|
| Bm 40k Chaosa | |
|
+9YKoS voroncov-draskov Pavano gorugrany MAXXxxx subaggut gojo exael Bm 13 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Szer. Jún. 18, 2008 12:18 pm | |
| | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Szer. Jún. 18, 2008 12:15 pm | |
| - Bm írta:
A kérdésnél maradva: Te (és mások is érdekelnének) milyen ecsetet használsz?
Bm en spec Windsor-and-Newton-mini 1-es vagy 0-s. Attol fuggoen melyik akad epp a kezembe(mindketto hegye ugyanakkora, csak az 1-esbe tobb festek fer). Nem tul occsoak (kb, mint GW ecset, 2500Ft kb 1db.), de az egyesnek is olyan a hegye, hogy pl szemek festesere is tokeletes. Karbantartas mellett masfel-ket evig birjak nalam. (aki meg rendesen karbantartja es hasznalja, annal kb 5-10 evig, de ennel kimeletlenebb vagyok sajnos) Drybrushra viszont nem vennek ilyet, mivel az megoli az ecseteket hamar. Arra nekem tokeletesen jo a legutobb praktikerben vett ecsetkeszlet (400Ft-ert volt benne vagy 10 ecset, 1-estol kb 6-os meretig). Hegyet levagtam egyenesre, drybrushra, meg nagy felulet alapszinre (tankok pl) jok. Barmilyen reszletmunkara tokeletesen alkalmatlanok meg az ollos beavatkozas elott is. | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Szer. Jún. 18, 2008 11:29 am | |
| - MAXXxxx írta:
- subaggut írta:
- Egy 00-s ecsettel szépen meg tudod oldani még most is, ha akarod:
valaki meselje el, hogy mi a halalra jok a 00 es 000 vagy meg kisebb ecsetek. A kérdésnél maradva: Te (és mások is érdekelnének) milyen ecsetet használsz? Bm | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Csüt. Jún. 12, 2008 11:45 am | |
| - MAXXxxx írta:
- hatizsak
lab alatt a base-en atszurva a testen Koszi a tippeket! A testen atszurast lehet, hogy meg is csinalom a possessedeknel, bar ott mar van mas beteg megoldas... (egy levagott, zaszlotarto marine-kez, amit a fonok az ollojaval fog! ) T:Bm | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Szer. Jún. 11, 2008 6:58 pm | |
| hatizsak lab alatt a base-en atszurva a testen | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Szer. Jún. 11, 2008 5:28 pm | |
| Kedves muvesztarsak!
Lenne egy (valszeg rutintalansagbol fakado) kerdesem. Ha van egy figuram, akinek szeretnek adni icont is, meg valami spec fegyvert (esetleg, kozelharcit is, meg lovoset is pl fist + plazmapistol) akkor azt hogyan jelenited meg? A hatizsakra tuzott icon eddig amit lattam es tetszett, van erre valami mas is?
T:Bm | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Pént. Jún. 06, 2008 11:41 am | |
| Hááát, én spec ezekkel (00 és 000) tanulok festeni... Helet hogy ezért tart egy-másfél órát egy baba kifestése??? | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Jún. 03, 2008 6:12 pm | |
| 1. Ilyesmire amit írtam.
2. Ha nincs 0-ás a művészellátóban, ebből mindig akad.
3. Plusz egy post neked, plusz egy nekem. | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Jún. 03, 2008 4:48 pm | |
| - subaggut írta:
- Egy 00-s ecsettel szépen meg tudod oldani még most is, ha akarod:
valaki meselje el, hogy mi a halalra jok a 00 es 000 vagy meg kisebb ecsetek. | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Kedd Jún. 03, 2008 4:38 pm | |
| Köszi a tippet. A tintázás még hiányzik róla, de sajnos ez egy olyan baba, amit "félig használtan vettem", és az előző tulajdonosa (annak ellenére, hogy festetlen állapotban volt meghirdetve) lefújta alábat valami leszedhetetlen és elfedhetetlen rózsaszín festékkel. Mire sikerült a szítől megszabadulni, addigra megszűnt a "páncél oldala" létezni. Ráadásul a spray olyan egyenetlen felületet csinált, hogy szinte rücskös volt a lába! Ahhoz képest most az legalább nem látszik! Kézzel utánnahúztam már azóta. Nem lett tökéletes, de aki olyan közelről nézegeti a csatában, azt úgyis homlokon lövi a kolléga! Mindenestre igazad van, jót tett neki. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Hétf. Jún. 02, 2008 12:19 pm | |
| Szép tiszta festés, nekem tetszik. Egyetlen tanácsom lenne csupán, ha elfogadod. A páncélon a kiemelkedő részeket ne fesd le teljesen oldalról, csak előlről, azaz egy nagyon-nagyon pici fekete sávot hagyj el ott, ahol a felületek találkoznak. sokkal térszerűbb, árnyékosabb hatást kelt, és macera sincs vele, hogy mindig összekened a felülethatárokat. A lelógó szoknyaszerűségen ezt szépen meg is csináltad, a péncélba viszont nagyon belesimul az arany díszítés. Egy 00-s ecsettel szépen meg tudod oldani még most is, ha akarod: a páncél felől higitataln chaos black-kel óvatosan húzd körbe a mintát,az befolyik a minta alá, majd a páncélon javítsd a kéket úgy, hogy laposan elhúzod párszor az ecsetet a minta körül. Nagyon szép hatást kelt, én a csontnyakláncokat, karkötőket festem így és egész más, mint a "tiszta" festés, amit a goblinokon hajtottam végre. Ja, és jó étvágyat a nyalókához | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Hétf. Jún. 02, 2008 12:04 pm | |
| | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: thousand son Hétf. Jún. 02, 2008 11:59 am | |
| | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Szomb. Május 31, 2008 7:28 pm | |
| Kedves MAXxxx!
Hat igen, az uj demonett fejek nagyon pofasak. A kurtot en is nezegettem, nagyon jo konvertalashoz. Most vettem elvileg plusz egy csapatot kereten (igaz a 40k-s daemon starterbol, es nem rendes blistert), ha ahhoz is adott a srac, akkor arrol alkudhatunk!
T:Bm | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Szomb. Május 31, 2008 4:55 pm | |
| egesz jo
latom uj demonette fej. van-e belole folos bit? fokepp a zenesz keze kellene a kurttel egyutt | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Pént. Május 30, 2008 11:42 am | |
| Én a squg hoppereket végül erős kihajtott gémkapoccsal támasztottam alá, igaz ehhez kcsit fúrn kellett. Majd egy napra rá a Intersparban láttam valami lapos nyalókát, aminek vékony, átlátszó, üreges szára volt. (50-60 Ft körül) Igaz én nem vettem, mert már nem akartam szétszedni a modellt, de te még megteheted olcsó és fimon megoldás. Bocs, néha kihagy az i betűm a laptopon | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Pént. Május 30, 2008 11:29 am | |
| Ok, van meg egy pont ugyanilyen fejem, amint lesz ra idom, ugyis csinalok belole valami hasonloan beteget! Es akkor azon kiprobalom amit mondtal. Aztan egymas mellett ugyis latom, hogy nekem melyik jon be jobban! Mondjuk a biztos keztol kicsit tartok... ebben a melegben annyira remeg a kezek, hogy nevetve festenek villamokat ha az kene! Apropo, arra van valami otletetek/bejarotott trukkotok, hogy repulo figura ala milyen atlatszo rudat lehetne rakni? Csak par darabrol lenne szo, nem vennek ezert repulo base-eket... Modellbolt? Bm | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Pént. Május 30, 2008 1:02 am | |
| igen, ennél is világosabbal.
nagyon jó technika és nagyon egyszerű is, ha felviszel egy adott alapszínt, ami most éppen a lila, aztán adsz a festékhez csontfehéret vagy sima fehéret, fele-fele arányban vagy ízlés szerint és utána felviszed a világosabb festéket úgy, hogy a mélyedésekben megmaradjon a sötétebb alapszín. ezt a hajon pl nagyon egyszerű megcsinálni, mert elég nagy mélyedések vannak. én igazából itt már nem drybrusholni szoktam, mert az nagyon koszol, hanem egy vékony ecsettel bizony kézzel behúzkodni a megfelelő helyekre a világosabb festéket. én empire lovasok fején a tollat csináltam így, kb hasonló felület, mint nálad a haj. igazából nem nagy macera. csak arra kell vigyázni, hogy a festék ne folyjon be a repedésekbe, de azt könnyű megcsinálni. nem egyből mártogatás után kell felvinni a festéket, hanem kicsit le kell az ecsetről húzni, hogy kevesebb maradjon. lila ráadásul elég jó ebből a szempontból, nekem egyáltalán nem folyt el. szóval a hajon a kiemelkedő részeket ki kell húzni lila-fehér keverékkel. már ha tetszik. én kb fele fele arányban kevertem, de néha még több fehéret adtam, hogy még világosabb színt kapjak.
egyébként a jelenlegi állapot sem rossz. pusztán messzebbről már nehezebb észrevenni. míg ha világosabb színnel mész át rajta, akkor messzebbről, asztaltávlatból is látszik. én szeretem, ha nem csak egy színnel van áthúzva egy felület, és ez már ezen a modellen is megvan, mert a két szín azért láthatóan elüt egymástól. | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Csüt. Május 29, 2008 7:01 pm | |
| akkor biztosan azt is eszrevetted, hogy a kepen a laptop logojan meg tukrozodik is a feje... nem direkt, de ha mar lett egy ilyen kep is, akkor ezt raktam fel! szoval, ennel a drybrushnal is markansabb a feher lila utanfestes??? | |
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Csüt. Május 29, 2008 6:40 pm | |
| | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Csüt. Május 29, 2008 2:54 pm | |
| | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Csüt. Május 29, 2008 2:53 pm | |
| koszi a tippet gojo! A haja rendes warlock purple, egy kis lich purple-el dry-brush-olva (ha osszekevertem volna a szinek neveit, lila alap, roszaszin brush). De mivel szerintem lesz meg ilyen, kiprobalom, amit mondtal, es megnezem oket egymas mellett! Aztan legfeljebb ujrafestem ezt. Arra ha tudnatok mondani valamit, hogy hogyan lehet szepre megcsinalni meg az en kezugyessegemmel is, hogy a laba hajlatainal levo kis roszaszin minta normalis legyen. Olyat szeretnek, amit a kepen a jobb oldali laban van, de sajnos a nagyja olyan lett, mint a bal oldani. (tul nagy felulet) Igazabol olyan hasast szeretnek kelteni, mintha valami kiszivargott volna a hajlatokbol. Vekonyabb ecset a drybrush-hoz? Vagy csak biztosabb kez? (igyak egy felest??? ) Bm | |
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Csüt. Május 29, 2008 12:40 am | |
| namostan konverziónak teljesen kellően beteg! festés: tapasztalat, hogy lilánál nagyon szépen fest, legalábis nálam, ha fele fehér, fele lilával kihúzom a kiemelkedő részeket. itt a haját pl igen kivállóan kiemelné. ha megcsináltad ilyenre, akkor sorry. mert a másik tapasztalatom, hogy a fényképezésnél meg nem igazán lehet visszaadni rendesen a lila színt. eddig nekem legalábbis nem sikerült. | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa Szer. Május 28, 2008 11:22 pm | |
| | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: Bm 40k Chaosa Szer. Május 28, 2008 11:47 am | |
| Emitt lehet megtekinteni, hogy mik is sulnek ki ha az ermber az elso sereget festegti. Elso elemnek, egy konvertalt slaanesh daemonka/familiaris. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bm 40k Chaosa | |
| |
| | | | Bm 40k Chaosa | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |