|
| Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás | |
|
+18Adamowich Bm Yoda007 YKoS Patrik Berzenke Dectum voroncov-draskov Leslie Nyamm-haikan exael subaggut Pavano zoolika MAXXxxx gorugrany gojo Eddy 22 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Vas. Jan. 04, 2009 2:10 pm | |
| Köszi a tanácsot, kipróbálom majd a zombikon, ha lesznek. Az ilyen statikus dolgokkal (ld. új HE örökre-urgós sárki) nekem az a bajom, hogy nem igazán tetszik, hogy az egész csata alatt viszik magukkal a földet? De ez a földes ötlet nem rossz... Ha már így belejöttünk: csontot hogyan kellene szépen festeni? a szokásos csont-bemosás-csont-fehér megoldáson kívül? És a dire wolfoknak elég sok húsa kilátszik red gore-al lefestettem, bemostam barnával ettől szupi "frissen nyúzott" hatása lett, de hát ezek azért nem annyira frissek már... valami 5let? | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szomb. Jan. 03, 2009 7:20 pm | |
| Láttam egy olyat, hogy az alapja fekete volt, szürke-fehér dry brush-sal, a base szélén pedig kicsit jobban fel volt halmozva a nagyobb szemcsés anyag, és sötétbarnára volt festve, graveyard eart highlighttal. Az egész olyan hatást keltett, mintha kihantolták volna a figurát. Nagyon jól mutatott, és tök egyszerű megcsinálni. | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szomb. Jan. 03, 2009 3:16 pm | |
| élőhulláknak milyen base-t és hogyan kéne csinálni sztetek? | |
| | | Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 22, 2008 5:56 pm | |
| Srácok: Egyszerűen köszönöm! Sejtettem, hogy egyszerű megoldás lesz, ami magától értetődik utólag. A parafással kezdem, de a többi is jól hangzik. Köszi! Nyamm | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 22, 2008 2:23 pm | |
| Esetleg szögben vágás helyett egyszerűen lyukat fúrni oda, arra tájra, ahol a kismuki a nagyobbal érinkkezni fog (lovas/hátas)és beledugni egy fogpiszkálót, gyufát vagy valamit. Ragasztani sem kell. A dugós megoldás is jó, bár én egyszerűen egy hungarocell darabba szurkálom bele a srácokat, amikor éppen nem festem őket.
Még egy tanács a festés megkönnyítése érdekében. Ha már a talpán figyel a baba, akkor mindig problémát okoz az, hogy hogyan fogd kényelmesen. Én egy üdítős műanyag kupakra szoktam blu taccal rögzíteni őket. Így a kupaknál fogva kényelmesen lehet már alapozni is jól körbe tudja fújni az ember. | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 22, 2008 2:09 pm | |
| lovagokat én úgy festettem, hogy fogtam egy gyufát és pillanatragasztóval odaragasztottam a seggükre, ahol majd a lóhoz lesznek fogatva. tulajdonképpen úgy, mintha egy boszorkány ráülne a seprűjére. igen viccesen néztek ki, amikor tömegével ott voltak az asztalon. aztán a "seprűt" meg belenyomtam egy borosüveg parafa dugójába. elvileg ugye, ebben már kell legyen le lyuk erre a célra, mivel valahogy ki kellett venni az üvegből egy dugóhúzóval! aztán a dugót már szépen kézbe lehet fogni. a gyufa pedig nem eltávolíthatatlanul tapad a műanyaghoz. pont annyira fogja, hogy festésnél biztonságos legyen. utána simán el lehet távolítani. én még azt is csináltam, hogy a gyufa végét szögben bevágtam. (huhh, ezt nem egyszerű elmagyarázni... ) így egy jobb felületet kaptam a ragasztáshoz. a dugóst megoldást egyébként a neten ajánlották. onnan szedtem. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 22, 2008 12:54 pm | |
| Külön kell kifesteni őket a pókoktól. Fogysz egy kicsi puttyt, és rárakod elnyújtva egy pálcikára/fogpiszkálóra, ilyen baseball ütőt formlsz belőle és belenyomod a tetejébe a lovast. A lándzsát fested ki utoljára, így mikor a seggüket fested ott meg tudod majd fogni a figurát. | |
| | | voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 22, 2008 12:49 pm | |
| Van még tentacle pink-em, nem igazán használtam belőle, bár lehet Dark Elfekhez kellene... (Meg a csápjaimhoz, ugyebár...) Megoldható, hogy odaadom, nekem most úgysem kell, majd csak később. | |
| | | Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 22, 2008 11:14 am | |
| Subba, MAXXxxx: Hogyan fessem ki a póklovasokat, hogy minden részük csinos legyen? A pókon magán nem tudom így. Használjak kemény puttit, amibe belenyomom a gobbók fenekén lévő pöcköt?
V-D: Még mindig él, hogy van tenctacle pinked kölcsibe? Légyszi barteloljuk el valahogyan. Két squigem-re kellene egy kisebb adag.
És kérnék a közösből némi mohát vagy műmohát.
Nyamm | |
| | | Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Dec. 19, 2008 12:56 pm | |
| | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Dec. 19, 2008 12:28 pm | |
| - Pavano írta:
- YKoS: van egy olyan mail orderben rendelhető állat a GW honlapon, hogy Blood Dragon Vampire on Winged Nightmare. Szerintem az jól néz ki, jár hozzá a nagyfogú arc is, megfelelő base, meg egyebek. A mostani seregkönyv ugyan Abyssal Terror-nak nevezi a jószágot, de egykutya.
Szárnyas kutya.
P. karate kutya a tö... nem láttam még a spruet, de ha az nem lenne rossz, ha azt a csúnya orrszarvú anyától és vaddisznó apától származó fejét le lehetne cserélni... de azért köszi. nekem a régi VC modellek nem tetszenek sajna. Lassan olyan leszek mint Eddy az új gyíkokkal Láttam egy konverziót AT-nek: DE maticóreszt használtak. Az nem is rossz... Mér nincs 1000 cég, ami warhammeres méretben csinál figurákat?! | |
| | | Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Dec. 19, 2008 8:24 am | |
| YKoS: van egy olyan mail orderben rendelhető állat a GW honlapon, hogy Blood Dragon Vampire on Winged Nightmare. Szerintem az jól néz ki, jár hozzá a nagyfogú arc is, megfelelő base, meg egyebek. A mostani seregkönyv ugyan Abyssal Terror-nak nevezi a jószágot, de egykutya.
Szárnyas kutya.
P. | |
| | | Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Dec. 19, 2008 1:12 am | |
| - YKoS írta:
- a winged nightmare szárnya sztem túl nagy, a dark pega meg... nem is tudom, olyan-karmos-mancsos nem tetszős.
olyan finnyás vagy az utóbbi időben... ez túl tollas, az túl nagy, ez túl pegás... | |
| | | YKoS Kultista
| | | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Dec. 18, 2008 11:37 am | |
| Eddy, paliszander színű vastaglazúr, amit lakkbenzinnel hígítottam a kezdeti méz szerű sűrűségből úgy, hogy kb tej folyékonyságot kapjak. Azaz a pontos arányokat nem tudom megmondani. Ami színben még jó az a dió.
YKos: de hiszen, mind a két emlegetett szárny denevérszerű, egy fia tollat sem találsz rajzuk. Ha a linkre kattintasz magad is láthatod. | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szer. Dec. 17, 2008 3:00 pm | |
| az én képességeimmel inkább egy olyan szárnyat szeretnék, amihez már lovat is adnak, és egyben van, esetleg festett. nem rosszak, de nem az igazi. azért köszi. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szer. Dec. 17, 2008 2:58 pm | |
| Estetleg próbálhatsz szerezni pár ilyet, sokan megszabadulnak tőle, mert a régi gobbó aranyosabb. A Doom diver kilővőhöz adják, és elég jól le lehet szerkeszteni a goblin hátáról a szárnyakat, ha a fa keret alatt óvatosan lecsíped. Esetleg mg egy ötlet: próbálj meg ilyeneket kivágni kartonból/nagyon sok réteg alufóliábl. az alapozó frankón megfogja, én a zászlóimat készítem így.
A hozzászólást subaggut összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 17, 2008 3:01 pm-kor. | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szer. Dec. 17, 2008 2:02 pm | |
| - gorugrany írta:
- Ahá! Éééértem.
No kérem szépen jelenleg kapható a pega szárny meg valami winged nightmare wings is. Ezek gondolomra jók egy lóméretű csonkollekciószerű...izé...izének. itten valami alternatív megoldást kerestem ezekre. mert hát beszerzésük bonyolúlt és elég költséges mókának látszik, bár ha minden kötél szakad.... gyász. ráadásul én valami denevérszárnyféleséget szeretnék, nem olyan elfes-tollas-pegást. nem lesznek szkink lovasok, bezony. | |
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szer. Dec. 17, 2008 11:10 am | |
| azt hiszem az újabb infők alapján nem lesz új skink lovas. legalábbis mindenről van már kép, de arról még nincs. meg az egységekről szóló részben is mintha kimaradt volna. asszem ez volt az egyik dolog ami nem jött be a pletykákból. | |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szer. Dec. 17, 2008 10:57 am | |
| Zozó? te milyen lazurt használtál az ig mártogatáshoz? Milyen hígitási aránnyal? | |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szer. Dec. 17, 2008 10:23 am | |
| - gorugrany írta:
- WoC sereg, mely kizárólag Tzeentch és undi jellel lesz szerelve. Mindez úgy, hogy a modellek azok
marauder lovas=régi szkink lovasok stb... Bocs, hogy csak most reagálok, de a februári gyík kiadási halmazban, biztos lesz új skinklovas. Legalábbis ilyen infók terjednek. | |
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 16, 2008 10:03 pm | |
| Valóban kevés kicsit a páncél, de van nekik pikkelyük így azzal nem is foglakoznék különösebben. Igazából csak a leölt ellenség darabjait, láncot illetve tüskéket, szarvakat, tülköket tervezek rájuk. Mondjuk lehet, hogy beruházok egy káosz lovag boxba, de előtte szeretnék egy olyan sprue-t kézben fogni.
A marauder elf dologhoz: nincs ötletem, de hát szerencsére az a te sereged lesz nem az enyém. Amúgy szvsz WE lovasok és DE gyalogosok kombinációja a titok nyitja. Itt is lesznek méretbeli különbségek, de messze nem olyan jelentős. | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 16, 2008 5:42 pm | |
| - gojo írta:
- ...de az elfe fejek a marauder testeken...hát nem tudom...így elsőre hülyén hangzik. (meg másodikra is)
Erröl nekem a Pinky and the Brain c. rajzfilm jut eszembe. Amikor beszáll egy nagydarab fickó a taxiba, mini fejjel. Taxis: Bocs, hogy megkérdezem haver, de mi történt a fejeddel? Fickó: Egy egér vagyok egy hatalmas mechanikus testben. Taxis: Bocs, igazad van, az én hibám, hogy megkérdeztem! (Pedig tényleg az volt!) No, kb ennyi... Chaos-osításban Exaelt érdemes nyaggatni, hiszen ö tud a tisztalelkü tech-papból Nurgle hívet csinálni (hiszen úgyis minden elromlik)! Bm | |
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 16, 2008 4:15 pm | |
| ja erre gondoltam én is kb. van már elképzelésed, hogy a gyík c1 eket hogyan akarod megcsinálni? testfelépítésben elég jól mennek a káoszhoz, csak kevesebb páncél van rajtuk. DE nél viszont elég sok páncél van, de ott meg kissé soványak... nem igazán jut eszembe semmi okos, hogy hogyan lehetne káoszosítani őket...pedig végre megvan, hogy hol tudnék sok gyíkot használni! ja meg ugye, a káosz marauder lovasságból kellene valahogy elfeket varázsolni, mert az elf lovasság már nem olyan kivállóan kevés forint, mint a marauder...de az elfe fejek a marauder testeken...hát nem tudom...így elsőre hülyén hangzik. (meg másodikra is) | |
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 16, 2008 3:32 pm | |
| Van már spawn. De kevés Gojo, ha meg netán a későbbiekben szeretnéd továbbfejleszteni a srácokat, akkor a többi DE figura is megfeleltethető. Káoszharcosok lehetnének a executionerek, illetve a black guardok. Boszik, corsairek a marauderek stb...Tulajdonképpen leképezheted a storm of chaos cult of slaanesh army-ját. Picsába, miért nem nekem jutott előbb az eszembe | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás | |
| |
| | | | Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |