kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.

Go down 
+3
gojo
Eddy
TöKöS
7 posters
SzerzőÜzenet
TöKöS
zászlós
zászlós
TöKöS

Férfi Hozzászólások száma : 130
Registration date : 2009. Feb. 22.

Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Empty
TémanyitásTárgy: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. EmptyVas. Márc. 08, 2009 10:39 pm

Eddy vs. Patrik 2009.03.08. Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. 103469
Vissza az elejére Go down
TöKöS
zászlós
zászlós
TöKöS

TémanyitásTárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. EmptyVas. Márc. 08, 2009 10:42 pm

TöKöS írta:
Eddy vs. Patrik 2009.03.08. Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. 103469

Eme beköszönőhozzászólásommal, a mai klubnap egyetlen csatáján kívántam új topikot szentelni(bár ez nem az én feladatom, ezért minyá megyek és szeppukkuzok egy jót)
Beszámolót majd Patriktól és Eddytől láthatunk, én képekkel tudok majd 2-3 napon belül szolgálni Cool
Üdv! sörk
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Férfi Hozzászólások száma : 328
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. EmptyHétf. Márc. 09, 2009 9:57 pm

Hoi!

Na akkor mondom mit vittem:
1 slann (3 scroll+bsb+3 képesség <tud mindent a választott lorból, felvehet varázslatonként egy ingyen kockát és csak medzsik sebek ütik [rohadt sárkány]>)
1 skink pap (lvl2 plág of tepok, pover stone)
2 skink pap (lvl1 mindkettő, egyiknél cube of dárknesz a másiknál 2 skroll)
4*10 skirmiser (javelin shild - bajnok)
15 saurus full command (hend wepön + sild)
15 saurus full command (spír and sild)
16 temple gárd full command ( sun standard of sotek)
2*7 szaurusz lovas full kommand (egyiknél war banner, másiknál mozgatós zászló)
10 kaméleon
3 terra bajnokkal
2*2 salamander hunting pekk

A csata érdekes volt, Patrik a sz@rabbnál sz@rabbul dobott, első kör mágiáját levett cube of dárkneszszel, másodikat a generálisa miszkásztal kezdte, 2-est dobott miskásztra, és akivel még lehetett annak is miszkásztot dobott. Sauruszlovasaim szétszedtek mindent. ( Erre a sárkány, aki a generális alatt volt ledarálta a slannt osztagostul, vitt magával egy csomó zászlót (3-at ???) Én meg nyertem egy Solid viktorival.
Ja és mire kinyírtam, megfuttattam a varázslóit, addigra nem jött ki semmi varázslatom se, mert eggyel alá dobta mindig.

Rájöttem mi kell a főnix gárda ellen 2*7 szaurusz, full kommanddal, az egyik oldalról, a másik hátulról! Twisted Evil

Csata tanulság? A gyíkok erősek, pláne úgy, hogy az ellenfél 2 generálist is levett (a sajátját és az enyémet ugye Razz )

Köszi a csatát Patrik mégegyszer. Nagy hent volt.
TöKöS
zászlós
zászlós
TöKöS

TémanyitásTárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. EmptyHétf. Márc. 09, 2009 11:21 pm

No!
Megvannak a képek is. Igaz egy részük furcsa minőségű, de a szemlélőnek asszem lejön, hogy mi a helyzet Smile
Eddy kérésére egy képet nem teszek közzé, mert azt szertné, hogy Özsge élőben hugyozzon be a röhögéstől. Laughing
A képek:
Eddy vs. Patrik 3000 pt.
Üdv! sörk
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. EmptyKedd Márc. 10, 2009 12:06 am

képeket köszönjük, állandó vesszőparipám, hogy csatariport csak képekkel az igazi! ugyanakkor ha lehet, akkor legközelebb még több nagytotált kérnék. Smile mert jók ezek az "így rohanták meg a gyík akármik az elf bt-t" ultraközeliek, de kevésbé lehet belőle leszűrni, hogy mi történik éppen a csatatéren! Very Happy ami meg mégiscsak fontos dolog lenne... Very Happy
http://birodalmikronika.wordpress.com/
YKoS
Kultista
YKoS

Férfi Hozzászólások száma : 1020
Registration date : 2008. Dec. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. EmptyKedd Márc. 10, 2009 12:24 am

gojo írta:
képeket köszönjük, állandó vesszőparipám, hogy csatariport csak képekkel az igazi! ugyanakkor ha lehet, akkor legközelebb még több nagytotált kérnék. Smile mert jók ezek az "így rohanták meg a gyík akármik az elf bt-t" ultraközeliek, de kevésbé lehet belőle leszűrni, hogy mi történik éppen a csatatéren! Very Happy ami meg mégiscsak fontos dolog lenne... Very Happy
neked még a szar is keserű... leugrik

ezirányú tapasztalataim nincsenek.
gojo
exael
őrnagy
őrnagy
exael

Férfi Hozzászólások száma : 754
Registration date : 2007. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. EmptyKedd Márc. 10, 2009 2:12 am

TöKöS írta:
No!
Megvannak a képek is. Igaz egy részük furcsa minőségű, de a szemlélőnek asszem lejön, hogy mi a helyzet Smile
Eddy kérésére egy képet nem teszek közzé, mert azt szertné, hogy Özsge élőben hugyozzon be a röhögéstől. Laughing
A képek:
Eddy vs. Patrik 3000 pt.
Üdv! sörk

Pedig nagyon kíváncsi vagyok...! Esetleg ha megígérem,hogy itt hugyozok be a gép előtt..? Rolling Eyes Very Happy
TöKöS
zászlós
zászlós
TöKöS

TémanyitásTárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. EmptyKedd Márc. 10, 2009 8:58 am

gojo írta:
Rendben, igyekszem Smile

Özsge: nem rontom el Eddy meglepijét^^
Üdv! sörk
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. EmptyKedd Márc. 10, 2009 12:30 pm

Hát srácok, elég sok furcsa dolog van ezeken a képeken

1. A skinkek spearmenekkel harcolnak Patrik deployában (ez vicces)

2. Látunk vágtatni egy ötfős saurus lovasságot két nyílágyú között. Kicsit később ott vannak az egyiknél veszteség nélkül Question

3. A baloldali saurus lovasság szintén veszteség nélkül elvégez egy bekerítő hadműveletet, és bedúlja hátulról azt a kockát, amely 1 inches overrunba van a másik cold one csíknak. Az oldalba támadás szép, de ugye mindenki látja a kép hátterében a másik, még mindig ép bolt throwert cheers És csak, mikor a sárkány már eltakarította a slann-t lehet látni, hogy egy harmadik nyílágyú is áll a dombon, szemben a cold one-okkal.

Patrik: ezek után szabad feltenni egy olyan kérdést, hogy itt mi a franc történt? Miért nem tudtad lelőni a cold one-okat?

4. Bennem összedőlt egy világ slanestől eltakarított egy magányos sárkány egy temple guard kockát.

Azért érzitek, hogy ezek után nem elégszünk meg egy Partik szarul dobott, szolid viktori nekem féle beszámolóval lol!
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. EmptyKedd Márc. 10, 2009 1:09 pm

Pedig ez történt. Olyan szarul dobtam, hogy amikor sorátlőni akartam a bolt throwerel 4ből 3szor egyest dobtam Mad
Összesen 9 miscastot dobtam, ebből 3at a Teclisel, aki körönként egyet preventál, de még igy is 6 becsúszott.
Pl. mikor 15 kockával ütöttek a spearmanek 3sorból és 9db egyest dobtam az azért elég durva volt, és ez a játék során nem egyszer előfordult
+
két lordot vittem 10-es ld-vel, fear tesztre a cold one-ok ellen rendszeresen dupla 6-ost dobtam és igy nem tudtam őket berohamozni....

Na de nem lehet mindent arra fogni, hogy én szarul dobtam. Eddy nagyon jól dobott + jól is játszott.
Mégegyszer köszönöm neki a meccset. Hangulatos volt tényleg. Szerintem még páros meccsen sem láttam olyat, hogy egy játékos két generálist is megölt volna röhej
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. EmptyKedd Márc. 10, 2009 1:16 pm

Túl sok volt zsinórban két meccs ellenem, átragadt rád a peches dobásszériám,ezt sürgősen el kell felejtened, mert örök életre rajtad marad, én már csak tudom...

De hogyan volt a srákány vs temple guard szitu?
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Férfi Hozzászólások száma : 328
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. EmptyKedd Márc. 10, 2009 2:16 pm

TöKöS írta:
gojo írta:
Rendben, igyekszem Smile

Özsge: nem rontom el Eddy meglepijét^^
Üdv! sörk
Köszi Tökös! Ja és már kész van, ma festem este cheers
Suba: Hát a 2 körben odarepült és lefújta őket lánggal, utánna 3-5-ik (harmadik körben a sárkánynak csak a bajnok tudott visszaütni, 3-ból bele is vert 2-őt Razz ) körig közelharc volt aminek a végén a slann dupla1-re maradt volna, de nem még a bsb-s sége sehatotta meg => lefutott
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. EmptyKedd Márc. 10, 2009 2:25 pm

Berohamoztam a temple guard kockát( a Slann-el), hogy szerezzek valami pontot azzal hogy megölöm. Hát mondanom sem kell a terror-t 3kockával 10-es ld re megdobta Eddy, úgyhogy nem futottak el. A csata első köre úgy zajlott, hogy 6-ot támad a sárkány ebből csak 3talált, úgy hogy kétszer akkora ws-m volt, na mind1.
3 sebzett is,visszaüt a bajnok, nem talál, de Eddy túlerőben volt, volt két zsászlaja, és egy sora, így a sárkány -1el dobott ld-t ami sikerült. Következő kör sárkány 6-ot támad, most 4 talál, 4 sebez, visszaüt a bajnok, talál, de nem sebez. Én ütöttem 4-et már nálam volt a túlerő az 5, Eddynek csak a két zászló maradt. Fear-t okoztam 3-al nyertem, dupla egyre maradt volna(ami majdnem sikerült is 1,2,2-vel). Üldöztem, és legázoltam a menekülőket, a sárkány le is repült az asztalról.

Tanulság: a sárkány a hős nélkül is erős, ha nem rontja el a monster reactiont, és nem forog egy helyben mint ellened Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.   Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Empty

Lizardmen vs. High Elf 3000 pt.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Chaos Warriors vs. Lizardmen 1500pt.
» High Elf vs. Any other
» dwarf/empire vs tk/lizard 3000

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: Warhammer :: Warhammer fantasy :: wh csatatér :: 2008-2009-
Ugrás: