Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Szomb. Május 14, 2011 3:59 am
Kis törpe? Yoda, szerintem az egyetlen vagyok, akivel még nem vesztél össze ezen a forumon, úgyhogy fogd vissza magad.
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Szomb. Május 14, 2011 1:52 am
nem lőtt, de az egyiken, a lesajnált, Ibra igen(1:0 barcának). de azért mókás a kérdésed, s igazából remek válasz arra, hogy a spanyol bajnokság miért rossz mert csak az volt a kérdésed, hogy barcának lőtt-e mint egyetlen komoly csapat spanyolországban
azért én messit is sokszor láttam eltűnni, főleg, olyan csapatok ellen, akik 11 emberrel játszottak, s komolynak nevezhetők. 2008-ban MU, 2009-ben Chelsea, vagy éppen tavaly az Inter ellen... ezért nem szeretem a két játékos összehasonlítását. a kis törpe mögött az egyik legjobb csapat van, úgy azért könnyű gólt találni. ez persze nem von le az érdemeiből, de ő is ember s nem morfondíroznék azon, hogy Ronaldo vagy Messi-e a jobb, mindketten messze kimagaslanak a mezőnyből.
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Szomb. Május 14, 2011 1:13 am
nem, ezek nem kiscsapatok, ezek kivételek...
sokat hallom egyébként, hogy ronaldo nagy csapatok ellen nem teljesít igazán jól, de nem igazán szoktam figyelni, hogy ez igaz e. a válogatott nem játszik ebből a szempontból, mert mondjuk messinek sem sikerült egyedül semmit csinálnia az argentínokkal, pedig azért ők kicsit jobbak, mint mondjuk a portugálok. legalábbis papíron.
nyilván egy ilyen játékostól elvárható lenne, hogy ne kelljen keresni az ilyen jeleneteket... a barcának lőtt gólt a kupadöntő előtt is?
Yoda007 Master Jedi
Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Pént. Május 13, 2011 10:02 pm
Patrik írta:
én nem igazán kedvelem ronaldot, és akkor most eléggé visszafogtam magam Szerintem egy olyan játékos aki tét meccsen nagyobb csapat ellen lóf...t nem ér, a kis csapatokat meg szereti tönkre verni. Kb. mint az Ibra
nemtom, nekem rémlik tőle gól bl-döntőn, amire azért nem mondanám, hogy tétnélküli meccs volt. meg mintha Barcanak is lőtt volna gólt. bár, igazad van, ezek kiscsapatok
Patrik alezredes
Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Csüt. Május 12, 2011 9:10 am
gojo írta:
ez kikúrt nagy volt!
(de azért tegyük hozzá, hogy én mondjuk személy szerint ronaldot is szívesen nézem labdarúgni, nem csak messit...még akkor is ha barcás vagyok)
én nem igazán kedvelem ronaldot, és akkor most eléggé visszafogtam magam Szerintem egy olyan játékos aki tét meccsen nagyobb csapat ellen lóf...t nem ér, a kis csapatokat meg szereti tönkre verni. Kb. mint az Ibra
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Szer. Május 11, 2011 8:51 pm
ez kikúrt nagy volt!
(de azért tegyük hozzá, hogy én mondjuk személy szerint ronaldot is szívesen nézem labdarúgni, nem csak messit...még akkor is ha barcás vagyok)
Patrik alezredes
Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Szer. Május 11, 2011 3:16 pm
[img] [/img]
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Kedd Feb. 15, 2011 12:34 am
Nyamm-haikan írta:
Jegesmedvés riport Kecskemétről.
Ez nagyon-nagyon... kemény állatok, no, föleg a barnák közöttük! Úristen!
Yoda007 Master Jedi