| Patrik - Grey Knight | |
|
+8lordbill Yoda007 YKoS Bm MAXXxxx gorugrany Patrik gojo 12 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Csüt. Nov. 03, 2011 12:05 pm | |
| | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Csüt. Nov. 03, 2011 12:01 pm | |
| | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Csüt. Nov. 03, 2011 10:56 am | |
| | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Csüt. Nov. 03, 2011 10:02 am | |
| | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Csüt. Nov. 03, 2011 1:16 am | |
| - gojo írta:
- diploma: de, megvan, úgyhogy neked már csak doktor úr! egyébként meg felírtam a fórumra annó, köszi, hogy ennyire figyelsz rám. úgyhogy most büntiből mérd meg nekem, hogy mekkorák a mágneseid.
figyelek, gratuláltam is. na, nekem van 8*1mm-s, és 3*1 mm-s (átmérő*vastagság) a crisis kézben lévő vágatba kb. belefér a 3mm-s, mondjuk izgalmakkal teli volt a beleszerkesztés, beleragasztás, de jónak tűnik eddig. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Szer. Nov. 02, 2011 10:13 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Szer. Nov. 02, 2011 12:39 pm | |
| ja, azt arra írtam, hogy nekem nem volt nehéz megállapítani, mert olvastam, hogy nem drybrush. egyébként meg számolok azzal, hogy lebutítják a sereget. ezért nem fémszínt kapnak. úgy lesz festve, hogy bármikor át tudjak állni velük sima sm re. azok soha nem szoktak nagyon szarok lenni. ezért foglalkoztat a mágnesezés is. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Szer. Nov. 02, 2011 10:57 am | |
| - gojo írta:
a kép természetesen nem drybrush, egy golden deamon győztestől ez talán el is várható...mondjuk nem volt nehéz megállapítani, mert oda is írta a kép alá, hogy nmm.
Nos, én nem néztem meg az oldalt így a fenti információkat nem tudtam elolvasni (csak a képet nézegettem ) Másrészt már lehet tudni melyik sereget fogják iszonyatosan nerfelni a hatodik kiadással | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Kedd Nov. 01, 2011 8:35 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Kedd Nov. 01, 2011 1:58 pm | |
| ja, természetesen az is számított, hogy nagyon erősek. ez is szempont volt a választásnál, még ha az utolsó is. bár jelenleg szerncsés helyzetben vagyok, mert a 40k nál igazából erősek azok a seregek amik tetszenek. (ig, sw, sima sm, de) kivételesen nem igazán tudtam volna belenyúlni olyanba, ami ultragáz, vagy középmezőny alja. színsémában meg lehet inkább feketék lesznek, némi ezüsttel a kezüknél, és arany díszítéssel. ami viszont nagyon tetszik, hogy sok-sok purity seal lesz rajtuk! legalábbis a fegyvereken biztosan. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Kedd Nov. 01, 2011 12:28 pm | |
| - gojo írta:
- úgyhogy gk lesz. egyrészt ez is inkvizíció, másrészt elit sereg, tehát kevés figura, harmadrészt elérhető árban is, negyedrészt marine, tehát remélem nem fogják szivatni a szabályokkal és mindig játszható marad. ha mégse, legaláb kevesebb pénzt költöttem rájuk, mint egy horda seregre.
azt a részt kihagytad, hogy rohadt táposak. amúgy ma elvileg Özsgével játszunk 4-től meg Maxx-szal. Ha minden igaz GK kódex alapján csináljuk a mi seregünket. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Kedd Nov. 01, 2011 2:59 am | |
| de, valóban sob sereget indítanék legszívesebben, de azokat kiherélték, ha lehet ilyet mondani egy csajokból álló seregre. ha nem is a játszhatóság, de a vásárlás szintjén mindenképpen. aranyárban vannak a modellek és sok kell belőlük. így sajnos az a sereg ugrott. meg nem is nagyon mernék most olyat venni, mert elég sanszos, hogy néhány száz évig nem kapnak kódexet...
