kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

kocsmaasztal

Go down 
+19
lordbill
zarakikenpachi
BoneHeart
Bm
voroncov-draskov
Nyamm-haikan
Dectum
Berzenke
subaggut
Eddy
gorugrany
exael
MAXXxxx
Pavano
Leslie
cowboy001
kota
gojo
Yoda007
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

kocsmaasztal - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyPént. Okt. 31, 2008 1:30 am

úgy sajnos sehogy. Smile csak az előző verzió van meg. hogy a mi világban ez hogyan lehetséges, azt nem tudom, de sajna 2.2 c -n kívül más ingyenes megoldás nincs.
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyPént. Okt. 31, 2008 12:22 am

Valaki nem tudja, hogy az Army builder 3.1-et honnan lehet letölteni? A teljes verzió kellene, ingyenes verzióban
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

Férfi Hozzászólások száma : 383
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyCsüt. Okt. 30, 2008 12:18 am

Ahogy egy tanult kollégám állította:

"A segg a jövő pinája!"

censork censork censork

P.
Bm
ezredes
ezredes
Bm

Férfi Hozzászólások száma : 1328
Registration date : 2008. Apr. 14.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptySzer. Okt. 29, 2008 11:31 pm

"-Anyu, most már, hogy 16 vagyok, hordhatok melltartót és festhetem magam?
-Nem Pistike!"

clown
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptySzer. Okt. 29, 2008 2:17 pm

hát az utolsó mondat az azt hiszem korszakos alkotás... Very Happy:D:D:D és egyet kell értenem vele! Very Happy
szép új világ ez! Very Happy meglássátok!
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Férfi Hozzászólások száma : 328
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptySzer. Okt. 29, 2008 3:30 am

Én inkább azt kérdezném egy Ska-Pécs Tribute zenekar koncertje után hogy van még valami ember is ezen a földön? aki se nem gyík, se nem menedzser, se nem meghasonlott, se nem gép. Az érzelem kiveszett mindenből, a buzik mindenhol ott vannak és identitászavaros tinik vesznek mindenkit körül. Ma egyébként a buzi pultos tette fel nekem az i-re a pontot. Nyamm nemcsak ottan sivár az élet, ahol te feltünsz, hanem mindenhol. Egy buliból viszont józanul haza az út felbecsülhetetlen. Végig tudsz mindent gondolni, és rájösz : neked nem is olyan rossz, mert egyikhez se tartozol, bár a meghasonulás veszéje fenyeget, nade ki ne lenne manapság tudatzavaros, kettős személyiség aki ráadásul bele is fásult már a dolgokba.
Bocs, de ezt most kellett és végre valami hely ahol ezt ki lehet adni.

Konklúzió:
Nyamm amíg nem tartozol egyikbe sem addig örülj. És kész! Ha érvényesülni akarsz akkor pedig húzz toppot és miniszoknyát nemtől függetlenül. lol!
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Férfi Hozzászólások száma : 754
Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...
Registration date : 2008. Jan. 08.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyKedd Okt. 28, 2008 11:04 pm

TV? Azmiaz? Valaminek a rövidítése? :kurvaronda1:

Egyszerűen csak úgy éreztem, hogy nekem is muszáj hozzászólnom. burning burning burning burning
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyKedd Okt. 28, 2008 6:14 pm

Más halandók is részt vesznek az Élet forgókínpadán felállított zsánerkép csiszolásában. Ha gyíkként nem is, de tüdőbeteg sofőrként, lassan a monitorra olvadó kockacukorként vagy bizonytalan léptű északnyugat-balkáni befektetési tanácsadóként többen is funkcionálnak.

Annak meghatározása, hogy ezek a tevékenységi körök miben térnek el az alább említettektől: reménytelen. A költségek megállapítása: lehetetlen. A mangán árfolyama a zürich-i tőzsdén: változó.

A TV műsor: nézhetetlen.

P. scratch
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

nő Hozzászólások száma : 131
Registration date : 2008. Jan. 09.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyKedd Okt. 28, 2008 5:54 pm

A Nagy Körforgásban, amikor a lélek újjászületik, bizonyos számunkra felfoghatatlan Erők úgy rendelték, hogy az, aki életében sok-sok hibát elkövetett embertársai ellen, két létformában testesülve küzdhet saját gyarlósága ellen. Mindkét forma hihetetlen megpróbáltatásokon keresztül vezet a megtisztulásig. Varánusz gyík vagy menedzser asszisztens.

Denehézazénkicsisorsom Nyamm fogdmeg
Dectum
főtörzsőrmester
főtörzsőrmester
Dectum

Férfi Hozzászólások száma : 94
Registration date : 2008. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyHétf. Okt. 20, 2008 3:34 pm

Sajna azt nem láttam, de még pótolhatom Smile

Egyébként bogyóhajigáló barátaimnak üzenem, hogy a vasárnap nagyon jó volt! A harkányi pálya rendkívül fasza! A kis csapatunk (7 fő jött össze) nagyon jól szerepelt! Az első 4 körben alig vesztettünk embert! (1-2-t összesen a 4 játék alatt)
Furcsa is volt, hogy a srácok saját pályájukon véreztek így el! Asszem 7végére is terveztek valmit!

Üdv:
dectum
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyVas. Okt. 19, 2008 6:53 pm

Dectum: Én egyedül a Jó reggelt, Vietnám!-ot szerettem Hawk hadnagyban. Viszont Forest Whitaker nagyon jó és döbbenetes Az utolsó skót királyban.

Subba: WOW! Egyszer azért én is kipróbálnám a squig-hopperkedést. Kicsivel előtte azért begombáznék, hogy ne fájjon. silent

Nyamm
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptySzomb. Okt. 18, 2008 7:11 pm

Miattam mehet így. Szóval mikor lesz a következő forduló? Laughing
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptySzomb. Okt. 18, 2008 4:11 pm

nahát azért el nem tűnt. jól rámhoztad a szívbajt... Very Happy ott van a csatatért topicban. már ha a fantasy kampányra gondolsz, persze...egyébként meg folyamatosan felvetjük, hogy folytatni kellene de azért soha nem lesz belőle semmi. szerintem megint sokan kezdtünk bele. kellene 3-4-5 ember aki biztosan játszik és nem kell noszogatni. na egy ilyet kellene elkezdeni, aztán akkor azt talán be is tudnánk fejeznil. minél kevesebb ember, annál könnyebb megszervezni. én változatlanul tartom, hogy havi egy csatát akármikor be lehet vállalni. aki ennyit sem tud, az ne jelentkezzen. esetleg előre le lehetne fektetni egy menetrendet. mondjuk néhány hónapra előre. aztán akkor lehetne tervezni vele. természetesen aki éppen akkor nem tudnál lejátszani az bármikor megtehetné az adott hónapba, de ha nem tette meg, akkor nem várunk rá. abból a körből kimarad. ha meg valaki kihívta, akkor elkönyveljük annak győztes csatának vagy akáriminek aminek előre megbeszéltük. meghatároztozuk, hogy minden hónap adott hetében le kell adni a lépéseket. ehhez mindenkinek van internetje, szóval nem kell emiatt összejönni. aki nem ad le lépést, az az adott fázisban nem csinál semmit. amikor átugrunk a következő fázisra ott ismét cselekedhet. teszem azt elfelejt valaki eseményt választani. nem várunk rá, megyünk a következős fázisra. ott ismét bekapcsolódik. szóval valami ilyenre gondoltam.

mindenképpen kell valami szankció, mert különben csak állunk egy helyben. ha viszont a többiek haladhatnak tovább, akkor nem áll be az egész. az meg nem olyan nagy hátrány, hogy ha valaki egyes fázisokból esetleg kimarad. ráfogjuk, hogy éppen belső politikai harcok miatt megbénult az államszervezet és emiatt a nemzetközi politikában nem tudta hatékonyan képviselni az érdekeit... Very Happy:D na?

persze folytathatjuk ezt a kampányt is ezekkel a szabályokkal. csak néhány ember megint nagyon eltűnt.
subaggut
százados
százados
subaggut

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptySzomb. Okt. 18, 2008 3:47 pm

Jut eszembe mi lett a kampánnyal? Megint behalt volna? Én szvesen játszanám tovább, de még a topicja is eltűnt. Ennyire nem lehetünk bénák, egy fordulót játszottunk le és kész. sírork
Dectum
főtörzsőrmester
főtörzsőrmester
Dectum

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptySzomb. Okt. 18, 2008 12:02 pm

Ne aggódj Nyamm! Frank Sinatrat szerette Hawk hadnagy is a Jó reggelt Vietnámban!!! Smile Very Happy

Pavano: akkor holnap vagy még? vagy már nem?

Üdv:
dectum
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptySzomb. Okt. 18, 2008 5:49 am

Hoi!

Mink elmenénk Star Wars versenyre két teljes napra. Nem rosszalkodni, írjatok szorgalmasan! Ha bármi feladat van, telefonon elérhető vagyok.

Néhány rendelés megjött, azokat hétfőn hozom le.

P. sunny geek igenork
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyPént. Okt. 17, 2008 11:46 pm

azért elvannak a gyerekek ha játszanak... Very Happy
én nem váltok. azértse!!!! amíg nincs 40km...utána majd lehet visszateszem a witch hunter nénit...kellene valami feles képet csinálnom ezzel az empire kapitánnyal meg a wh nénivel...hiába no. én is elvagyok ha játszhatok... Very Happy:D
subaggut
százados
százados
subaggut

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyPént. Okt. 17, 2008 9:58 pm

Úgy döntöttem én is beújítok! Balra nézz!
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Férfi Hozzászólások száma : 328
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyPént. Okt. 17, 2008 6:45 pm

Nyamm-haikan írta:
Eddy: Az avatar öltöztet? Olyan jellemző lenne rád a harapós-félkiber buksi? (Most egy rövid ideig követem a divatot clown , és váltok én is...)
Nyamm

Nos gondoltam ez mégiscsak ráillik valamennyire a 40k-s világra, bár ez a doom 3-ból a lost soul nevű ellenséges izé. De ha megnézed a warhammer 40k: down of war és kiegeit akkor hasonló koponyás felderítő cuccot tudott előállítani a space marin sereg a stratégiai pontokon felderítőnek. Mellékesen tetszik ez a kép, nem tudom rámillik-e, de valószínűleg jobban mint a pestis baktérium ami az előző avatar volt. rabbit Ja és nemcsak ezt alakítottam át, hisz volt egy két perces szabadidőm.

Ja és egy 20 éves hajdú mosógép igen kellemetlen ha centrifugázás közben a lábfejedre esik.

Na pápá Mad pale Sad Suspect affraid Crying or Very sad lol!
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyPént. Okt. 17, 2008 9:11 am

Eddy: Az avatar öltöztet? Olyan jellemző lenne rád a harapós-félkiber buksi? (Most egy rövid ideig követem a divatot clown , és váltok én is...)

Félek. pale Csak én hiszek a világ magam köré kerekítésében, csak én szeretem Frank Sinatrát pénteken kora reggel????? A világ vad és kegyetlen? pale fogdmeg

Nyamm
Dectum
főtörzsőrmester
főtörzsőrmester
Dectum

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyHétf. Okt. 13, 2008 10:14 pm

Azért a torgyán színvonalhoz még gyúrnod kell pocira! Smile
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyHétf. Okt. 13, 2008 10:12 pm

gojo írta:
egyébként viszont sajnos se elég okos, se elég ügyes
Azt ugye a jelenlegiek bizonyítják, hogy a fenti tulajdonságok megléte egy politikusnál irreleváns.
Kapcsolatok kérdése a dolog.
gojo írta:
se elég gonosz nem vagyok
Na, ez már viszont gond lehet.
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyHétf. Okt. 13, 2008 9:22 pm

te figyi, ha ott is ilyen szerencsém lenne, mint ezen utóbbi két esetben, akkor hamar kivezetném az országot a bajból... Very Happy:D:D
egyébként viszont sajnos se elég okos, se elég ügyes, se elég gonosz nem vagyok politikusnak. viszont simán hozom a torgyán színvonalát. ha ez számít... Very Happy:D
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyHétf. Okt. 13, 2008 9:11 pm

Gojo, remélem politikusi pályára lépsz és vezetni fogod országunkat....
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 EmptyHétf. Okt. 13, 2008 7:49 pm

köszönöm a jókívánságokat! úgy tűnik hatott, mert megy a dolog!!! Very Happy:D:D:D zseni vagyok!!!! nagyjából fogalmam sincs, hogy mit csináltam, de bejött! Very Happy:D:D:D mondjuk az érzés nem új, mert államvizsgán is így voltam vele... Very Happy:D:D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 10 Empty

kocsmaasztal
Vissza az elejére 
10 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Kocsmaasztal #2
» Kocsmaasztal #3
» Kocsmaasztal #4
» Kocsmaasztal # 5

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: szabályzat, linkek, temető :: temető-
Ugrás: