kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Humorheroldok oldala

Go down 
+20
Fade
gorugrany
Adamowich
Nyamm-haikan
TöKöS
Laci
kota
bábi
Pavano
Patrik
:.:.:RedleadR:.:.:
YKoS
subaggut
Bm
Berzenke
exael
MAXXxxx
gojo
Yoda007
Eddy
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next
SzerzőÜzenet
YKoS
Kultista
YKoS

Férfi Hozzászólások száma : 1020
Registration date : 2008. Dec. 05.

Humorheroldok oldala - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyVas. Márc. 29, 2009 10:19 pm

gojonak küldünk megoldási javaslatokat.Wink

spammer Patrik:
Na ez az amiért normális emberek nem használnak iwiwet. Humorheroldok oldala - Page 11 103469
Vissza az elejére Go down
Bm
ezredes
ezredes
Bm

Férfi Hozzászólások száma : 1328
Registration date : 2008. Apr. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyVas. Márc. 29, 2009 8:35 pm

Gojo!

Megnyugtatásodra közlöm, hogy a nem valós személyekröl alkotott adatlapok is tiltva vannak a wiw-en, és szerintem a "magányos szívek klubja - társkeresö szolgáltatás" nem személy (legfeljebb jogi, de semmiképp sem természetes).
Én a nagyon pofátlanul reklámozókat fel szoktam jelenteni. Aztán érdeke módon másnapra nincs regisztrációjuk.

Ennyi.

Amúgy én is az e-mail-értesítöben hiszek!

De remélem Yodáék összeírnak valami pofásat! Very Happy
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Férfi Hozzászólások száma : 983
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyVas. Márc. 29, 2009 4:26 pm

Humorheroldok oldala - Page 11 EpGKGd8Feksf5c9eHooIkVino1_500
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptySzomb. Márc. 28, 2009 5:33 pm

Yoda007 írta:
gojo írta:
netán yoda, ykos, van valami ötlelt?
twin-linked heavy flamereket akarod bevetni? etikus ez? cheers

Na, majd elgondolkodom rajta, ha képben leszek, mert egyelőre nem sikerült még felfogni. Smile What a Face
szintén, aztán összedobunk valamit a yodával, és jó lesz. fogdmeg
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptySzomb. Márc. 28, 2009 5:31 pm

gojo írta:
én sem szoktam az iwiw re feljárni. be van állítva az emailes értesítő. ha jön egy üzenet vagy jelölés, akkor kapok emailt. na akkor felmegyek és elfogadom. vagy ilyen és akkor anyázok. Very Happy

és a szívek szállodája kikurt nagy sorozat volt! lauren graham pedig istennő, úgyhogy kuss! Laughing

Lauren Graham

és ez a csaj 42 éves...és még mindig feleségül venném bármelyik pillanatban... Laughing
lehet visszaírok ennek a társkeresőnek, hogy segíthetne... cheers cheers
oh, ez a csaj volt a télapófetisiszta a tapló télapóban! Smile
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptySzomb. Márc. 28, 2009 5:28 pm

gojo írta:
netán yoda, ykos, van valami ötlelt?
twin-linked heavy flamereket akarod bevetni? etikus ez? cheers

Na, majd elgondolkodom rajta, ha képben leszek, mert egyelőre nem sikerült még felfogni. Smile What a Face
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptySzomb. Márc. 28, 2009 4:27 pm

én sem szoktam az iwiw re feljárni. be van állítva az emailes értesítő. ha jön egy üzenet vagy jelölés, akkor kapok emailt. na akkor felmegyek és elfogadom. vagy ilyen és akkor anyázok. Very Happy

és a szívek szállodája kikurt nagy sorozat volt! lauren graham pedig istennő, úgyhogy kuss! Laughing

Lauren Graham

és ez a csaj 42 éves...és még mindig feleségül venném bármelyik pillanatban... Laughing
lehet visszaírok ennek a társkeresőnek, hogy segíthetne... cheers cheers
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptySzomb. Márc. 28, 2009 4:20 pm

Gojo: ez biztos azért van mert az összes Szivek szállodája fan klbunak a tagja vagy, és azt hiszik, hogy egy "érzelgős iwiw-en vadidenekkel ismerkedős" kis hülye vagy. lol!

Az iwiw 1 dologra jó. Ha van valamilyen saját hirdetni való eseményed, akkor azt elküldöd körüzenetben, úgy ahogy ezek a b.faszok is csinálták, semmi másra nem jó.
Én az ilyen dolgokat úgy kerülöm ki, hogy csak akkor lépek be amikor én akarok valamit hírdetni, ami álltalában qva ritkán van. Álltalában ilyenkor 150-300 közötti olvasatlan levelem van, amit egy laza mozdulattal törlök
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptySzomb. Márc. 28, 2009 4:00 pm

na akkor majd én egy poént...fizikai sérülésem lett tőle, mert belevertem a fejemet a falba amikor ma megtörtént. iwiw-en van ugye olyan lehetőség, hogy be lehet állítani a családi állapotot. na én még olyan hülye gyerek vagyok, hogy gondoltam, az ismerőseim tudni szeretnénke minden információt rólam, azért van az iwiw, hát minden kitöltöttem. nyilván a családi állapotnál beállítottam az "egyedülálló" feliratot. ennek leginkább az lett a következménye, hogy kb havonta megtalál egy "ronda és ezért egyedülálló nők klubja", "senkinek sem kellünk klub, de hátha", "singli szívek szobája"....faszomtudja marhaság. namost ugye az iwiwen tiltott a spam. de ugye havalaki az ismerősnek jelöl gombot nyomja az nem spam. vagyis sikerült ezeknek a hülyéknek egy kiskaput találniuk. namost egy ideig az ember klikkelgeti, hogy nem ismerem ugye. aztán egyszer elszakad a cérna. na nálam most jött ez ez az idő.

bejelölt tegnap egy társkereső tanácsadó. gondoltam anyádat:

tisztelt xxxxxxxx
>
> nagyon szépen megkérem, hogy ezentúl ne jelöljön be, mert
> nem ismerem önt. azért, mert az adatlapomon az áll, hogy
> "egyedülálló", még nem jelnti azt, hogy önhöz szeretnék
> fordulni. ha ezt is szeretném tenni, higyje el, majd én
> keresem önt, felesleges(sőt, zavaró)önnek keresnie engem.
>
> amit ön csinál, az "spammalés" (kéretlen reklámüzenet), az
> en az ilyen nem megengedett. kérem ne használja ki
> továbbra is azt a kiskaput, hogy az "ismerősnek jelölés"
> nem minősül spam-nak. rettenetesn fárasztó, hogy az embert
> állandóan ilyen és ehhez hasonló baromságokkal zaklatják.
>
> kérem mentse el ezt az üzenetet, mert ha véletlenül ismét
> bejelölne akkor felveszem a kapcsolatot az oldal
> üzemeltetőivel. az interneten is vannak szabályok! kérem
> tartsa be őket.
>
> a levelet nem sértegetésnek szántam. remélem sikerült
> érthetően, mégis kultúráltan reagálnom a helyzetre.
> amennyiben ön szerint ez nem sikerült teljes mértékben,
> akkor kérem nézzen tükörbe és gondolja át, hogy ebben volt
> e önnek bármilyen szerepe. a következő hasonló
> megkeresésnél, minden bizonnyal még ennél is kevésbé
> kultúráltan fogok megnyilvánulni.
>
> köszönöm, hogy elolvasta levelem
>
> maradok tisztelettel
>
> goják gábor

és mi történik? na mi? hát nyilván az ami...visszaválaszol....faszán felfogta, hogy mit írok neki...ez a 40 es generáció kiakasztó.

Kedves Goják Gábor!

Elnézést, de nem tudtam, hogy korábban már bejelöltem. Megértettem a kérését, és természetesen meg fogom jegyezni.

Ha majd egyszer keresni fog, szívesen fogadom. Egyébként azt nem teljesen értem, hogy mi abban a fárasztó, hogy valaki rákattint a "nem ismerem" gombra. Ha Önt ez lelkileg ennyire megrázza, akkor vajon milyen lehet az élet akkor, amikor még ennél is nagyobb megpróbáltatások vannak... (Gondolom legalábbis, hogy nem fizikai jellegű a fáradtsága a gomb megnyomása miatt.)

na most az lenne a feladat, hogy írjunk neki egy választ. nekem, úgy tűnik nem sikerült elmagyaráznom. netán yoda, ykos, van valami ötlelt? inkább vicces legyen, mint dúrva, mert miután belevertem a fejem az asztalba, inkább röhögnöm kellett...ilyen emberek nincsenek...
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptySzomb. Márc. 28, 2009 1:56 pm

exael írta:
YKoS írta:
Berzenke írta:
Hát csak revideálj, b.meg, ha hamarabb gondolkodni nem sikerült.

Mindig is csodáltam azokat az embereket, akik jó érzékkel választják ki, hogy kivel is kötekednek. (mer', ha mongyuk a joda lett volna... vagy valaki más, de hogy pont BerzeRkébe...) pale silent

Szerintem ez csak egy olyasfajta félreértés ami tipikusan csak így,írásban fordul elő,élőben nem így történt volna...
szerintem is... élőben berzenke biztosan bemutatta volna a késsel aprítás minden szépségét! Smile
exael
őrnagy
őrnagy
exael

Férfi Hozzászólások száma : 754
Registration date : 2007. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptySzomb. Márc. 28, 2009 1:30 pm

YKoS írta:
Berzenke írta:

Mindig is csodáltam azokat az embereket, akik jó érzékkel választják ki, hogy kivel is kötekednek. (mer', ha mongyuk a joda lett volna... vagy valaki más, de hogy pont BerzeRkébe...) pale silent

Szerintem ez csak egy olyasfajta félreértés ami tipikusan csak így,írásban fordul elő,élőben nem így történt volna...
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptySzomb. Márc. 28, 2009 12:37 pm

Berzenke írta:
Hát, Kisbarátom, eztbazmeg... feltetováltatom a hátamra a "Pálinka" mellé és akkor majd járok én is tokszikba, hátha benne leszek a troll TVbe. king

Azért néha még reménykedem, hogy talán valami viccest sikerül ide valakinek alkotni, de egyfolytában csalódom. (na jó, a Matyi romatika-mobilja egész jó lett)

gojo:
nem lehetne cenzúrázni/törölni ezt a topicot? Very Happy

Bm
ezredes
ezredes
Bm

Férfi Hozzászólások száma : 1328
Registration date : 2008. Apr. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyPént. Márc. 27, 2009 11:20 pm

No, buzulás vége: egy romantikus hétvégéhez autót béreltünk a barátnömmel.

Íme:

Humorheroldok oldala - Page 11 Img00210
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyPént. Márc. 27, 2009 7:20 pm

hm... sok a buzulás, jön a tavasz? Razz
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyPént. Márc. 27, 2009 4:31 pm

eselytelen. lattam mostanaban mi a meno, orvos meg mondta, hogy mennyi a varhato eletkor (tartos tejet ne vegyek).
http://exalted.freeweb.hu
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós

Hozzászólások száma : 215

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyPént. Márc. 27, 2009 2:39 pm

Hát, Maxxx, aki megpróbál kibújni a segg a jövő pinája törvény alól, annak tényleg nem lesz könnyű dolga. Twisted Evil D Hátha még a mi életünkben megfordulnak a trendek, és még a kapuzárási pánik előtt. Very Happy
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyPént. Márc. 27, 2009 1:22 pm

Berzenke írta:
- Az öregek is beszélnek csúnyán
- Biztosan jóban leszünk, mert engem mindenki szeret
- Rosszul tippeltél Evil or Very Mad

en nem szeretlek, ezt meghagyom a felesegednek inkabb. Nem vagyok kelloen meleg a 21-ik szazadhoz, hogy ervenyesuljek. Razz

hmm, nem dunantuli... akkor playboy? Smile
http://exalted.freeweb.hu
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyPént. Márc. 27, 2009 1:09 pm

Hehe, sok hülye újságíró lol! Humorheroldok oldala - Page 11 779990
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyPént. Márc. 27, 2009 10:23 am

- Az öregek is beszélnek csúnyán
- Biztosan jóban leszünk, mert engem mindenki szeret
- Rosszul tippeltél Evil or Very Mad
bábi
tizedes
tizedes
bábi

Hozzászólások száma : 29
Registration date : 2008. Jul. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyPént. Márc. 27, 2009 9:51 am

Berzenke írta:
bábi írta:
Berzenke írta:
reménytelenül elbaszott négy percből.

Ezt kifejtenéd kisbarátom?

Kisbarát? Talán találkozhatnánk elébb, nem gondolnád? Shocked Talán nem ugyanarról a videóról beszélünk? Hátöcsémarockazolyanizéhátérted. Ha ki kell fejteni, régen rossz.

Ne haragudjon, kedves Újságíró Úr! Vulgáris nyelvezetéből kiindulva feltételeztem alacsony életkorát, felebaráti szeretetemet pedig bátorkodtam ismeretlenül is megelőlegezni Önnek. Remélem, linkeli pár cikkét, hogy árnyaltabb képet alkothassak az Újságíró Úr munkásságáról, és annak tükrében revideálhassam megtévesztő előítéleteimet. Dunántúli Napló, jól tippelek?

Maradok tisztelettel,

Fodor Bálint
a magyar újságírás elkötelezett híve és odaadó támogatója
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyPént. Márc. 27, 2009 9:38 am

bábi írta:
Berzenke írta:

Kisbarát? Talán találkozhatnánk elébb, nem gondolnád? Shocked Talán nem ugyanarról a videóról beszélünk? Hátöcsémarockazolyanizéhátérted. Ha ki kell fejteni, régen rossz.
TöKöS
zászlós
zászlós
TöKöS

Férfi Hozzászólások száma : 130
Registration date : 2009. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 11:23 pm

Bm írta:
TöKöS írta:
Nem véletlenül nem járok Toxicba Very Happy
Ez nagyon jól hangzik, de mondanál egy másik helyet, ahol hasonló zene van, és nem ilyen arcok? scratch
Hasonló zenét bármely kocsma kerthelységében (már ameiknél van) telefonról lehet szolgáltatni, de a zene még nem is lényeg annyira... ilyen arcoknak meg alapból nem keresem a társaságát... Özsge kivételt képez pirat
Üdv! sörk
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 5:56 pm

bábi írta:
Yoda: kedves tőled, és igazi önzetlen lélekre vall, hogy fogadatlan prókátorként véded a gyakorló újságírókat - ahogy jómagam, úgy bizonyára ők sem feledik kedvességed! Elnézésedet szeretném kérni, hogy nem megfelelő interjúalanyokat választottam mélyriportomhoz, legközelebb mindenképp felkérlek konzulensnek, netán velem is tarthatnál felügyelni munkámat. Én nagyon örülnék neki, beszéljük meg! Üdvözletem!
Múlt héten állítottak szobrot nekem minden újság szerkesztőségében, emellett minden reggel kötelező elmormolni egy rövid fohászt Szt. Yodához. Így, számos teendőm van, nem hiszem, hogy ráérnék. Ez, persze, megváltozik, amint fizetitek az egyházi tizedet! Mindent a pénz mozgat! clown
bábi
tizedes
tizedes
bábi

Hozzászólások száma : 29
Registration date : 2008. Jul. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 5:34 pm

gojo írta:
nem is értem hogyan került bele...olyan józannak tűnt. lol!

Szerintem nem mindenki részeg a videón. Amúgy meg azért nincs semmilyen kommentár, mert mindenki gondoljon, amit szeretne - talán pont ez lenne a dolog lényege...

Yoda: kedves tőled, és igazi önzetlen lélekre vall, hogy fogadatlan prókátorként véded a gyakorló újságírókat - ahogy jómagam, úgy bizonyára ők sem feledik kedvességed! Elnézésedet szeretném kérni, hogy nem megfelelő interjúalanyokat választottam mélyriportomhoz, legközelebb mindenképp felkérlek konzulensnek, netán velem is tarthatnál felügyelni munkámat. Én nagyon örülnék neki, beszéljük meg! Üdvözletem!
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 4:56 pm

bábi írta:
Berzenke írta:

szerintem értelemes ember, erre a néhány percre nem mondhat mást, mint, hogy szánalom. soha nem értettem, hogy miért poén a részeg ember. azt meg pláne nem, hogy miért meséli másnap mindenki olyan büszkén, hogy hogy berúgott előző nap...lehet azért idegesít a dolog, mert mindig én voltam az akinek meg kellett hallgatni ezeket a történeteket, mert nem voltam ott a berúgásnál...persze magyarországon ettől lesz valaki férfi. dehát ez már más téma.

persze exael szereplése miatt azért érdemes volt megnézni! cheers nem is értem hogyan került bele...olyan józannak tűnt. lol!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 11 Empty

Humorheroldok oldala
Vissza az elejére 
11 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: Közélet :: agóra-
Ugrás: