voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: V-D Flesh Tearers SM serege Pént. Jún. 11, 2010 5:20 pm | |
| Rendben, megpróbálom úgy, hogy belül fekete. Világos színt nem akarok használni semmiképp viszont. A lilás árnyalat a megvilágítás miatt lesz, ez jó messze van a lilától... (A képek amúgy a telefonommal készültek, azért ilyen rosszak.) Na, megcsinálom most feketére és feltöltöm az albumba. | |
|
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: V-D Flesh Tearers SM serege Pént. Jún. 11, 2010 3:39 pm | |
| Teljesen jó,én is csak annyit mondanék amit Max,hogy az ágyékkötő és a köpenybelső legyen fekete,főleg az előbbi.Vagy esetleg valami világos szín,a lényeg,hogy ne vörös. | |
|
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: V-D Flesh Tearers SM serege Pént. Jún. 11, 2010 3:00 pm | |
| Nekem tetszik, bár a fotókon kicsit lilásnak tünik a piros páncél ami nekem kicsit fura, de lehet az csak a megvilágítás miatt van. Hangulatos a kicsit izzó pirosas talaj alatta!
EDIT: folytatva MAX gondolatmenetét, egy fekete kontúrozás a pirosak között szintén jó lenne! | |
|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: V-D Flesh Tearers SM serege Pént. Jún. 11, 2010 2:52 pm | |
| ha van ra lehetoseged, akkor az agyekkotot es akopeny belsejet vedd feketere. Per pillanat bar mas arnyalat, de a voros agyekkoto osszeolvad a voros pancellal, voros pisztolytaskaval es a voros kopenybelsovel. ugy kulonben hasznalhatonak tunik a dolog. Csak legyen egy sereg, amit be is fejezel mielott eladod | |
|
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: V-D Flesh Tearers SM serege Pént. Jún. 11, 2010 2:32 pm | |
| Üdv! Úgy döntöttem hogy miközben készül a Flesh Tearers sereg, csinálok egy témát a festésnek, fluffnak és listáknak. Íme az első bejegyzés. Amit eddig sikerült összehoznom háttér-ügyileg, az egy általam szerkesztett szervezeti felépítése a rendháznak, a képet róla a végére beszúrom, bár képpé konvertálásnál a rendház-jelképek torzultak kicsit. Egy figurát kifestettem próbaképpen, hogy megnézzem az új alapozó hogyan fed és hogy a színséma jó-e. Az alapozó az Army Painter névre hallgat és a Dragon Red nevűt használtam a figura lealapozására. Eredetileg a figura feketére volt alapozva a jobb karját és a hátizsákját kivéve, a kar fém, a zsák műanyag volt, különbséget nem találtam a végeredményben (szándékosan hagytam így). Két rétegett kapott a figura, a festék gumiszerűre száradt, felülete érdesebb volt mint a GW-s alapozó-é (a későbbi festésnél a festék nem folyt rajta annyira), és a képekkel ellentétben nem volt fényes a felülete. A szín szerintem a Red Gore-nak felel meg, a Mechrite Rednél talán világosabb, de azt nem néztem. A festésnél kerültem a díszítéseket, erre a rendházra nem nagyon jellemző a pompa, ezért bár a figura egy kapitány, sok arany nincs rajta. Nagyon szeretem a Tin Bitz-et, ezért ezt használtam inkább. Alapozás után a péncél kapot egy kis Devlan Mud réteget (Badab Black-emet nem találtam), majd Red Gore-t vittem fel. A világos részeket Dheneb Stone-nal csináltam, jobban kedvelem mint a Bleached Bone-t. A köpeny és a ruha elöl Terracotta, majd Blood Red-del érnyékoltam. Nagyjából ennyi, a képeken látjátok amúgy is. Na, elsőre ennyi, akit érdekel, nézze meg a képeket a figuráról itt (sajnos nem a legjobb képek, de ezt tudtam összehozni, a vaku nagyon rontott rajta ): Flesh Tearers | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: V-D Flesh Tearers SM serege | |
| |
|