| kerekasztal pécsi warhammer közösség |
|
| rendelesek | |
|
+13YKoS Eddy Patrik Berzenke Bm Dectum Pavano gorugrany subaggut voroncov-draskov exael gojo MAXXxxx 17 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: rendelesek Hétf. Május 19, 2008 9:44 pm | |
| | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: rendelesek Hétf. Május 19, 2008 9:08 pm | |
| nos ha elárulod, hogy melyek is lennének ezek, akkot talán beszállhatsz... | |
| | | voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: rendelesek Hétf. Május 19, 2008 8:48 pm | |
| Ja, volt gyalogos Malus Darkblade figura, spec kiadás volt, vmi angliai retail tour-on... Csak régen nehéz volt szerezni. Ja, engem is érdekelne egy-két figura esetleg... | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: rendelesek Hétf. Május 19, 2008 6:56 pm | |
| Helyesbiteném az előzőeket:nekem is csak a női figura fog kelleni,mivel szereztem egy gyalogos Malus Darkblade-t(nem is tudtam,hogy van ilyen... ),és az jó lesz helyette. | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: rendelesek Hétf. Május 19, 2008 4:53 pm | |
| Nekem ugyanez a nő,meg még a férfi DE hero is kéne.Számlaügyben sajnos ugyanazt tudom mondani mint gojo,tehát abban nem tudok segiteni... | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: rendelesek Hétf. Május 19, 2008 4:18 pm | |
| na szóval, lenne egy rendelés innen: http://www.avatars-of-war.com/index_shop.htmnekem egy striptíztáncosnő DE varinő fog kelleni. a rendelés tőlem bármikor mehet. csak meg kell beszélni, hogy kinek a számlájáról intézzük. összegyűjtjük a pénzt aztán bemegyünk a bankba és feladjuk. nekem nincs számlám, viszont szívesen segítek összegyűjteni, meg befizetni. ha ez így jó... | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: rendelesek Szomb. Május 17, 2008 12:21 pm | |
| Ide (vagy PM-be irjon, akinek esetleg kell valami, amit tudnak hozni. fokepp mail-orderes cuccokrol es egyeb dolgokrol (taska, masking tape) lenne szo.
bar megse, taskat ne, annyi taskat nem akarok cipelni. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: rendelesek | |
| |
| | | | rendelesek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|