| keres-kínál | |
|
+19Berzenke TöKöS SecMan Energy lordbill BoneHeart exael YKoS Patrik voroncov-draskov gorugrany Yoda007 Eddy MAXXxxx Bm Pavano Nyamm-haikan Laci gojo 23 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Márc. 09, 2010 11:54 pm | |
| keresek bármilyen madár figurát. Egy karakter vállára lesz, úgyhogy valamilyen kisebb modell kellene | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: keres-kínál Szer. Márc. 03, 2010 12:35 pm | |
| Mivel a kártyáktól már megszabadultam, eladnám a tartozékokat is. Van 2 vampire 10th anniversary fém doboz (a deck protectorba csomagolt lapokból belefér 120 db kb. Van 2 paklihordó doboz, átlátszó, színtelen, szintén deck protectorra méretezve, ebbe is belefér 100+ db. Van 2 vampire paklira való deck protector fólián (ez kb 2* 90 + 12 db), de lehet hogy valamivel több.
Ha valakit érdekel, szóljon, megnézem pontosan mennyi van, aztán megegyezünk. | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: keres-kínál Hétf. Feb. 08, 2010 5:05 pm | |
| abszolút érdekel! Találj ki rá valamit cserébe ami kellene, nekem 3 vagy 4 kellene! | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: keres-kínál Hétf. Feb. 08, 2010 11:46 am | |
| - Eddy írta:
- keresek plasmákat (csak puska, lehet kézzel is, kéz nélkül)! Motorra lesz.
nekem van fölösben egy csomó | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: keres-kínál Hétf. Feb. 08, 2010 11:10 am | |
| keresek plasmákat (csak puska, lehet kézzel is, kéz nélkül)! Motorra lesz. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Feb. 02, 2010 9:58 am | |
| - Eddy írta:
- Hello!
Két drop pod eladó, mindenki látta őket, a festést le fogom kaparni az egyikről a másikról, meg a káosz ikonokat. Együtt a kettő 5000. en pl nem lattam oket, pedig erdekelnenek, de nem latatlanban. | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Feb. 02, 2010 8:43 am | |
| Hello! Két drop pod eladó, mindenki látta őket, a festést le fogom kaparni az egyikről a másikról, meg a káosz ikonokat. Együtt a kettő 5000. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Feb. 02, 2010 1:39 am | |
| - Bm írta:
- Sziasztok!
Mielött felteszem az inkvizítorra megírom nektek is, hátha valakinek kell valami. Van és eladnám: egy chaos rhino, kékre alapozva, (a kék könnyen lefesthetö) havoc launcher-rel egy masters of the chapter doboz, teljes tartalommal két teljes SM jármü-kiegészító keret (csapóajtókkal, HK-missile, stormbolter, stb.) egy SM drenya, bontva és a törzs összeragasztva, karok kereten, teljes két CSM drenya, egyiken: plazmacannon+CCW, a másiknak mágneses a keze, van hozzá többféle fegyver, kopottan festettek, de lemosthatóak, fémek némi SM bitz: valami SM senzor, pár felségjelzés
Akit érdekel, szóljon, aztán megegyezünk. Kb egy hét múlva felteszem inkvizítorra is. No, senki többet? Holnap akkor kiteszem máshova is. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Feb. 02, 2010 1:38 am | |
| - Laci írta:
- Seregtáskája eladó nincs valakinek véletlen?
Illetve ha fölöslegessé vált szivacsa van valakinek az már megfelelő. Ha csak szivacs kell, azt tudok itt neked venni Bécsben. Mondd meg milyen kell, és megnézem mennyibe fáj. Van sima 4*9-es, ami a GW-s táskákban szokott lenni. Van fele olyan szélesböl ugyanolyan mély, kétszer és háromszor olyan mély is. Valamint a fele olyan szélesekböl ami van az rácsozott, nem rekeszelt (vagyis 1*1cm-esre perforált, nem babákra). Itt nézheted meg kb milyenek: Feldherr Figurecasesa mini alatti szekciót javasolnám, az szokott lenni, meg a gw-s 4*9-es | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: keres-kínál Hétf. Feb. 01, 2010 8:13 pm | |
| Seregtáskája eladó nincs valakinek véletlen? Illetve ha fölöslegessé vált szivacsa van valakinek az már megfelelő. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: keres-kínál Pént. Jan. 29, 2010 12:40 pm | |
| egy lord of Tzeentch (fantasy-s), teljes tartalommal - elkelt | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: keres-kínál Csüt. Jan. 28, 2010 7:32 pm | |
| Sziasztok!
Mielött felteszem az inkvizítorra megírom nektek is, hátha valakinek kell valami. Van és eladnám: egy chaos rhino, kékre alapozva, (a kék könnyen lefesthetö) havoc launcher-rel egy masters of the chapter doboz, teljes tartalommal egy lord of Tzeentch (fantasy-s), teljes tartalommal két teljes SM jármü-kiegészító keret (csapóajtókkal, HK-missile, stormbolter, stb.) egy SM drenya, bontva és a törzs összeragasztva, karok kereten, teljes két CSM drenya, egyiken: plazmacannon+CCW, a másiknak mágneses a keze, van hozzá többféle fegyver, kopottan festettek, de lemosthatóak, fémek némi SM bitz: valami SM senzor, pár felségjelzés
Akit érdekel, szóljon, aztán megegyezünk. Kb egy hét múlva felteszem inkvizítorra is. | |
|
| |
SecMan közlegény
Hozzászólások száma : 1 Location : Pécs Registration date : 2010. Jan. 28.
| Tárgy: Re: keres-kínál Csüt. Jan. 28, 2010 5:20 pm | |
| Itt is meghirdetésre kerül, hátha...
Eladó egy darab BONTATLAN (még a fólia is rajta van) Chaos Defiler.
IÁ: 9.000 huf
Érdeklődők tömkelegét várom itt, privátban, vagy emailben. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: keres-kínál Szer. Jan. 27, 2010 2:27 pm | |
| megnéztem, ez most nem fog menni. eléggé kint van a susnyában. :S | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Jan. 26, 2010 4:49 pm | |
| - Yoda007 írta:
- nekem nem kell mágnes csak gondoltam segítek, ha már itt vagyok, s el tudok menni.
Ez nagyon kedves töled! És el tudsz menni? Este PM-ben megírom melyikböl mennyi kellene, ok? Aztán tisztázzuk, hogy hogyan jut el hozzám, hozzád meg a pénz. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Jan. 26, 2010 3:45 pm | |
| nekem nem kell mágnes csak gondoltam segítek, ha már itt vagyok, s el tudok menni. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Jan. 26, 2010 11:37 am | |
| - Yoda007 írta:
- YKoS írta:
- ha én is felírom, hogy nekem is kell, akkor lesz valaki aki vesz?
nem
Bm: hol is van a bolt egész pontosan? ha útba esik, be tudok nézni. Itt a bolt! A köki-töl kb egy 8-10 perc séta. Egy gyártelepen van a székhelyük, mert elsösorban nagykereskedök, akik kiszállítanak. De van egy kis lepukkan irodájuk, ahol adnak mágnest. Ha tudod, hogy mész, kérlek szólj, és akkor megírom melyikböl mennyi kell pontosan. Ha mégsem jutnál el, akkor esetleg együtt rendelhetnénk. Asszem 3k körül van a kiszállítás, de soknál már eloszlik. | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Jan. 26, 2010 8:12 am | |
| Yodí:Na, 3 évadot megtaláltam a neten. Tegnep keresgettem. De Azért köszi. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Jan. 26, 2010 12:45 am | |
| - Eddy írta:
- Valakinek a The unit sorozat nincs meg véletlenül?
véletlenül nincs, de direktbe lehet, hogy meg tudom szerezni, bár, dexteres projektet elnézve, eleve kudarcra ítélt a program. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: keres-kínál Kedd Jan. 26, 2010 12:43 am | |
| - YKoS írta:
- ha én is felírom, hogy nekem is kell, akkor lesz valaki aki vesz?
nem Bm: hol is van a bolt egész pontosan? ha útba esik, be tudok nézni. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: keres-kínál Hétf. Jan. 25, 2010 8:33 pm | |
| ha én is felírom, hogy nekem is kell, akkor lesz valaki aki vesz? egyébként nekem van pár fölös lapos "nagyobb" mágnes, ha vkit érdekel... | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: keres-kínál Hétf. Jan. 25, 2010 3:32 pm | |
| - Bm írta:
- Eljut valaki a közeljövöben mágnest venni? Kéne nekem pár.
Aki megy szóljon legyen szives. szintén kéne pár mágnes, nekem is jelezze, kösz | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
| Tárgy: Re: keres-kínál Hétf. Jan. 25, 2010 11:51 am | |
| Valakinek a The unit sorozat nincs meg véletlenül? | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: keres-kínál Csüt. Jan. 21, 2010 12:39 pm | |
| Eljut valaki a közeljövöben mágnest venni? Kéne nekem pár. Aki megy szóljon legyen szives. | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: keres-kínál Csüt. Jan. 21, 2010 12:28 pm | |
| akkor szerintem rendelj | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: keres-kínál | |
| |
|
| |
| keres-kínál | |
|