|
| wh fantasy hírek | |
|
+15lordbill Patrik Bm YKoS BoneHeart subaggut voroncov-draskov Pavano MAXXxxx gorugrany Berzenke exael Eddy Yoda007 gojo 19 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szer. Jan. 30, 2008 10:56 pm | |
| Öhöm. Egy szekeret én is veszek, az szinte tuti. A démonokat meg még megvárom, de ha nagyon gagyik lesznek, akkor azért a gúlokban még látok fantáziát. | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szer. Jan. 30, 2008 2:00 am | |
| Nos,amit veszek az egy kocsi.Meg talán egy-két figura mert jól néz ki,de játszani nem valószinű,hogy fogok velük,ilyen nagy beruházás pedig pláne nem,a káosz milicia eléggé "elfoglal"... | |
| | | Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szer. Jan. 30, 2008 12:23 am | |
| Hát özzeg, ez a corpse cart, ez kötelező darab, és szerintem a farkasok is remek káoszkutyák lesznek, kis alakítgatással talán. :cyclops: Arra gondoltam Özsge, hogy ha vennél mindjárt két spearhead dobozt, akkor lenyúlnám belőle az egyik kocsit meg tíz farkast. Vagy kicsit előreszaladtam a történetben? Mert hát megvárod a könyvet, ugye. | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Vas. Jan. 27, 2008 11:55 pm | |
| | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szomb. Jan. 26, 2008 3:53 pm | |
| - gojo írta:
- gorugrany:
akkor most az lesz, hogy cserélünk? te megkapod az empire seregem én meg a te beastedet? Már éppen javasolni akartam! :cyclops: Bocs, de a srácok már a cuccok legalján vannak, leghamarébb jövő hétvégén kerülnek elő. Addigra lesz netem is (vagy az istenek irgalmazzanak a Fibernet zrt.-nek), szóval majd beszélünk. | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szomb. Jan. 26, 2008 3:26 pm | |
| Ja igen,de én nem ilyen második hullámra gondoltam,mert azok 2 héttel a többiek után jönnek már,egyébként a varghulf is velük együtt jelenik meg.Inkább olyanra mint ami az empire seregnél volt,hogy több hónappal később jött még pár dolog.Na mindegy majd kiderül. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szomb. Jan. 26, 2008 3:13 pm | |
| - exael írta:
- Milyen lovagokról tudunk?
verlovagokrol | |
| | | exael őrnagy
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szomb. Jan. 26, 2008 3:03 pm | |
| Milyen lovagokról tudunk? | |
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szomb. Jan. 26, 2008 2:55 pm | |
| azért én nem reménykednék abban a második kiadásban. eddig mindig tudni lehetett, ugyanis, hogy mi fog kijönni, meg azt is, hogy melyik hullámban. úgyhogy szerintem ha lenne második hullám, arról is tudnánk már. mint ahogy a lovagokról tudunk is. szal én nem bíznék benne... nekem egyébknét nagyon tetszenek a grave guard ok. a csontik is jobbak lettek. a dire wolfok lehet nem valami változatosak, de legalább most vannak műanyag káosz kutyák...ugye... ami nem hátrány!!!! (már annak aki szeretne egyszer egy káosz sereget... ) az új lovagokkal egyébként nekem mondjuk nagy bajom nem lenne. a zászóls az tényleg vicces, olyan, mintha tökönvágták volna a lovat vagy valami rodeón lenne, de a többi nekem mondjuk bejön. ami mondjuk nem sokat számít, mert soha nem fogok venni, csak úgy mondom. gorugrany: akkor most az lesz, hogy cserélünk? te megkapod az empire seregem én meg a te beastedet? | |
| | | exael őrnagy
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szomb. Jan. 26, 2008 1:53 pm | |
| Nézegetem ezt a vámpirsereget azért,és hát annyira nem rossz...Abban még lehet bizni,hogy lesz majd egy második hullám figurakiadásban,legalábbis más seregeknél szokott ilyen lenni,ugye?Mindenesetre a könyvet megvárom. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| | | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szomb. Jan. 26, 2008 11:44 am | |
| Egy régi dédelgetett álmom valósulhat meg, az új csontvázak segítségével. Méghozzá egy csupa csontiból és hasonlóból álló Dogs of War sereg, amelynek a magját az egyik nevesített RoR sereg a Cursed Company adná. Na ez a jövő, de előtte még kell egy Empire, egy high elf, egy ork, egy dark elf sereg. | |
| | | exael őrnagy
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szomb. Jan. 26, 2008 2:17 am | |
| Igen azok később jönnek ki,az új WD-ban benne van minden megjelenés dátummal árakkal együtt. Én azért vártam a vámpir sereget,és az előzetesek tetszettek is,de most,hogy már szinte mindent lehet tudni róluk valahogy elment a kedvem tőlük. Ami tetszik: -csontik:arányosabbak lettek,már nincs akkora fejük hús és bőr nélkül mint másoknak azzal együtt...szal jók. -grave guard:szépek és főleg műanyagok. -vámpirok:egész jók,bár a kardjuk itt-ott túl nagy szerintem. -varghulf:csinos... -corpse cart:hát ez egyszerűen k.... jó!veszek is. -ghoulok:mondjuk a régiek se voltak rosszak,de műanyagok és az jó. Ami nem: -nincsenek új zombik,pedig azok a kedvenceim,és rájuk fért volna. -blood knightok:szépek,de valahogy nem illik bele az elképzeléseimbe.Kicsit olyan ez az új sereg,mintha a Blood Dragon vérvonal lenne,vagy valami elátkozott vámpir lovagrend ami lehet,hogy van akinek tetszik,de nem az a hordasereg ahogy én képzelem őket,sok csonti,zombi,ghoulok,szellemek...És a zászlós lova elég furcsa pózba van merevedve... -nekromanták:asszem nincsúj,pedig a régiek borzasztóak. -szellemek,kisértetek:ez is a régi sajnos,főleg,hogy van egy új egység is,kellett volna. -farkasok:hát,mivel régen nem is volt figura hozzájuk,ezért ez haladás,de nem igazán tetszenek,túl egyformák. -és kár,hogy nincsenek új black knightok,a régi csontvázló az kaki.
Szóval azért az új dolgok többsége jó,de mivel ez nagyon régi sereg,többet is újithattak volna.(aztán lehet,hogy még fognak később).Azért még kiváncsi vagyok a szabályokra is,de összességében nem valószinű,hogy vennék ilyen sereget,főleg a koncepció miatt.Ti egyébként mit gondoltok róluk? Egy sereg van még amire kiváncsi vagyok,és az a DE.Ha szép és jó lesz akkor van esélye.
Ööö,ezt lehet,hogy nem ide kellett vola irnom.... | |
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szomb. Jan. 26, 2008 1:30 am | |
| öröm és bódottság!!!!!!!! vámpírok előrendelésazt mondjuk nem nagyon értem, hogy hova tűntek azok a kurva drága lovagok...mer azokat nem találom sehol...a black knight ok maradtak a régiek...ezek szerint csak késöbb jönnek ki. jah, meg a warghulf is mintha egy kicsit drágább lenne a megszokottnál... Vampire Counts Varghulf £9999.00 | |
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Pént. Jan. 25, 2008 4:25 pm | |
| néhány vámpír varázslat előzetese. forrás: http://warseer.com/forums/showthread.php?t=40093The Lore of the vampires 1 - raise dead 5+ 2 - Vanhels danse macabre - 7+ 3 - gaze of negash - 8+ 4 - curse of years - 8+ 5 - wind of undeath - 11+ 6 - Raise legion - 12+ Raise dead. - 5+ raises D3+4 Zombies to any point within 12" of the caster, and not in combat. Vanhels danse macabre. - 7+ unit may move 8", benefits from ASF and re-rolls all failed hits. Gaze of negash. - 8+ Range 24" causes 2D6 Str 4. Curse of years. - 8+ remains in play, causes a wound on every model in the unit on a 6+ (roll for each) and every magic phase it lowers (5+ - 4+ and so on). (and no armour saves) Wind of undeath. - 11+ All enemy units with 12" take a single woud on a 4+ (no armour savws)a spirit host swarm is crated with wounds equal to the number of wounds caused. Raise legion. - 12+ Creates 5D6 zombies like raise dead spell. OR restores 3D6 wounds across any units in the army and it can be split down (2 wounds on skellies and two on the black coach for example) | |
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szer. Jan. 16, 2008 2:01 am | |
| a VC könyv borítója: | |
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Pént. Jan. 11, 2008 6:08 pm | |
| jonako árak az új VC seregről, gondoltam irányadónak jók lesznek... jonako árakmellesleg az orkok is rajta vannak...úgyhogy oda is mehetett volna. a vc van lejebb, szóval tessék görgetni. | |
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Csüt. Jan. 10, 2008 2:51 pm | |
| The Corpse Cart has a bound spell (power 3) that will allow friendly units withi 6" to strike first in the next combat, in other words it's a watered down Hellish Vigor which the VC have had for a while now, so...
The Corpse Cart is 75 points, doesn't count towards core requirements, 5+ armor save, Regeneration, 2d6 attacks, S2, T4, 3W, M4.
Ghouls are exactly the same as before, stat line the same, except they don't skirmish and they're undead now. No musicians and no standards is going to suck. They cost 8 points.
Zombies cost 4 points.
Cairn Wraiths are the skirmishing ethereal troops. 50 points per model, minimum unit size is 3, cause terror, M6, 2 wounds, 2 attacks. One model can be upgraded to a Banshee, in which case they lose an attack and gain the Banshee scream.
No skeletal horsemen, but the Black Knights are still around as specials.
Black Coaches are rares, 200 points, no 0-1 requirement.
Ethereal rules remain the same, except they now include an immunity to spells that hinder movement.
KotBK have 1 wound instead of the rumored 2.
Skeletons cost 8 points, but come with shield and light armor. They may be upgraded to have spears.
There is someone tha can confirm this rumors? | |
| | | Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Szer. Jan. 09, 2008 12:41 am | |
| Na, mostanában főleg azért támadták a GW-t, mert gyerekes babákat adtak ki. Úgy tűnik meghallották. Ha marad a tendencia, alighanem lesz hangulata az eljövendő De seregnek, akiknél a vegytiszta gonoszság nem csak holmi hobbi. | |
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Jan. 08, 2008 7:54 pm | |
| warseer hírek
• The entire army benefits and suffers from all the special rules for the Undead.
• Vampires are more than just a character choice. Blood Knights, Black Coaches and the Varghulf are all Vampires and allow Undead within 6” to March move, reinforcing the sense of the Vampire Counts army.
Corpse Cart:
• All friendly units within 6” can benefit from the Always Strike First rule
• Can be upgraded to incur a -1 casting penalty on enemy Wizards within 24”, or to add 1 to the number of wounds healed by an Invocation of Nehek spell on a unit within 6”.
• Corpse Carts are a Core unit.
Blood Knights:
• Ultimate shock heavy cavalry that will give Khorne Chosen Knights a run for their money: frenzied Vampire knights with three Strength 7 attacks each on the charge
• Vampire special rule allows units within 6” to March.
Varghulf:
• Bestial vampiric lone monster – impressive profile with Regeneration, causes Terror and subject to Hatred of everything!
• Vampire special rule allows units within 6” to March
Mannfred von Carstein:
• At his most powerful, Mannfred knows all the Necromantic spells and all those from the Lore of Death
• Mounted on a Nightmare: can be used to represent Mannfred the Acolyte or Mannfred Count of Sylvania
Vlad von Carstein:
• Powerful warrior and wizard, and almost unkillable with the Carstein Ring (4+ Ward save and returned to life after death on a 2+)
• Will go berserk if Isabella von Carstein is killed
Konrad von Carstein:
• Most powerful Hero level warrior-Vampire in the army list
• Hates everything, and stands a chance of succumbing to either Frenzy or Stupidity each turn. | |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Kedd Jan. 08, 2008 1:26 am | |
| - exael írta:
- Eddy írta:
- Gojo a vámpír sereg alapból nem való 18+ alatt akkor egyáltalán, sőt a warhammer se. Hisz azért emlékezzünk meg a nevesített sigmar papról aki egy beastman fejet fog. Egyébként a mai anime és miegymás hullám után elég lájtos. Na mindegy is. Nyugodj meg nem fog egy 18 alattinak se lelkitörést okozni egy ilyen baba sem.
Hát igen,egyet kell,hogy értsek ezzel,manapság ez már nem olyan nagy dolog,elég ha megnézi az ember a tv-műsort... De ez olyan jóóóóóóóó... Bllod for the blood god! | |
| | | exael őrnagy
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Hétf. Jan. 07, 2008 11:45 pm | |
| - Eddy írta:
- Gojo a vámpír sereg alapból nem való 18+ alatt akkor egyáltalán, sőt a warhammer se. Hisz azért emlékezzünk meg a nevesített sigmar papról aki egy beastman fejet fog. Egyébként a mai anime és miegymás hullám után elég lájtos. Na mindegy is. Nyugodj meg nem fog egy 18 alattinak se lelkitörést okozni egy ilyen baba sem.
Hát igen,egyet kell,hogy értsek ezzel,manapság ez már nem olyan nagy dolog,elég ha megnézi az ember a tv-műsort... | |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Hétf. Jan. 07, 2008 4:29 pm | |
| Gojo a vámpír sereg alapból nem való 18+ alatt akkor egyáltalán, sőt a warhammer se. Hisz azért emlékezzünk meg a nevesített sigmar papról aki egy beastman fejet fog. Egyébként a mai anime és miegymás hullám után elég lájtos. Na mindegy is. Nyugodj meg nem fog egy 18 alattinak se lelkitörést okozni egy ilyen baba sem. | |
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Hétf. Jan. 07, 2008 3:10 pm | |
| új VC képek: a 2. képet kicsit sem értem. oké, ez csak egy játék, meg nem baj ha kicsit félelmetes a kép, de én a gyerekem kezébe nem adnék egy ilyen figurát az biztos...legfeljebb 18+ évesen...nem vágom, hogy egy ilyen vérivós izé miért jó...nem vagyok vele kibékülve. | |
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek Vas. Jan. 06, 2008 9:41 pm | |
| a mágia erős lesz most is, de azt mondjuk ki lehet védeni, ha te is hozol sok mágust. empire nél sok olcsó magust tudok hozni, így ettől mondjuk nem tartok annyira. az a varghulf az ami nem lesz semmi...repül, terror...ha kap egy használható pontszámot, akkor lehet vele gondunk. túl gyors, hogy elérd valamivel, ha meg nem nagyon drága, netán többet is lehet hozni, akkor meg a lövés sem lesz annyira effektív ellene...meglátjuk. mondjuk én eddig is tartottam a vc seregtől...igaz sokat nem kellett ellene játszani. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: wh fantasy hírek | |
| |
| | | | wh fantasy hírek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |