| Patrik - Grey Knight | |
|
+8lordbill Yoda007 YKoS Bm MAXXxxx gorugrany Patrik gojo 12 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Vas. Nov. 06, 2011 2:03 am | |
| - voroncov-draskov írta:
- lordbill írta:
- MAXXxxx írta:
- az elso ugyanannak tunik.
a masodik inkabb valami kaosz autocannonnak.
az epiteshez ez segithet: http://gamersworkbench.blogspot.com/2011/08/twin-linked-autocannon-conversion_14.html
ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a képen látható bal kéz csak az ironclad dobozban van, a sima drenya dobozban lascannon-t kell valószinüleg szétvágni Az nem az a kéz Bill, hanem a Death Company drenyás, a csuklótájon ott a BA szárny a cseppel. Tényleg, de a "logo" kivéve egy az egybe az ironclad keze , illetve még mindig igaz, hogy a sima drenya és a venerable drenya dobzában csak egy közelharci kéz van, és arra az oldalára csa a rakétás végtag van ami nagyon nem ilyen | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Szomb. Nov. 05, 2011 9:29 pm | |
| - lordbill írta:
- MAXXxxx írta:
- az elso ugyanannak tunik.
a masodik inkabb valami kaosz autocannonnak.
az epiteshez ez segithet: http://gamersworkbench.blogspot.com/2011/08/twin-linked-autocannon-conversion_14.html
ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a képen látható bal kéz csak az ironclad dobozban van, a sima drenya dobozban lascannon-t kell valószinüleg szétvágni Az nem az a kéz Bill, hanem a Death Company drenyás, a csuklótájon ott a BA szárny a cseppel. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Szomb. Nov. 05, 2011 10:44 am | |
| Azzal a módszerrel, amit MAXXxxx a legegyszerűbb a megoldás. A drenya karra csak néhány cső kerül fel némi vékonyabb csőre húzva. Nem kell semmi extra modellt megvenni. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Szomb. Nov. 05, 2011 10:19 am | |
| na, ez a drenya kézbe épített fegyó nem néz ki rosszul, meg nem is mondanám bonyolultnak az elkészítését. úgyis volt egy kis méretbeli gondom ezzel az aegis es autocannonnal. amit képet láttam, érezhető volt a drenyán, hogy nem oda tervezték. így viszont kívállónak tűnik. | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Szomb. Nov. 05, 2011 9:21 am | |
| | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Szomb. Nov. 05, 2011 12:51 am | |
| | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 11:53 pm | |
| | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 10:59 pm | |
| - subaggut írta:
- Bocs, ez nem tudatosult, hogy miből van. Viszont nehezen hiszem, hogy nincs olyan bitze valakinek, amiből meg lehetne igényesen csinálni ezeket. Vagy a kiöntés is játszhat. 9 ezret két kézért kiadni szerintem elég meredek kategória.
persze, de 9000-ért nem két kart kap, az lényegében csak extra a terephez. Egyébként ezt a fegyvert semmiből sem lehet konvertálni, mert semmihez sem adják, csak a leman russ annihilatorhoz, azt meg direkt a fegyver miatt veszed meg,(ha megveszed, nekem pl. nincs egy se pedig van 11 LR-em) úgyhogy senkinek sincs fölös. Darkeront kell még megkérdezni, hátha van neki, mert tudom, hogy régen ezt húzták, csak lehet hogy elfogyott már neki is. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 10:39 pm | |
| Bocs, ez nem tudatosult, hogy miből van. Viszont nehezen hiszem, hogy nincs olyan bitze valakinek, amiből meg lehetne igényesen csinálni ezeket. Vagy a kiöntés is játszhat. 9 ezret két kézért kiadni szerintem elég meredek kategória. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 10:08 pm | |
| Subba: ez pont a defence line-os autocannonból készült. Szerintem nem kell vele ennyit szarakodni, simán felrakod és jó | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 10:05 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 9:36 pm | |
| nagy kár, hogy a 10% kedvezménnyel pont 10k alá csökkenünk... (csak vicceltem, nyilván többe fog kerülni a rendelés, mint 10k) egyébként meg mindegy. ez egy drága hobby. ez van. mondjuk egy-egy ilyen vételnél azért elgondolkodok, hogy normálisak vagyunk-e teljesen...de most komolyan. 4 db műanyag, fegyvernek kinéző apró, pici tárgyért kifizetni 9000,- Ft-ot...ez tényleg no commentes a mai magyar helyzetben. figuránál, járműnél még csak meg tudom indokolni a dolgot, de az, hogy fegyveropcióra ennyit adok ki, az néha azért elgondolkodtat, hogy tényleg akarom-e én ezt. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 9:12 pm | |
| amit belinkeltem, abból van 10% kedvezményünk, és 10000Ft felett ingyen kiviszik bárhová az országban. Így ha épp nincs voucher code-ja valakinek akkor olcsóbb mint a maelstrom (a mostani font árfolyam miatt). | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 8:57 pm | |
| Amennyire én tudom a magyarországi GW disztribútor jelenleg a Delta Vision. Sokkal ez sem olcsóbb, mint a linkelt bolt, de ha jól tudom ők kapcsolatban vannak a Sárkánytűzzel és ilyen bolt ugye Pécsen is van. Namármost lehet, hogy ha ismerősek vagytok ott, akkor ki lehet csikarni némi kedvezményt, de legalább a postát meg lehet spórolni. Vagy ilyesmi... A kecskeméti helyzetből indulok ki, ha nálatok nem így lenne akkor bocs. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 8:23 pm | |
| kellett neked ilyen tökségeket beletenned a a listába...ja bocs az én voltam viccet félretéve a GK az egyik legolcsóbb sereg | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 8:07 pm | |
| ennek nincs jó oldala, csak szar, meg még szarabb...olcsó sereg mi... | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 7:55 pm | |
| - gojo írta:
- ez megfelelőnek néz ki. fw nél kerestem csoda, ha nem találtam?
viszont ugye ebből kettő kell. vagyis 9000,- Ft ba fog kerülni a két drenyám KEZE? hátbazdmeg az azért nem szar összeg lesz. a FW-nél 30font lenne + kb 10 a postaköltség. Akkor melyik éri meg jobban? De nézd a jó oldalát lesz egy csomó tereped is mellé | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 7:37 pm | |
| ez megfelelőnek néz ki. fw nél kerestem csoda, ha nem találtam?
viszont ugye ebből kettő kell. vagyis 9000,- Ft ba fog kerülni a két drenyám KEZE? hátbazdmeg az azért nem szar összeg lesz. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 7:24 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 6:54 pm | |
| éreztem én, hogy találni fogtok ti nekem erre egy megoldást! köszi gorugrany! ez az aegis defense megoldás szerintem tökéletes leszen. most már csak azt nem találom, hogy hol lehet eztet megvenni... | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 6:16 pm | |
| ja ez az aegises teljesen jó, ha jól emlékszem Komarovnak is ilyenjei vannak. Nekem van is , mondjuk én hydrát csináltam belőle IG-hez. Árban, mostani font árfolyammal olcsóbb mint a FW, és még terepet is adnak hozzá. Úgyhogy lehet, hogy ilyet kéne venned Gojo | |
|
| |
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 5:04 pm | |
| - gojo írta:
- bill:
az a baj, hogy amíg nem látok egyet felszerelve egy gw-s drenyára, nem lehet érezni a méreteket. mert lehet, hogy hosszra szélességre megfelel, de pl. számít az is, hogy a cső vastagsága is, meg az egyéb arányok. a fw-ös meg biztosan jó. szóval ennyit lehet be fogok vállalni. egyszer kell megvenni, igaz két drenyára...
egyébként sehol máshol nincs twin linked autocannon, amit fel lehetne aplikálni a drenyára? vagy mittom én, négy db-ból megcsinálni mintha twin linked lenne?
tökös: hát ugye beírom a keresősávba a keresendő kifejezést, gugli meg kinyomja a találatokat. aztán meg válogatok. érdemes végignézni rendesen a kidobott linkeket, mert sokszor a 45. en lehet találni valmit ami neked jó. egyébként meg indulásnak mindig ez: www.coolminiornot.com bár ezeket pont nem itt találtam, hanem valahol dakkán asszem. Mondjuk nem esküszöm meg rá, hogy nem photoshop. Dakkadrenyának még esetleg használható ez:Ez ugye a Aegis Defence Line egyik eleme. dakka drenya[url=1111]2222[/url] | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 12:21 am | |
| bill: az a baj, hogy amíg nem látok egyet felszerelve egy gw-s drenyára, nem lehet érezni a méreteket. mert lehet, hogy hosszra szélességre megfelel, de pl. számít az is, hogy a cső vastagsága is, meg az egyéb arányok. a fw-ös meg biztosan jó. szóval ennyit lehet be fogok vállalni. egyszer kell megvenni, igaz két drenyára... egyébként sehol máshol nincs twin linked autocannon, amit fel lehetne aplikálni a drenyára? vagy mittom én, négy db-ból megcsinálni mintha twin linked lenne? tökös: hát ugye beírom a keresősávba a keresendő kifejezést, gugli meg kinyomja a találatokat. aztán meg válogatok. érdemes végignézni rendesen a kidobott linkeket, mert sokszor a 45. en lehet találni valmit ami neked jó. egyébként meg indulásnak mindig ez: www.coolminiornot.combár ezeket pont nem itt találtam, hanem valahol dakkán asszem. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Pént. Nov. 04, 2011 12:03 am | |
| A fegyverek kivételével nagyon jól néznek ki.
| |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Csüt. Nov. 03, 2011 4:05 pm | |
| gojo! ezek kurv@ szépek! mondjuk nekem pont, hogy a fegyver jön be a legjobban a dolgon amúgy hol találod az ilyen képeket? Üdv! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight | |
| |
|
| |
| Patrik - Grey Knight | |
|