Fist:
HQ:
Jesus Kantor(Pedro)
Troop:
10 SM fist, flamer, rakéta
10 SM fist, melta, rhino, tank hunter killer
10 SM fist, melta, rakéta
10 Scout fist
Elite:
5 Terminator cyclone rakéta
5 sternguard combi-melta, combi-plazma
1 dreadnaught multi-melta, heavy flamer, drop pod
Heavy:
5 devastator 2 rakéta, 2 lascannon
IG:
Lord Kommissar
Psyker
Techpriest
Priest
4*10 veteran 4 chimera
Vendetta (Valkyrie)
Banewolf (Hellhound)
2*10 Penal Legion
5 stromtrooper 1 chimera
spec fegyvereket nem is írom fel annyi volt...
Norbi majd felírja, ha van kedve
Küldetés:
1-1 objektíva, az asztal két átellenes negyedében, normál felállás
Csata elég fordulatos volt, főleg a vége. Első pár körben igazából egymás puhítása volt. Sajnos, Sternguardokkal a mozgást eléggé elszúrtam, így kb egész játék alatt siettek az ellenfél objektívája felé, HQ-nak köszönhetően foglaló egységnek számítottak, úgyhogy volt miért sietni.
5.-6. körre oda is értek, majd meghaltak hősiesen, de nekik köszönhetően nem maradt több troop egysége Norbinak.
Drenya kb semmit sem csinált egész játékban, vagy nem lőtt elég pontosan, vagy nem lőhetett, így csak utolsó körben nagy nehezen sikerült kiszednie a Hellhoundot, ja, első körben kb 1 incsen múlt, hogy leszóródik-e... ezt még gyakorolni kell a fiúknak
Terminatárok végülis azt tették, amiért jöttek... tüzet vontak el, de azt kb 2-3 körig, s ha azt a fránya páncélmentőt jobban dobnám... persze, aztán csúnyán meghaltak.
a 3*10(10+4*5) SM kb szép lassan felőrlödött, ahogy a devastatorok is, köszönhetően az én objektívámnál feljövő 2*10 penal légiónak, 5 stormtroopernek és a vendettának, mondjuk, ezekből se maradt olyan sok a végére, s aki maradt, az nem foglalt.
4. körben scoutjaim nagy kegyesen előjöttek, szerencsére Norbi objektívája mellett, így végre közelharcolni lehetett az egységeivel, mert lövéssel kb esélytelen voltam az egész meccsen. 50 lövésből legalább 40-re megdobta a covert, a priest 9-10x dobta meg a mentőjét, vmi hihetlenül rezisztensek voltak, nem úgy mint a marine-ok, akik a 3+-ra folyamat meghaltak. Matyi erről majd konzultáljunk.
A végére azért sikerült vmennyit visszahozni belőle, de addigra már csak a döntetlen kiharcolása volt a cél, amit sikerrel el is értünk. Nekem fennmaradt 1 drenya és egy sértetlen drop pod, ami lelőtte a Lord Kommissart
Szépen hátba, ahogy kell!
Norbinak Psyker, Vendetta, 1 chimera sértetlenül, 1 immobil, pár stormtrooper.
Azt hiszem kb ennyi, elnézést hogy kicsit kaotikus a riport, de kevés alvás, hosszú játék s jegyzetnélküliség együttes hatása.
Külön köszönet Berzenkének, hogy jelenlétével biztosította a 6db 6os kidobását 10 kockával, jöjjön máskor is!