| wh fantasy hírek | |
|
+15lordbill Patrik Bm YKoS BoneHeart subaggut voroncov-draskov Pavano MAXXxxx gorugrany Berzenke exael Eddy Yoda007 gojo 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szer. Feb. 18, 2009 11:17 am | |
| Hát igen az a szakállas tényleg kemény,de élőben biztos félelmetesebb...és a zászlósnak milyen aranyos kis bárdja van..! Egyébként nekem tetszenek. Állítólag lesznek új orkok is,valahol láttam egy képet az új disznóról,meg egy új gyalogos figurát is. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szer. Feb. 18, 2009 1:39 am | |
| billy? ezt még meg kell beszélnem itthon. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| |
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szer. Feb. 18, 2009 12:45 am | |
| ezek a GS-ök ilyen sogron papok vagy mafasz ez a kígyókard náluk? a zászlós csávó sztem elég jól péncélozott ahhoz, h kb. full platenek számítson. és nem is rossz. mondjuk nem is olyan csúnyák, csak ezek a buggyos izék... az unokahugomnak van egy ilyen csíkos rugdalózója, mindig röhögnöm kell amikor meglátom. az új gyík seregkönyv is sokat változtatott, az új vámpír is... stb. (mondjuk a gyíkokhoz inkább olyan battalion kellene amiben van 6 sztega meg 2x10 szkink, aztán jónapot ) a többire nem emlékszem... ja és ha nagy leszek nekem is ilyen szakállam lesz. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Feb. 17, 2009 11:50 pm | |
| nem hiszem, hogy ez így lenne. az empire viszont nagyon megváltozott ahhoz képest aminek én neki akartam kezdeni. lehet élcelődni a dolgon, de ettől még nem fog változni. az outrider, pistolier box pl. tetszik. most akkor össze fog omlani a világegyetem, mert megdőlt az elmélet? még nem voltak empire babáim, amikor már biztosan tudtam, hogy az újak nem tetszenek. fél évig nem vettem meg a sereget, hogy megvárjam az új figurákat. amikor kijöttek az első képek, kb volt egy hónapom, hogy beszerezzek mindent, mert azonnal látszott, hogy nem tetszik. szerencsére sikerült. ráadásul nem csak a modellek változtak meg, hanem a sereg felépítése is. márpedig ha valaki azért kezd bele egy seregbe, mert szereti a gyalogos kockákat, akkor elég nagy szívás ha aztán rá 3 hónapra úgy változik a sereg, hogy éppen azok nem megfelelő választások. erről is én tehetek? a hibát ott követtem el, hogy nem vártam meg a seregkönyvet. gondoltam a sereg taktikája csak nem változik annyira. hát de. de mondom, szerenécsre a régiek tetszenek nagyon és sok is van belőlük. ha netán a következő kiadásban visszatérnének megint a gyalogos sereg verzióhoz, ami valószínű, mert mindig így csinálják, akkor ahhoz is van elég figurám. úgyhogy ezúttal nem baxnak ki velem. vagyis amire szükségem van, abból minden megvan. amikre pedig az újak közül szükségem van, az éppen tetszik. csak szerettem volna egy nulni greatsword egységet. hát ezekből nem lesz valszeg...az a szakállas majompofa, mint csempa az első sorban... hát felröhögtem amikor megláttam. viszont legalább van egy két fej ami használhatónak tűnik. a hátsó sorban a ferenc józsef császár pl. elég faja! jó lesz lovagra! http://www.huszadikszazad.hu/galeria.php?cikk=5203&kep=13425http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww1/who/fj.jpg | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Feb. 17, 2009 11:32 pm | |
| | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| |
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Feb. 17, 2009 10:42 pm | |
| nem, sajnos nekem az új empire vonal nem jön be. a vicces az, hogy az artworkök azok nagyon tetszenek. aztán a figurák köszönő viszonyban sincsenek ezekkel a képekkel...nagyon nagy kár. nekem. de, mint látszik, van olyan akinek tetszik. ez azért nem jó nekem, mert az eladások nem az én ízlésemet fogják türközni, úgyhogy nem lesz változás... pech. szerencsére van másik olyan sereg ami tetszik. empire ből pedig megvan minden ami kell. így azért a helyzet nem olyan vészes. | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Feb. 17, 2009 9:18 pm | |
| Szerintem kurvajók, ahogy az összes új Empire figura... De persze az örök elégedetlenkedőknek akkor sem lett volna jó, ha a mostaniak műanyag változatai lettek volna, mert "mégsem ugyanolyan, mert kicsit külnöbözik és attól milyen szar"... | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Feb. 17, 2009 8:25 pm | |
| http://warseer.com/forums/attachment.php?attachmentid=52786&d=1234877273ennyi. vagy most veszek még greatsword oket vagy soha nem lesz 30 fős osztagom. hihetetlen. szinte minden sereget képesek olyanra megcsinálni, hogy tetszik, kivéve azt az egyet amivel szeretnék játszani...ez félelmetes. mondjuk legalább annyit, hogy ezek a modellek legalább használhatóak alabárdosnak vagy kardosnak. a kezek ugye megvannak itthon, a testek meg azért nem olyan rosszak, mint a sima state troop-ok. de hogy greatsword...ezek...hol a ...csába van róluk a full plate? egyik srác írta az angol fórumon, hogy valószínűleg a következő kiadásnál elvesztik a full plate opciót, mert a gw az utóbbi időben törekszik a wysiwyg re...fasza. akkor meg majd dobhatom ki a korábbi babákat...minden reményem ezekben a nyomorult gs ekben volt. hihetetlen szarok. áh... | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Feb. 03, 2009 10:06 pm | |
| indication- utalás have no indication- nem tudunk róla, nincs rá utalás we have no indication of military altar- nem hallottunk utalást az oltárra a "hogy mi az" dolgot honnan szedted, azt nem tudom...ettől még jelentheti azt is. nem vagyok angol...és nem is beszélek jól angolul, szóval nem lepődök meg azon ha valamit nem sikerül átfordítanom. de akkor megnyugtató, hogy én értettem félre és csak azt nem értik, hogy mire utal a military altar. mondjuk annyi absztrakciós készségük lehetne azért, hogy valószínűleg a war altarra gondoltak, legfeljebb valaki elírta...ráadásul odaírhatta volna, hogy a war altarról azért tudnak...de ezt sem írták oda. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Feb. 03, 2009 8:29 pm | |
| angolbol buktal - Idézet :
- -May: Fantasy Empire 2nd Wave (Empire Steam Tank, Greatswords, "Military Altar") (we hear June, and have no indication of a "Military Altar")
- Majus: Empire masodik hullam (goztank, nagykardosok, "military altar") (juniust hallunk, es nem 'hallottunk' a "MA"-rol, hogy mi az) nnajo ez sem az a pontos forditas, de a lenyed, hogy a BolS-on sem tudtak, mi-a-szar az a "MA". Pedig leginkabb a war-altarnak lehet megfeleltetni Empire-nel. A rohoges akkor lesz, ha megsem az lesz Kulonben jo otlet lenne, ha 3 sprue lenne benne (alap war-altar, 1 empire, 1 kaosz) es tenyleg mindkettot meg lehetne epiteni belole. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Feb. 03, 2009 8:05 pm | |
|
hát ebből gondoltam, hogy nem leszen...bár korábban megerősítették, hogy lesz. meg én arra számítottam, hogy talán ebből lehet majd war shrine-t is csinálni káosznak. gondoltam egy legyet ütnek két csapásra. de ezeknél soha nem lehet tudni. azért remélem kiadnak majd egyet, mert a jelenlegi nem valami tetszetős...éppen ezért nem veszem még meg. aztán ha meg nem jön ki új, akkor elcsesztem megint fél évet a semmiért. na az lesz a pech...
| |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Feb. 03, 2009 7:27 pm | |
| magyarul is beirhattad volna inkv-rol kulonben ez tenyleg a rumor kategoria (gyk sehol nincs megerositve, legfokepp a kiado altal). nem lesz war-altar birodalomnak? akkor a military altar szerinted micsoda. (gyk. felreforditas spanyolbol) ja es spanyoloknak nem hinnek, soha (van spanyol munkatars, belole indulok ki) | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Feb. 03, 2009 7:02 pm | |
| Ok guys, this one has been making the rounds today so here it is. I will spare you the horrific babelfish translations and give you the basics as well as what we are hearing.
2009 Warhammer 40k & Fantasy -April: Imperial Guard (we hear May) -May: Fantasy Empire 2nd Wave (Empire Steam Tank, Greatswords, "Military Altar") (we hear June, and have no indication of a "Military Altar") -July: Planetstrike (looks like its coming at LONG last) -September: Space Hulk (with all new modern plastic termys, genestealers...the whole 9 yards) (we have no confirmation on this) -October: Skaven (we hear August) -November: An unnamed marine chapter (we hear Space Wolves)
2010 Warhammer 40k & Fantasy Fantasy Candidates: Khemri... 40k Candidates: Tyranids, Blood Angels (possibly following on the coat-tails of Space Hulk), Necrons, Tau, Dark Eldar are reported to be almost finished, but pushed off due to their low interest level.
~EXTREME CAVEATS on some of this stuff guys. I would not read anything into any of the 2010 stuff for example as that is way,way far off. Also, we have seen confirmed release dates sent to retailers that don't exactly match these dates but overall match the releases.
The things to focus on are the near term releases such as IG, Planetstrike!!!!, and Skaven. We here at BoLS seem pretty confident of the Space Wolves for late this year. Once again, the real eye opener here is mention of Space Hulk, which would be great, but I will believe it when I see it. I'm not buying the Dark Eldar pushback either.
Have at it guys!
hírek a a bols ról...nem vagyok elragadtatva...ha csak ennyi fantasy könyv jön ki ebben az évben, akkor még annál is lassabban fog frissülni a seregkönyvek armadája, mint eddig...most komolyan ez a jelenlegi lizard könyvvel együtt 2 azaz kettő könyv...értem én, hogy gazdasági világválság van, meg minden, de azért ez gáz. ráadásul azt írják, hogy lehet nem is lesz oltár a birodalomnak. a másik kettőre meg nincs szükség...kiválló. hihetetlen, hogy ezek egy évben sem tudnak olyat produkálni, hogy az ne legyen valamilyen szinten rossz...persze ha igazak a leírtak. ami ugye azért nem biztos. reménykedjünk. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Pént. Jan. 09, 2009 11:46 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Hétf. Dec. 29, 2008 11:57 am | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Vas. Dec. 28, 2008 3:20 pm | |
| | |
|
| |
YKoS Kultista
| |
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Dec. 16, 2008 11:19 pm | |
| Juhéj!!! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Dec. 16, 2008 10:19 pm | |
| sztega muanyag, csak csak muanyag. | |
|
| |
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Dec. 16, 2008 10:06 pm | |
| Azt hiszem, hogy azok a tüskés bizék fémből lesznek, ami azért baj mert káoszkutyát nemigen tudok miből csinálni. Muszáj lesz a műanyag kutyákra pikkelyt rakni. Arról van hír, hogy a sztegák miből készülnek? | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Dec. 16, 2008 7:18 pm | |
| Uhhh, lehet, hogy én is beszerzek párat. Nagyon hangulatosak lesznek konvertáláshoz!
Persze nem fogom tudni öket ilyen szépen kifesteni.
Bm | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Dec. 16, 2008 7:00 pm | |
| nem akarok kibaszott gyik sereget . . . de ezek a figurak... nehez lesz megallni. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Dec. 16, 2008 6:54 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek | |
| |
|
| |
| wh fantasy hírek | |
|