|
| Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás | |
|
+18Adamowich Bm Yoda007 YKoS Patrik Berzenke Dectum voroncov-draskov Leslie Nyamm-haikan exael subaggut Pavano zoolika MAXXxxx gorugrany gojo Eddy 22 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Feb. 09, 2012 10:30 pm | |
| - gojo írta:
inkább az a kérdés, hogy mekkora mágnest kellene venni, ami elfér egy marine csukljában! van erre valakinek ötlete? megmered. amugy legkisebb, kb 1 v 1.5mm-es atmeroju. amugy ha jol elmekszem Matyas az egesz CSM sereget magnesezve csinalta meg. Legalabb annyit hallottam anyazni a magnesek miatt, mint orulni, szoval tenyleg teljesen izles kerdese, hogy mit szeretsz jobban. | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Feb. 09, 2012 10:27 pm | |
| a sima marine nem olyan díszítésű páncélban van, mint a GK marine, így én nem szívesen keverném. ez van, sznob vagyok. nálam nem csak az a lényeg, hogy játszak, azt is szeretem, ha legalább nekem tetszik a figura. A sima marine meg nem tetszik. Ez van. másrészt szerinte festésben azért sokkal több, ha minden opciót, vagy legalábbis sokat külön megcsinálok. de ami engem igazán zavar, hogy csomó haszontalan dolog figurám lenne, így meg legfeljebb csomó haszontalan kezem lesz. ez valahogy kevésbé zavar. pénzben egyébként lehet, hogy tényleg nem olcsóbb, bár azért 100 mágnes, az 50-25 opció, ami azért alsó hangon is legalább 5 doboz figura, szemben egy doboz mágnessel. és nem kell festeni, és nem lesz olyan érzése az embernek, hogy szegények csak ott állnak a polcon. nemtom, nekem most jónak tűnik a mágnes, aztán lehet nem lesz jó. mivel kb. 4000 ből kijön egy doboz én szerintem megpróbálok egyet, nem egy kifizethetetlen összeg. ha más nem, akkor a hátitatyóra jól fog jönni. a figurákból ugyanis lehet jump infantryt csinálni és ott csak a hátitatyó különbözik. na azok miatt tényleg nem vennék két doboz figurát... inkább az a kérdés, hogy mekkora mágnest kellene venni, ami elfér egy marine csukljában! van erre valakinek ötlete? ui.: sok figuránál én sem hiszem, hogy ezt választanám, de nekem nagyjából 10-15 figuránál kell alkalmazni. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Feb. 09, 2012 10:15 pm | |
| suba: szvsz folos, idegesito pepecseles gyalogosokon. Ahogy irod a magnes kb annyiba kerul, mint egy extra doboz es sokkal tobb munka es szivas.
es meg ket ellenerv: - folyamatos leszedes-felrakas soran kopok a festek a szeleken, ha csak 3 alapszinnel van lemazolva, akkor ez nem gond, ha olyan, mint orkjaid, akkor mar gaz lehet - barmily eros a magnes a legvaratlanabb pillanatokban fog elereszteni, igy a darab leesni, remelhetoleg szallitas kozben, hogy el is vesszen a kar / fegyver
ami elony: - elvileg mindent felhasznalsz a dobozbol - kevesebb doboz figurat kell megvenni es teljesen kifesteni | |
| | | Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Feb. 09, 2012 8:50 pm | |
| igazad van, amennyit pepecselni kell vele a festésnél + a mágnes ára miatt nem éri meg mágnesezgetni, + egy idő után úgy is ki akarod majd próbálni mindkét fegyvert egyszerre akkor meg már muszáj venned még egy doboz figurát | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Feb. 09, 2012 7:57 pm | |
| Tényleg megéri sima gyalogosok esetén szívni ezzel a mágnesezéssel? Járműveknél ok, de az emberkéket szerintem máshogy is ki lehet hozni olcsóbban, és még festési időben sem biztos, hogy többet kell szívni. Marine seregek esetében szerintem érdemesebb rendház alapdobozt keverni sima marinokkal, és úgy kimodellezni minden hasznos fegveropciót. Mikor a terminátoraimat csináltam és is elkevertem őket black reaches srácokkal, így meglett szinte minden opció, másrészt fele annyit szívok a festéssel, mert vagy az alsótest vagy a felsőtest fullosan díszes, nem akaszt meg állandóan a sok kütyű festés közben. Másrészt így bármit tudok használni bármivel, és kb. 4000 Ft plusz pénzbe került mindez. Ahogy néztem a mágnes se sokkal olcsóbb. | |
| | | Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Feb. 09, 2012 3:00 pm | |
| | |
| | | Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Feb. 09, 2012 12:01 pm | |
| | |
| | | Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Feb. 09, 2012 11:22 am | |
| Minden bizonnyal vak vagyok, de Maelstromnál csak basere valót találtam. | |
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Feb. 09, 2012 12:01 am | |
| ha rendelsz valahonnan, nekem is szólj, mert én is rendelnék. | |
| | | Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szer. Feb. 08, 2012 10:53 pm | |
| kisebb mágnes kell, hogy ne kelljen vagdosni, a maelstromtól pl lehet rendelni | |
| | | Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szer. Feb. 08, 2012 10:24 pm | |
| Nos, megmágneseztem mindent amit csak tudtam, értem ezt a járművekre. Viszont ami mágnesem van, jól vágható meg minden, de a nyálam nagyobb összetartó erőt képes kifejteni.(és ezt bizonyítani is tudom) Az a gond hogy a kezekhez túl kicsire kell vágni, és úgy már nem képes megtartani pl egy kalapácsot, vagy swordot. Azért lenne fontos hogy sima GK SSen tudjam cserélgetni a Justicar fegyverét(Halberd,Hammer,Sword), illetve a termiknél lenne még fontos. Tud valaki olyan helyet ahol lehet venni/rendelni valami brutál mágnest, vagy esetleg tud valami más megoldást? | |
| | | Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 06, 2011 12:14 pm | |
| Ja igen nem írtam hogy fekete...bocsánat:D Rendben megnézem ezeket, köszönöm!
Üdv: Laci | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 06, 2011 10:43 am | |
| A Baumaxban kapható a Genius család alapozói fehér és világosszürke színekben ezek nagyon jók. Lehet van fekete is, de azt nem próbáltam. A TESCO-ban pedig a MOTIP festékei. Az a festék, ami kifejezetten alapozó egy elég hülye sárga szín, de kapható fekete spray is, amit sokat használtam fekete alapnak és meg voltam vele elégedve. Ezen kívül fekete alapozónak a Very Well fantázianevű cuccot szoktam még fújni. | |
| | | Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 06, 2011 10:15 am | |
| Írjatok nekem egy jó alapozó márkát amit lehet kapni tesco/baumax vagy társaiban. Eddig GWset használtam de elég drága és rendelgetni kell, a radíron meg nem fogok újat próbálgatni...Maestro van most. Előre is köszi!
Üdv: Hater | |
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Nov. 01, 2011 1:43 am | |
| hát aztat megköszönném, mert pont a méret lenne a leginkább fontos. (igen, látom, hogy mit írtam le...)
nekem viszont biztosan nem lesz előre elkészítve a helye, mert a kézfejben biztos nem lesz lyuk. valami nagyon pici mágnes kellene, amivel nem kell szétcsesznem az egész kézfejet, hogy beleférjen. | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Nov. 01, 2011 1:31 am | |
| - Yoda007 írta:
- Bm-et keresd fel, neki eldái vannak teljesen megmágnesezve. meg Ykos is állítólag bohóckodott mágnessel, de azt nem látta még senki
Anyádnak most mutattam... mondjuk nem pont a mágneseket, de... (jók ezek a "direkt" szmájlik) Én a crisisek karjára meg a fegyókra raktam mágneseket, a kart kivágni nem volt nehéz, mert eleve volt benne egy téglalap alakú mélyedés. Asszem a borsmagnettől szoktak még rendelni. méretben nem emlékszem pontosan már, hogy mekkorát is vettem, de ha nagyon szeretnéd, holnap lemérem. | |
| | | Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Okt. 31, 2011 7:59 pm | |
| Bm-et keresd fel, neki eldái vannak teljesen megmágnesezve. meg Ykos is állítólag bohóckodott mágnessel, de azt nem látta még senki | |
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Okt. 31, 2011 6:56 pm | |
| az lenne a kérdésem, hogy ki az aki aktívan foglalkozott már itten nálunk mágnesezéses megoldással? arra jutottam, hogy jobb, ha most gondolkodok el a mágnesezésen és nem utóbb jut eszembe. ugye rohadt sok opció van a kódexben, így gondoltam ki lehetne aknázni az összeset. főleg fegyverek cseréjében gondolkodok. igazából az lenne a kérdés, hogy mi az a méret amit mágnesben néznem kellene, illetve van-e bármilyen technika, eszköz arra nézve, hogy hogyan tegyem be a megfelelő helyre a mágneseket. gondolom ha más nincs, kivésem szikével a helyet, de inkább kérdezek, mint, hogy plusszban dolgozzak. egyáltalán pénzben és munkában megéri a macerát? vagy inkább vegyek annyival több dobozt. ez mondjuk kicsi? vagy elég? korong mágneskonkrétan ugye van, hogy egy marine kézfejbe kellene beleépíteni egy ilyet. azért az elég macera lehet, kivágni neki a helyet, most, hogy így gondolkodok rajta. bár a neten meg láttam ilyet, özsge küldött egy videót, amiben a srác mutatta, hogy mágnesezve csinálta. (csak éppen nem mesélte el, hogy hogyan) | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szer. Ápr. 06, 2011 5:34 pm | |
| hi!
tudunk valakit, aki húzna épületdarabokat? ajtó-ablak ilyesmi? | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Dec. 16, 2010 1:22 am | |
| | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 13, 2010 7:01 pm | |
| a zselés pill. rag a nyerő, aztán a rést kitoltam pva-val.és vissza a homokba.
ja, és persze nagyon köszi a tippeket! | |
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Dec. 10, 2010 6:11 pm | |
| | |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Dec. 10, 2010 3:37 pm | |
| Igazad van gojo. YKos azonnal hagyd abba! | |
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szer. Dec. 08, 2010 9:25 pm | |
| értem. szóval te élvezted? | |
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szer. Dec. 08, 2010 5:23 pm | |
| - Idézet :
- mondjuk 30+ babát kiékelni, míg az megköt....hát... Very Happy nem lesz egyszerű.
Messze nem akkora dolog az. Igaz én ezt úgy 150 ork és 200 egyéb más baba után mondom. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás | |
| |
| | | | Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |