| Humorheroldok oldala | |
|
+20Fade gorugrany Adamowich Nyamm-haikan TöKöS Laci kota bábi Pavano Patrik :.:.:RedleadR:.:.: YKoS subaggut Bm Berzenke exael MAXXxxx gojo Yoda007 Eddy 24 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| |
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Csüt. Márc. 26, 2009 2:02 pm | |
| | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Csüt. Márc. 26, 2009 1:49 pm | |
| Á nem tudjátok ti mi a jó . Az amikor a toxicban állsz a piszoárnál, és megszólal egy mutáló hang mögötted: - "siessen tata nekem is kell hugyoznom" - szerintem elég durván jellemzi, hogy általában "kisgyerekek" járnak oda hétköznap. (pl. ezért se járok hétköznap) Én álltalában akkor megyek le, ha érdekel valami koncert, vagy ha már rendesen bealapóztam előtte. A troll tv viszont szerintem qva jó! Exael rules!!!!!!!! | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Csüt. Márc. 26, 2009 12:10 pm | |
| Namost gyerekek! Akárhova elmész (rock, nemzeti hejrutyutyurock, tarajosrock,alterosrock buliba) lesznek részegek. Ha nem lennének ezek a helyek csődbemennének. Miért? Mert kocsmában csakis a söntésből tudod magad fenntartani. Egy-egy koncert csak 3-4 napra húzza ki a szarból. Nekem például egy éve/mikor volt pénz,nem volt szinte minden buli fizetős, nem volt még átalakítva/ a kedvencem volt a Toxic. Miért? Mert birom ezeket a helyzeteket, szituációkat. Senkinek nem nyomnak a halántékához fegyvert és mondja, hogy most azonnal lemész Sanyilóhoz megiszol 2 felest és bulizol! Aki akar lemegy. Kicsit szerintem romlott a minősége azzal hogy átépítették, hogy felvették pohárszedőnek a régészek legrusnyább csaját és hogy mostmár Szerda,Péntek,Szombat fizetős buli lett fixen, csütörtökön meg regi van . És egy biztos: nincs olyan hely ahol nincsenek ilyen arcok, mert egyszer úgyis meghívod, mikor leéget akkor többet nem fogod. Még házibuliba is előkerülnek. Főleg koleszbulik alkalmával. És ha ezeken nem tudsz nevetni akkor szar vana palacsintában. Én például nagyon jót röhögtem mikor a jéger felirat fenn volt a hátán a gyereknek. Milyen fasza lesz 50 évesen lekapartatni, hogy a gyerekkel ki tudjon menni a strandra. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Csüt. Márc. 26, 2009 12:05 pm | |
| - Laci írta:
A lehetőség: Személy szerint inkább haverokkal megyek valahova mert akkor tuti jó a társaság. (Feltéve ha Tökös nem jön ) Ettöl még mindenki más lehet baromarcú ott, ahova mész... - Laci írta:
Illetve B lehetőség hogy annyit igyál mielőtt lemész Toxicba hogy már csak mosolyogni tudj mindenen. If you can't beat 'em, join 'em? Szép... | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Csüt. Márc. 26, 2009 12:00 pm | |
| - Bm írta:
- TöKöS írta:
- Nem véletlenül nem járok Toxicba
Ez nagyon jól hangzik, de mondanál egy másik helyet, ahol hasonló zene van, és nem ilyen arcok? A lehetőség: Személy szerint inkább haverokkal megyek valahova mert akkor tuti jó a társaság. (Feltéve ha Tökös nem jön ) Illetve B lehetőség hogy annyit igyál mielőtt lemész Toxicba hogy már csak mosolyogni tudj mindenen. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Csüt. Márc. 26, 2009 11:49 am | |
| - bábi írta:
- Berzenke írta:
- reménytelenül elbaszott négy percből.
Ezt kifejtenéd kisbarátom? A kisbarátod csak udvarias akart lenni, mint gyakorló újságíró jobban ért az interjúalanyok kiválasztásához, s talán ennek nem akart hangot adni. Bm: otthon? | |
|
| |
Bm ezredes
| |
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Csüt. Márc. 26, 2009 9:44 am | |
| Ez asszem a tipikus beszarsz-behugyozol kategória Nem véletlenül nem járok Toxicba Üdv! | |
|
| |
bábi tizedes
Hozzászólások száma : 29 Registration date : 2008. Jul. 02.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Csüt. Márc. 26, 2009 9:28 am | |
| - Berzenke írta:
- reménytelenül elbaszott négy percből.
Ezt kifejtenéd kisbarátom? | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Csüt. Márc. 26, 2009 9:24 am | |
| Özsge egyedül megmentett valamit a reménytelenül elbaszott négy percből. A rokonságomatisutálombazmeghanemeztazenétszereti csávóról egy elkúrt skandináv gyerekfilm jutott eszembe, ahol egy Kiss-szerű, de szivacstüskékbe öltözött banda hörgött egy jó kis gyerekbelázadós dalocskát, aminek a verzéje a "fúj apu, fúj anyu" sorral végződött. Hát, veszélyes hely ez a toxic. Még kameravégre kapják az embert. | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Csüt. Márc. 26, 2009 3:23 am | |
| Özsge b@szzeg fenomenális vagy. Egyszavas válrrándítós kurv@jó! | |
|
| |
Bm ezredes
| |
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Csüt. Márc. 26, 2009 12:37 am | |
| | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Szer. Márc. 25, 2009 3:09 pm | |
| Akik eddig megkérdezték tőlem hogy miért nem járok toxicba, azoknak sztem ezt a videót fogom megmutatni válaszul | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| |
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Szer. Márc. 25, 2009 1:26 pm | |
| ki nem szarja le, hogy mi tetszik az alanyoknak! a nézettség a fontos! és igenis akarunk melleket!!! a "nem kell sablonosnak lenni" szövegnél viszont maj' leestem a székről... persze egy ilyen egyedi kinézetű úriembertől, amilyet eddig csak prámilliót láttam szerte a világon, ez nyilván elfogadható...nem ba***meg! nem kell sablonosnak lenni! lehet a sablonos fogalmát nem ismerem rendesen...hm... exael viszont fenomenális...azt hittem nem fog mondani semmit! de azért csak kijött.
A hozzászólást gojo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 25, 2009 1:38 pm-kor. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Szer. Márc. 25, 2009 1:15 pm | |
| - bábi írta:
- Troll TV - Mi a rock?
Özsge benne van a tévében! Eddig ez volt a legjobb! Az operatőrnek: tudom, nagy a kísértés mást venni, de az interjúalanyok általában nem szeretik, ha a mellüket csöcsüket (in memorium Kota) videózod! | |
|
| |
bábi tizedes
Hozzászólások száma : 29 Registration date : 2008. Jul. 02.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Szer. Márc. 25, 2009 1:04 pm | |
| | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Szer. Márc. 25, 2009 11:12 am | |
| - Bm írta:
- Bécsben ma reggel havasak voltak a tetök és jegesek a járdák.
Tavasz kezdete... hol?
Bm hehe, ma reggel itt is hoviharral indult a nap. es meg mindig esik, mintha fontos lenne. A vicces, hogy 2-3 hete 11C van, de ma... nos a sotetebb egbolt miatt ma reggel legalabb jol aludtam es nem hajnalban keltem fel. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Szer. Márc. 25, 2009 10:43 am | |
| Bécsben ma reggel havasak voltak a tetök és jegesek a járdák.
Tavasz kezdete... hol?
Bm | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| |
| |
Yoda007 Master Jedi
| |
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Szer. Márc. 18, 2009 5:48 pm | |
| úgy látom jön a tavasz a fórumon is... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala Szer. Márc. 18, 2009 4:39 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Humorheroldok oldala | |
| |
|
| |
| Humorheroldok oldala | |
|