|
| Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Vas. Márc. 08, 2009 10:39 pm | |
| Eddy vs. Patrik 2009.03.08. | |
| | | TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Vas. Márc. 08, 2009 10:42 pm | |
| - TöKöS írta:
- Eddy vs. Patrik 2009.03.08.
Eme beköszönőhozzászólásommal, a mai klubnap egyetlen csatáján kívántam új topikot szentelni(bár ez nem az én feladatom, ezért minyá megyek és szeppukkuzok egy jót) Beszámolót majd Patriktól és Eddytől láthatunk, én képekkel tudok majd 2-3 napon belül szolgálni Üdv! | |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Hétf. Márc. 09, 2009 9:57 pm | |
| Hoi! Na akkor mondom mit vittem: 1 slann (3 scroll+bsb+3 képesség <tud mindent a választott lorból, felvehet varázslatonként egy ingyen kockát és csak medzsik sebek ütik [rohadt sárkány]>) 1 skink pap (lvl2 plág of tepok, pover stone) 2 skink pap (lvl1 mindkettő, egyiknél cube of dárknesz a másiknál 2 skroll) 4*10 skirmiser (javelin shild - bajnok) 15 saurus full command (hend wepön + sild) 15 saurus full command (spír and sild) 16 temple gárd full command ( sun standard of sotek) 2*7 szaurusz lovas full kommand (egyiknél war banner, másiknál mozgatós zászló) 10 kaméleon 3 terra bajnokkal 2*2 salamander hunting pekk A csata érdekes volt, Patrik a sz@rabbnál sz@rabbul dobott, első kör mágiáját levett cube of dárkneszszel, másodikat a generálisa miszkásztal kezdte, 2-est dobott miskásztra, és akivel még lehetett annak is miszkásztot dobott. Sauruszlovasaim szétszedtek mindent. ( Erre a sárkány, aki a generális alatt volt ledarálta a slannt osztagostul, vitt magával egy csomó zászlót (3-at ???) Én meg nyertem egy Solid viktorival. Ja és mire kinyírtam, megfuttattam a varázslóit, addigra nem jött ki semmi varázslatom se, mert eggyel alá dobta mindig. Rájöttem mi kell a főnix gárda ellen 2*7 szaurusz, full kommanddal, az egyik oldalról, a másik hátulról! Csata tanulság? A gyíkok erősek, pláne úgy, hogy az ellenfél 2 generálist is levett (a sajátját és az enyémet ugye ) Köszi a csatát Patrik mégegyszer. Nagy hent volt. | |
| | | TöKöS zászlós
| Tárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Hétf. Márc. 09, 2009 11:21 pm | |
| No! Megvannak a képek is. Igaz egy részük furcsa minőségű, de a szemlélőnek asszem lejön, hogy mi a helyzet Eddy kérésére egy képet nem teszek közzé, mert azt szertné, hogy Özsge élőben hugyozzon be a röhögéstől. A képek: Eddy vs. Patrik 3000 pt.Üdv! | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Kedd Márc. 10, 2009 12:06 am | |
| képeket köszönjük, állandó vesszőparipám, hogy csatariport csak képekkel az igazi! ugyanakkor ha lehet, akkor legközelebb még több nagytotált kérnék. mert jók ezek az "így rohanták meg a gyík akármik az elf bt-t" ultraközeliek, de kevésbé lehet belőle leszűrni, hogy mi történik éppen a csatatéren! ami meg mégiscsak fontos dolog lenne... | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Kedd Márc. 10, 2009 12:24 am | |
| | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Kedd Márc. 10, 2009 2:12 am | |
| | |
| | | TöKöS zászlós
| Tárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Kedd Márc. 10, 2009 8:58 am | |
| | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Kedd Márc. 10, 2009 12:30 pm | |
| Hát srácok, elég sok furcsa dolog van ezeken a képeken 1. A skinkek spearmenekkel harcolnak Patrik deployában (ez vicces) 2. Látunk vágtatni egy ötfős saurus lovasságot két nyílágyú között. Kicsit később ott vannak az egyiknél veszteség nélkül 3. A baloldali saurus lovasság szintén veszteség nélkül elvégez egy bekerítő hadműveletet, és bedúlja hátulról azt a kockát, amely 1 inches overrunba van a másik cold one csíknak. Az oldalba támadás szép, de ugye mindenki látja a kép hátterében a másik, még mindig ép bolt throwert És csak, mikor a sárkány már eltakarította a slann-t lehet látni, hogy egy harmadik nyílágyú is áll a dombon, szemben a cold one-okkal. Patrik: ezek után szabad feltenni egy olyan kérdést, hogy itt mi a franc történt? Miért nem tudtad lelőni a cold one-okat? 4. Bennem összedőlt egy világ slanestől eltakarított egy magányos sárkány egy temple guard kockát. Azért érzitek, hogy ezek után nem elégszünk meg egy Partik szarul dobott, szolid viktori nekem féle beszámolóval | |
| | | Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Kedd Márc. 10, 2009 1:09 pm | |
| Pedig ez történt. Olyan szarul dobtam, hogy amikor sorátlőni akartam a bolt throwerel 4ből 3szor egyest dobtam Összesen 9 miscastot dobtam, ebből 3at a Teclisel, aki körönként egyet preventál, de még igy is 6 becsúszott. Pl. mikor 15 kockával ütöttek a spearmanek 3sorból és 9db egyest dobtam az azért elég durva volt, és ez a játék során nem egyszer előfordult + két lordot vittem 10-es ld-vel, fear tesztre a cold one-ok ellen rendszeresen dupla 6-ost dobtam és igy nem tudtam őket berohamozni.... Na de nem lehet mindent arra fogni, hogy én szarul dobtam. Eddy nagyon jól dobott + jól is játszott. Mégegyszer köszönöm neki a meccset. Hangulatos volt tényleg. Szerintem még páros meccsen sem láttam olyat, hogy egy játékos két generálist is megölt volna | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Kedd Márc. 10, 2009 1:16 pm | |
| Túl sok volt zsinórban két meccs ellenem, átragadt rád a peches dobásszériám,ezt sürgősen el kell felejtened, mert örök életre rajtad marad, én már csak tudom...
De hogyan volt a srákány vs temple guard szitu? | |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Kedd Márc. 10, 2009 2:16 pm | |
| - TöKöS írta:
- gojo írta:
- képeket köszönjük, állandó vesszőparipám, hogy csatariport csak képekkel az igazi! ugyanakkor ha lehet, akkor legközelebb még több nagytotált kérnék. mert jók ezek az "így rohanták meg a gyík akármik az elf bt-t" ultraközeliek, de kevésbé lehet belőle leszűrni, hogy mi történik éppen a csatatéren! ami meg mégiscsak fontos dolog lenne...
Rendben, igyekszem
Özsge: nem rontom el Eddy meglepijét^^ Üdv! Köszi Tökös! Ja és már kész van, ma festem este Suba: Hát a 2 körben odarepült és lefújta őket lánggal, utánna 3-5-ik (harmadik körben a sárkánynak csak a bajnok tudott visszaütni, 3-ból bele is vert 2-őt ) körig közelharc volt aminek a végén a slann dupla1-re maradt volna, de nem még a bsb-s sége sehatotta meg => lefutott | |
| | | Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. Kedd Márc. 10, 2009 2:25 pm | |
| Berohamoztam a temple guard kockát( a Slann-el), hogy szerezzek valami pontot azzal hogy megölöm. Hát mondanom sem kell a terror-t 3kockával 10-es ld re megdobta Eddy, úgyhogy nem futottak el. A csata első köre úgy zajlott, hogy 6-ot támad a sárkány ebből csak 3talált, úgy hogy kétszer akkora ws-m volt, na mind1. 3 sebzett is,visszaüt a bajnok, nem talál, de Eddy túlerőben volt, volt két zsászlaja, és egy sora, így a sárkány -1el dobott ld-t ami sikerült. Következő kör sárkány 6-ot támad, most 4 talál, 4 sebez, visszaüt a bajnok, talál, de nem sebez. Én ütöttem 4-et már nálam volt a túlerő az 5, Eddynek csak a két zászló maradt. Fear-t okoztam 3-al nyertem, dupla egyre maradt volna(ami majdnem sikerült is 1,2,2-vel). Üldöztem, és legázoltam a menekülőket, a sárkány le is repült az asztalról. Tanulság: a sárkány a hős nélkül is erős, ha nem rontja el a monster reactiont, és nem forog egy helyben mint ellened | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. | |
| |
| | | | Lizardmen vs. High Elf 3000 pt. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |