| Kocsmaasztal #2 | |
|
+17bábi MAXXxxx Bm Dectum exael gojo voroncov-draskov :.:.:RedleadR:.:.: Berzenke kota Pavano Nyamm-haikan Patrik Eddy YKoS subaggut Yoda007 21 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Ápr. 18, 2009 10:18 am | |
| | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Ápr. 18, 2009 12:22 am | |
| YKoS: megtaláltuk... Csak a nagy cégeskedés mellett nem jutott rá idő...
P. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Ápr. 17, 2009 9:44 pm | |
| - Yoda007 írta:
- gojo írta:
- aztán jött a sorverseny és valahogy mindenki az én soromban akarta lenni...
biztos azert mert te nem iszol sort. vagy mert azt hitték, hogy az utolsókból lesznek az elsők... mondjuk az nem sorverseny volt, de volt olyan, hogy mondta a tanár, hogy akkor ő kitalálta, hogy ilyen sorversenyes feladatot csinál mindenki egyszerre, aztán aki nyeri az adott fordulót, az kap egy ötöst. a 4. ötös után, amit kénytelen volt nekem beírni, inkább kaptunk egy labdát, hogy focizzunk, mert kurvára értelmetlen volt, hogy mindig én nyertem a feladatot... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Ápr. 17, 2009 9:42 pm | |
| - gojo írta:
- aztán jött a sorverseny és valahogy mindenki az én soromban akarta lenni...
biztos azert mert te nem iszol sort. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Ápr. 17, 2009 9:32 pm | |
| | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Ápr. 17, 2009 9:29 pm | |
| - Pavano írta:
- Ma délelőtt voltam Szekszárdon.
A feketével.
Visszajöttem.
A helyzet ugyanaz, nem változott semmi, Games Day továbbra sincs.
Ennek ellenére a biztonsági övet bekötöttem.
P. A Munkácsy kiállításnak vége, már Székely Bertalan kiállítás van a helyén. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Ápr. 17, 2009 9:04 pm | |
| Ma délelőtt voltam Szekszárdon.
A feketével.
Visszajöttem.
A helyzet ugyanaz, nem változott semmi, Games Day továbbra sincs.
Ennek ellenére a biztonsági övet bekötöttem.
P. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Ápr. 17, 2009 8:15 pm | |
| - gojo írta:
- viszont a Szálfa légió király! ezen az úton elindulva esetleg ha lenne még néhány ötlet, az jó lenne. már ez is tetszik, de hátha van még. ha nem lesz más én biza ezt fogom használni. szóval valami magasságra és egyben együgyűségre is utaló dolog kellene... na erre varjatok gombot!
Egyszer egy kistanár (gyakorló tanító egyetemista) az egyik srácot meg akarta nevelni, ezért Jegenyének szólította. Hozzá tartozik, hogy a srác még alacsony is volt, szóval duplán oltás volt a tornasorban utolsónak. De hátha valakinek ettöl beugrik valami! Bm | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Ápr. 17, 2009 7:12 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Ápr. 17, 2009 7:10 pm | |
| figyelem, fontos lehet!
szóval az van, hogy a fotoalbumnál arra jutottak, hogy mára már sikerült beetetni az összes felhasználót az ingyenességgel, így áttérnek a fizetős rendszerre. azóta bizotsan csuklik az összes anyukája, mert én megállás nélkül szídom szegényeket...bár végül is ők szülték meg ezeket...
a lényeg az, hogy május 1 el törlik azoknak a képeit akik nem fizetnek elő. időben szólnak persze, majdnem 3 héttel a törlés előtt. ez is valami. nyilván csak a hülyék fognak előfizetni náluk, de ők tudják.
így sajnos a mi képeink is el fognak veszni. soha többet magyar szolgáltatást nem fogunk használni. ezeknek az ingyenesség csak rablásnak jó. a továbbiakban másik helyre fogjuk feltölteni a közös képeket. van picasa albuma és win live felületet is a fórumnak. (picasa szebb és egyszerűbb, win en viszont 25 giga hely van)
viszont: semmi olyan opció nincs, hogy egyben le lehetne tölteni a képeket. azt meg, hogy egyenként leszedem...hát nem vagyok benne biztos. szóval aki félti valamelyik képét, az május 1 ig nézzen fel a footalbumra és szedje le őket, majd töltse fel az új tárhely valamelyikére. a belépő kódok ugyanazok, mint a fotoalbumnál. akinek nem világos írjon és elküldöm neki.
az új szolgáltatók nem magyarok, így valóban ingyenesek maradnak. remélem...legelábbis ez jellemző rájuk...eddig...
többet senki ne töltsön fel fotokat az említett helyre! helyette használjátok az újak valmelyikét.
A hozzászólást gojo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 17, 2009 7:20 pm-kor. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Ápr. 16, 2009 10:23 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Ápr. 15, 2009 10:23 pm | |
| nem, én voltam! és azért volt, mert kinyírtad a nyulamat te piszok! ( ) valójában azért csináltam, mert nagyon nincs köze a topikhoz. viszont ha valakit ennek ellenére érdekel, hát olvassa el. hádde kurvára nem én nyírtam ki a buzi nyuladat azze, hanem a köcsó joda. és egyébként meg aki a mi homokozónkban akar játszani, az tanulja meg a szabályokat. divide et impera Y akkó meg, akkó meg....akkór meg csak úgy és kész! | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Ápr. 15, 2009 9:35 pm | |
| hádde ez a szpójlerelés most mire jó? melyik galamblelkű volt az? yoda?
A hozzászólást YKoS összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 15, 2009 11:31 pm-kor. | |
|
| |
Adamowich törzsőrmester
Hozzászólások száma : 66 Age : 34 Location : - Registration date : 2009. Apr. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Ápr. 15, 2009 9:26 pm | |
| Nagyon állat volt ez a mai nap!!!! Tapasztalatokkal, szép manőverekkel és finom pizzával teli élménydús délután volt. Köszi Gojo és Pavano!!!! | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Ápr. 14, 2009 6:39 pm | |
| mostantól, ha moderálni kell, akkor a moderált hozzászólás helyére ezt a nyuszit teszem majd! MOD.EDIT:o/ /▌ / \The Bunny Hunter Hitler! Y. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Ápr. 13, 2009 9:29 pm | |
| | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Ápr. 13, 2009 12:20 pm | |
| YKoS, későn jöttél... megint. feleslegesen tépted a szádat... megint! gojo, lehet egy ideig hanyagolni kéne a figurák összeragasztását, mert a szipu nem megoldás! | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Ápr. 13, 2009 11:35 am | |
| - gojo írta:
- tudósítónk jelenti:
warhammeres tüntetés a Team spirit téren
lehet humorba kellett volna, de nem tudtam eldönteni, hogy vicces vagy inkább siralmas e a dolog... de gojo bazmeg fél 4kor?.... na mind1, sünsünsün! majd du. átolvasom az igét, és megmondom én is a tutit, mint többek. szegény yoda meg ebből is kimarad. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Ápr. 13, 2009 9:34 am | |
| Hoi!
Ma megyünk a klubhoz asztalokat pakolni. A hotelből el tudjuk hozni őket, de odafenn jó lenne a segítség. Azt kérném, hogy aki ráér 15.30-16.15 között pakolni, az hívjon fel!
Köszönettel:
Atommaki | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Ápr. 13, 2009 7:54 am | |
| Boldog-bolondos nyulat! Nyamm | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Ápr. 13, 2009 4:33 am | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Ápr. 12, 2009 9:41 pm | |
| | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Ápr. 12, 2009 8:43 pm | |
| habár a sün éve van a nyúl napjai vannak most, ezért mindenkinek boldog nyulat, bár én sütve szeretem,esetleg pörköltnek. Dicső adminok hova írjam fel ama néhány eladó empire figurámat, amit először eme kicsiny kis közösség elé tárnék? | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Ápr. 12, 2009 1:19 pm | |
| | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #2 | |
|