| MAXXxxx necronjai | |
|
+6Bm gorugrany Berzenke exael gojo MAXXxxx 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Vas. Feb. 15, 2009 12:38 pm | |
| Le Warriorok es Immortalok (meg egy pohar, bit-ek + par Flayed one konverzio alap) | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Szer. Feb. 11, 2009 7:13 pm | |
| szamoltam 70% festett csak. bar a maradek 2000pt-bol 1000-et elvisz 3 figura (2 monolith + 1 C'Tan)
es az igazi ok: lassuk kiirja-e, hogy szerkesztettem.
haaat, mintha nem, pedig, ahol a sereget osszegyujtottem, ott alul ott a szoveg. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Kedd Feb. 03, 2009 10:41 pm | |
| Ezek is nagyon jól néznek ki, akkor ha jól látom lassan kész is a sereged. Egyszer megnézmém egyben az egészet asztalon, mert amit élőben láttam, az nagyon szép volt, a képek messze nem adják vissza a hatást, mert nem igazán látszik rajutk, ahogy kihúztad a széleket. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Kedd Feb. 03, 2009 9:31 pm | |
| Az destroyerek, wraithek, heavy destroyerek, lord, 3 kakukktojas teszt.
A hozzászólást MAXXxxx összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 11, 2009 7:15 pm-kor. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Vas. Jan. 11, 2009 5:06 pm | |
| Nagyon jók,ez legalább nem a szokásos egyhangú kinézetű nekron sereg. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Pént. Jan. 09, 2009 7:32 pm | |
| iszonyat jól néznek, meg szerintem a színsémát is nagyon jól eltaláltad. őszintén szólva, én sokat néztem necronokat régen, de ezek tetszenek is. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Pént. Jan. 09, 2009 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Pént. Jan. 09, 2009 7:01 pm | |
| Naggggyon komoly ez a kép! Bm | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Pént. Jan. 09, 2009 6:17 pm | |
| ugy tunik keszek a warriorok + karacsonyig kifestettem az osszes destroyert is, ugyhogy gyors gyujtes, hogy mi van meg es mi van vissza: 14 destroyer - festve kb. 5 heavy destroyer - festve 3 wraith - festve 2 lord - festve 1 destroyer lord - festve 15 immortal - festve 10 flayed one - festve 4 pariah - festve 66 warrior - festve kb 28-30 scarab base - festve 1 tomb spider - festve, de mas szinsemara... el kene cserelni egy festetlenre. 2 heavy destroyer - festve, de mas szinsemara... el kene cserelni egy festetlenre. 15 warrior - osszerakva 2 monolith - osszerakva, alapozva, elkezdve 12 warrior - lesorjazva, ossze sem rakva, dioramahoz tervezve, mas szinekkel 14 konvertalando flayed-one szerk..: nyilvan kimaradt 2 figura: 1 nightbringer - festve, festoversenyesre 1 deceiver - alapszinek mar felvive, cel festoversenyes szeru dolog (indulni nem fog egyiken sem, de a sereg tobbi reszevel ellentetben a C'Tan-ok nagy figyelmet kapnak.)
A hozzászólást MAXXxxx összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 09, 2009 8:55 pm-kor. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Szomb. Dec. 06, 2008 1:36 pm | |
| akkor jobb lesz. es a mas altal festodo warriorok: | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Szomb. Dec. 06, 2008 1:17 pm | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Szomb. Dec. 06, 2008 1:02 pm | |
| A Bal oldalin túlságosan élesek az átmenetek, mert nagy a felület, a jobb szerintem nagyon jól mutat. Ha bizonytalankodsz, akkor esetleg csinálj olyat, mint amilyen a jobb, csak hagyd szélesebbre a csíkot, de ne sokkal. Amúgy nagyon jól néznek ki! És tényleg szép, hogy nem boltgun metal alapozás + díszítés! Bm | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Szomb. Dec. 06, 2008 12:09 pm | |
| - Idézet :
- (balost valamiert furabbnak erzem, de nem jovok ra, miert)
mert olyan, mint egy naaaagyranőtt katicabogár Egyértelműen a jobb oldali a nyerő. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Szomb. Dec. 06, 2008 9:41 am | |
| | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Szomb. Dec. 06, 2008 3:00 am | |
| - exael írta:
- Nekem a jobb oldali sokkal jobban tetszik,arra szavazok.
CSatlakozom! | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Szomb. Dec. 06, 2008 2:59 am | |
| Nekem a jobb oldali sokkal jobban tetszik,arra szavazok. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Szomb. Dec. 06, 2008 12:56 am | |
| nem nagyon tudom eldönteni...a ballos nekem nem jön be. túl direkt. de a jobbos sem ragadja meg olyan nagyon a tekintetem. kell egyáltalán oda az a világítás? | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Szomb. Dec. 06, 2008 12:30 am | |
| a kerdes roluk: bal oldali hatsoja jobb szerintetek asztalon, vagy a jobb oldalie? (jobb oldalinal csak az a resz van megcsinalva, hatha ugy jobb) (balost valamiert furabbnak erzem, de nem jovok ra, miert) | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Vas. Nov. 30, 2008 8:24 pm | |
| Na hát ezek igazán jól néznek ki!Kevés olyan nekron sereg van-vagy legalábbis én nem sokat láttam-ami nem a szokványos fémszínű... Nekem nagyon tetszenek! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Vas. Nov. 30, 2008 8:19 pm | |
| elkeszult par (osszes) wraith, 1 destroyer lord es 1 pariah teszt. igen, a pariah-nal javitani kellett a fegyveren, mert ragaszto elengedett. (de ez mar csak kep utan lett megteve) es kozben mas fest helyettem : | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Hétf. Szept. 29, 2008 10:44 pm | |
| 93 warrior? Ja, tudom. Úgy volt, hogy orkokat kezdesz gyűjteni, de az eladó összekeverte a dobozokat. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Hétf. Szept. 29, 2008 9:15 pm | |
| hogy utalom mar a sorjazast... es meg 32db necron visszavan...
mondjuk most osszesen van: - 93 warrior - leginkabb festetlen, kb fele osszerakatlan - 15 immortal (mind warriorbol gyartott) - femmel lefujva - 10(+15) flayed one (15 warriorbol gyartando) - festve gorugrany-tol - 15 destroyer - femmel lefujva es alapszin felvive - 6 heavy destroyer (3 destroyerekbol gyartott) - femmel lefujva es alapszin felvive - 3 Lord with Orb - 2 festve, 1 blisterben - 1 destroyer Lord - femmel lefujva es alapszin felvive - 2 Monolith - femmel lefujva es alapszin felvive - 1 tomb spider - festve
haat nem mondhatni, hogy jol haladok a sereg festessel. Es minek talaltam ki azt a birka szinsemat... maradtam volna sima femnel es mar reg kesz lennek. fck. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Hétf. Júl. 21, 2008 2:59 pm | |
| nem kell a jelzok zold kerete. minden necron blisterben van 1 keret zold. +BF-ben volt 17 keretnyi (7 eleg lett volna). Aztan monolith cuccai is baszottnagy zold kereten voltak. Szoval kristalybol el vagyok latva | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Hétf. Júl. 21, 2008 1:41 pm | |
| Hali MAXXxxx!
A nem rég megjelent jelzők is zöld áttetsző kereten voltak, szerintem árdemes lenne azokat is összeszednek, van egy csomó kis leeső darab, ami apró kristálynak jó szerintem talpra, de másra nem. Elég jól faragható, kipróbáltam, ha megolvasztok finoman mondjuk öngyufával, akkor meg lehet olyan picit folyatni, hogy a faragási/reszelési nyomok eltünjenek és sima felületet kapj!
Remélem a színe is egyezik! Jó munkát!
Bm | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Hétf. Júl. 21, 2008 1:06 pm | |
| nos haladtam kicsit az uj szinsema szerinti necronokkal. elkeszultem 17db scarabbal+1warriorral es az elso szinreteg felment 3 wraithre, 2 warriorra es 2 gyaloglordra. + mindnek megszunyoghalositottam a talpat Ahhoz kepest, hogy mennyire alap (ertsd 0) technikai tudas kell a szinsemahoz, meglehetosen tetszetos a vege. vegulis a voroses lett a kivalasztott. A szinek, ha valakit erdekel: - Dark Flesh - Scar Red - Blood Red - Fiery Orange - Bad Moon Yellow A szem: - Imperial Blue a szemuregben - Magic Blue a szem - Ice Blue (Electric Blue) a szem kisebb reszen - Ice Blue + feher meg kisebb reszen (ez sajnos kell, kulonben tul hirtelen a valtas) - Feher egy apro pottyben. Femek: - Boltgun Metal - Badab Black Wash es kesz. semmi keveres, elmosas, blending, csak egymas utan egyre kisebb reszekre felvive a festek szinte higitas nelkul. Kek necron szinsema Zoolika nidaitol lopva. Szinek ugyanazok, mint vorosnek a szem Zoldnel meg: - Dark Green - Goblin Green ? (azt hiszem) - Scorpion Green - Sunblast Yellow ? (lehet, hogy itt is jobb lenne a BadMoonYellow, mert akkor nem kellene feher) - Feher ? (ez lehet, hogy megsem kellene, de sunblastyellow keves volt legfelso highlightnak) miutan sikeresen megoltem tegnap ezzel az utolso ecsetemet is, ma maximum az osszes maradek talpat szunyoghalositom, vagy lustasag vesz erot rajtam es netezek/filmet nezek. | |
|
| |
| MAXXxxx necronjai | |
|