| Tomb King | |
|
+10subaggut TöKöS Patrik Pavano Yoda007 gojo MAXXxxx gorugrany Eddy Laci 14 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| |
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Tomb King Szer. Aug. 04, 2010 10:41 am | |
| - gorugrany írta:
- ... óriási polip, ami zombikat/csontikat/döglött halat dobál az ellenre.
Nekem ez nagyon tetszik, nem tudom ehhez melyikre kell szavazni... de akkor arra szavazok! | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Tomb King Szer. Aug. 04, 2010 10:21 am | |
| szerintem is az átkos verzió a jobb. Ja és a Dark elf Davy Jones figura beszerzése kötelező | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Tomb King Szer. Aug. 04, 2010 12:03 am | |
| ha átkos verziót választod akkor a cascet mindenképp legyen egy kincses láda... karib tenger kalózai hangulat miatt mondjuk, vudu sem rossz... de egy átok mindig érdekesebb | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Tomb King Kedd Aug. 03, 2010 11:46 pm | |
| Köszi az ötleteket,képeket!
Mondjuk ez a csikó nem jutott eszembe eddig,de tényleg...ráadásul arra gondolom könnyebben rá lehet tenni a pisztolyosokat,és akkor lesz lovasság...na ez jó.
akkor szavazzunk arról,hogy legyen-e ez a vudu téma vagy sem...ez fontos,ez határozza meg a sereg hátterét,de mondjuk modellekben sem mind1...
Igen,a tomb guardot részben vámpír ropikból csinálom majd,az szép is,meg a felszerelés is olyan,persze azt is kell konvertálni azért.
| |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Tomb King Kedd Aug. 03, 2010 11:41 pm | |
| Nos csontit mindenképp vámpírból éri meg beszerezni az tuti:D
| |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Tomb King Kedd Aug. 03, 2010 11:26 pm | |
| - Patrik írta:
- az új daemon seekerekből a hátasok szerintem jók lennénk lovasságnak. Végülis óriás tengeri csikók simán lehetnének
ezt mondtam én is özsgének, de cold one-ok jobban tetszenek neki... pedig szépek lettek a seekerek, a nyelvüket leszámítva | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Tomb King Kedd Aug. 03, 2010 11:17 pm | |
| az új daemon seekerekből a hátasok szerintem jók lennénk lovasságnak. Végülis óriás tengeri csikók simán lehetnének | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Tomb King Kedd Aug. 03, 2010 10:53 pm | |
| tengeri cuccok hirtelen asszem Reaper minik Ogrék teljesen jók, persze ezek is zombik vagy valami. Ágyú, mozsár vagy hajótörmelékből ácsolt kőhajító/ óriási polip, ami zombikat/csontikat/döglött halat dobál az ellenre. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Tomb King Kedd Aug. 03, 2010 9:12 pm | |
| Igen,ezt én is érzem,hogy nem az igazi,a base pl ilyen homokos,uszadékfás,nagyjából tengerparti lesz,nem szeretnék vizest,az fura.A rák az jó ötlet végülis,most már csak attól függ találok-e hozzá valami modellt. Casketnél a kincsesláda nekem is eszembe jutott csak az önmagában kevés,de így,hogy jön ki belőle valami már nem rossz. Esetleg mit gondoltok az ogrékról,pl ushabti helyett?előfordulhat,hogy szolgáltak a hajókon? Illetve a katapult helyett ágyú?valami különösen nagy esetleg?
| |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Tomb King Kedd Aug. 03, 2010 8:56 pm | |
| Így van. A tematizált seregeknél meg van a veszélye az efféle dolgoknak. Én például mindig elgondolkodtam kicsit egy wood elf, tomb king összecsapásnál. Vagy ha valaki cifrábbra csinálta meg a serege baseit nem a szokászos föld-fű kombinációra, akkor fura, hogy például a káosztörpék mindig cipelik magukkal a lávás talajukat stb... Ezek persze nem annyira durvák, mint a cápán lovagló zombik szárazföld kellős közepén, de na... | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Tomb King Kedd Aug. 03, 2010 8:42 pm | |
| amiket gorugrany mond azok szerintem jók, kivéve, hogy a delfines, cápás izé nekem valahogy nem jön össze. szekérnek a rák király, de az ugye tud mászni a szárazon is. viszont egy cápa elég hülyén tud mutatni a terepasztalon, amint éppen megrohanja a dombon álló lövészeimet...
én inkább azt az analógiát használnám ami a normál lovasság-szekér kombónál is van. lovasság lovon lovagol, szekereket meg lovak húzzák. rákásság rákon rákol, a szekereket meg rákok húzzák. legfeljebb a szekeres rákokat nagyobbra csinálod.
persze halas témánál is meg lehet csinálni, hogy a base-ket valami tengeri motívummal díszíted, hogy úgy tűnjön a modellek úsznak a base-n. de szerintem ettől még vicces lesz, hogy a szárazon úsznak.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Tomb King Kedd Aug. 03, 2010 7:54 pm | |
| A szekerek lehetnének valami nagy rákon lovagoló csontik. A lovasság meg cápákon/döglött delfineke/óriási halakon lovagoló zombik. Casket: egy nyitott kincsesláda, amiből levegő elementál kavarog elő magával húzva némi aranypénzt és egy két csontvázat.
Esetleg valami cthulhu jellegű szörny, ami éppen készül kilépni egy hatalmas tükörből, amit csontik tartanak | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: Tomb King Kedd Aug. 03, 2010 6:56 pm | |
| Helló! A minap eszembe jutott egy nagyon jó seregötlet,és gondoltam jó lesz második seregnek,szépen lassan megcsinálom,viszont van 1-2 dolog amihez ötleteket kérnék... Szóval ez egy zombi-kalóz sereg lenne alapvetően,amihez 3 sereglista illene nagyjából.A legkézenfekvőbb a régi lustriás Luthor Harkon-féle,de az egyrészt régi,és problémásak lehetnek a szabályok,de ez a kisebb gond,viszont van benne pár dolog ami nem tetszik,úgyhogy ez kiesett.Lehetne vámpír sereg,de abban meg nincs lövés,ami viszont itt fontos dolog,úgyhogy marad a TK. A sereg nyilván olyan,hogy gyakorlatilag semmilyen Tk figurát nem használok hozzá,mert nem illenek bele,viszont van pár olyan egység amihez még nincs használható ötletem,ebben kéne segítség. Tehát ez egy empire flotta lenne amit valamilyen módon hasonló átok sújt mint Khemrit,így lettek azok amik,tehát élőholtak....vagy még ilyen bolygó hollandi-féle dolog is lehet,a lényeg valami átok. Vagy a másik verzió az inkább Vampire-coast-os,eszerint valami vudu mágia-szerűség sújtotta a sereget,ez esetben a liche priestek vudu varázslók lennének(karib-tenger....) Na ezek alapján a sereg: -Tomb King-ő a flotta néhai admirálisa,commodore-ez sima ügy,erre van figura -Prince-ők a hajók kapitányai-szintén minden ok -liche priest-ők vagy a hajóorvosok(régen is gyógyítottak,most is "gyógyítanak... -icon bearer-szintén valami tiszt,esetleg a hajókon szolgáló tengerészkatonák parancsnoka skeleton-ez a néhai legénység-íj helyett puska van náluk,a 3-as erőt a beázott puskaporral lehet magyarázni- empire puskások zombivá konvertálva lesznek ezek a közelharcos csontik meg zombik,ez is megvan -tomb swarm-ez patkány swarm lesz abból sok van a hajókon -lovasság-na ez ebben a formában nem lesz egyáltalán,nem illik a hajós témához,de ha van valakinek ötlete erre akkor még lehet -szekerek-ez szintén mint a lovasság -tomb guard-ez a néhai zászlóshajó legjobb katonáiból áll,az admirális gárdája-ezzel semmi gond figuraügyileg -ushabti-na ez még nem biztos,talán tengeri szörnyek amik csatlakoztak a sereghez,nyilván szintén élőholtak,vagy esetleg a hajóorvosok által kreált frankenstein szörnye-típusú lények-figurában az előbbire mondjuk az új vizi trolllok,utóbbira meg valami nem gw-s modellek,itt is jöhetnek ötletek... -tomb scorpion-ugyanaz mint az ushabtinál csak nagyobb változatban -carrion-élőhalott tengeri madarak-na tévedtem,mert lesz azért TK modell is a seregben.. a carrion figurák jók erre -katapult-ennek valami hajóágyúnak kellene lenni,mozsárnak inkább...ezzel esetleg csak a modell mérete szempontjából lesz gond,mert az ágyú kisebb jóval,és most már ez számít...de ez mondjuk ok -giant-szintén tengeri szörny,leviathan,polip,tengeri kígyó stb...erre kell majd keresni valamit -casket:na erre is kéne ötlet... Na eddig erre jutottam,a meglévő empire seregnek ez lesz a sorsa...szóval bármilyen észrevétel,javaslat jöhet,akármivel kapcsolatban! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Tomb King Csüt. Júl. 15, 2010 10:24 am | |
| dispel-t nem tudom, de faq alapjan a castinghoz biztos nem. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Tomb King Csüt. Júl. 15, 2010 9:55 am | |
| Kérdés új kiadással kapcs.
-Wizardok lvlje hozzáadók a casting/dispell dobáshoz. Vajon Liche Priesté is?
| |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Tomb King Szomb. Júl. 10, 2010 3:01 pm | |
| Benéztem, pedig táp lett volna:) Spellekről tudnál vmit írni te mit fedeztél fel? Vmi új? Volt némi változtatás. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Tomb King Szomb. Júl. 10, 2010 2:50 pm | |
| Laci: az unbreakable első sora az, hogy immúnis vagy a pszicho-ra, szóval marad minden a régiben.
P. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Tomb King Szomb. Júl. 10, 2010 1:25 pm | |
| Hm egy kérdés. Ha nem vagyok immunis a pszihora akkor már nem csak hold lehet a rohamreakcióm igaz? | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Tomb King Szomb. Júl. 10, 2010 1:17 pm | |
| Nos a FAQról amennyit eddig felfogtam:
-Immun to pszihonak vége, helyette Unbreakable és Unstable minden egységem.
-Ládát is már lehet sebezni de előbb a TGk halnak.
-TK átka azt tudja ho LD teszt ha fail akkor D6 Wo modellenként és semmi sincs ellene.
-Carrionok már nem Fying unit, hanem Fly-os egység.(vagyis..?)
Viszont a mágiában nem szűrtem le nagyobb változást...de nem vmi jó az angol tudásom, erről majd Ágostonnal kell dumálnom. Egyenlőre kb ennyi... | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Tomb King Hétf. Május 31, 2010 12:41 am | |
| Köszöntem szépen mindenkinek, a tippeket is:D Konvertáláshoz kell, pont ugyan akkorára akarom, hogy szabályos legyen. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Tomb King Vas. Május 30, 2010 9:37 pm | |
| | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Tomb King Vas. Május 30, 2010 9:19 pm | |
| Most mértem meg, hosszában 3 inch, széltében 2.5 inch. Fémből van, a koponyák itt-ott lelógnak róla, de pontosan ekkora a lényegi része.
P. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Tomb King Vas. Május 30, 2010 6:45 pm | |
| - gorugrany írta:
- Pontosan nem tudom, de a GW oldalon fennlévő kép alapján én 60x60 milisnek tippelem.
amelyik meret ugy tudom nem letezik, igy talan 50x50? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Tomb King Vas. Május 30, 2010 6:35 pm | |
| Pontosan nem tudom, de a GW oldalon fennlévő kép alapján én 60x60 milisnek tippelem. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tomb King | |
| |
|
| |
| Tomb King | |
|