|
| Fluffisztán 2011 | |
|
+9exael Adamowich Pavano MAXXxxx subaggut gorugrany TöKöS Patrik Leslie 13 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Fluffisztán 2011 Pént. Május 13, 2011 3:52 pm | |
| Beszéltem a Jabbával, és ő is jön, úgyhogy a részeges Huttokból sem lesz hiány | |
| | | Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Fluffisztán 2011 Pént. Május 13, 2011 8:50 am | |
| Hoi! Én is mennék már csütörtöktől, Kata pedig csak szombat-vasárnap lenne jelen. Ha nem lesz privát szállás, az megnehezíti a dolgot, öreg vagyok én már a padlón kucorgáshoz. P. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Fluffisztán 2011 Pént. Május 13, 2011 7:15 am | |
| eddig ugy nez ki tudok menni. | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Fluffisztán 2011 Csüt. Május 12, 2011 11:09 pm | |
| Korábban már én is írtam, de akkor megismétlem: hogyha valami eget/földet rengető dolog nem történik, akkor idén is megyek. | |
| | | Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Fluffisztán 2011 Csüt. Május 12, 2011 10:37 pm | |
| Hali! Leslienek már ment az email hetekkel ezelőtt, de akkor jelzem itt is, hogy én biztosan megyek, + még Exael,és V-D is jelezte, hogy jön. Sőt már szervezés alatt van egy olyan variáció is, hogy lemegyünk egy nappal előbb nulladik napot tartani, körbejárni a helyi "könyvtárakat" | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Fluffisztán 2011 Csüt. Május 12, 2011 9:47 pm | |
| Örülünk ha jössz kaporpálinkát meg annyit hozz, amennyi magadnak elég. A kedves pécsi kartársakat, meg arra kérném, hogy jelezze már itt, hogy érdeklődik, e egyáltalán az esemény iránt. Azaz ha minden csillagzat kedvező pozíciót vészen fel a Fluffisztán megrendezésének időpontjára akkor szándékában áll kitüntetni minket a megjelenésével. Szóval nyilván nem várom én el, hogy ebben a fokozódó nemzetközi helyzetben biztosan tudja bárki is, hogy jó bő két hónap múlva mit fog tudni csinálni (részemről nincsenek kőbevésett terveim a jövő hétre sem), de azt talán igen, hogy kedve lenne-e hozzá. Elég ám csak ilyen "Én megyek!", "+1!" meg "Dettó!" felkiáltások is. Ui: láttam ám Berzenkét a TV-ben és büszkén mutogattam a kollégáimnak. | |
| | | TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Fluffisztán 2011 Csüt. Május 12, 2011 4:14 pm | |
| Mester, én mindenképp jelentkeznék, helyszínen alvással(ez még nem 100%) és igényelnék pólót is ^^ Kaporpálinkát vigyek? | |
| | | Leslie őrmester
Hozzászólások száma : 41 Age : 46 Location : Gyöngyös Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Fluffisztán 2011 Szer. Ápr. 06, 2011 9:42 am | |
| és a részletek: Üdvözlet! Mint azt már híreszteltem, idén is lesz Flufisztán Kerekegyházán, szám szerint a negyedik. Az időpont: 2011. július 14.-17.. Helyszín a szokásos, a kereki Művház. Idén is lesz WHFB és 40K kampány, ezeket, ha minden jól megy, májusban valamikor kitesszük a honlapra. A beugró összege 3000 HUF, ha valaki előre utalja nekünk. Ha a helyszínen fizeted, akkor 3500 HUF. Utaláshoz a tavalyi számlaszámot NE használjátok, mert már nem él, a jó számlaszámot meg ide nem írnám fel, de emilben, üzenetben megadom. Szállásról: idén is lehet a művházban aludni 200 HUF/ éjszaka áron. A Langó-ház bezárt tudtommal, de a Borház nevű helyen lehetőség lesz apartmanos szállást szerezni. Ha valakinek kell oda telefonszám, szóljon, és ahogy meglesz nekem is, továbbítom. Tervezzük póló készítését is, amire egy embléma kerülne a hátára, illetve a viselő neve a mellkasra. Ha valakit ez érdekelne, mérettel, rá rakandó névvel együtt jelezze május 31. – ig, mert kell idő az elkészítéshez. Utólag nem hiszem, hogy tudunk csinálni. Az ára az anyagár lesz, szvsz 1000-1500 HUF. Fontos, hogy ez egyenlőre terv, de nagyon azon vagyok, hogy meglegyen… Ha kérdésed van, jelentkeznél, stb., akkor a warhammertabor@gmail.com emilre tudsz írni, illetve a www.misfire.hu megfelelő topicja is rendelkezésre áll. Remélem idén is leszünk annyian, mint tavaly, és hasonló jó party lesz… :D Leslie | |
| | | Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Fluffisztán 2011 Csüt. Márc. 03, 2011 12:37 pm | |
| szuper. Én biztos megyek | |
| | | Leslie őrmester
Hozzászólások száma : 41 Age : 46 Location : Gyöngyös Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Fluffisztán 2011 Csüt. Márc. 03, 2011 12:37 am | |
| Halihó mindenkinek! Idén is lesz fluffisztán....
július 14-17
Részletek hamarosan:D:D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fluffisztán 2011 | |
| |
| | | | Fluffisztán 2011 | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |