnak a szarvukkal tulkompenzalni | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Júl. 29, 2011 8:34 am | |
| Hoi!
Ma délután festős-összerakós-játszós csordázás nálam. A menü leginkább a kecskeranch körül pörög, de mindenki csinálhatja a saját hülyeségeit is. Sőt, ha azok nagyobbak az enyémnél, még segítek is benne.
P. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Júl. 02, 2011 12:26 pm | |
| Pecsre hazaertem. Erdekel talalkozo mindenkivel es esetleg meg game is. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Jún. 13, 2011 1:33 am | |
| ha nem lettél volna tesiből felmentve bölcsitől fogva, akkor tudnád. az egyik mellesleg a szőkét ápolgatja esténként. (vagy legalábbis ezt hazudják mindenkinek... ) | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Jún. 13, 2011 12:53 am | |
| - gojo írta:
- na, még jó, hogy olyan jófej voltam, hogy én már számtalnszor elküldtem másnak emailben. így mivel a google megtartja a file-okat, sikerült magamnak is megtartani. még jó, hogy mindenki más ilyen segítőkész volt.
akkor már ne küldjem? Patrik: ki ez a 6 buzi a szőke csajjal? | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Jún. 04, 2011 1:23 am | |
| kétségtelenül van előnye, ha az ember fia shakirával kavar... | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Jún. 03, 2011 9:53 pm | |
| | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Jún. 03, 2011 7:12 pm | |
| - gojo írta:
- na, még jó, hogy olyan jófej voltam, hogy én már számtalnszor elküldtem másnak emailben. így mivel a google megtartja a file-okat, sikerült magamnak is megtartani. még jó, hogy mindenki más ilyen segítőkész volt.
látod-látod. Egyébként nekem sincs meg, azért nem küldtem át, már kb 2 éve rendes licensel nyomom. Amit te akartál az ugye illegális | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Jún. 03, 2011 5:37 pm | |
| na, még jó, hogy olyan jófej voltam, hogy én már számtalnszor elküldtem másnak emailben. így mivel a google megtartja a file-okat, sikerült magamnak is megtartani. még jó, hogy mindenki más ilyen segítőkész volt. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Jún. 03, 2011 4:07 pm | |
| na így nehezen fogom megcsinálni a sereget...
| |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Jún. 02, 2011 11:08 pm | |
| na mostan akkor nekem nagyon gyorsan kellene egy army builder és nem a file, az megvan, hanem az alapprogram.
nyilván mai nap fél órával ezelőtt eldőlt, hogy mennék legendásra, dehát oda ugye produkálni kellene néhány listát és most döbbentem rá, hogy bizony nekem még programom sincs. namost el lehet képzelni milyen régen játszottam akkor...
szóval ha valakinek, bárkinek megvan, akkor kérem szóljon, mert különben nem lesz listám. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Május 22, 2011 8:08 pm | |
| inkv-on Bala felrakta azt az army-builder topicba, amiben benne van az uj TK-ig minden. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #4 | |
|