|
| deamon vs empire 2000 | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: deamon vs empire 2000 Csüt. Júl. 02, 2009 7:28 pm | |
| nah játszottam végre az új démon sereg ellen. 4 körig tartott a játék, a 4. körre a 2000 pontos birodalmi seregem minden tagja leesett vagy lefutott az asztalról, mindezt úgy, hogy közelharc csak 1 helyen volt és azt én nyertem. nagyjából 3 szor annyian voltam, mint patrik serege, megvolt a 9 es ld, volt 3 varázsló, volt egy hellblaster páros. hogy miket sikerült alkotni? az egyik hellblaster rálő az előrenyomuló lövős démonokra. első dobás, missfire, táblázaton 6 os. oké, ez 36 lövés. mint kiderült 6 ra talál. 36 dobásból egy sem lett 6 os. másik oldalon 4" re álldogál az ellenfél generálisa a másik hellblastertől, igen, 4" re. 18 találat, 2 seb...van neki 5. mindezt egy hellblastertől. hm. nem nagyon van ötletem, hogy mit fogok én ezekkel a skirmish izékkel kezdeni. lovagok persze jónak tűntek elsőre, de mondjuk azokat is levette két lövésből. márpedig kétszer mindig rájuk fog tudni lőni. naaaaaaaaaaaaagy nagy lovagegységekkel még kipróbálom ezt az ellenfelet, oszt meglátjuk. http://picasaweb.google.hu/whkerekasztalcsata/DemonVsBirodalom#
A hozzászólást gojo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 07, 2009 3:28 pm-kor. | |
| | | Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: deamon vs empire 2000 Pént. Júl. 03, 2009 12:04 am | |
| Amit én vittem: 10xpink horror+fc+icon of sorcery 10xpink horror+fc+icon of sorcery 12xbloodletter+champion+musician 6xflamer+champion 6xflamer+champion 5xseeker+fc+magic banner(az ami ellen rohamnál csak hold van) 1xtzeentch herald+power vortex 1xtzeentch herald+power vortex 1xKairos A csata elejétől hatalmas mágiafölényben voltam (14pd), Gojo-nak már az első körben el kellett használnia az összes scrollját. Második körtől szinte minden varázslatomat be tudtam vinni, amit megdobtam. A flamereket a legerősebb daemon egységnek tartom, amit egyszer elkezzdenek lőni az leesik, max 2 kör alatt. Nálam csak a seekerek estek le, de azt is csak az oltárral tudta Gojo leszedni. Azért még előtte bizonyítottak, mert megöltek egy osztag ijászt, meg egy lovas varázslónőt, úgyhogy legalább a pontjukat behozták. A seekereken kivül még kettő db pink horror esett le nálam, amiért Gojo-nak még csak pont sem járt. Én adtam 180p-ot ő meg 2500p-at úgyhogy elég nagy mészárlás lett a vége. Mégegyszer köszönöm Gojonak a meccset, legközelebb megpróbáljuk a lovasokkal | |
| | | Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| | | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: deamon vs empire 2000 Pént. Júl. 03, 2009 1:46 am | |
| tüzes támadásnak minősül a flamer lövés? a dp meg még mindig immunis rá? höhö. akkor valóban nem sokat tud ellene tenni. ráadásul dp ből 4 egység jöhet? mondjuk mindegy, mert nekem meg nincs olyanom, úgyhogy marad az álom szintjén...
A hozzászólást gojo összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 03, 2009 1:56 am-kor. | |
| | | Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: deamon vs empire 2000 Pént. Júl. 03, 2009 1:50 am | |
| hát, mivel most használtam DP-t, ők még biztosan immunisak a tűzre. a flamereknél meg abból indultam ki, hogy flémer... de ha tévedek, patrik úgyis kijavít | |
| | | gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: deamon vs empire 2000 Pént. Júl. 03, 2009 1:56 am | |
| gondolkodtam egyébként, hogy talán a sárkányos császár lehet nem lenne rosz megoldás, de akkor még szarabb lenne a mágikus védelmem. 1 kört ki lehetne húzni a scrollokkal, de a 2.-3. körben nem tudnék mit csinálni. a 4. kör megint könnyebb lenne talán, mert addigra a sárkány megint rohamba mozoghat...fene tudja.
egyébként van valakinek valami ötlete arra, hogy mi a rák a gyengéje ezeknek a flamereknek?
A hozzászólást gojo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 07, 2009 3:30 pm-kor. | |
| | | Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: deamon vs empire 2000 Pént. Júl. 03, 2009 10:49 am | |
| Igen a Dragon Prince . A Flamernek még a közelharci támadása is flaming. | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: deamon vs empire 2000 Pént. Júl. 03, 2009 11:31 am | |
| gojo!
biztos nem álruhás pateszokat vittél véletlenül? | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: deamon vs empire 2000 Szomb. Júl. 04, 2009 12:37 pm | |
| Hát igen, azért a démonok effektivitásához hozzájárulhatott, hogy elég sok Ld tesztet elrontottál. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: deamon vs empire 2000 | |
| |
| | | | deamon vs empire 2000 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |