|
| Chaos marines vs. Renegades 2000 pt | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Chaos marines vs. Renegades 2000 pt Szer. Márc. 12, 2008 4:47 pm | |
| Tegnap Mátéval játszottunk egy 2000-es csatát ahol én nagyjából a versenyre rakott sereget vittem,ő meg egy kis létszámú elit sereget kisérleti jelleggel. CSM sereg: -HQ:Typhus,Chaos lord Nurgle-jellel -elit:2x6 terminator mind Nurgle-jellel -Troop:10 Noise marine,3 bolter,5 sonic blaster,1 blastmaster,1 bajnok doom sirennel,Rhinoban,10 plague marine 2 plazmával,fistes bajnokkal szintén Rhinoban -Fast:6 motoros 1 melta
A csata victory pontra ment.A CSM sereg taktikája az volt,hogy az ikonnal rendelkező egységek(noise marinok,plague marinok,motorosok) gyorsan előre mennek és behozzák a deep strike-ból érkező termiket a lordokkal.Én nyertem a kezdődobást,de átengedtem a kezdést.Máté nem jött előre semmivel,sőt inkább igyekezett elbújni az egységeivel,mert félő volt,hogy kivövöm a pályán levő 4 egységét mielőtt odaérnének.Igy viszont arra kényszerült,hogy az ikonok segitsége nélkül deep strike-oljon a két termi osztaggal.Első körben felrobbantottam a noise marinokat szállitó Rhinot,ezáltal a Slaanesh hivek elkezdtek gyalogolni...A 2. körben megérkezett a 2 termiosztag nem sokkal az állásaim elé,a plague marinok előrejöttek a Rhinojukban.Ezután mindennel a két termiosztagra lőttem,a Lord osztaga felére csökkent,de Typhusék megúszták veszteség nélkül.Az előreszáguldó motorosok megölték a kultistákat,aztán a veteránjaim demo charge-al és plazmával végeztek az összessel.Aztán a két termiosztag rohamozott,Typhusék mekinyirtak egy 10-es osztagot,és aztán jöttek az Ogrynok,a másik termiosztag megölte az egyik veteránosztagomat,aztán nem volt több ellenfél a környékükön.Az Ogrynok meghaltak,de az ellenségből is csak a termibajnok,és Typhus maradt meg,a másik oldalon a termilord maradt fenn 1 sebbel.A noise marinokkal végzett a 2 Leman Russ,a plague marinok felére csökkentek,a 2 Rhino elpusztult.Én egy teljes troopot,az ogrynokat,a kultistákat,és egy veteránosztagot vesztettem.
Nem volt alapvetően rossz az ellenfél taktikája,de nehézfegyver(1-2 meltát leszámitva) nem volt a seregében ezért az összes(5db) járművem sértetlenül fennmaradt.Meg hát a nagyon kis létszám miatt egyszerűen nem ért oda mindenhova igy sok mindent nem tudott megverni,persze ebben az is közrejátszott,hogy az Ogrynok 2 körig feltartották őket.
Ja,és a vége az lett,hogy kb 600 ponttal nyertem... | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Chaos marines vs. Renegades 2000 pt Szer. Márc. 12, 2008 5:36 pm | |
| akkor azért a többen vagyok jobban vagyok szabály 40k nál is él, ahogy látom. csak mert nekem nagyon tetszene egy olyan marine felállás ahol a termikre építek, de úgy tűnik erről kénytelen leszek lebeszélni magamat... | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Chaos marines vs. Renegades 2000 pt Szer. Márc. 12, 2008 8:28 pm | |
| Tulajdonképpen arról van szó,hogy sok ember sokat lő,igaz,hogy nem túl pontosan,és nem is erőset,de a sok lövésből azért bemegy pár,és a 2+-os mentőt is el lehet rontani...De a sok termis sereg nem rossz azért,a drop podos verzió pl nagyon hatékony,mint azt a versenyen tapasztaltam is... Ez kb olyan,mint ha sok káoszlovagot hoznál a seregbe,akik még ráadásul még ambusholnak is... | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| | | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Chaos marines vs. Renegades 2000 pt Szer. Márc. 12, 2008 9:13 pm | |
| hajaj!! ezek szerint van elgondolás azért a termis seregben? huhh akkor megy a levesbe a sista sereg, mert a termikért azonnal és véglegesen hajlandó lennék feladni a csajokat! na akkor ezt talán meg is kellene beszélni az akadémia topicban! csinálok is neki egy topicot!!!! | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Chaos marines vs. Renegades 2000 pt Szer. Márc. 12, 2008 9:29 pm | |
| Mielőtt nagyon neki állnál az nem szürkelovag termi sereg hanem a Dark Angelek Deathwingje. | |
| | | gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Chaos marines vs. Renegades 2000 pt Szer. Márc. 12, 2008 9:33 pm | |
| igen ezt vágom! csináltam neki topicot. a többit majd ottan! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Chaos marines vs. Renegades 2000 pt | |
| |
| | | | Chaos marines vs. Renegades 2000 pt | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |