| Berzenke húdeszíp babái | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Berzenke húdeszíp babái Vas. Feb. 03, 2008 9:20 pm | |
| Maxxx: az kettő igazából egy, törölve meg egy másik lett. Eddig. Vagy többet tudsz, mint nagyon sokan. Esetleg túl sokat. De remélem tényleg előbb végzek. Pavano: goblint. Ha valamit. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Berzenke húdeszíp babái Vas. Feb. 03, 2008 11:49 am | |
| Felépülnek azok.
Többször is.
Papíron.
Sok pénzből.
Hogy abból mennyi ork... izé... goblint lehetne venni!
P. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Berzenke húdeszíp babái Vas. Feb. 03, 2008 11:47 am | |
| - Berzenke írta:
- De addigra alighanem felépül a konferencia és koncertközpont is.
szerintem elobb kesz leszel vele. mintha a fenti ketto torolve lenne a megvalositandok listajabol. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: Berzenke húdeszíp babái Vas. Feb. 03, 2008 11:31 am | |
| Mintha ogre hájjal kenegetnének. Egyébként ettől tartott olyan sokáig (a családot és a gyakran lanyhuló érdeklődést leszámítva): én sem mertem, pedig akinek nálam jobban remeg a keze, az csak Z-ket tud festeni. Ha meg egyszerűen csak elkezded festeni a csíkokat, egész jól megy. A jelszó: ájkenduit. A nappali goblinok bekerültek az 5 éves tervbe. Pl. már piros a lándzsájuk, és mindnek fémes a vége. Ha kifestettem őket, meg az éjszakaiakat is, lehet, hogy elviszem őket egy nagy közös bézelésre. De addigra alighanem felépül a konferencia és koncertközpont is. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Berzenke húdeszíp babái Vas. Feb. 03, 2008 1:36 am | |
| Nagyon szépek lettek az Ogrék!Már értem,hogy miért nem értél rá mostanában.... De tényleg,az a csikozás...meg sem próbálkozom ilyennel... | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Berzenke húdeszíp babái Csüt. Jan. 31, 2008 1:54 am | |
| Jóság ez, nem kicsit!
Olyan szép ogréid vannak, hogy még egy ork is megirigyelhetné! Hangulatos festésű, igazán "azértjöttemhogybeszéljekveled" egységnek tűnnek ezek a pocakosok. Hol van a nappali goblimokból álló szekció? És a többi?
Van Neked sok szép babád még...
P.
ŐŐŐŐ... Milyen orkról hablatyolnak itt? | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: Berzenke húdeszíp babái Szer. Jan. 30, 2008 6:27 pm | |
| Köszi ögen! Nekem először megfordult a gyomrom tőlük, aztán addigaddig, hogy hát csak megtetszettek. Ezt a dobozt éppen breton lovagok helyett vettem. Eredetileg Conf bakemonok lettek volna, de aztán megmaradtak dogzofvórnak. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Berzenke húdeszíp babái Szer. Jan. 30, 2008 12:53 pm | |
| egyszer muszáj lesz nekem is ilyen ogrékat venni... nem tom megmondani, hogy miért de nekem is nagyon tetszik ez a sereg. nem beszélve arról, hogy az empire mellé is hozhatóak...biztosan beszerzek majd egy kisebb különítményt kisegítő csapattestnek.
(aztán rád bízom őket, hogy mindegyiknek olyan csíkos gatyája legyen, mint a piros feketének, mert az pont beleillik a birodalmi környezetbe! )
ui.: ja, és mint már mondtam, kurva jók lettek. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: Berzenke húdeszíp babái Szer. Jan. 30, 2008 10:41 am | |
| És csak jönnekésjönnek... ezek az ogrék az 1. új ogre kongdoms seregermből 2. a káosz seregemből 3. a goblin seregemből Nem kívántak törlendők. Köszi gojo! | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: Berzenke húdeszíp babái Szer. Jan. 30, 2008 10:39 am | |
| És jönnek.... | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: Berzenke húdeszíp babái Szer. Jan. 30, 2008 10:38 am | |
| | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Berzenke húdeszíp babái Szer. Jan. 30, 2008 10:34 am | |
| Na, most már talán nem kell sokat aludni, és jönnek... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Berzenke húdeszíp babái | |
| |
|
| |
| Berzenke húdeszíp babái | |
|