YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Ariadna the one and only Szomb. Ápr. 27, 2013 12:17 am | |
| - gojo írta:
- nofene! azért az ilyenek rendesen fel tudják dobni a terepet. multkor én is végigmentem a játékrészlegen pakson egy tesco pihenésnél, de nem nagyon volt időm nézelődni és hirtelen semmi érdemeset nem találtam. de már gondoltam rá, hogy végig kellene nézni rendesen a polcokat, mert biztos lehet ilyen és hasonló dolgokat találni.
hot wheels cucc, hogy miért, azt nem tudom, se nem hot, és hát kerekei sincsenek... 500 Ft-ot viszont megért. | |
|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Ariadna the one and only Szomb. Ápr. 27, 2013 12:05 am | |
| nofene! azért az ilyenek rendesen fel tudják dobni a terepet. multkor én is végigmentem a játékrészlegen pakson egy tesco pihenésnél, de nem nagyon volt időm nézelődni és hirtelen semmi érdemeset nem találtam. de már gondoltam rá, hogy végig kellene nézni rendesen a polcokat, mert biztos lehet ilyen és hasonló dolgokat találni. | |
|
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Ariadna the one and only Pént. Ápr. 26, 2013 11:59 pm | |
| | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ariadna the one and only | |
| |
|