első kör a kommandózás jegyében telt, második körben beindult a lövöldözés, ezt egy moszkító és egy guard bánta, akik a harmadik körben meg is haltak, de ekkor jött lucius és a reinforcement+issue command, amivel rami is eltávozott a körünkből, majd a 4. körben 3 issue commanddal(+advanced training - +2Cb) Ophelia is. Iszonyat jól húztam, az összes kezdőt megnyertem. Ami még nem mellékes, hogy Austringer +-t kap lövésre és sebzésre gremlinek ellen, tehát célzásnál 3 flip volt, sebzésnél 2-3... Kezdek rájönni, hogy kell Lucius-szal játszani, nagy mocsok. 4. kör végére nem maradt túl sok használható figura, szóval, abbamaradt, de, valószínűleg, összehozok 6-7 pontot.
persze, ez a lelkesedés kb a következő vesztett meccsig tart, de most jól ment.
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
Tárgy: Re: A Céh (Yoda007) Hétf. Jan. 14, 2013 1:40 am
Yoda007 írta:
hétvégén élőben, bár, lehet csapatom addigra Özsinél lesz festés alatt. mindenesetre online game-t be kéne fejezni.
szerda? jelentkezz a ligába te is, bakker!
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
Resser: Kirai Lost Love, Datsu-ba, 2 Onryo, 3 Seishin
Strategy: Shared Plant Evidence
Scheme: G: Bodyguard(Sonnia), Claim the Stake R: Grudge(Guard), Breakthrough
1. kör Resserek jönnek előre, Kirai marad a háttérben idézgetni(nem túl nagy sikerrel), Lucius megindul előre, majd Reinforcement-tel maga elé teleportálja az Őrt, aki gyorsan le is rak egy bizonyítékot. Egy Onryo cserébe megpróbálja eltenni láb alól, sikertelenül. Kör végén jön egy Földrengés - mindenkit mozgatunk 1"-re.*
2. kör Az Őr a második bizonyítékot(2VP) is lerakja, majd meghal (2VP)... Cserébe jön egy Gaki (mocskos táp ez a Kirai). Szerencsére, nem él sokáig, mert Ördögűző gondoskodik róla két jól irányzott lövéssel. A kör maradékában mindenki még helyezkedik, valamint Kirainak sikerül 2 idézés - Ikyrio és talán még egy Onryo.
*valaki kicsit benézte Spirit szabályokat, szóval, csak Guild mozgott
folyt.köv.
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
Tárgy: A Céh (Yoda007) Pént. Dec. 28, 2012 9:25 pm
Csak röviden: Game1 - vs YKoS' Kirai Slaughter küdi mindkettőnknek - ezt én nyerem Sémát bukom(Bodyguard), YKoS begyűjti(Hold out). Így döntetlen. Tanulság - szellemek durvák, kellene talán egy Lady J, viszonylag gyorsan elintézi a kis hülye szellemeket.
Game2 - vs Suba's Viki Küldetés: Deliver message - megnyertem (4VP) Séma: Hold out(nyertem) és Bodyguard(bukom) Suba visz mindent 8:6 oda
Érdekesség, hogy 1 figura maradt fenn tőlem a két meccsből, s azért lett egy döntetlen, meg egy szoros meccs. Illetve, szerintem, kicsit másképp kéne mozogni Lucius-szal, s akkor nem halna meg folyton. Mindenesetre érdekes a játék, nem olyan könnyű, mint ahogy elsőre tűnt.
A hozzászólást Yoda007 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 21, 2013 12:31 am-kor.