| Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás | |
|
+18Adamowich Bm Yoda007 YKoS Patrik Berzenke Dectum voroncov-draskov Leslie Nyamm-haikan exael subaggut Pavano zoolika MAXXxxx gorugrany gojo Eddy 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 16, 2008 3:11 pm | |
| Gorugrany! Azt megtehetem, hogy hazaviszem a maradékokat, aztán majd válogatsz! Vagy beruzházol egy chaos swapn-ba, és akkor annyi lesz, hogy a füleden jön ki (és nö tovább)! Bm | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| |
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 16, 2008 2:37 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 16, 2008 2:20 pm | |
| na és akkor ha én meg DE seregből szeretném ezt megcsinálni akkor az is menne? :D komolyan kérdem!!! szeretnék egy káosz lovagsereget. kiszámoltam, jelen árakon bagóért adják. kb 20 000 ft körül már megvan az 1500 pont. csak marauder lovasok és káosz lovagok. ha őket behejettesítem DE hideg1 el és dark riderrel, akkor az ugyanaz lesz, mint itt alant a gyíkok! na? | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 16, 2008 12:54 pm | |
| WoC sereg, mely kizárólag Tzeentch és undi jellel lesz szerelve. Mindez úgy, hogy a modellek azok lizardmanek lesznek. káoszharcos=szaurusz marauder=szkink káoszlovag=hidegegy káosz varázsló lord/démonherceg=béka szekerek=sztega ágyú=majd az új gépezet trollok=kroxi fegyver nélkül ogrék=kroxi fegyverrel sárkányogre=kroxi+hidegegy konverzió oltár=tehenhaunin valaminek a hátán forsaken=n/a chosen=temple guard marauder lovas=régi szkink lovasok stb... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 16, 2008 3:15 am | |
| - exael írta:
- Nekem vannak ilyen dolgaim,viszonylag sok,de hogyan csináljuk?És mit tervezel velük?Már ha nem titok...Milyen sereg lesz tulajdonképpen?
Felszarvazott gyíkok, szerintem. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 16, 2008 1:12 am | |
| Nekem vannak ilyen dolgaim,viszonylag sok,de hogyan csináljuk?És mit tervezel velük?Már ha nem titok...Milyen sereg lesz tulajdonképpen? | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 16, 2008 12:10 am | |
| Ahá! Éééértem. No kérem szépen jelenleg kapható a pega szárny meg valami winged nightmare wings is. Ezek gondolomra jók egy lóméretű csonkollekciószerű...izé...izének. itten | |
|
| |
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 15, 2008 8:36 pm | |
| YKoS, annyit mondok, dark elf dark pega szárny!!! Hát amúgy nem is rád számítottam akáoszbitzek terén (már csak azért sem mert azt sem tudom ki vagy, azaz a földi manifesztációdat ismerem-é ), hanem Bm és Özsge szíve közreműködésére. koldun az, csak vicces kedvében máshogy regelt... gojo | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 15, 2008 7:46 pm | |
| minden szar szárnyat lehet rendelni a gw től külön. azt hiszem a bitz katalógusukban benne van. nemtom ilyen van e éppen, de több fajta szárnyat láttam náluk, az biztos. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 15, 2008 6:22 pm | |
| szerencsére nekem nincsenek olyan káoszos csúnyaságaim, na meg elvből ellene vagyok a gyíkok akármilyen káoszosításának. for the greater good. vagy DEként akarod használni őket? a denevérszárnyakat nem tudom igazából hogy honnan is szerezzem... a manticóreszt már mondta más is, lehet hogy egyszer... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 15, 2008 6:00 pm | |
| Szvsz hellsteed lehetne a lovas Konrad von Carstein pacija denevér szárnyakkal. Abyssal terror meg pl a DE manticore kicsit dögösen festve. És most én.
Kellene nekem minden kimaradt, feleslegessé vált káosz bitz! Különösen a Tzeentch és Undivided ikonok, kicsiben és nagyban. Ezen kívül mindenféle szarv, tüske, tülök. A marauder sprue-ról minden. Pajzsok, fegyverek, sisakos fejek. Lizzie sereg átlényegüléséhez tervezem felhasználni a cuccot. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Vas. Dec. 14, 2008 11:24 pm | |
| help: hellstead-ot, és abyssal terrort miből kéne csinálni? | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Dec. 12, 2008 1:35 pm | |
| hát nem lelőtték a marine seregemet! már ha egyszer majd csinálok egyet... mondjuk ezt a sok réteget én sem értem, mert kb a fele is ugyanígy nézne ki. ez inkább csak felesleges szöszölésnek tűnik. igazi hatása szerintem sincs. én 3 rétegben kb ugyanezt a színt értem el. akkor viszont valszeg úgy csinálom ahogy eddig. azzal legalább nem kell kísérletezni, mert már ismerem. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Dec. 12, 2008 12:19 pm | |
| vicces a linken levo leirasban a 8 lepeses pancel. tokeletesen nem latszik, hogy ennyit dolgozott vele, 2 lepesnel (BBone, majd feher kihuzas) ugyanez a hatas. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Dec. 12, 2008 11:37 am | |
| gojo: a max-féle négyes felállás nagyon szép csontszínt ad, nagy felületen is, én is ugyanezt használom. Viszont ha valami nagyon komolyra vágysz, akkor itt egy kis tutorial, kedvenc 40k seregemről: egyiptomarinea lap alján ott a leírás | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Dec. 12, 2008 10:27 am | |
| foleg Voronkov-tol kerdem, de ha mostanaban mas vett landspeeder-t: van valakinek folosben kb 2 adag Typhoon raketavetoje ? (ajtok + a raketaveto darabjai) es szinten keresek: 1 db terminator Cyclone missile-launcher-t. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Dec. 12, 2008 10:10 am | |
| ennel nagyon jobbat nem tudok: http://www.brushthralls.com/model-walkthroughs/faction-box-in-10-days-cryx-2.htmlde ha sereget fest az ember, akkor jopar lepest itt kihagynak. amire kb egyszerusitenek: - BBone alap - SnakeBite+BBone majd SnakeBite esetleg helyette Ogryn-flesh wash - ujra BBone - BBone + feher de igazabol amit te irtal, az is teljesen hasznalhato es jo. vagy Pavano fele BBone, majd chestnut ink / ogryn-flesh wash es kesz. valaki meg nem barna szinek fele sotetit, hanem zoldes fele, es a BBone ala Khaki-t rak. mast igazabol nem hasznalnek en sem. ( ahogy en szoktam csontot festeni (bar utobbi idoben csak femcsontokat festettem ) : - Bestial Brown - Snakebite Leather - BBone - keves feher ) | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Dec. 12, 2008 3:35 am | |
| maxxxx: kellene nekem valami okos tutorial, ahol elmagyarázzák, hogy hogyan lehet normálisan kinézően csontot festeni. ha valaki akkor talán te tudsz ilyet. hirtelenjében én nem találtam semmit. páncélt szeretnék csontszínűre festeni. azt kb vágom, hogy hogyan kellene mondjuk egy szarvat kifesteni. de ugye az nem olyan, mint a péncél...
én eddig bubonic brown, bleached bone, bb+white 50-50 el csináltam. de hátha van ennél jobb megoldás is. valami wash esetleg, amit a fehér alá kellene tenni? vagy hasonló.
szóval ha tudsz valami linket, netán tanácsot, akkor azt szívesen fogadnám. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szer. Nov. 26, 2008 1:36 pm | |
| Van valakinek ötlete alternatív Hellcannonra?Teljesen mindegy milyen gyártó,a lényeg,hogy jól nézzen ki és könnyen be lehessen szerezni. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Nov. 06, 2008 3:44 pm | |
| Nincs valakinek egy pár zászlaja elfekvőben? Kellene legalább 3db. Cserébe tudok adni pénzt, vagy sört | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Okt. 31, 2008 3:17 pm | |
| Ja és a griff az empire Karl Franz figura alatt van ha kellene még! | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Okt. 31, 2008 2:27 pm | |
| | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Okt. 31, 2008 2:14 pm | |
| Megnéztem a GW oldalán fenn van rendesen,tehát nem mail orderes,úgyhogy azért a jonakosok lehet,hogy meg tudják rendelni... | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Okt. 31, 2008 1:24 pm | |
| Az mólás lesz. Griffet miből lehet konvertálni? Sasból? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás | |
| |
|
| |
| Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás | |
|