kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Humorheroldok oldala

Go down 
+20
Fade
gorugrany
Adamowich
Nyamm-haikan
TöKöS
Laci
kota
bábi
Pavano
Patrik
:.:.:RedleadR:.:.:
YKoS
subaggut
Bm
Berzenke
exael
MAXXxxx
gojo
Yoda007
Eddy
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next
SzerzőÜzenet
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Férfi Hozzászólások száma : 983
Registration date : 2007. Dec. 12.

Humorheroldok oldala - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 3:02 pm

Patrik írta:
Á nem tudjátok ti mi a jó Laughing. Az amikor a toxicban állsz a piszoárnál, és megszólal egy mutáló hang mögötted:
- "siessen tata nekem is kell hugyoznom" - szerintem elég durván jellemzi, hogy általában "kisgyerekek" járnak oda hétköznap. (pl. ezért se járok hétköznap)
Belépő 500 Ft, ital 1500 Ft, az élmény hogy letatáznak a piszoárnál megfizethetetlen! cheers
Vissza az elejére Go down
Bm
ezredes
ezredes
Bm

Férfi Hozzászólások száma : 1328
Registration date : 2008. Apr. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 2:02 pm

Patrik írta:
- "siessen tata nekem is kell hugyoznom" -
lol! lol! lol!

ez king
röhej
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 1:49 pm

Á nem tudjátok ti mi a jó Laughing. Az amikor a toxicban állsz a piszoárnál, és megszólal egy mutáló hang mögötted:
- "siessen tata nekem is kell hugyoznom" - szerintem elég durván jellemzi, hogy általában "kisgyerekek" járnak oda hétköznap. (pl. ezért se járok hétköznap)
Én álltalában akkor megyek le, ha érdekel valami koncert, vagy ha már rendesen bealapóztam előtte.
A troll tv viszont szerintem qva jó! Exael rules!!!!!!!! leborul
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Férfi Hozzászólások száma : 328
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 12:10 pm

Namost gyerekek!
Akárhova elmész (rock, nemzeti hejrutyutyurock, tarajosrock,alterosrock buliba) lesznek részegek. Ha nem lennének ezek a helyek csődbemennének. Miért? Mert kocsmában csakis a söntésből tudod magad fenntartani. Egy-egy koncert csak 3-4 napra húzza ki a szarból. Nekem például egy éve/mikor volt pénz,nem volt szinte minden buli fizetős, nem volt még átalakítva/ a kedvencem volt a Toxic. Miért? Mert birom ezeket a helyzeteket, szituációkat. Senkinek nem nyomnak a halántékához fegyvert és mondja, hogy most azonnal lemész Sanyilóhoz megiszol 2 felest és bulizol! Aki akar lemegy. Kicsit szerintem romlott a minősége azzal hogy átépítették, hogy felvették pohárszedőnek a régészek legrusnyább csaját és hogy mostmár Szerda,Péntek,Szombat fizetős buli lett fixen, csütörtökön meg regi van . confused
És egy biztos: nincs olyan hely ahol nincsenek ilyen arcok, mert egyszer úgyis meghívod, mikor leéget akkor többet nem fogod. Még házibuliba is előkerülnek. Főleg koleszbulik alkalmával. És ha ezeken nem tudsz nevetni akkor szar vana palacsintában. Én például nagyon jót röhögtem mikor a jéger felirat fenn volt a hátán a gyereknek. Milyen fasza lesz 50 évesen lekapartatni, hogy a gyerekkel ki tudjon menni a strandra.
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 12:05 pm

Laci írta:

A lehetőség:
Személy szerint inkább haverokkal megyek valahova mert akkor tuti jó a társaság. (Feltéve ha Tökös nem jön lol! )
Ettöl még mindenki más lehet baromarcú ott, ahova mész...
Laci írta:

Illetve B lehetőség hogy annyit igyál mielőtt lemész Toxicba hogy már csak mosolyogni tudj mindenen.cheers
If you can't beat 'em, join 'em? Szép...
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Férfi Hozzászólások száma : 405
Registration date : 2009. Mar. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 12:00 pm

Bm írta:
TöKöS írta:
Nem véletlenül nem járok Toxicba Very Happy
Ez nagyon jól hangzik, de mondanál egy másik helyet, ahol hasonló zene van, és nem ilyen arcok? scratch

A lehetőség:
Személy szerint inkább haverokkal megyek valahova mert akkor tuti jó a társaság. (Feltéve ha Tökös nem jön lol! )

Illetve B lehetőség hogy annyit igyál mielőtt lemész Toxicba hogy már csak mosolyogni tudj mindenen.cheers
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 11:49 am

bábi írta:
Berzenke írta:
reménytelenül elbaszott négy percből.
Ezt kifejtenéd kisbarátom?
A kisbarátod csak udvarias akart lenni, mint gyakorló újságíró jobban ért az interjúalanyok kiválasztásához, s talán ennek nem akart hangot adni. Basketball

Bm: otthon? Smile
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 11:46 am

TöKöS írta:
Ez nagyon jól hangzik, de mondanál egy másik helyet, ahol hasonló zene van, és nem ilyen arcok? scratch
TöKöS
zászlós
zászlós
TöKöS

Férfi Hozzászólások száma : 130
Registration date : 2009. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 9:44 am

Ez asszem a tipikus beszarsz-behugyozol kategória Laughing
Üdv! sörk
bábi
tizedes
tizedes
bábi

Hozzászólások száma : 29
Registration date : 2008. Jul. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 9:28 am

Berzenke írta:
reménytelenül elbaszott négy percből.

Ezt kifejtenéd kisbarátom?
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós

Hozzászólások száma : 215

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 9:24 am

Özsge egyedül megmentett valamit a reménytelenül elbaszott négy percből. cheers
A rokonságomatisutálombazmeghanemeztazenétszereti csávóról egy elkúrt skandináv gyerekfilm jutott eszembe, ahol egy Kiss-szerű, de szivacstüskékbe öltözött banda hörgött egy jó kis gyerekbelázadós dalocskát, aminek a verzéje a "fúj apu, fúj anyu" sorral végződött.
Hát, veszélyes hely ez a toxic. Még kameravégre kapják az embert.
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Férfi Hozzászólások száma : 328
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 3:23 am

Özsge b@szzeg fenomenális vagy. Egyszavas válrrándítós kurv@jó!
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 2:10 am

gojo írta:
exael viszont fenomenális...azt hittem nem fog mondani semmit! Very Happy de azért csak kijött. cheers

most sikerült megnéznem... isten vagy Exael! leborul
megmondtad hogyan van!
exael
őrnagy
őrnagy
exael

Férfi Hozzászólások száma : 754
Registration date : 2007. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 12:37 am

Humorheroldok oldala - Page 12 159591 Humorheroldok oldala - Page 12 159591 Humorheroldok oldala - Page 12 159591 Very Happy
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Férfi Hozzászólások száma : 405
Registration date : 2009. Mar. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptySzer. Márc. 25, 2009 3:09 pm

Akik eddig megkérdezték tőlem hogy miért nem járok toxicba, azoknak sztem ezt a videót fogom megmutatni válaszul leköpiagépet
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptySzer. Márc. 25, 2009 1:37 pm

gojo írta:
ki nem szarja le, hogy mi tetszik az alanyoknak! a nézettség a fontos! és igenis akarunk melleket!!! cheers

a "nem kell sablonosnak lenni" szövegnél viszont maj' leestem a székről... What a Face What a Face What a Face persze egy ilyen egyedi kinézetű úriembertől, amilyet eddig csak prámilliót láttam szerte a világon, ez nyilván elfogadható...
Még több mellet a Troll TV-be! Smile

Háát, én azért röhögtem végig! Egy bölcs mondás jutott erről eszembe:
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval." - Churchill

Ezt továbbgondolva... legjobb érv a rock ellen... Very Happy
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptySzer. Márc. 25, 2009 1:26 pm

ki nem szarja le, hogy mi tetszik az alanyoknak! a nézettség a fontos! és igenis akarunk melleket!!! cheers

a "nem kell sablonosnak lenni" szövegnél viszont maj' leestem a székről... What a Face What a Face What a Face persze egy ilyen egyedi kinézetű úriembertől, amilyet eddig csak prámilliót láttam szerte a világon, ez nyilván elfogadható...nem ba***meg! nem kell sablonosnak lenni! lehet a sablonos fogalmát nem ismerem rendesen...hm...

exael viszont fenomenális...azt hittem nem fog mondani semmit! Very Happy de azért csak kijött. cheers

A hozzászólást gojo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 25, 2009 1:38 pm-kor.
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptySzer. Márc. 25, 2009 1:15 pm

bábi írta:
Troll TV - Mi a rock?

Özsge benne van a tévében! Very Happy
lol! Eddig ez volt a legjobb!

Az operatőrnek: tudom, nagy a kísértés mást venni, de az interjúalanyok általában nem szeretik, ha a mellüket csöcsüket (in memorium Kota) videózod! leköpiagépet
bábi
tizedes
tizedes
bábi

Hozzászólások száma : 29
Registration date : 2008. Jul. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptySzer. Márc. 25, 2009 1:04 pm

Troll TV - Mi a rock?

Özsge benne van a tévében! Very Happy
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptySzer. Márc. 25, 2009 11:12 am

Bm írta:
Bécsben ma reggel havasak voltak a tetök és jegesek a járdák.

Tavasz kezdete... hol?

Bm

hehe, ma reggel itt is hoviharral indult a nap. es meg mindig esik, mintha fontos lenne.
A vicces, hogy 2-3 hete 11C van, de ma... Very Happy nos a sotetebb egbolt miatt ma reggel legalabb jol aludtam es nem hajnalban keltem fel.
http://exalted.freeweb.hu
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptySzer. Márc. 25, 2009 10:43 am

Bécsben ma reggel havasak voltak a tetök és jegesek a járdák.

Tavasz kezdete... hol?

Bm
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptySzer. Márc. 25, 2009 2:03 am

Gy.-től ajándék, enjoy! Smile

Humorheroldok oldala - Page 12 2009-03-23-611_stuck_72

jumpy, jump-ka-jump. és szívesen YKoS
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptySzer. Márc. 18, 2009 7:32 pm

gojo írta:
úgy látom jön a tavasz a fórumon is... Laughing
csak a fórumon, mert hétvégére havat ígérnek... persze, aki elhiszi, az lehet mindent elhisz. Smile
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptySzer. Márc. 18, 2009 5:48 pm

úgy látom jön a tavasz a fórumon is... Laughing
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 EmptySzer. Márc. 18, 2009 4:39 pm

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 12 Empty

Humorheroldok oldala
Vissza az elejére 
12 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: Közélet :: agóra-
Ugrás: