|
| kibeszélő | |
|
+5Patrik gorugrany subaggut YKoS gojo 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kibeszélő Szomb. Feb. 23, 2013 8:30 pm | |
| Különösebb ötletem nincsen. Vadásztam a neten Infinity building/terrain/scenery után és pl. az ezen az oldalon talált városka különösen megtetszett (van ott alant 92 oldalas free letölthető .pdf). Szóval valami ilyesmit szeretnék én is, apránként. Vettem egy dekorstúdióban 5mm vastag habosított pvc/sico lemez tudjaafrancmiapontosneve műanyag lemezt pár négyzetmétert, ezt ajánlja a linkelt oldalon a készítő is. Valószínűleg nem lesznek ennyire profik, például Hirst-Art öntőformám sincs (nem is lesz, mert brutális az áruk), viszont találtam egy orosz mukit az ebayen aki nagyon fasza cuccokat árul, amik lényegében felhasználhatók az épületek részletesebbé tételéhez. Ezeken kívül ha megnézed az Infinity figurák hivatalos fényképeit, amikor terepen vannak fényképezve, akkor nem nehéz felfedezni, hogy a terep apróságai bizony érdekes tárgyakból készültek meglehetősen kreatívan. Néhány kedvencem: A háttérben látható fülhallgatók. Szg hűtőbordák. Kondenzátorok. Az évek során rengeteg hasonló szirszart halmoztam fel, mondván majd jó lesz valamire. Remélhetőleg az az idő most jött el. | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kibeszélő Szomb. Feb. 23, 2013 7:44 pm | |
| gorugrany:
de, szerintem ez a maelstrom újjáéledt verziója.
én is úgy vagyok vele, hogy nem hiszem, hogy egy seregnél meg fogok tudni állni. a pano-ból nekem nagyon tetszik még a acontacimento vonal is, meg az aleph is bejön.
mellesleg, ha a tereptárgyakra vannak ötleteid, akkor azokat szívesen fogadjuk! elsősorban nem a méregdrágán megvehető kész cuccokra gondolok, azokat megtaláltam én is, hanem más otthoni verziókra. | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| | | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kibeszélő Szomb. Feb. 23, 2013 4:24 pm | |
| Nekem már van pár Ariadna (ó így sokkal könnyebb) figurám. 9db egészen pontosan, starter+zouave+scout+foxtrot, ezek 203 pont wysiwyg. De gondolkodom PanO-n, Yu Jing (Dzsu Csing ), Nomad, ALEPH, beszerzésén, mert a figurák tetszenek nagyon. Fluffot nem tudok mást, mint az alapkönyvek. Btw a magyar szabálykönyv fordítás a 1st ed cuccait használja, csak úgy mondom. Suba, eléggé jó az az ár mert én akárhol néztem 9-10k-ra jön ki egy starter és majdhogynem a Gólemes a legjobb, amit találtam eddig. Edit na jó az Element egészen fasza ár. Ez nem a Maelstrom újjáéledt verziója?
A hozzászólást gorugrany összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 23, 2013 4:46 pm-kor. | |
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kibeszélő Szomb. Feb. 23, 2013 2:09 pm | |
| szerintem máté element games-től rendelt és 9000 körüli pénz volt, ha jól emlékszem. úgyhogy ennyiért biztosan nem rossz vétel. | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kibeszélő Szomb. Feb. 23, 2013 2:06 pm | |
| Honnan és milyen áron rendeltétek a startereket? Mert találtam e-bayen egy SEF startert (a kékségek alant) 16 dollárért+10 postáért, azaz 5700 forintból megállna a doboz. | |
| Tárgy: Re: kibeszélő Szomb. Feb. 23, 2013 1:50 pm | |
| máté: Pano Military Order bill: Aleph gojo: JSO (szupernindzsák kihagyhatatlanok)
de erősen kétlem, hogy ki fogom bírni, hogy ne szerezzek be némi Haqqislámot.
2ed sajna nincs meg, én sem találtam sehol. maxxxx szerint sincs fent még backup-ban. engem is főleg a háttér miatt érdekelne.
az alapkönyveken felül van egyébként bármi elérhető háttér még?
| |
| | | gorugrany főtörzsörmester
| Tárgy: Re: kibeszélő Szomb. Feb. 23, 2013 8:23 am | |
| Mik lesznek azok a seregek? Ykos Ariadnájai...arid... szóval zsugori vodkábanpácolt fanszia farkasairol tudok apropó: a 2nd ed nincs meg véletlenül valakinek backupban. kiváncsi lennék a fluffra, hátha szebb bővebb, mint az elsőben illetve a hs-ben. | |
| Tárgy: Re: kibeszélő Pént. Feb. 22, 2013 6:40 pm | |
| ykos: néztem már ezeket, de mielőtt innen rendelnénk bármit is, előbb a tesco játékosztályán kívánok szétnézni, mert lehet olcsóbbért, nagyon hasonló cuccokat be lehet majd szerezni. de én majd azért tervezek innen is rendelni, hogy színesítsük a terepet. csak előbb a figurák legyenek meg. gorugrany: 4 en vagyunk eddig, úgyhogy azért nem olyan rettenetes a lendület. viszont mi már biztosan belekezdünk, mert megrendeltük a figurákat. (és én jó szokásomhoz híven, már a második sereget tervezem...egyszer találnám el elsőre bakker...vagy egyszer nézném meg a fluffot előbb és csak utána rendelnék...huszadszor is ugyanabba a folyóba lépek...na mindegy) | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
| Tárgy: Re: kibeszélő Pént. Feb. 22, 2013 6:28 pm | |
| Az nagyon jó, ha szépen belevágtok az Infinity-be, mivel az idei Fluffisztánon én tervezek felállítani egy asztalt csak ezért a játékért. Az alapanyagok jó része már megvan a házikókhoz, pár hónap csak elég lesz a terep összeheggesztéséhez | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: kibeszélő Pént. Feb. 22, 2013 1:41 am | |
| | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: kibeszélő Csüt. Feb. 21, 2013 9:42 pm | |
| No, nyilván nem voltam érthető, mert az előzmények lemaradtak. Szóval régóta nézegettem az infinityt, de nem tetszettek a figurák. És akkor ráleltem erre, és látám, hogy lehet ezt szépen és jól. De ez még mind a jövő zenéje, lehet, hogy holnapra már kiszeretek a dologból, és inkább a vízművektől kapott éves elszámolásra költöm a kártyákért kapott pénzt (a poszt megírása után láttam, hogy jött ilyen is ma...) | |
| Tárgy: Re: kibeszélő Csüt. Feb. 21, 2013 9:04 pm | |
| há' bélám! szerintem olyan színsémával fested ki a figuráidat, amilyennel akarod, ha belekezdesz! megjegyzem tényleg nem rossz ez a festés. egyszerű, mégis hatékony. ui.: ha még egyszer valaki széthúzza a fórumot egy képpel, zuppermen a farpofáit fogja széthúzni... | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: kibeszélő Csüt. Feb. 21, 2013 8:58 pm | |
| Ha sikerül elpasszolnom a MAGIC kártyáimat (úgy tűnik, sikerül), akkor beruházok egy sasvati sectorialra. Ezek a figurák tetszenek, de csak ezzel a festéssel. | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: kibeszélő Kedd Feb. 12, 2013 4:53 pm | |
| - gojo írta:
- Ykos okos kérésére...hogy miért nekem kell megnyitnom és nem ő tette meg az rejtély...
gondoltam ameddig nem látjuk, hogy mennyit fogunk írni, addig nem csinálok neki teljesen saját témát, mint malifaux-nál. én csak kérdeztem, hogy vóna rá-e igény... egyébként meg nyilván főtopic kéne node, a szabályoknál nem tudom, hogy ki meddig jutott, de ha jól emlékszem alapvető kérdés volt - és ezzel meglehetős sok problémát lehet kiküszöbölni - a targetelés kérdése. újra és újra előjött hogy lehet-e tereptárgyat lőni, illetve, hogy az út/föld tereptárgy-e. anno voltak rendkívül szimpatikus próbálkozások a cammos, fedezékben lévő figuk mellé rakétázására. ami "mókás" elképzelés, bár RAW szerint okés. ja, és majd megnézem a paradiso kampány küldiket, de ha mérnök/flekken kell hozzá, akkor meglehetős hendikeppel indulok. | |
| Tárgy: kibeszélő Kedd Feb. 12, 2013 3:26 pm | |
| Ykos okos kérésére...hogy miért nekem kell megnyitnom és nem ő tette meg az rejtély... gondoltam ameddig nem látjuk, hogy mennyit fogunk írni, addig nem csinálok neki teljesen saját témát, mint malifaux-nál.
A hozzászólást gojo összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 20, 2013 11:36 pm-kor. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kibeszélő | |
| |
| | | | kibeszélő | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |