| Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás | |
|
+18Adamowich Bm Yoda007 YKoS Patrik Berzenke Dectum voroncov-draskov Leslie Nyamm-haikan exael subaggut Pavano zoolika MAXXxxx gorugrany gojo Eddy 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 07, 2010 10:00 pm | |
| hát én a talpakon elég vastagon kenem és úgy is átlátszóra szárad. gondolom annál vastagabban te sem kennéd a babák talpa alá, úgyhogy nagy eséllyel nálad is ez lesz a helyzet. mondjuk 30+ babát kiékelni, míg az megköt....hát... nem lesz egyszerű. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 07, 2010 2:14 pm | |
| | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Dec. 07, 2010 1:59 pm | |
| köszi, tesztelem holnap este a dolgot. a pwa átlátszóra szárad? | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 06, 2010 10:49 pm | |
| - YKoS írta:
- gorugrany írta:
- YKoS írta:
- hi!
no, hát GWs csontikról és ghoulokról van szó, aki azoknak a talpát megcsapolja... akkor az hidrával is próbálkozhat.
ezt a szikésesdit megpróbálom... egyet egyébként már levakartam, de a többi 30+-t nem akarnám... zokogott a szívem. géles pillanatragasztó ezt még kipróbálom, a sima nem működött. Igen, mert gondolom a talp felülete, gyakorlatilag felszippantja a folyékony ragasztót. A géles meg ott marad ahová rakod. Azért készülj fel, hogy meg/ki kell támasztani a figurát nem fog ripsz-ropsz megkötni. Ugyanez az eredmény PVA ragasztóval. De ennél meg ugye evidens, hogy támogatni kell a száradás idejére és ez macerás lehet. Ha netán a PVA mellett döntesz előtte rakd hideg helyre így az is "sűrűbb" lesz cserébe nem nagyon fog folydogálni oda is ahová nem kéne. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| |
| |
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 06, 2010 7:23 pm | |
| - YKoS írta:
- hi!
no, hát GWs csontikról és ghoulokról van szó, aki azoknak a talpát megcsapolja... akkor az hidrával is próbálkozhat.
ezt a szikésesdit megpróbálom... egyet egyébként már levakartam, de a többi 30+-t nem akarnám... zokogott a szívem. géles pillanatragasztó | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 06, 2010 1:20 pm | |
| hi! no, hát GWs csontikról és ghoulokról van szó, aki azoknak a talpát megcsapolja... akkor az hidrával is próbálkozhat. ezt a szikésesdit megpróbálom... egyet egyébként már levakartam, de a többi 30+-t nem akarnám... zokogott a szívem. | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 06, 2010 9:49 am | |
| - YKoS írta:
- van v.mit 5letetek, hogy már kész base-re hogy lehetne műanyag figurákat felragasztani?
még lehet megoldás, hogy megcsapolod a figurát és a base-be megfúrod a lukat neki. Ebben az esetben a csapot ragasztod a lukba és szerintem az meg kell, hogy tartsa | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Dec. 06, 2010 12:40 am | |
| elf szekerekkel jártam így egyébként már én is. én ott azt csináltam, hogy fogtam a szikét és kivágtam a kerekeknél és az oroszlánok talpa alaptt a homokot. nem találtam más normális megoldást. a baj az, hogy nálad sokkal kisebbek a base-ek, amin gondolom nagyobb macera kivágni a lábak helyét.
őszintén: lehet egyszerűbb lekapni a feltett homokot, aztán újra base-elni az egészet. persze nem tudom, hogy hány darabról is van szó. ha ez nem jó megoldás, akkor szerintem marad a "kivágom a lábak helyét" dolog. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Vas. Dec. 05, 2010 10:28 pm | |
| - gojo írta:
-
alja egy szemét vagy te. inkább valami ötletet lökjél! | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Vas. Dec. 05, 2010 2:35 am | |
| | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Vas. Dec. 05, 2010 12:18 am | |
| van v.mit 5letetek, hogy már kész base-re hogy lehetne műanyag figurákat felragasztani? | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Vas. Okt. 31, 2010 8:30 pm | |
| én a helyedben megnézném a kis-kisbetűs részt, hogy ők hogy értették a 8 évet amúgy, neked nincs nyomtatód, mi? | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Vas. Okt. 31, 2010 7:32 pm | |
| akartam venni lámpát, meg napfényizzót. lámpát megtalálom, mondom akkor jöhet az izzó. vagy fél órát szemeztem az összes hülye dobozzal, de csak nem lett napfényizzó. na mondom akkor kénytelen leszek keresni egy eladót. aszongya ő ilyenről még nem is hallott. na mondom, akkor talán a rossz helyen dolgozik...de nem adtam fel. kérdeztem egy új eladót. és láss csodát! habár napfényizzóról ő sem hallott még, de mikor körülírtam, hogy mire lesz, akkor legalább értette, hogy mit akarok és a kezembe nyomott egyet. nézem a dobozt, 0.1 betűmérettel ott díszeleg rajta, hogy daylight. így már világos (értitek: világos!), hogy miért nem tudtak róla az eladók...angol ugye a baumaxban nem világnyelv...nade ekkor jött a meglepi. lámpá-3000 ft égő-2100 ft mondom égő-2100 ft !!!!!!!! az arcomra írt döbbenet-megfizethetetlen a kurva anyját annak aki ezt kitalálta. ennyi pénzért három napig kajálok...habár elvileg 8 évig fog világítani. eltettem a blokkot. kutya legyek ha nem viszem vissza ha nem bírja ki a 8 évet. mindenkit megkérek, hogy jegyezze meg a mai napot, mert elindult a 8 év! | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Szomb. Okt. 09, 2010 4:41 pm | |
| - Laci írta:
- Ezt úgy veszem hogy k**** jó
Ahogy akarod, dekicsit egyszerűbben: 1.fekete alap,2. drybrush bleched bone,3. sephia wash,4. highlight skull white vagy 1. bármilyen alap,2. snakebite leather,3. drybrush bleched bone,3. sephia wash,5. highlight skull white 1. skull white alap,2. sephia wash, 3. bleach bone drybrush,4. highlight skull white Én így csinálnám a csontszínt. DE amúgy faszányosak. | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Pént. Okt. 08, 2010 12:41 am | |
| Ezt úgy veszem hogy k**** jó | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Okt. 07, 2010 6:54 pm | |
| Tessék, ezeken már jól lehet látni mindent. A csonti: A fegyver: (kis alvadt vérrel) A csont Skull white, Bleached bone, Graveyard earth. Fegyver nyilván Boltgun metal, Blood red, és szintén Graveyard earth. A fa nyél Bestial brown+a rajta nem látszó Graveyard earth. Első festett figurám, sztem olyan elmegy...pajzshoz még hiányzik szín de majd az is lesz. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Csüt. Okt. 07, 2010 2:01 pm | |
| na erre szokták mondani, hogy ha teszel fel olyan képet, amin látszik is valami, akkor meg lehet mondani. addig nem. egyébként nem tűnik annyira rossznak. de a kép ugye nem az igazi, tehát... | |
|
| |
Laci hadnagy
| |
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Kedd Okt. 05, 2010 12:18 am | |
| Köszönöm a válaszokat! Lesz majd még pár kérdésem, de csak akkor ha tettem fel képeket. Úgy majd lehet is érteni mit akarok.
Gojo: Ezek szerint én drybrusholtam, vagy vmi hasonlót is csináltam, már a nevét tudom... | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Okt. 04, 2010 10:14 pm | |
| nekem a legbeváltabb barna keverékem, amit mindig használok lószőrnek, fa nyélnek, bőrvértnek, övnek, sapkának, az a következő: fekete alapozás. erre simán felvinni scorched brawn vagy hogyírjákot. aztán erre drybrusholok dark flesh barnát. itt igazából a drybrushon van a hangsúly. ha kicsit több festéket hagyok benne, akkor kicsit más színt ad, mintha nagyon kitörlöm az ecsetet. de ezt ki kell próbálni. ha nagyon kevés festéket hagysz az ecsetben és elég dúrván drybrusholod, akkor sokkal világosabb színt fog adni, mintha több festéket hagysz benne. úgy szoktam csinálni, hogy felveszek kevés festéket az ecsetre, majd kétszer vagy háromszor beletörlöm zsepibe. kurva egyszerű és nekem annyira tetszik az eredmény, hogy mindig ezt használom. más kérdés, hogy nem lesz valami változatos a dolog. azért néha szoktam még ezt világosítani vermin brawn vagy bestial brawn drybrush al. ebben az esetben 2 réteg drybrush kerül rá. nálam amit látsz barnát a sereben az mind ilyen. fő a változatosság. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Okt. 04, 2010 8:46 pm | |
| bar senkit nem szokott erdekelni borszij: snakebite leather alap, izles szerint vilagosithato pl bleached bone-al es sotetitheto pl devlan mud wash-al (BBone akar el is hagyhato) fa: akarmilyen neked tetszo barna. Igaz ez helytelen, mivel a fa a valosagban sosem barna, hanem inkabb szurke + zold, de kb mindenki barnanak festi gyerekkortol kezdve, igy az elfogadott fa szin a barna. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Okt. 04, 2010 7:29 pm | |
| Itt ilyen dolgokról lenne szó bőrnél mint szíj, illetve hasonló hasított bőr felületek. Tehát sötétebb barna kéne. A fát meg azt se tudom milyen színnel. Mert a katalógusba kicsit csalókák a színek. Nem akarok totózni, 1xűbb ha vki leírja, hogy neki mi jött be és kipróbálom azt:D Szal lefestem a fát faszínűre(pl dárdanyél) , ha elmondod mivel tegyem:) | |
|
| |
igua zászlós
Hozzászólások száma : 150 Location : Pécs Registration date : 2009. Oct. 08.
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Okt. 04, 2010 1:29 pm | |
| - Laci írta:
- Nem tudom volt e szó már ezekről. Így hirtelenjében nem találtam, úgyhogy kezdő festési tanácsokat szeretnék kérni.
Bőr és fa felületet szeretnék a lehető legélethűbbre festeni. Hogyan, illetve milyen színekkel tudom ezt megtenni? GWs színekre gondolok természetesen. (Majd teszek fel képeket az eddigi próbálkozásokról csak kell szerválnom új adatkábelt:P) Akár több megoldási lehetőség is érdekel! Előre is köszi! Egy kezdő festő tanácsa: Ha a fát fa színűre, a bőrt bőr színűre fested, abból nagy baj nem lehet. Mégis milyen figuráról lenne szó? | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás Hétf. Okt. 04, 2010 12:07 pm | |
| Nem tudom volt e szó már ezekről. Így hirtelenjében nem találtam, úgyhogy kezdő festési tanácsokat szeretnék kérni. Bőr és fa felületet szeretnék a lehető legélethűbbre festeni. Hogyan, illetve milyen színekkel tudom ezt megtenni? GWs színekre gondolok természetesen. (Majd teszek fel képeket az eddigi próbálkozásokról csak kell szerválnom új adatkábelt:P) Akár több megoldási lehetőség is érdekel! Előre is köszi! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás | |
| |
|
| |
| Építési,konvertálási és festési segítségkérés és persze adás | |
|