voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Eldar Hétf. Ápr. 07, 2008 10:50 pm | |
| Nagy a pangás itten... Ez annak is köszönhető, hogy túl jól álcázzák magukat azok az eldák és még nem találtam meg őket. Lassan pedig festeném őket már. Így marad a Káosz-seregem festése, de csak addig, amíg megjönnek. Most jut eszembe, hogy a WE-ket még össze sem raktam, annak is ittlesz az ideje. Kezdek tényleg átmenni Özsgébe, aki évekig tart blistereket az ágy/szekrény/kredenc/kászli/WC alatt/mögött/benne... Majd újra írok ide, ha lesz már miről... :!: | |
|
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Eldar Szer. Márc. 19, 2008 6:12 pm | |
| Ja, én is erre jutottam... Viszont én vmi mást akarok, se fire dragon, se skorpió, lesz warp spider meg dark reaper, kevés dire avenger, esetleg harlekin... Még gondolkodom amúgy a dolgon, szeretnék vypert meg jetbike-ot is... | |
|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Eldar Kedd Márc. 18, 2008 8:42 pm | |
| az elso olyan mindegy dolog pl: Kota 1 kockaval tobbet dob, mint en 4-el. hasznalj sok fire-dragon-t es skorpiot legalabb nem megszokott guardian-direavenger-harlekin | |
|
| Tárgy: Eldar Kedd Márc. 18, 2008 7:30 pm | |
| Na, miután lassan az 5000 pont Chaos mellé kellene ellenpólusként vmi más, így az eldák mellett döntöttem. (A Space Wolf jó, de bolter, 3+-os armour, unalmas festés.. ) Ezért ezt a sereget folyamatábrás módszerrel, fényképezéssel, taktika-megbeszéléssel stb. szeretném kialakítani. Meg túl sok a kombinációs lehetőség... Ide lehet akkor írni minden véleményt ezzel kapcsolatban... Legelőször az Autarch Master Strategist képességével kapcsolatos vélemény érdekelne. (Strategy rating 4-es lesz, reserve dobáshoz 1-et lehet adni) A második persze, hogy jó, de az első? | |
|