| kocsmaasztal | |
|
+19lordbill zarakikenpachi BoneHeart Bm voroncov-draskov Nyamm-haikan Dectum Berzenke subaggut Eddy gorugrany exael MAXXxxx Pavano Leslie cowboy001 kota gojo Yoda007 23 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Okt. 31, 2008 1:30 am | |
| úgy sajnos sehogy. csak az előző verzió van meg. hogy a mi világban ez hogyan lehetséges, azt nem tudom, de sajna 2.2 c -n kívül más ingyenes megoldás nincs. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Okt. 31, 2008 12:22 am | |
| Valaki nem tudja, hogy az Army builder 3.1-et honnan lehet letölteni? A teljes verzió kellene, ingyenes verzióban | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Okt. 30, 2008 12:18 am | |
| Ahogy egy tanult kollégám állította: "A segg a jövő pinája!" P. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Okt. 29, 2008 11:31 pm | |
| "-Anyu, most már, hogy 16 vagyok, hordhatok melltartót és festhetem magam? -Nem Pistike!" | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Okt. 29, 2008 2:17 pm | |
| hát az utolsó mondat az azt hiszem korszakos alkotás... :D:D:D és egyet kell értenem vele! szép új világ ez! meglássátok! | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Okt. 29, 2008 3:30 am | |
| Én inkább azt kérdezném egy Ska-Pécs Tribute zenekar koncertje után hogy van még valami ember is ezen a földön? aki se nem gyík, se nem menedzser, se nem meghasonlott, se nem gép. Az érzelem kiveszett mindenből, a buzik mindenhol ott vannak és identitászavaros tinik vesznek mindenkit körül. Ma egyébként a buzi pultos tette fel nekem az i-re a pontot. Nyamm nemcsak ottan sivár az élet, ahol te feltünsz, hanem mindenhol. Egy buliból viszont józanul haza az út felbecsülhetetlen. Végig tudsz mindent gondolni, és rájösz : neked nem is olyan rossz, mert egyikhez se tartozol, bár a meghasonulás veszéje fenyeget, nade ki ne lenne manapság tudatzavaros, kettős személyiség aki ráadásul bele is fásult már a dolgokba. Bocs, de ezt most kellett és végre valami hely ahol ezt ki lehet adni. Konklúzió: Nyamm amíg nem tartozol egyikbe sem addig örülj. És kész! Ha érvényesülni akarsz akkor pedig húzz toppot és miniszoknyát nemtől függetlenül. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Okt. 28, 2008 11:04 pm | |
| | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Okt. 28, 2008 6:14 pm | |
| Más halandók is részt vesznek az Élet forgókínpadán felállított zsánerkép csiszolásában. Ha gyíkként nem is, de tüdőbeteg sofőrként, lassan a monitorra olvadó kockacukorként vagy bizonytalan léptű északnyugat-balkáni befektetési tanácsadóként többen is funkcionálnak. Annak meghatározása, hogy ezek a tevékenységi körök miben térnek el az alább említettektől: reménytelen. A költségek megállapítása: lehetetlen. A mangán árfolyama a zürich-i tőzsdén: változó. A TV műsor: nézhetetlen. P. | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Okt. 28, 2008 5:54 pm | |
| A Nagy Körforgásban, amikor a lélek újjászületik, bizonyos számunkra felfoghatatlan Erők úgy rendelték, hogy az, aki életében sok-sok hibát elkövetett embertársai ellen, két létformában testesülve küzdhet saját gyarlósága ellen. Mindkét forma hihetetlen megpróbáltatásokon keresztül vezet a megtisztulásig. Varánusz gyík vagy menedzser asszisztens. Denehézazénkicsisorsom Nyamm | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
Hozzászólások száma : 94 Registration date : 2008. Feb. 27.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Okt. 20, 2008 3:34 pm | |
| Sajna azt nem láttam, de még pótolhatom Egyébként bogyóhajigáló barátaimnak üzenem, hogy a vasárnap nagyon jó volt! A harkányi pálya rendkívül fasza! A kis csapatunk (7 fő jött össze) nagyon jól szerepelt! Az első 4 körben alig vesztettünk embert! (1-2-t összesen a 4 játék alatt) Furcsa is volt, hogy a srácok saját pályájukon véreztek így el! Asszem 7végére is terveztek valmit! Üdv: dectum | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Okt. 19, 2008 6:53 pm | |
| Dectum: Én egyedül a Jó reggelt, Vietnám!-ot szerettem Hawk hadnagyban. Viszont Forest Whitaker nagyon jó és döbbenetes Az utolsó skót királyban. Subba: WOW! Egyszer azért én is kipróbálnám a squig-hopperkedést. Kicsivel előtte azért begombáznék, hogy ne fájjon. Nyamm | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Okt. 18, 2008 7:11 pm | |
| Miattam mehet így. Szóval mikor lesz a következő forduló? | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Okt. 18, 2008 4:11 pm | |
| nahát azért el nem tűnt. jól rámhoztad a szívbajt... ott van a csatatért topicban. már ha a fantasy kampányra gondolsz, persze...egyébként meg folyamatosan felvetjük, hogy folytatni kellene de azért soha nem lesz belőle semmi. szerintem megint sokan kezdtünk bele. kellene 3-4-5 ember aki biztosan játszik és nem kell noszogatni. na egy ilyet kellene elkezdeni, aztán akkor azt talán be is tudnánk fejeznil. minél kevesebb ember, annál könnyebb megszervezni. én változatlanul tartom, hogy havi egy csatát akármikor be lehet vállalni. aki ennyit sem tud, az ne jelentkezzen. esetleg előre le lehetne fektetni egy menetrendet. mondjuk néhány hónapra előre. aztán akkor lehetne tervezni vele. természetesen aki éppen akkor nem tudnál lejátszani az bármikor megtehetné az adott hónapba, de ha nem tette meg, akkor nem várunk rá. abból a körből kimarad. ha meg valaki kihívta, akkor elkönyveljük annak győztes csatának vagy akáriminek aminek előre megbeszéltük. meghatároztozuk, hogy minden hónap adott hetében le kell adni a lépéseket. ehhez mindenkinek van internetje, szóval nem kell emiatt összejönni. aki nem ad le lépést, az az adott fázisban nem csinál semmit. amikor átugrunk a következő fázisra ott ismét cselekedhet. teszem azt elfelejt valaki eseményt választani. nem várunk rá, megyünk a következős fázisra. ott ismét bekapcsolódik. szóval valami ilyenre gondoltam. mindenképpen kell valami szankció, mert különben csak állunk egy helyben. ha viszont a többiek haladhatnak tovább, akkor nem áll be az egész. az meg nem olyan nagy hátrány, hogy ha valaki egyes fázisokból esetleg kimarad. ráfogjuk, hogy éppen belső politikai harcok miatt megbénult az államszervezet és emiatt a nemzetközi politikában nem tudta hatékonyan képviselni az érdekeit... :D na? persze folytathatjuk ezt a kampányt is ezekkel a szabályokkal. csak néhány ember megint nagyon eltűnt. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Okt. 18, 2008 3:47 pm | |
| Jut eszembe mi lett a kampánnyal? Megint behalt volna? Én szvesen játszanám tovább, de még a topicja is eltűnt. Ennyire nem lehetünk bénák, egy fordulót játszottunk le és kész. | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Okt. 18, 2008 12:02 pm | |
| Ne aggódj Nyamm! Frank Sinatrat szerette Hawk hadnagy is a Jó reggelt Vietnámban!!! Pavano: akkor holnap vagy még? vagy már nem? Üdv: dectum | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Okt. 18, 2008 5:49 am | |
| Hoi! Mink elmenénk Star Wars versenyre két teljes napra. Nem rosszalkodni, írjatok szorgalmasan! Ha bármi feladat van, telefonon elérhető vagyok. Néhány rendelés megjött, azokat hétfőn hozom le. P. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Okt. 17, 2008 11:46 pm | |
| azért elvannak a gyerekek ha játszanak... én nem váltok. azértse!!!! amíg nincs 40km...utána majd lehet visszateszem a witch hunter nénit...kellene valami feles képet csinálnom ezzel az empire kapitánnyal meg a wh nénivel...hiába no. én is elvagyok ha játszhatok... :D | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Okt. 17, 2008 9:58 pm | |
| Úgy döntöttem én is beújítok! Balra nézz! | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Okt. 17, 2008 6:45 pm | |
| | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Okt. 17, 2008 9:11 am | |
| Eddy: Az avatar öltöztet? Olyan jellemző lenne rád a harapós-félkiber buksi? (Most egy rövid ideig követem a divatot , és váltok én is...) Félek. Csak én hiszek a világ magam köré kerekítésében, csak én szeretem Frank Sinatrát pénteken kora reggel????? A világ vad és kegyetlen? Nyamm | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Okt. 13, 2008 10:14 pm | |
| Azért a torgyán színvonalhoz még gyúrnod kell pocira! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Okt. 13, 2008 10:12 pm | |
| - gojo írta:
- egyébként viszont sajnos se elég okos, se elég ügyes
Azt ugye a jelenlegiek bizonyítják, hogy a fenti tulajdonságok megléte egy politikusnál irreleváns. Kapcsolatok kérdése a dolog. - gojo írta:
- se elég gonosz nem vagyok
Na, ez már viszont gond lehet. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Okt. 13, 2008 9:22 pm | |
| te figyi, ha ott is ilyen szerencsém lenne, mint ezen utóbbi két esetben, akkor hamar kivezetném az országot a bajból... :D:D egyébként viszont sajnos se elég okos, se elég ügyes, se elég gonosz nem vagyok politikusnak. viszont simán hozom a torgyán színvonalát. ha ez számít... :D | |
|
| |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Okt. 13, 2008 9:11 pm | |
| Gojo, remélem politikusi pályára lépsz és vezetni fogod országunkat.... | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Okt. 13, 2008 7:49 pm | |
| köszönöm a jókívánságokat! úgy tűnik hatott, mert megy a dolog!!! :D:D:D zseni vagyok!!!! nagyjából fogalmam sincs, hogy mit csináltam, de bejött! :D:D:D mondjuk az érzés nem új, mert államvizsgán is így voltam vele... :D:D | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kocsmaasztal | |
| |
|
| |
| kocsmaasztal | |
|