kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Humorheroldok oldala

Go down 
+20
Fade
gorugrany
Adamowich
Nyamm-haikan
TöKöS
Laci
kota
bábi
Pavano
Patrik
:.:.:RedleadR:.:.:
YKoS
subaggut
Bm
Berzenke
exael
MAXXxxx
gojo
Yoda007
Eddy
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
SzerzőÜzenet
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

Humorheroldok oldala - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyKedd Feb. 24, 2009 11:30 am

Elmebeteg lol!
Vissza az elejére Go down
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

Férfi Hozzászólások száma : 383
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyKedd Feb. 24, 2009 9:48 am

Freddy tanít az inkvizítoron... Miként lépj a "true warrior" ösvényre:

A trúságba vezető út hosszú, és gyötrelmes.
1.) Először a droppodoktól tisztítsd meg lelkedet, merénylet az minden nemSM-játékos ellen. Égesd el őket, és biztass erre másokat is.
2.) Égess illatosított füstölő gyertyákat
3.) Most fogd meg az assaultmarinokat. Szintén gonosz dolgok,a feng shui szerint nem valók igazi trú arcok seregébe. A lánckardokat és a bolt pistolokat vágd le róluk. Vállalom, hogy megszabadítalak tőlük, mert segítem utadat a fény felé. Konvertáláshoz jól jöhetnek, a te aurádat ne szennyezzék, IG-k kezében pedig végső nyugtot lelnek.
4.) Élj léböjtkúrán négy napig. Nem bánom, lehet az a lé alkohol, segít elfeledni az út szenvedéseit.
5.) A megvilágosodás ösvényének következő lépése annak felismerése, hogy a Speederek rossz szellemek hordozói. A heavy boltereket vágd le róluk és lásd 3-as pont, a többivel lásd 1-es pont.
6.) Végezz jóga-gyakorlatokat egy lilára festett Lysander figurájával a hátadon, ez szimbolizálja a terheket, melyet az új kódex rakott minden nem SM-mel játszó megvilágosodott hátára. Alternatívaként bármilyen counts-as speciális karakter figurája megfelel.
7.) Szabadulj meg a terhedtől: szent szövegeket kántálva égesd el a 2-es pontban említett gyertyák lángjánál, remélem, még égnek, ha nem, elbasztad, sose leszel igaz trú arc és snotlingként születsz újjá egy SAG-os mek talpára modellezve.
8.) Most nagyon erősnek kell lenni. Ha minden jól megy, az 5-ös pont során elégettük az első assault cannont. Kövesse az összes többi! Egy se maradjon ezekből házadon belül, mert vonzzák a negatív energiákat.
9.) Igyál zöld teát. De zöld legyen ám, akármilyen fos nem jó, mert snotling leszel.
10.) Ha aurádat eképpen megnyugtattad, előttünk áll a következő nagy feladat: a 8-as pontban megkezdett tisztulási folyamatot tovább folytatva a terminátorokat vesszük kezelésbe. Storm boltereik lásd 3-as pont (öt pont sok érte, de néha jól jön), a többit pedig ki kell purgálni. Egy éles késsel először a crux terminaticust vágjuk le, a 2+-os páncél mellé még pluszban járó 5+-os módosítatlan mentő a világi javak halmozásának sötét példája, és az energia (a plazmapuskák és lézerágyúk csövéből származó energia) szabad áramlását is gátolja. A gonosz hordozóit ezután rituálisan megégetjük.
11.) Ezzel eljutottunk egy magasabb tudatállapotba. Hogy úgy is maradj, meditálj egy lótuszvirágos illatosító gyertja füstjében.
12.) Egy kicsit könnyebb feladat jön, hogy a nagy kihívás előtt megnyugtasd a lelkedet. Az összes Rhinót meg Predatort vesd a szent tisztító tűzre, most védje meg a smoke launcher a kis geciket, nyöhehe.
13.) Ezzel készen állsz a gyalogossereg eszméjének elfogadására, lótuszülésben nyisd meg a tudatodat egy cseresznyevirágillatú szénával etetett panda máján hízlalt ginzenggyökeret rágcsálva.
14.) Ha már a gyalogosoknál tartunk, fogd az összeset, fegyvereik lásd 3-as pont, egyébként lásd 1-es. A lascannonokat különös gonddal válogasd ám ki, ha eddig nem lettél snotling, most már el ne baszd.
15.) A 13-as pontban emlegetett ginzenggyökérből (ugye megvan még? A SAG-gal utazásnál még a hétfő reggeli BKV is jobb) főzz kedves kis vegetáriánus vacsorát, és meditálás közben fogyaszd el.
16.) Ha még maradt a seregből valami, darabold bele az abálóvízbe (IG-armouryban is szereplő dolgokat válogasd ám ki, tragikus lenne a vég előtt elbukni), majd főzd meg jól. Daráld le, és töltsd a kódex lapjai közé, majd az egészet öntsd le gipsszel. Formálj belőle jó magas dombot, az igazi trú arcoknak szükségük van ilyenekre, mert az erdő már nem takarja ki a Basilisket.
17.) Gratulálok! Elérted a megvilágosodást, készen állsz rá, hogy megvedd első IG-figuráidat. Az előtted álló út nem lesz könnyű, de immár terhek nélkül vághatsz neki. De vigyázz! A nemtrúság démonai mindig a nyomodban vannak a háromhavonta megjelenő új SM-kódexek képében, de remélhetőleg már képes leszel ellenálni a kísértésnek.

(Hű, na MOST aztán lefáradtam)
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Férfi Hozzászólások száma : 983

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyPént. Feb. 20, 2009 11:54 pm

Humorheroldok oldala - Page 14 Pov
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyKedd Feb. 17, 2009 8:47 pm

mert azért vannak a jóbarátok...

Humorheroldok oldala - Page 14 135062_nagy_090125_lajos
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyHétf. Feb. 16, 2009 8:44 pm

Humorheroldok oldala - Page 14 W068-childhood2
Bm
ezredes
ezredes
Bm

Férfi Hozzászólások száma : 1328
Registration date : 2008. Apr. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyHétf. Feb. 16, 2009 2:04 pm

Két barát golfozik, de nem tudnak haladni, mert elöttük két nö nagyon lassan játszik.
Az egyikük azt javasolja, hogy kérdezzék meg a hölgyeket, hogy nem kerülhetnek-e eléjük.
El is indul feléjük, de félúton visszafodul vörös arccal:
"Nem mehetek oda, az egyikük a feleségem, a másikuk a szeretöm!"
A barátja megnyugtatja:
"Maradj csak itt a domb mögött, majd én odamegyek és lebeszélem velük!"
Hamarosan vissza is ér, de szintén vörös:
"Hogy milyen kicsi a világ!"
dugás dugás dugás

MOD.EDIT: Yoda
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Férfi Hozzászólások száma : 328
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyVas. Feb. 15, 2009 7:31 pm

Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyVas. Feb. 15, 2009 7:03 pm

Oh bocsánat, a másik, egy részeg darth vader lecsukásáról szól. Fenébe. Evil or Very Mad
YKoS
Kultista
YKoS

Férfi Hozzászólások száma : 1020
Registration date : 2008. Dec. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyVas. Feb. 15, 2009 5:34 pm

ez ugyanaz. és hát a cím magáért beszél... No
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyVas. Feb. 15, 2009 5:32 pm

Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyVas. Feb. 15, 2009 4:53 pm

Nézegettem a napiszart, és hát tényleg napi szar, nade ez a cíkk a tizensokadik oldalon megragata a figyelmem http://www.napiszar.com/?p=954 . Elismerésem.
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyKedd Feb. 10, 2009 9:43 pm

komolyan...eddig engem irritált ez a csaj, de ez most... Very Happy:D:D:D:D:D:D ez hatalmas! ezért nyílt színi tapsot kapna tőlem ha találkoznánk! Humorheroldok oldala - Page 14 159591 Humorheroldok oldala - Page 14 159591 Humorheroldok oldala - Page 14 159591 Humorheroldok oldala - Page 14 159591 Humorheroldok oldala - Page 14 159591 Humorheroldok oldala - Page 14 159591 Humorheroldok oldala - Page 14 159591

http://www.mommo.hu/media/Paris_For_President

itt a szöveg ha nem teljesen érthető:

http://www.metrolyrics.com/for-president-lyrics-paris-hilton.html

baszki 3 szor hallgatom meg...
leköpiagépet leköpiagépet leköpiagépet leköpiagépet leköpiagépet Humorheroldok oldala - Page 14 75827 Humorheroldok oldala - Page 14 75827 Humorheroldok oldala - Page 14 75827

ez kurva nagy!
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptySzomb. Feb. 07, 2009 9:26 pm

Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyHétf. Feb. 02, 2009 2:30 am

Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyVas. Feb. 01, 2009 11:46 pm

exael írta:
Gyurcsány meg Orbán utaznak Pécsre.A kabinban rajtuk kívül csak egy testőrnő marad.Amint a vonat alagútba ér és teljes lesz a sötétség,hallani lehet egy csók cuppanását és egy pofon csattanását.Kirobog a vonat az alagútból,és Feri ott ül arcát a kezébe temetve.Vajon mit gondolnak a kabinban ülők: Feri:Ez a kis köcsög Viktor,tutira lesmárolta a testőrcsajt és erre én kaptam a kurva nagy fülest... Testőrnő:Feri le akart smárolni,de eltévesztett a sötétben és Viktort smárolta le,erre biztos a Viktor lehúzott neki egy sallert... Viktor:A következő alagútnál megint kezet csókolok magamnak és újra pofán verem ezt a köcsögöt!!!!
leborul leborul leborul lol! lol! lol!
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyVas. Feb. 01, 2009 9:28 pm

Az agresszív kismalac egy galambot simogat: -... Tubi-tubi-tubi-tubi.... Hirtelen mozdulattal kitekeri a galamb nyakát: -... or not to be?
exael
őrnagy
őrnagy
exael

Férfi Hozzászólások száma : 754
Registration date : 2007. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptyVas. Feb. 01, 2009 9:25 pm

Gyurcsány meg Orbán utaznak Pécsre.A kabinban rajtuk kívül csak egy testőrnő marad.Amint a vonat alagútba ér és teljes lesz a sötétség,hallani lehet egy csók cuppanását és egy pofon csattanását.Kirobog a vonat az alagútból,és Feri ott ül arcát a kezébe temetve.Vajon mit gondolnak a kabinban ülők: Feri:Ez a kis köcsög Viktor,tutira lesmárolta a testőrcsajt és erre én kaptam a kurva nagy fülest... Testőrnő:Feri le akart smárolni,de eltévesztett a sötétben és Viktort smárolta le,erre biztos a Viktor lehúzott neki egy sallert... Viktor:A következő alagútnál megint kezet csókolok magamnak és újra pofán verem ezt a köcsögöt!!!!
YKoS
Kultista
YKoS

Férfi Hozzászólások száma : 1020
Registration date : 2008. Dec. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptySzer. Jan. 28, 2009 12:23 pm

csak azt tudnám, hogy miért ide írjátok ezt a sok szart. fejetfalbaver menj el

Na, vki már kora reggel elkezdi a trollkodást!

ez nyilván nem rám vonatkozott, hisz 1/2 11 az már nem kora reggel, még a te időérzékednek se Razz

A hozzászólást YKoS összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 02, 2009 9:54 pm-kor.
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptySzer. Jan. 28, 2009 12:14 pm

Eddy írta:
Yoda007 írta:
gojo írta:
nos azt hittem érthető a poén... Very Happy
ha nincs netük miért küldenek emailt?
az igazi vicc az volt persze, hogy nekem sem volt netem... Very Happy

egyébként valaki elvágott egy vezetéket a 6 os építkezésén, emiatt fél dél baranya leállt. Very Happy mondjuk én nem vágom, hogy a net lényege az, hogy ha kiesnek bizonyos részek akkor is életképes, akkor most hogyan...de hát ez van. Very Happy:D:D gondolom a közeli országok katonasága feljegyezte, hogy hol és mit kell elvágni, hogy délbaranya megszűnjön létezni... Very Happy
Hát úgy, hogy a t-online(t-home) server terme eléggé ki van centizve, ha vhonnan a szokásosnál több adat jön, akkor hajlamos meghalni. Smile Amikor apámat megkérdeztem, hogy miért nem raknak oda be még egy routert, arra az esetre ha ezzel vmi történik(na, nem olyat ami itthon van nekem), akkor az volt a válasz, nem tudják, de nincs. Smile Szóval, kb úgy állunk netügyileg is, mint a gázzal. Very Happy

amúgy tényleg vicces, hgoy e-mailen küldik ki, hogy nincs net... Very Happy ez olyan, amikor felhívnak, hogy van-e vonalad, s megkérdik, hogy van-e... Very Happy

Yoda a rooter az csak egy forgalomirányító a hálózatban és ők csak a 32 bites csomagok első nyolc címzőbitjét nézik meg és még max a paritásbiteket és ezek alapján irányítják. Semmi más köze nincs a hálózathoz, mint egy összerakott hub,switch és bridge (az első kettő között végülis csak a generácós különbségek vannak ). Egy elosztó ha úgy tetszik. Ahhoz hogy komoly levelezést bonyolíts le ahhoz kb egy 15-20 milliós mail servert kellene összedobni, és másféléve volt kb 1,5 millió+áfa a mail szoftver hozzá.
A rooter max annyiba segít, hogy a bejövő hálózatot ütközésmentesen irányítsa az adatokat és egy igen gyenge firewallként véd a külső szarok ellen csatornáktól, ártól és márkától függően.
Razz
Eddy, ez még mindig nem magyarázza meg, hogy miért csak 1 van abból, ha nem is router. Very Happy
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptySzer. Jan. 28, 2009 11:06 am

No, az okosak szerint így cseszödött el anet vasárnap!

Bm
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptySzer. Jan. 28, 2009 2:46 am

Yoda007 írta:
gojo írta:

egyébként valaki elvágott egy vezetéket a 6 os építkezésén, emiatt fél dél baranya leállt. Very Happy mondjuk én nem vágom, hogy a net lényege az, hogy ha kiesnek bizonyos részek akkor is életképes, akkor most hogyan...de hát ez van. Very Happy:D:D gondolom a közeli országok katonasága feljegyezte, hogy hol és mit kell elvágni, hogy délbaranya megszűnjön létezni... Very Happy
Hát úgy, hogy a t-online(t-home) server terme eléggé ki van centizve, ha vhonnan a szokásosnál több adat jön, akkor hajlamos meghalni. Smile Amikor apámat megkérdeztem, hogy miért nem raknak oda be még egy routert, arra az esetre ha ezzel vmi történik(na, nem olyat ami itthon van nekem), akkor az volt a válasz, nem tudják, de nincs. Smile Szóval, kb úgy állunk netügyileg is, mint a gázzal. Very Happy

amúgy tényleg vicces, hgoy e-mailen küldik ki, hogy nincs net... Very Happy ez olyan, amikor felhívnak, hogy van-e vonalad, s megkérdik, hogy van-e... Very Happy

Yoda a rooter az csak egy forgalomirányító a hálózatban és ők csak a 32 bites csomagok első nyolc címzőbitjét nézik meg és még max a paritásbiteket és ezek alapján irányítják. Semmi más köze nincs a hálózathoz, mint egy összerakott hub,switch és bridge (az első kettő között végülis csak a generácós különbségek vannak ). Egy elosztó ha úgy tetszik. Ahhoz hogy komoly levelezést bonyolíts le ahhoz kb egy 15-20 milliós mail servert kellene összedobni, és másféléve volt kb 1,5 millió+áfa a mail szoftver hozzá.
A rooter max annyiba segít, hogy a bejövő hálózatot ütközésmentesen irányítsa az adatokat és egy igen gyenge firewallként véd a külső szarok ellen csatornáktól, ártól és márkától függően.
Razz
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptySzer. Jan. 28, 2009 1:50 am

Bm írta:
Azért valami nagyobb kehe lehetett akkor, mer én a google mailemhez nem fértem hozzá!
"Server temporary unavailable", és nem hiszem, hogy ök dél-Baranyában tartanák a szervereiket.

Smile

Bm
Veled nem akarok vitatkozni, mert ugye neked van ebből diplomád, de ha dél-baranyából neteztél, akkor ugye mind1 is, hogy hol van a server, nem? Mondjuk, ha Bécsből, akkor passz, te vagy az informatikus, mondd meg te! Very Happy

Jack Bauer always wins. Smile
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptySzer. Jan. 28, 2009 1:12 am

namost ennek nem sok köze lehetett a póker pizza szolgáltatójának leállásához... Very Happy
egyébként meg a google usában van, nem? csak mert ott most terroristahelyzet van! egy afrikai csoport megszerzett valami nezetbiztonsági kütyüt, amivel minden számgépes rendszert irányítani tud! össze is ütköztettek két repülőgépet, hogy mutassák, hogy mit tudnak csinálni, ha az amcsi csapatokat nem vonják ki valami afrika országból. valami general juma a főnökük. persze ők nem tudják, de én láttam, hogy jack bauer már rajta van az ügyön, úgyhogy nem jósolok sokat a terroristáknak...

Spoiler:
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptySzer. Jan. 28, 2009 12:55 am

Azért valami nagyobb kehe lehetett akkor, mer én a google mailemhez nem fértem hozzá!
"Server temporary unavailable", és nem hiszem, hogy ök dél-Baranyában tartanák a szervereiket.

Smile

Bm
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 EmptySzer. Jan. 28, 2009 12:49 am

gojo írta:

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Humorheroldok oldala   Humorheroldok oldala - Page 14 Empty

Humorheroldok oldala
Vissza az elejére 
14 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: Közélet :: agóra-
Ugrás: