| rendelesek | |
|
+13YKoS Eddy Patrik Berzenke Bm Dectum Pavano gorugrany subaggut voroncov-draskov exael gojo MAXXxxx 17 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: rendelesek Kedd Júl. 08, 2008 7:29 pm | |
| Ok, akkor fű sztornó. Köszi! | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: rendelesek Kedd Júl. 08, 2008 1:12 pm | |
| igen, suba a füvet ne a gw től vedd!!! pontosan ugyanolyat és tényleg pontosan ugyanolyat kapsz az árkádban az egyik játékboltban. pavano majd megmondja, hogy melyikben, mert ő vett ott. én tőle lootoltam el egy zacskóval. 500 ft volt azt hiszem és kb 5 ször annyi, mint a gws változat. kétféle színben volt akkor. az egyik pontosan olyan, mint a gw é, a másik meg mintha egy árnyalattal sötétebb zöld lett volna. abban nem voltak sárga fűszálak, ha jól emlékszem.
én betegesen rakaszkodom a gws termékekhez, ha valami kicsit is nem olyan, már a gw set veszem, de a füvet én is nyugodt szívvel tudom ajánlani, mert az ugyanolyan.
A hozzászólást gojo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 08, 2008 9:06 pm-kor. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: rendelesek Kedd Júl. 08, 2008 1:06 pm | |
| - subaggut írta:
1 GW-s statikus fű, egy doboz. ehelyett menj el a legkozelebbi jatekboltba / makettboltba (pecsen Arkad vagy kereskedok haza alagsor). harmadaron kapsz kb ketszer annyit. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: rendelesek Kedd Júl. 08, 2008 12:56 pm | |
| Pavano: Lenne egy újabb kívánságom 1 GW-s statikus fű, egy doboz. 1 Bubonic Brown festék (barnából sosem elég orkföldön) | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: rendelesek Szomb. Jún. 21, 2008 7:02 pm | |
| Pavano:nekem is lesz rendelésem:
-1 Mengil Manhides Manflayers box -1 The Masque blister -1 démonett box
Köszi! | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: rendelesek Szomb. Jún. 21, 2008 5:09 pm | |
| Pavano: ha tudsz, légyszives rendelj nekem akkor mail orderesen azokból a gw-s műanyag vaddisznókból! Köszönöm szépen!!! Valamint a jonakoról kellene nekem egy doboz snotling. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: rendelesek Csüt. Jún. 12, 2008 11:03 am | |
| Ajajj, nem tudtam, hogy osztás van... na mind1.
Legközelebb hoznál nekem egy Dark Flesh festéket? Úgy eszi az ork páncél, meg a grillázs kövezés, hogy elkentem már belőle két üvegcsével...
Illetve érdekelne hogyan lehetne megrendelni a vaddisznókat, amik a GW honlapján vannak. Mert ha lehetséges Pestről is akkor az is kellene egy csomag. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: rendelesek Csüt. Jún. 12, 2008 8:21 am | |
| Fiatalok!
Imígyen elhoztam Közétek az alábbi fuxot:
Exael:
- DE Reaper Bolt Thrower
Bm:
- 2x Pink Horrors of Tz... box
V-D
- 25th Wood Elf Combat box with Stag and Trees - Black Army Figure Case - Chaos Black festék, Purple Ink nincs
Eddy
- Skink Priest - Salamander Hunting Pack - Warhammer Armies: Lizardmen
Gojo
- GW-s lakk, Satin Varnish, ez az egy fajta van már csak gyártásban, majd kipróbáljuk
Valamint egy Chaos Black spray, amit nem tudok gazdához társítani, de valakinek biztosan kellett.
Lehet jelentkezni értük, további rendelések folyamatban.
Valamint megrendeltem egy Gamers Edition V. WH40K szabálykönyvet, elvileg két hét múlva láthatjuk az új szabályokat. Jó drága, színes, meg minden.
P. | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: rendelesek Pént. Május 23, 2008 11:26 pm | |
| Na, most tényleg, ha rendelés van, szóljatok... Valami biztos kell nekem is... Spearhead? | |
|
| |
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: rendelesek Pént. Május 23, 2008 5:07 am | |
| | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: rendelesek Csüt. Május 22, 2008 10:57 pm | |
| Ja,a gyik az sokkal jobb,ennek inkább ragadózó feje van,kemény...Meg tetszik a festése is,de a lovag nem olyan jó mint a GW-s.Egyébként a druchii-n azt mondják,hogy a lovagok is műanyagok lesznek,tehát újak.Jó ez csak pletyka...Meg hogy 22 figura+seregkönyv lesz a spearhead tartalma,ami valószinű,hogy 5 lovag,10 corsair,1 hidra+2 kezelő és 3 az új karakterek közül. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: rendelesek Csüt. Május 22, 2008 10:21 pm | |
| nekem a gws lovagok jobban tetszenek. a gyík az viszont vitathatatlanul jobb. arról kár is lenne vitatkozni. a gws pajzs még ami nekem nagyon tetszik. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: rendelesek Csüt. Május 22, 2008 10:12 pm | |
| Én nem felejtettem el Részben mert majdnem én vettem meg őket, részben meg mert én szállítottam le Csőrének az árut. Ezt találtam cmon-on. hidegegy egy; hidegegy kettő. Ilyenek közelebbről és szépen kipingálva. Nyami | |
|
| |
| Tárgy: Re: rendelesek Csüt. Május 22, 2008 7:48 pm | |
| Engem persze megint mindenki elfelejt... Meg azt is hogy csörének én adtam el a DE babákat... szépek vagytok, mondhatom... | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: rendelesek Kedd Május 20, 2008 8:43 pm | |
| Tetszik hát. Nekem mindegyik tetszik. :kurvaronda1: | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: rendelesek Kedd Május 20, 2008 3:05 pm | |
| Jaja,tényleg..!Csöre,gyere és osszad..!!! Kinézetét tekintve én is Slaanesh-es seregre gondoltam,de amúgy nem... | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: rendelesek Kedd Május 20, 2008 3:00 pm | |
| igen, csöre ha jól emlékszem. fel is jöhetne ide és oszthatná egy kicsit az észt, meg a magyart, mert talán ő játszott a legtöbbet DE vel a környezetünkben. berzenke kolléga, ha jól emlékszem, akkor inkább slaanesh kult al játszott. | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: rendelesek Kedd Május 20, 2008 2:54 pm | |
| Rendben,félreteszem neked! Szóval tetszik a DE-sereg? Én azért örülnék ha nekem is tetszene annyira,hogy nem akarnám eladni...majd meglátjuk,de most próbálom úgy csinálni,hogy meg sem veszem ha nem az igazi Tényleg nálatok is játszik valaki velük nem?Vagy többen is?Csak mert szeretnék tőle némi tanácsot kérni... | |
|
| |
| Tárgy: Re: rendelesek Kedd Május 20, 2008 9:36 am | |
| | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: rendelesek Kedd Május 20, 2008 1:45 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: rendelesek Hétf. Május 19, 2008 11:30 pm | |
| ...mondtam én, gojo... Az az igazság, hogy nekem is tetszenek az új Dark Elf figurák, de nem akarom beleélni magam, mert lehet nagyon elbasszák őket.... Olyan idióta szabályokat tudnak kitalálni... Tudjátok, GW... | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: rendelesek Hétf. Május 19, 2008 11:14 pm | |
| goblin hős 8,95 eur ork sámán 9,95 eur szállítás attól függ, hogy hány babát rendelünk: Europe Up to 2 minis 2.20 € Up to 4 minis 4.15 € Up to 7 minis 7.10 € Up to 10 minis 10.50 € Up to 20 minis 12.46 € ezek a figurák átlagsúlya alapján vannak kikalkulválva, tehát csak jelzés értékűek, nyilván nem térl el jelentősen a végösszeg. - Idézet :
- na ne szívass Mr. 'Nem-is-tudom-milyen-sereget-vegyek.."
hogy én ne tudnám?!?!?!!? hát dark elfet!! vagy törpét... vagy káoszt... vagy démonokat... említettem már a sistákat? netán egy kisebb hajóflottát bfg hez... ebből is látszik, hogy én pontosan tudom, hogy mit akarok!!!! | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: rendelesek Hétf. Május 19, 2008 11:05 pm | |
| Szerintem nekem a goblin hős és az ork sámán kell. Valami árat jóó lenne tudni. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: rendelesek Hétf. Május 19, 2008 10:27 pm | |
| nos igen. azok a wind riderek valóban nehezen összevethetőek a gw készítette megfelelővel... egyébként is jellemző a gamezonera, hogy a figurák pózai nagyon jók. engem mindig az riaszt vissza, hogy fémek, nálam meg kitört a műanyagláz, ami karakternél még nem zavar annyira, de egy ilyen kitárt szárnyú szépségnél, már elég komoly gond a szállítás. a war dancerek viszont nekem tetszenek a gw nél is. bár mondjuk ez sem rossz. megvárjuk még subát, meg hátha még valaki bemond egy két rendelést, aztán megdumáljuk a számla dolgot. ha így jó... | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: rendelesek Hétf. Május 19, 2008 10:06 pm | |
| Aha,innen is kéne 1-2 dolog,de az külön rendelés lesz.Érdekel még valakit valami innen? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: rendelesek | |
| |
|
| |
| rendelesek | |
|