| VI. Fluffisztán | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Szer. Júl. 17, 2013 9:48 pm | |
| szinten akkor 9:30-kor ott leszek. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Szer. Júl. 17, 2013 9:44 pm | |
| - Patrik írta:
Úgy terveztem, hogy csütörtökön 9:30-kor találkozunk a klubnál, bepakolunk, és 10-kor indulunk. Előbb sajnos nem jó, mert be kell ugranom majd a melóba. Ha még ez a helyzet, akkor holnap én 9:30-kor ott leszek a klub előtt. Úgyis kell egy kis reggeli séta | |
|
| |
Leslie őrmester
Hozzászólások száma : 41 Age : 46 Location : Gyöngyös Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Kedd Júl. 16, 2013 3:38 pm | |
| Nekem is tegnap este írta... | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Kedd Júl. 16, 2013 3:04 pm | |
| Köszi, erről pl. én nem tudtam. Akkor majd ott ezt közöljük az ipsével. | |
|
| |
Leslie őrmester
Hozzászólások száma : 41 Age : 46 Location : Gyöngyös Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Kedd Júl. 16, 2013 2:08 pm | |
| Özsge azt mondta, hogy csütörtökön derül ki, tud-e jönni pénteken. Ha jön neki gondolom kell szállás... | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Kedd Júl. 16, 2013 12:37 pm | |
| Mivel Sík Laci is visszamondta, ezért kicsit átvariáltattam a szállást (hétből hirtelen öten lettünk). Két háromágyas szobát fogunk kapni öten, két külön mosdóval. Így ha valaki még meggondolja magát, az jöhet. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Vas. Júl. 14, 2013 11:34 pm | |
| Pedig infinityzhetnénk sokat, és a blood bowlt is kipróbálhatnád végre. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Vas. Júl. 14, 2013 10:49 pm | |
| velem nem igazán érdemes számolni, mert ugyan még vacillálok, de ebből szokott az lenni, amit maxxx is mond, hogy nem megyek.
gondolkodtam azon is, hogy lemegyek mondjuk úgy, hogy pénteken hazajövök, de akkor meg hogyan jönnek vissza ugye azok, akik velem jönnének...szóval ez sem jó megoldás. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Vas. Júl. 14, 2013 8:34 pm | |
| ok, koszi szepen.
akkor azt a kettot is bepakolom a taskaba a HH melle. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Vas. Júl. 14, 2013 8:33 pm | |
| Maxx: beférsz, a Laci nem fog jönni. A death angel-t, és a chaos maraudert kipróbálnám szívesen.
Béla: a +1 ember majd pestről jön az Ubiékkal.
Úgy terveztem, hogy csütörtökön 9:30-kor találkozunk a klubnál, bepakolunk, és 10-kor indulunk. Előbb sajnos nem jó, mert be kell ugranom majd a melóba. | |
|
| |
Leslie őrmester
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Szomb. Júl. 13, 2013 8:16 pm | |
| Bocs én is bekavartam, véletlenül Pusztít irtam a múltkor, de Tippi az, nem Puszti... Puszti Szegedről jön. Mea Culpa.... | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Szomb. Júl. 13, 2013 6:26 pm | |
| A összbaranyai helyzetről nem tudok nyilatkozni, de a pécsi kicsit más. Amiről én tudok: Bill nem jön, Sík Laci igen. Patrik kocsijában így elvileg ez a helyzet: Patrik+Sík Laci+Máté+Én+Tökös. Ez így tele van. (Feltételve azt, hogy Béla=Suba , márpedig a tegnapi infók szerint ez a helyzet. Gojo még nem nyilatkozott azóta, hogy beszéltem vele róla, hogy mégis jönne. Ha gojo nem jön, akkor hat utazó lenne, egy kocsira, ami gáz. Ha jön, hét emberke kettőre, ami szinte tökéletes megoldás lenne az ember+csomagmennyiség elosztására. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Szomb. Júl. 13, 2013 5:55 pm | |
| Patrik, ha meg el az ajanlatod, koszonom, elfogadom, de alapban most ez a helyzet:
Patrikkal megy: Patrik (well daaaa, nelkule nehez lenne), Tokos, Bela, Mate
Odajutas ismeretlen: subba, joreszt en, gojo, bill?
masok baranyabol: puszti + baratno (lehet, hogy van kocsijuk es azzal mennek), Tippi(nem pecs, de baranya, elvileg Ogennel) Bp iranyabol: Patrik emlitett ismerose.
megsem megy: Sik Laci ha jol ertettem.
Oszinten, ha valaki 1 hettel elotte nem biztos, hogy akar-e menni, az azt jelenti, hogy nem. Igy ha gojo nem valaszol itt mondjuk vasarnap estig, akkor szvsz kar ra varni es alternativat kell keresni.
mas kerdes, miket hozzak? - Death angel kartya? - Chaos Marauders kartya? - Tentacle Bento kartya? - Horus Heresy (ezt hozom) - Confrontation Arcana? - van-e ertelme a festek-ecset felallasnak? (gyk. hozzak-e, ha nincs kimondott igeny, akkor inkabb kihagynam) | |
|
| |
Leslie őrmester
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Szomb. Júl. 13, 2013 5:46 pm | |
| Ha az akire gondolok, akkor Ubiékkal jön majd... Gojoról hír? | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Szomb. Júl. 13, 2013 3:58 pm | |
| - Patrik írta:
- Nálam tele a kocsi: Béla,Máté, Sík Laci, és Tökös is velem jön
Mondtad, hogy egy haverod is jön, sőt szállást is intéztünk neki. Akkor ez most hogy lesz? Vagy az már tárgytalan? | |
|
| |
Leslie őrmester
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Csüt. Júl. 11, 2013 11:52 am | |
| Puszti es a barátnője is jön, ők valahol ott laknak valahol Pécs környékén. Lehet, hogy egy autó a ők is betarsulnanak, ha gondoljátok. Mar neki is felvetettem, de meg nem reagált... | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Szer. Júl. 10, 2013 7:36 am | |
| Nálam tele a kocsi: Béla,Máté, Sík Laci, és Tökös is velem jön | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Kedd Júl. 09, 2013 9:41 pm | |
| Egyelőre még nem tudjuk, hogyan lesz, mert lehet, hogy gojo is jön, és akkor megvan ki lesz a másik sofőr . | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Kedd Júl. 09, 2013 7:50 pm | |
| kiderult, hogy masodik kocsi hogyan lesz? vagy egyaltalan, hogy lesz?
ha nem, akkor (talan meg nem keson) jelentkezek patrikhoz kocsiba. | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Hétf. Júl. 01, 2013 5:25 pm | |
| Hoi. Ja, jönnék Ott is aludnék, innék is, meg minden Leslie dobj nekem egy számlaszámot. Üdv! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Pént. Jún. 28, 2013 6:39 pm | |
| en majd helyszinen rendezem. | |
|
| |
Leslie őrmester
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Pént. Jún. 28, 2013 6:02 pm | |
| Uraim, egy kérés: mivel 12-én utazom el, így nem leszek netközelben, ezért kérek mindenkit, hogy eddig utaljon, mert utána nem tudom megnézni, a bankom meg nem küld SMSt. Patrikét már rendezték... | |
|
| |
Leslie őrmester
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Kedd Jún. 25, 2013 10:20 pm | |
| | |
|
| |
Leslie őrmester
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Vas. Jún. 23, 2013 4:41 pm | |
| Halihó!
Egy kérdés: Exael kollégával mi a helyzet? Anno azt mondta, hogy jön csak a szállás kérdés... Más: ha valaki keres még helyet, lesz még a Langóban? Megint más: a belépőt utaljátok ( mert akkor monsok privátban szlaszámot), vagy helyszínen rendezzük?
Leslie | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán Szer. Jún. 19, 2013 4:43 pm | |
| Kiírom ide is, az a tuti. Hét ember részére lefoglaltam a szállást 18-20-ig a Langó-házban. (azért csak most lett hivatalos, mert most már azzal az emberrel is beszéltem, aki ki fogja nekünk nyitni , eddig csak a lányával egyeztettem). Mindenki kért reggelit, így 3000 ft-tal számoljatok éjszakánként. Aki eddig jelezte, hogy kell neki szállás: Patrik Máté Bill Sík Laci, M5X Patrik egy haverja és én Ha valakinek még kell, szóljon. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: VI. Fluffisztán | |
| |
|
| |
| VI. Fluffisztán | |
|