| Laci bácsi kriptaszökevényei | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| |
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| |
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 4:15 pm | |
| - gojo írta:
- lennék bajban ha ezek össze lennének forrasztva!
Akkor most ki beszél ónyelveken (vala) ? - YKoS írta:
- naszóval honnat tudod, hogy hogy állok? Mikor találkoztunk utoljára? Mikor játszottunk utoljára? Mikor...
Hát ez az! Lassan már azt is megkérdöjelezhetjük, hogy TE ki vagy-e festve! Laci! Ne parázz, az egyforma figurák gyorsan készülnek, legalábbis szerintem. Gojo az 5 fös csomagokra esküszik, én igyekszem 20asával festeni öket! Bm | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 3:06 pm | |
| én nem is értem, hogy ez az összerakom-szétszedem-kifestem-összerakom ökörködésnek mi értelme van... - Idézet :
- Legrosszabb esetben peldat vehetsz Ykos-rol (ha tenyleg o a koldun), kb 4-5 eve van serege, de eddig 0 festes.
Most nem akarok előjönni anyáddal Jenő, de... naszóval honnat tudod, hogy hogy állok? Mikor találkoztunk utoljára? Mikor játszottunk utoljára? Mikor... | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 3:05 pm | |
| - Idézet :
- Festeni sajnos egyenlőre nem lesz időm, meg hát ez csak egy osztag...van még egy pár
ez egy ilyen jatek, sok idot elvesz. Nem kell oket 1 heten belul mind kifesteni, de idovel nem art. Es Balazs-show es tarsai helyett (vagy akar kozben) is lehet festeni. csontvazakat mindenkepp. Legrosszabb esetben peldat vehetsz Ykos-rol (ha tenyleg o a koldun), kb 4-5 eve van serege, de eddig 0 festes. - gojo írta:
- de maxxx! a pillanatragasztó lényege pont az, hogy utána még szét lehet szedni a figurát!!! tele is xartom a gatyám, ha nem tudom szétszedni az összerakott figuráimat. most kellett egy osztagnyinál leszedni a kezeket! és már megvan a következő osztag, ahol szinténa kezeket kell cserélni. lennék bajban ha ezek össze lennének forrasztva!
egyszer kell oket jol osszerakni / jol osszeforrasztani es nincs tobb gond. Ha jol csinalod, akkor nem gond a szetszedes. Ha nem, akkor meg elbasztad ugyis. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 2:44 pm | |
| erről a nincs időm festeni dologról a következő vicc jut eszembe: -Anya, megehetem azt a csokit ami az asztalon van? -Persze kisfiam -De, anya nekem nincs lábam, nem tudok odamenni érte, ideadod nekem? -Hát kisfiam: nincs láb, nincs csoki! -Anya, csatázhatok a figuráimmal a többiek ellen? -Persze kisfiam! -De anya, nekem nincsenek festve a figuráim! -Hát kisfiam, nincs festés, nincs játék! de maxxx! a pillanatragasztó lényege pont az, hogy utána még szét lehet szedni a figurát!!! tele is xartom a gatyám, ha nem tudom szétszedni az összerakott figuráimat. most kellett egy osztagnyinál leszedni a kezeket! és már megvan a következő osztag, ahol szinténa kezeket kell cserélni. lennék bajban ha ezek össze lennének forrasztva! | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 2:25 pm | |
| Ennyi reag, nem is tudom hol kezdjem Pajzsok bluetackelve vannak, a figurákat azzal a teknikával amivel majd festeni fogom, talán jobb is ho össze van rakva(nemtudom ebben Béla segítségét fogom kérni ho mutassa meg). Festeni sajnos egyenlőre nem lesz időm, meg hát ez csak egy osztag...van még egy pár | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 2:09 pm | |
| | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 12:37 pm | |
| | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 12:26 pm | |
| - Laci írta:
- Amúgy a babák testét Töki rakta össze, és Eddy csinálta a championra a fuxokat, a többit én csináltam.
Azaz mit csinaltal? ha a testeket Toki pakolta, Championt meg eddy pimp-elte, akkor mi maradt neked? + mar korabban mondtam masnak is: ha mar ugyis muanyagfigurak vannak mindenkinel, akkor terjetek at a muanyagragasztora a pillanatragasztorol (revell, arkadban 2 seregre eleg adag 700ft volt utoljara, amikor kerestem). Alig lassabban kot, de mivel a muanyagot marja/olvasztja egybe, utana mar nem fog szetjonni soha az illesztesnel. Pillanatragaszto viszont el tud engedni. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 11:49 am | |
| Én láttam élőben a figurákat és Laci teljesen jól rakta őket össze. A pajzsok meg ha jól tudom bluetack-el vannak felrakva | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 11:45 am | |
| én ami sorját látok, az szerintem nem gáz. leginkább a felbontás miatt látszik. én is mindig találok valami kis szart a figurán amikor festem... miket szoktam anyázni! jobb is, hogy nem halljátok. viszont azt elfelejtettem kérdezni, hogy végülis miért tetted össze teljesen? mert ahogy látom ezek ragasztva vannak, festéshez meg akkor szét kell darabolni őket. azért csalóka így a dolog, mert nehezebben fogod magad rávenni a festésre. az pedig nem jó dolog. ha félkész babákkal játszol, akkor legalább van valami hajtóerő, hogy foglalkozza a festéssel. mondjuk talán a csontikat összerakva is lehet festeni. a pajzs az egyetlen ami zavaró tényező lehet...azt semmiképpen nem ragasztanám fel a helyedben. vagy ragasztottam volna. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 11:35 am | |
| itt-ott 1-2 sorja fennmaradt, ez persze csak akkor gond, ha az összerakás előtt akartad volna sorjázni. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 10:53 am | |
| Az összeragasztással szerintem sincs baj. Kivéve persze ha szétszedve akartad festni! De ezt majd ßugyis meglátod. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 10:43 am | |
| mitől lenne szar? ezt a részét ugye, elég nehéz elrontani! azt viszont látom, hogy a keret mindenk részét felhasználod! én is keret széléből csináltam movement tray-t! sőt, én még arra is figyeltem, hogy a babák dobozának a papírját tegyem elá! full wysiwyg lett így...nyilván. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Laci bácsi kriptaszökevényei Kedd Ápr. 21, 2009 10:17 am | |
| Nos felteszem ide a ropikat. 20as blokk zászlós+champával, írjatok véleményt, nagyon sz*r lett? Amúgy a babák testét Töki rakta össze, és Eddy csinálta a championra a fuxokat, a többit én csináltam. Köszönöm nekik ezúton is. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Laci bácsi kriptaszökevényei | |
| |
|
| |
| Laci bácsi kriptaszökevényei | |
|