| Bm 40k Chaosa | |
|
+9YKoS voroncov-draskov Pavano gorugrany MAXXxxx subaggut gojo exael Bm 13 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Jan. 13, 2009 11:18 pm | |
| Örülök, hogy tetszik. Meg hogy végre nem lett túl csicsás! Bm | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Jan. 13, 2009 11:15 pm | |
| Az elejére (a sikertelenül lefaragott IG címerre) jön még egy Tzeentch szimbólum. És ha rájövök hogyan tudom megcsinálni leszedhetöre, akkor egy tolólap is.
Bm | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Jan. 13, 2009 11:14 pm | |
| KIfejezetten tetszik, jók a színek és nincsen túlspirázva sehol - csak ott fuxos, ahol kell. Lehet, hogy én kicsit összesároznám rajta a lánctalpat, némi piszkot és golyónyomokat erőltetnék rá, de ez nem széria az ilyesmiknél... P. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Jan. 13, 2009 11:09 pm | |
| | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| |
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Jan. 13, 2009 5:30 pm | |
| Ez 100% Design! Ennek semmi játéktechnikai hatása nincs.
Mondjuk én a fegyvereket (is) szoktam mágnesezni, ott persze cserélgetheted, és az meg 100% játéktechnikai dolog.
Bm | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Jan. 13, 2009 5:21 pm | |
| Tényleg ez a ajtó mágnesezés miért is van? Dizájn vagy van valami játéktechnikai funkciója? | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| |
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Jan. 13, 2009 5:09 pm | |
| Nem kerítek nagy feneket neki. Belefúrok 2 2mm-es mágnest az "ajtókeretbe" felül, és mivel a chaos ajtókon vannak kis kiálló részek (3 kiálló kis négyzet, amásik oldalán valami tüske szerü dolog, hogy az ajtó fixebben legyen a talajon), ezekböl levágok egy kicsit a belsö oldalon, hogy a helyére egy kis fém lemezt tudjak ragasztani. Ha elég pontosan vágsz, akkor alapozás + festés után már nem is látszik, hogy ott van. Ez fogja a tetején odafogni az ajtót. Alulra kicsit nehezebb a cucc. Mivel még nem találtam megfelelö pótlást a zsanérra, ezért az is mágneses. Oda is kell mágnes a keretbe süllyesztve. Aztán a müanyagból öntött zsanér egy részét pedig kivágom, és egy kb 1mm vastag fémrudat (mondjuk lecsípett szögdarabot, de annak sajnos gyakran eltorzul a vége, sokat kell próbálkozni) beleragasztok. Ez összességében nem fogja oda rendesen az ajtót, vagyis nem lehet rendesen lehajtani, de ha be van csukva, akkor nem esik le, és ha kinyitva odateszed, akkor odafogja a mágnes annyira, hogy a helyén maradjon. Most épp azon gondolkodom, hogy lehet-e valahogy rendes zsanért csinálni alulra, de még nem jöttem rá, hogyan. Ha megvan szólok, ha neked, szólj! Sok sikert a devilfish-hez! Bm | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Jan. 13, 2009 4:36 pm | |
| - YKoS írta:
- Bm írta:
Az ajtót még nem mágneseztem fel, meg a kezelök is hiányoznak a tetjéröl, de az ugye úgyis külön készül.
na ezt hogy csinálod? én is mágnesesnek szeretném megcsinálni az örgödhal ajtajait, de nem nagyon van rá ötletem hogy hogy is lehetne... sokat segít, hogy a landraidert nem Földfosztogatónak hívja! | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Jan. 13, 2009 4:23 pm | |
| - Bm írta:
Az ajtót még nem mágneseztem fel, meg a kezelök is hiányoznak a tetjéröl, de az ugye úgyis külön készül.
na ezt hogy csinálod? én is mágnesesnek szeretném megcsinálni az örgödhal ajtajait, de nem nagyon van rá ötletem hogy hogy is lehetne... | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Jan. 13, 2009 3:25 pm | |
| Kifestettem egy második Landraidert is, este felteszem a képeket. Az ajtót még nem mágneseztem fel, meg a kezelök is hiányoznak a tetjéröl, de az ugye úgyis külön készül.
Este képek!
Bm | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Dec. 09, 2008 9:27 pm | |
| Na, én is így akarok a három vindicatoros dobozból egyből rhinot/razorbacket csinálni, a mraadék demolisher cannonból pedig lehet Land Raider Ares-t eszkábálni, hehe... | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Dec. 09, 2008 9:17 pm | |
| köszi a segítséget, akkor asszem csinálok pár Rhino-Predatort, amire fel-le lehet szerelni a sponsorokat!
Thx | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Dec. 09, 2008 4:56 pm | |
| predator dobozbol osszerakhato rhino is, minden megvan benne.
chaos predator doboz tartalma: - 2 rhino sprue (ez kell a rhino-hoz) - 1 predator sprue - 1v2 chaos vehicle accessory sprue | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Dec. 09, 2008 4:46 pm | |
| Szerintem benne vannak azok is. Ha netán nem, akkor a Bitzboattól lehet majd rendelni gondolom. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Dec. 09, 2008 4:28 pm | |
| Kedves jelenlegi és leendö ellenfeleim! Nagy örömömre szolgál, hogy megjött az "utolsó" Chaos rendelésem, aminek köszönhetöen minden olyan egység megvan amit valaha is használnék egy komolyabb csatában. Ittentöl már "csak" össze kell rakni és lefesteni a hátralévö kb 5000 pontot, és már játszahatok is! Meg vennem kell egy autót, hogy az egésszel ki tudjak otthonról mozdulni No, mára ennyi. Lassan készülnek a gitárosok, lesz majd hamarosan kép is! Bm PS: Nem tudja valaki, hogy a Predator boxból össze lehet-e rakni egy Rhinót is? Csak az oldalajtók hiányoznak, ugye? | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Szomb. Nov. 22, 2008 7:21 pm | |
| Újabb arc esett le a gyártósorról. Nem túl jók a képek, a festés nem nagy csoda, inkább az ötlet miatt mutatom. No, duma vége, képek: | |
|
| |
| |
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Hétf. Nov. 10, 2008 5:35 pm | |
| Hétvégén sikerült átvennem a renegade strike force-t, ami akkora doboz, hogy ülve majdnem beleférek. De persze GW-style, azért pont 1cenitvel keskenyebb, mint a benne lévö keretek, csak hogy feszüljön...
Egyszóval, közeledek a mindenem megvan, de alig van valami összerakva állapothoz! És persze megint kinöttem a szállítódobozomat! :S
No, ennyi a nagy hír, meg hogy lassan egyedül tudok majd apocalipse squadronokat kiállítani!
Bm | |
|
| |
Bm ezredes
| |
| |
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Szomb. Nov. 08, 2008 9:43 am | |
| Dehogynem, ukulele harcos Bocs... | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Szomb. Nov. 08, 2008 4:01 am | |
| Ha nem haragszotok a zöldségböl vissza a témához: képek. Kész lett a nagy gitár kistestvére is. Ez lenne a sima sonic blaster. Nos? Ez már nem üthet akkorát, mint az elsö, de hátha... Bm | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Szer. Okt. 15, 2008 10:07 am | |
| kezdek belekavarodni a sok ZOLDsegbe, amit irsz ha nem kalandozol a ZOLDdel, akkor raersz jatszani a ZOLDel, ami nem ugyanaz a ZOLD, de megis ZOLD. remelem jol foglaltam ossze. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Szer. Okt. 15, 2008 9:15 am | |
| Ha nem Horvátországban kalandozom a Zölddel, akkor játszhatunk a zöldekkel. Sajnos ez jelenleg a főnökömön múlik, aki sok fülséget talált már ki - és amerikai jogosítványa miatt nem vezetheti a manuális váltóval ellátott Zöldet... P. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa | |
| |
|
| |
| Bm 40k Chaosa | |
|