| rendelesek | |
|
+13YKoS Eddy Patrik Berzenke Bm Dectum Pavano gorugrany subaggut voroncov-draskov exael gojo MAXXxxx 17 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: rendelesek Hétf. Okt. 20, 2008 9:52 pm | |
| Pavano! Ha netközelbe érsz, dobnál pár privit, hogy mi jött meg? Kevésbé közérdeküen, megjött az én cuccom? Bm | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: rendelesek Csüt. Szept. 04, 2008 10:18 am | |
| Mosmár van egy csini-bini beastmen hero is, szóval tessék átgondolni azt a rendelés dolgot! | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: rendelesek Szer. Aug. 27, 2008 11:23 am | |
| Én is írtam hajdanán, hogy a goblin hős és a kétfejszés ork vezér kellene, de nem lett belőle semmi... | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: rendelesek Kedd Aug. 26, 2008 3:25 pm | |
| korábban már beszéltünk róla, hogy kellene egy két cucc innen, de aztán elmaradt a rendelés. közben nekem eltolódtak a dark elfek, szóval én egyelőre nem vennék semmit. | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: rendelesek Kedd Aug. 26, 2008 9:40 am | |
| Tehát nem...értem... | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: rendelesek Hétf. Aug. 25, 2008 12:27 am | |
| Pavano: már meg sem próbállak telefonon hívni... Játék lesz valamikor? Na, de azért írok, hogy rendelnél nekem egy High Elf Lord on Dragon nevezetű förmedvényt? Köszi... És még valami, nem akar senki innen rendelni? http://www.avatars-of-war.com/index_shop.htm | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: rendelesek Szomb. Aug. 16, 2008 9:55 am | |
| Aki szereti a nagyméretű figurákat (netán használni is tudja a seregeibe) és nem sajnálja a pénzt az nézzen szét itt. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: rendelesek Szomb. Aug. 09, 2008 4:04 pm | |
| Hát, akkor köszönöm a gyors és megnyugtató válaszokat mindenkinek! Akkor várok szerdáig, aztán majd jól szól, hogy mi lett a rendelésemmel.
Addig is jó hétvégét mindenkinek!
Bm | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: rendelesek Szomb. Aug. 09, 2008 1:40 pm | |
| Tiszteletem! Tegnap beszéltem Mr. D-vel, ő hívott fel, hogy más országban tartózkodott/dik még egy ideig. Jövő héten szerdán jön meg, utána állítólag már jó lesz minden, ideér a fux, meg ilyesmi. I hope the best. Gösser. P. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: rendelesek Szomb. Aug. 09, 2008 12:18 pm | |
| Nyaral? Hogy ez eddig eszünkbe sem jutott. Pedig milyen kézenfekvő. Mindenesetre tényleg lost mostanság, mint csacsi in dö héz. | |
|
| |
| Tárgy: Re: rendelesek Szomb. Aug. 09, 2008 11:26 am | |
| Nem szokott válaszolni. Nekem eddig még mailben csak akkor kommunikált, ha ő akart küldeni/közölni valamit. Ettől, még mindig meg volt minden korrektül. Szóval hívd fel! | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: rendelesek Szomb. Aug. 09, 2008 11:01 am | |
| Hali!
Nem tud valaki valamit Darkeronról?
Már több, mint egy hete írtam neki, hogy mit rendelnék, és még nem válaszolt pedig azóta már írtam neki még egyszer. Nyaral?
Bm | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: rendelesek Pént. Aug. 01, 2008 11:37 pm | |
| ja fent van. előrendelhető újdonságok címszó alatt. lehet, hogy szlovákul nézted? van ám magyar nyelvű menüjük is! azok bizony csak késöbb jelennek meg. most csak lándzsahegy lesz még. egyébként meg a rendelt cuccok valóban nagyon jók. nekem mondjuk pont nem ezek kellenek, de valóban jók. valamikor legkésöbb jövő hét elején én is leadom a rendelésemet. kb annyi értékben, mint dectum. egész besötétítjük pécset! Pécs! The dark city! | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: rendelesek Pént. Aug. 01, 2008 11:35 pm | |
| Dectum:ja,tényleg már emlékszem...a battalion az tényleg csak aug. közepén jelenik meg,de gondolom már vesznek fel rendelést rá. | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
Hozzászólások száma : 94 Registration date : 2008. Feb. 27.
| Tárgy: Re: rendelesek Pént. Aug. 01, 2008 11:30 pm | |
| MAXXxxx: nemtom, de wargammers honlapján már fennt van, de a spearhead nincs. Az a nagyobb adag figura? | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: rendelesek Pént. Aug. 01, 2008 11:11 pm | |
| dectum: battalion es tobbi nem csak aug kozepen/szept elejen lesz? most elvileg csak a spearhead jon. | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
| Tárgy: Re: rendelesek Pént. Aug. 01, 2008 10:55 pm | |
| Letudok egy régi tartozást! | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: rendelesek Pént. Aug. 01, 2008 10:44 pm | |
| Azok közül amiket rendelni akarsz egyik sem szar,egyébként sem tudok olyat mondani amelyik kifejezetten szar lenne....és egyelőre nem adok el semmit,inkább venni fogok még.Hogyhogy te is DE-t veszel? | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
| Tárgy: Re: rendelesek Pént. Aug. 01, 2008 10:33 pm | |
| Nekem Dark elfek kellenének. Exael: eladsz valamit is? Kéne: Egy új könyv 1 batallion 1 asassin (shadowblade) 1 supreme sorceress (gyalog) 2 rbt 1 box shade Ez elvileg több mint 30k, de kevesemm mint 40. Ha tudnál pontos árat mondani, akkor adnék is pénzt a napokban. Exael: amennyiben valamelyik egység szar, akkor kérlek írd meg, nehogy megvegyem, mert akkor vennék használhatóbbat. Köszi!!! dectum | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: rendelesek Csüt. Júl. 31, 2008 9:04 pm | |
| Dectum: bármikor leadhatsz rendelést, rajtam nem múlik, továbbítom. Írhatod ide is, olvasom a fórumot.
P. | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
| Tárgy: Re: rendelesek Csüt. Júl. 31, 2008 8:25 pm | |
| Mikor lesz köv rendelés? Lenne pár dolog amit vennék, kb 30000-40000 Ft értékben. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: rendelesek Csüt. Júl. 31, 2008 6:09 pm | |
| de nem is gyenge! és ez a lényeg! meg tetszik a sereg felépítése is. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: rendelesek Csüt. Júl. 31, 2008 6:06 pm | |
| szegeny gojo, majd rajon, hogy SM mennyire nem tap | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: rendelesek Csüt. Júl. 31, 2008 5:51 pm | |
| van valaki aki megrendelné a black reach dobozt? pavano? csak mert "És ha már valaki megismerkedett a játékkal, és megtetszett neki, valószínűleg bővíteni szeretné a seregét. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani neki úgy, hogy akár a SM kódexet, akár az Ork kódexet csupán 1.000 forintért megvásárolhatja a Black Reach játék mellé. Ehhez majd csak annyit kell tennie, hogy a JoNaKo-tól kapott számla felmutatásával igazolja, hogy vásárolt tőlünk egy Assault on Black Reach dobozt. Természetesen az akció nem csak utólag érvényes, hanem az előrendelt BR dobozok mellé is már rendelhető bármelyik SM kódex, vagy az Ork kódex. Amikor megjelenik az új Space Marine kódex, utólag az is megvásárolható lesz ezen a kedvezményes áron a korábban megvásárolt Black Reach mellé. Minden BR játék mellé egyetlen kódex választható." nekem kellene az sm kódex, ha valaki vesz egy dobozt!!! igen, ha valaha elkezdem a 40kt sm lesz a sereg, mert elegem van az alultápolt seregekből. eddig bírtam. sisták szépek, sisták jók, de a sisták nem elég erősek. ráadásul egyre jobban tetszenek az sm ek. na persze ez még sok idő lesz, mire lesz, de a könyv csak jól jön hozzá. na persze csak ha annak is jó aki vesz egy ilyen dobozt! | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
| Tárgy: Re: rendelesek Szer. Júl. 09, 2008 11:35 am | |
| Hoi! Megjött a rendelések első fele, már Pesten lakozik a fux. Most nem tudok érte felmenni, de jövő héten szerdán elhozom őket, talán addigra lesz másik fele is a cumónak. Szóval készítsétek a lóvét! P. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: rendelesek | |
| |
|
| |
| rendelesek | |
|