| gorugrany serege(i) | |
|
+9Pavano YKoS subaggut Bm MAXXxxx voroncov-draskov gojo exael gorugrany 13 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Hétf. Okt. 11, 2010 10:52 pm | |
| Faszás! Gratula hozzá! | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Hétf. Okt. 11, 2010 8:23 pm | |
| | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Vas. Okt. 10, 2010 10:11 pm | |
| Dolgozgatok egy ideje már ezen a skacon: Nos annak a szerencsés embernek mondhatom magam, akinek a GW illetve ugye a Forge World volt olyan szíves és készített egy sereglistát a fluffjához. Az orkjaim ugyanis szinte egy az egyben az Imperial Armour 8-ban megjelent ork listát követve képzeltem el. Ez a jelenleg meglehetősen közepes állapotba leledző skac egy úgy nevezett Mega Mek, ami egy szuperdrenya és egy BigMek kereszetzése. Igen, igen kegyetlen és aljas dolog ez kérem szépen, de hát ez itt a 40k világa troop deffdread hordákkal, 13/13/11 páncélos, alkalmanként fleetelő szuperdrenyákkal és fast, skimmer opentopped transportokból előugráló kiberskacokkal. Úgyhogy mindenki feldughassa magának a járműforgatgatását Most már csak a Darkeront kell megvesztegetni, hogy engedje ezt a listát a Legendásra be Ugyanitt négy komplett fantazi sereg eladó! A többi kép | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Szept. 17, 2010 10:20 am | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Szept. 17, 2010 9:12 am | |
| - MAXXxxx írta:
- gorugrany írta:
- hehehe én meg a festés...
na igen Bm ennyire talan nem ismer
konvertalozseni, de nem fest mert addigra mar epp egy masik sereget konvertal. Na? Na? Ugye? Ugye milyen király lett a festés és mégis megcsináltad? NA? Najó, befejezem. Nagyon jók a cuccok, mind! | |
|
| |
igua zászlós
Hozzászólások száma : 150 Location : Pécs Registration date : 2009. Oct. 08.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Szept. 17, 2010 8:26 am | |
| Deffchopper!!! zseniális! Nagyon jók a konverziók és a festésük se kutya. | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Szept. 16, 2010 11:54 pm | |
| Nagyon jól néznek ki a boyok! | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Szept. 16, 2010 10:11 pm | |
| Hát köszi. Ezen felbuzdulva feltettem néhány képet az orkok közül. Ezek nem mostani cuccok (az idei Fluffisztánon is ott voltak már), csak lusta voltam képet csinálni róluk. Innen kezdődnek. Na a már több soron bemutatott wagon. Lényegében kimondható rá, hogy festve, de azért még mindig nincs 100%-ban készen.
A hozzászólást gorugrany összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 17, 2010 10:19 am-kor. | |
|
| |
Csizmadia Vince őrvezető
Hozzászólások száma : 19 Registration date : 2010. Sep. 13.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Szept. 16, 2010 12:30 pm | |
| Tetszenek a kotetlen konvertalasaid. Naci zomik foleg! | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Aug. 13, 2009 11:23 pm | |
| Jaja,én már láttam ott,ezért nem is reagáltam,ott már megdicsértem... | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Aug. 13, 2009 10:41 pm | |
| Ott csak a battlewagonokat láttam, első nap, mikor valaki játszott vele. A többit eldugták előlelem, tudták, hogy lenyúlnám , ráadásul ott az ogréid elterelték a figyelmemet. | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Aug. 13, 2009 9:35 pm | |
| Köszönöm, jól esik, különösen tőled. Ennél már készebb állapotban leledzett a Fluffisztánon is. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Aug. 13, 2009 12:57 pm | |
| Egyelőre nem jutok szóhoz, zseniális! | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Aug. 13, 2009 10:21 am | |
| | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Szer. Jún. 24, 2009 5:21 pm | |
| MAXXxxx bácsi: igaz, hogy Önnek az utóbbi időben jelentősen beszűkült a szókincse? P. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Szer. Jún. 24, 2009 11:42 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Kedd Jún. 23, 2009 11:44 pm | |
| - gorugrany írta:
- köszi!
- Idézet :
- Várjuk a festést!
hehehe én meg a festés... na igen Bm ennyire talan nem ismer konvertalozseni, de nem fest mert addigra mar epp egy masik sereget konvertal. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Kedd Jún. 23, 2009 11:25 pm | |
| valóban nagyon orkos lett. a festést meg csak nem tudod elszúrni...EZ EGY ORK! kap egy kis zőőőőőőődet a feje, egy kis fémszínt meg rozsdát a többi, aztán jóvan! | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Kedd Jún. 23, 2009 11:21 pm | |
| köszi! - Idézet :
- Várjuk a festést!
hehehe én meg a festés... | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Kedd Jún. 23, 2009 11:04 pm | |
| Minden elismerés! Ez tényleg iszonyatosan jól nét ki!
Várjuk a festést! | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Kedd Jún. 23, 2009 10:48 pm | |
| Hát ez brutál... Irgalmatlanul jó! | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Kedd Jún. 23, 2009 4:50 pm | |
| A nagyobbik képEz egy olyan deff dread lesz (illtve már az csak még nincs kész), amelyik úgy készül mint az űrgárdisták drenyái. Egy haldokló hős teste került beépítésre a robottestbe Ő tehát Warboss Gorgor a Deffgrabba klán legfőbb hadura. | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Kedd Márc. 10, 2009 11:20 am | |
| Ott van az övükön. Csak ők (mivel űrgurkák) nem éllel lefelé, hanem felfelé hordják. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Kedd Márc. 10, 2009 12:36 am | |
| - gorugrany írta:
- Mert ők nem arabok, hanem gurkák
akkor kukrit nekik! nem gurka a gurka kukri nélkül! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) | |
| |
|
| |
| gorugrany serege(i) | |