úgyhogy gk lesz. egyrészt ez is inkvizíció, másrészt elit sereg, tehát kevés figura, harmadrészt elérhető árban is, negyedrészt marine, tehát remélem nem fogják szivatni a szabályokkal és mindig játszható marad. ha mégse, legaláb kevesebb pénzt költöttem rájuk, mint egy horda seregre.
diploma: de, megvan, úgyhogy neked már csak doktor úr! egyébként meg felírtam a fórumra annó, köszi, hogy ennyire figyelsz rám. úgyhogy most büntiből mérd meg nekem, hogy mekkorák a mágneseid. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Kedd Nov. 01, 2011 2:23 am | |
| - gojo írta:
- azt is mondtam gyerekkoromban, hogy traktoros leszek. akkor most adjam vissza a diplomámat, vagy mi legyen?
ebből is látszik, mennyire megbízható ember is vagy te. megvan a diplomád? nebassz! egyébként meg a fém lánygárdistáktól csöpögtél régen, nem? | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Kedd Nov. 01, 2011 2:16 am | |
| azt is mondtam gyerekkoromban, hogy traktoros leszek. akkor most adjam vissza a diplomámat, vagy mi legyen?
| |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Kedd Nov. 01, 2011 2:13 am | |
| te, nem azt mondtad, hogy ezt a negyvenkás butaságot te sose? | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Kedd Nov. 01, 2011 2:08 am | |
|
A hozzászólást gojo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 01, 2011 2:17 am-kor. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Hétf. Okt. 31, 2011 2:28 pm | |
| - gojo írta:
- legfeljebb nem indulok vele fesőtversenyen. valahogy asszem túlélem.
És megtörik az eddigig festöversenyes kupagyüjtös veretlen sorozatok... kb mint az enyém | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Hétf. Okt. 31, 2011 2:34 am | |
| nem erre a képre írta patrik, hogy drybrush, hanem a kérdésemre, hogy hogyan készültek az sw-i.
a kép természetesen nem drybrush, egy golden deamon győztestől ez talán el is várható...mondjuk nem volt nehéz megállapítani, mert oda is írta a kép alá, hogy nmm.
ettől még patrik sw-i nagyon hasonló hatást keltenek. játékra tökéletesen megfelelő lesz és talán nem kell vele annyit tökölni, mint amit a tisztelt festő ezzel a képen látható modellel tökölt. legfeljebb nem indulok vele fesőtversenyen. valahogy asszem túlélem.
| |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Hétf. Okt. 31, 2011 12:40 am | |
| jap, de abban Patriknak igaza van, hogy a pancel fo szinei a shadowgrey es a SWgrey. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Hétf. Okt. 31, 2011 12:14 am | |
| Kötve hiszem, hogy a linkelt képen drybrush lenne. Ez itt inkább nnm csak nem annyira csillogósra csinálva illetve a kép minősége miatt egyszerűen szürkének, sárgának meg barnának látszik. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight Vas. Okt. 30, 2011 1:58 pm | |
| erős adeptus alap, shadow drybrush, nagyon vékony space wolf drybrush. Szerintem shadow ezen is van amit belinkeltél, csak itt erősebb az utána lévő space wolf drybrush. Igazából a shadow az miatt kell, hogy "ilyen" kékes hatása legyen | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Patrik - Grey Knight Szomb. Okt. 29, 2011 11:51 pm | |
| Na ilyen színsémát szeretnék: milyen színek kellenek ehhez? szerintem fortress grey és space wolf grey. patrik, a wolfjaid hogyan is készültek? ez mintha kicsit világosabb lenne, mint amiket nálad láttam...talán ti a norbival shadow grey-re csináltátok.
A hozzászólást gojo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 03, 2012 12:41 pm-kor. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Patrik - Grey Knight | |
| |
|
| |
| Patrik - Grey Knight | |
|