| Kocsmaasztal #2 | |
|
+17bábi MAXXxxx Bm Dectum exael gojo voroncov-draskov :.:.:RedleadR:.:.: Berzenke kota Pavano Nyamm-haikan Patrik Eddy YKoS subaggut Yoda007 21 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Jún. 17, 2009 3:01 pm | |
| jól van kislányok, ennyi talán elég lesz a flamelgetésből! új asztal lesz, s próbáljatok viselkedni! | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Jún. 17, 2009 2:57 pm | |
| miért, mert 2 hete nem játszottunk? nem hiszem, hogy ez olyan súlyos. attól a seregek még mindenkinek megvannak. én játszottam volna a hétvégén, de patrik akkor már nem ér rá. a terep pedig bent van a klubban, szóval amíg nem jutok oda, addig nálam sem lehet játszani, mert nincs min. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Jún. 17, 2009 2:56 pm | |
| kultúrális főváros lesz 2100ra, nem tudom miről beszélsz. meg autópálya is lesz... a megyében. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Jún. 17, 2009 2:35 pm | |
| Pécsen teljes lepusztulás van?
Se csatariport, de még cstaszervezés is alig. Az nem lep meg, hogy a 40k csendes, de a fantasy is lement a lefolyón? Mi van a nagyon beharangozott warmachine-al?
Bm | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Jún. 17, 2009 1:18 pm | |
| | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: kérés Szer. Jún. 17, 2009 1:01 pm | |
| hali figyi, ne adjunk yodának alapot, hogy beindíthassa magát. tök felesleges vele állandóan összeakadni. nekem is menne kb. naponta, de már belefáradtam. egyébként meg senkinek nem kívánunk olyat, hogy verje el a kocsiját a jég. vagy legalább fogalmazd meg ilyenkor poénosabban, hogy elvedd az élét. én nem éreztem ezt olyan súlyos dolognak, de látod ykosnak csak szúrta a szemét. üdv gojo ha YKoSnak igazán szúrta volna a szemét, már eggyel kevesebben lennénk és különbenis nem azt mondtad, h más színnel, meg szóljuk, meg minden, ha átírjuk v.kinek a hsz-át? teee YKoS | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Jún. 17, 2009 11:31 am | |
| | |
|
| |
Adamowich törzsőrmester
Hozzászólások száma : 66 Age : 34 Location : - Registration date : 2009. Apr. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Jún. 17, 2009 10:59 am | |
| Üdvözlet! Underworld 3-ban nem is vámpírok szerepelnek, hanem Dark Elfek.... De azért jó film .... Ugyanolyan páncél, repeater crossbow, bolt thrower.... Márcsak a Hydra hiányzik.... | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Jún. 17, 2009 9:54 am | |
| Kedves EMBEREK, én ezt Yodára értettem Gojo-t én is nagyon bírom | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Jún. 16, 2009 11:28 pm | |
| - Laci írta:
- Pics*ba, pedig nálad szívesen látnánk páran a kárfelmérőket azt hiszem
szerintem meg itt mindenki szereti a gojot, és senki nem akarna neki rosszat. legalábbis a regisztált fórumozók közül - hisz a gyűlölködőket bannoljuk. üdv: a szeretet rendőrség | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Jún. 16, 2009 10:18 pm | |
| csalánba nem üt ménkű! | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Jún. 16, 2009 9:59 pm | |
| Pics*ba, pedig nálad szívesen látnánk páran a kárfelmérőket azt hiszem | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Jún. 16, 2009 8:59 pm | |
| naja, én is 5 perccel a vihar előtt álltam be a kocsival a garázsba... | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Jún. 16, 2009 8:35 pm | |
| Redőnyös...kasznis...mentős...mindenkinek csak melót jelent...mi a rossz a dologban? | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Jún. 16, 2009 8:26 pm | |
| hátbaszki nálunk összeszaladt az egész lakótelep. volt az elöbb egy kb. 3 percig tartó jégeső, most söpörni lehet a jeget. az erkélyen a redőny 10 sebet kapott és megsemmisült. a kocsi szerencsére csak lecsúszókat kapott, de így is látszik rajta rendesen és még nem száradt meg, szóval a csillogo vízcseppek miatt nehezn állapítom meg, hogy menynire sérült valójában. hát bakker, ilyet utoljára ha 20 éve láttam...azoknál a lakásoknál ahol le volt engedve a redőny, úgy néz ki, mintha golyószóróval sorozták volna meg az ablakokat... lesz dolga a redőnyösöknek! a híradóban még röhögtem az amerikaikon, hogy náluk jég esett...hát most nálunk is... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Jún. 16, 2009 8:12 pm | |
| az adatok valószínűleg valósak, más kérdés, hogy jól mértek-e(megbízhatóság és érvényesség). | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Jún. 16, 2009 7:35 pm | |
| A legfőbb probléma a drogos témában hogy nem azért drogozik a 70% kb mert az jó, hanem mert az menő. - Yoda007 írta:
- Pontosítva: a fiatalok 60%-nak...
amúgy kicsit csalóka is lehet az elemzés. a drog és alkohol probléma visszaesése lehet annak köszönhető is, hogy azok elfogadottabbá váltak. mármint a drog és alkoholfogyasztás. dehát mit várhat az ember a népszabadságtól. Ezt írtam én is...a grafikonon is látszik hogy már nem zavaró számukra/számunkra a dolog. Persze az egészhez azt is hozzá kell tenni hogy az ilyen grafikonokról meg ki mondja meg hogy valós adatot tartalmaz v sem? Az aki leírta, senki más | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Jún. 16, 2009 6:11 pm | |
| naja, azt en is viccesnek talaltam. 15 evesen a Kadar rendszerrel osszehasonlitas. 'Rendszervaltaskor' meg meg sem fogant az illeto. Hell rendszervaltas is majd 19 eve volt mar, szoval az alatt nem lehet tapasztalat csak a szulok sztorizgatasa.
Meg mi sem mondhatjuk, hogy igazan tudjuk milyen volt, mivel max 10 evesek voltunk, amikor vege lett, es 10 eves kor alatt ez az egesz nem igazan erezheto, nem is ezzel foglalkozik az ember. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Jún. 16, 2009 5:59 pm | |
| Pontosítva: a fiatalok 60%-nak... amúgy kicsit csalóka is lehet az elemzés. a drog és alkohol probléma visszaesése lehet annak köszönhető is, hogy azok elfogadottabbá váltak. mármint a drog és alkoholfogyasztás. dehát mit várhat az ember a népszabadságtól. meg azért fiatalok körében a Kádár-rendszer elfogadottságát mérni, enyhén szólva hülyeség, lévén hogy nincs tapasztalat róla, legfeljebb a szülői nosztalgia("bezzeg, az átkosban mindig volt otthon minden" - persze, azért mert elloptad a gyárból/munkahelyről) alapján tudnak ítéletet mondani. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Jún. 16, 2009 5:50 pm | |
| Ebből is kiderül az a tény, hogy már nem a droggal van a baj, hanem azzal hogy nincs rá pénz.(Mármint a grafikonra értem) | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Jún. 16, 2009 2:39 pm | |
| | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Jún. 14, 2009 12:29 pm | |
| alapozó: fehérből a tescoban is kapható Motip tökéletes. szürkéből most Very Well/Super Spray-t(ha meg tudom állapítani, hogy melyik a márka, s melyik a reklámszöveg, akkor szólok) használunk többen is. Feketét szerintem lehet venni ugyanebből. Talán fehéret is, de az ugye még volt most a fentebb említettből. ezek többnyire fele annyiba kerülnek mint GWs társaik, de tényleg csak ízlés dolga, hogy mivel fújsz. arra figyelj, hogy ezekből a márkákból az alapozót vedd meg, s matt legyen. ezt biztos ide? YKoSlátod ezért mondtam, hogy jó az ott abban a topicban gojona majd, ha lesz egy kis időm átrakom a festősbe, még mielőtt teljes anarchiába és káoszba fullad ez a szupi kis fórum basszus Ykos, te tényleg ennyire unatkozol ma? wow Jó lenne nem itt folytatni a párbeszédet, mert mindjárt kiosztok nektek 1-1 hét bant! Y.az van, hogy nekem kurvára nem tud senki bant adni...én vagyok az egyetlen akit nem lehet bannolni a fórumon, mert én vagyok az alapító...azt hiszem, de még nem próbáltam! gojosajnos nem lehet. YKoS
A hozzászólást Yoda007 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 16, 2009 4:11 pm-kor. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Jún. 11, 2009 1:29 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- kerdesre kerdes: mi a faszt kerdeztel?
... lehetne rendelni még. jajb+, hogy mindent ki kell írni... | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Jún. 11, 2009 1:18 pm | |
| kerdesre kerdes: mi a faszt kerdeztel? | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Jún. 11, 2009 1:10 pm | |
| te vagy a legjobb! még 1 kérdés: cry havocokat szted v.honnat? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #2 | |
|