| MAXXxxx - Tau | |
|
+5gorugrany exael YKoS gojo MAXXxxx 9 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Kedd Aug. 31, 2010 12:42 am | |
| leakalappal. igyegyben. | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Hétf. Aug. 30, 2010 9:07 pm | |
| Nice | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Vas. Aug. 29, 2010 8:14 pm | |
| | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Szomb. Aug. 15, 2009 3:47 pm | |
| | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Szomb. Aug. 15, 2009 3:20 pm | |
| Tankmintak, ahogy kellenenek.: Igazabol csak a fekete es voros reszek helyei miatt lenyeges a kep. Annyit, hogy a hajtomublokk a devilfish-e legyen, azaz oda nem kell voros resz. Ami meg nem voros vagy SW-Grey, az legyen kihagyva vagy fekete. NE legyen feher vonalkazas vagy mas highlight rajta, csak siman az alapszinek(SWGrey, SanguineBase, Fekete). | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Vas. Jún. 14, 2009 8:17 pm | |
| Tau szinsema (azt hiszem a jobb oldali lesz) vegulis: pancelon es ruhan is 1-1 highlight van csak. Nekem eleg lesz igy. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Csüt. Ápr. 30, 2009 11:56 am | |
| Ide is írom. Kafa, de kicsik a képek. Ezzel indulsz a versenyen? Mert ha nem tehetnél fel nagyobb képeket, mert szeretném körbecsodálni. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Csüt. Ápr. 30, 2009 11:42 am | |
| - MAXXxxx írta:
- elso HQ osszekonvertalva.
Hát ez komoly,nem gondoltam volna,hogy a taukon is lehet mit konvertálni... De jó lett. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Csüt. Ápr. 30, 2009 11:30 am | |
| huhh, nem ismerem a taut, ezért nem értem a figurát, de egységesen jól megmunkáltnak tünik! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Szer. Ápr. 29, 2009 11:42 pm | |
| elso HQ osszekonvertalva. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| |
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Hétf. Márc. 16, 2009 8:32 pm | |
| most erre mit mondjak? elbasztam. de igy duplan jo. Lesz egy olyan Necron seregsemam, amit mas nem hasznal, es egy olyan Tau, amit mas nem hasznal. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Hétf. Márc. 16, 2009 6:58 pm | |
| Hát hallod képes vagy a taukat kifesteni olyanra, amilyenre a necronokat kellett volna és viszont Amúgy szvsz a mittomén linken lévő jobb. És gojonak igaza lehet azzal a messziről pacával, mindamellett, hogy közelről a dögletesen ütős kategóriáju cuccról van szó egyébként. | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Hétf. Márc. 16, 2009 1:18 pm | |
| Ez érdekes,én is pont erre a sémára gondoltam,festettem is ilyenre pár dolgot,fekete-fenris grey-astronomican grey kombinációval... ez majdnem ugyanaz. Képeket nem tudok mutatni mert már Yodánál vannak...de szerintem jól néz ki. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Hétf. Márc. 16, 2009 12:12 am | |
| rá van szoborva. én kék-barna taukat csinálok. csak még nem találtam meg az igazi kéket hozzá. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Hétf. Márc. 16, 2009 12:03 am | |
| nah, most, hogy félidő van, írok megint! szóval én arra gondoltam, hogy az alapozással is játszani fogok majd egy kicsit. ig nél ugye úgy néz ki a dolog, hogy a lábakat, kezet feketére, a felső testet, fejet, vállpáncélt, fegyvert meg fehérre fújom le. aztán a szukséges részt vissafestem feketére. (kabát kilátszó része, arc) mivel neked van festékpisztolyod, szerintem ez neked még egyszerűbb megoldás. bár nem tudom, hogy milyen kis felületet tudnál megfesteni vele... fekete-fehér kombináció valóban azért macerás, mert feketére fehéret macerás festeni, fehéren alapozásnál meg sok mindent vissza kell festeni feketére. én egyébként tudok normális fehéret festeni feketére, legalábbis olyat ami nekem tetszik, de az 3 réteg legalább. az meg csomó munka. én ezért gondolkodok a külön alapozásban. viszont mindenképpen könnyebb lenne a fehér páncél, mert fehér alapozásnál nem kell tökölni az élkihúzással. én leginkább ezt szeretném elkerülni. taunál is simán meg lehet csinálni, ahogy látom. egyetlen probléma a comján lévő páncéllal lehet. az rá van szobrászva vagy külön kell rátenni? rózsaszínt viszont ne! komolyan. szerintem nagyon nem poén egy ilyen sereg ellen játszani. nálam ez már komolyan rontja a játékélményt. akkor inkább szürkén. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Vas. Márc. 15, 2009 11:21 pm | |
| meg nem neztem. Most nezve ott is a SWGrey-ShadowGrey ami legjobban adja a teli hangulatot. persze vannak az alternativak: - zoldes (dead-flesh, camo green) - pirosas (feher,feher+rozsaszin), ez leginkabb basztatasnak jo (Hello-Kitty-Tau ) - sargas (bleached bone-nal a foszerepben) szoval epp ez a gondom, melyik a sokbol. Hidd el SWGrey konnyebb, mint a feher meg highlightolva is gyorsabb, mint szep feheret festeni. Base-re van rendes havam, szoval azzal nem lesz baj. hmm kozben eszembe jutott, hogy wood-elf-ben is van evszakos festes... nos ott a tel: shadow grey - khaki... es az sem nez ki rosszul, bar nem a kivant limitalt paletta. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: MAXXxxx - Tau Vas. Márc. 15, 2009 11:09 pm | |
| bakker... pont ugyanezekben a színekben gondolkodok én is. mondjuk én inkább ig ben gondolkodok. az ig codexben nézted már azt az oldalt, ahol a különböző ruhák vannak? ott van havas színséma. én egyébként a fekete ruha, fehér páncél, arany jelzések mellett vagyok jelenleg. főleg azért, hogy az inkvizícióhoz is passzoljon. de nagyon tetszik a shadow grey, space wolf grey kombináció is. ott annyival nehezebb a cucc, hogy a fehéret nem kell hájlájtolni, ezeket meg kell. base meg lehetne fehér drybrush, és egy kis fű is rá. korábban volt a gw honlapon base festési útmutató, de az még a régin volt. nem tudom az újra átvitték e. a fekete-fehér szín nekem tetszik, de katonaságnál, rejtőnek nem valami hasznos...ezért gondolkodok nagyon a másik kombináción. dark elf sereg: ez a dark elf sereg meg ötletes, de szerintem az asztalon nem mutat olyan jól. csak egy nagy fekete massza. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: MAXXxxx - Tau Vas. Márc. 15, 2009 10:09 pm | |
| hmm, seregsema problemam van. Nem tudom milyenre fessem majd oket... erre kellene par otlet/tanacs. Amit el akarok erni: - NAGYON limialt paletta (ertsd max 2 szin) + lencsek kulon - varosi harc kifejezese (szurkes, tompa szinek) - tel kifejezese (vilagos, feheres szinek) - relative konnyen festheto legyen, azaz ne kelljen 2-3 szint keverni, inkabb 'tubusbol' is menjen a dolog. A limitalt paletta alatt azt ertem, hogy lehetoleg monokrom-ra festenem oket. Ilyemikre gondolok: - Dark Elfek (Underworld style)- mittomenAmi meg kerdes benne... hogyan lenne erdemes a szineket elrendezni rajtuk... Eddig 1 otlet van: - Ruhak feketen maradnak + Shadow Grey Highlight - pancelok Space Wolf Grey + feher highlight. - osszes lencse eros voros kerdes, hogy van-e valami jobb szinkombinacio. | |
|
| |
| MAXXxxx - Tau | |
|