| 40K szabálykérdéseim | |
|
+14igua Patrik subaggut BoneHeart voroncov-draskov Bm gorugrany MAXXxxx gojo Yoda007 Eddy kota exael Pavano 18 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Hétf. Jan. 16, 2012 11:45 pm | |
| - subaggut írta:
- Bm írta:
- subaggut írta:
- Szabályos az, ha beragasztom a drop pod ajtókat? Becsukni lehetetlen rendesen, és a belsejét így nem kellene festeni. Igazából utóbbi nem lenne probléma, de ha állandóan lógnak az ajtók, az idegesítő.
Szabályilag ugye úgy van, hogy amikor leesik az ajtók kinyílnak. De eddig még nem voltam olyan versenyen, ahol ne fogadták volna el azt, ha be volt ragasztva, egyszerüen csak át lehetett löni rajta, vagyis LoS-nézéshez levették. Amúgy aki ki akarja nyitni az ajtókat az sem jár jobban mert baromi nagy helyet foglalnak a kitárt ajtók és a legtöbb csatatéren modellek/terep miatt úgy sem tudod rendesen kinyitni öket. Játéktechnikailag az ajtók pedig nem számítanak a jármü törzsének, vagyis tényleg nem sokat számít.
Röviden: ragaszd be nyugodtan, és ne feledd, hogy át lehet rajta löni. Köszi, biztosan be is ragasztom így , kezd az idegeimre mellé a lafogás bluetech? | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Vas. Jan. 15, 2012 11:33 am | |
| - MAXXxxx írta:
- Laci írta:
- Lenne egy kérdésem amire nem találtam semmit.
Paladin Squad tartalmaz egy Apothecaryt, így az osztag megkapja a Feel No Pain special rulet amíg Ő él. Amennyiben csatlakozik hozzájuk egy karakter, Ő is megkapja ezt a szabályt? termeszetesen.
Én is így tartottam ésszerűnek, köszönöm a választ! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Vas. Jan. 15, 2012 10:47 am | |
| - Laci írta:
- Lenne egy kérdésem amire nem találtam semmit.
Paladin Squad tartalmaz egy Apothecaryt, így az osztag megkapja a Feel No Pain special rulet amíg Ő él. Amennyiben csatlakozik hozzájuk egy karakter, Ő is megkapja ezt a szabályt? termeszetesen. Suba: ragaszd, en is mind beragasztottam | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Vas. Jan. 15, 2012 4:38 am | |
| - Bm írta:
- subaggut írta:
- Szabályos az, ha beragasztom a drop pod ajtókat? Becsukni lehetetlen rendesen, és a belsejét így nem kellene festeni. Igazából utóbbi nem lenne probléma, de ha állandóan lógnak az ajtók, az idegesítő.
Szabályilag ugye úgy van, hogy amikor leesik az ajtók kinyílnak. De eddig még nem voltam olyan versenyen, ahol ne fogadták volna el azt, ha be volt ragasztva, egyszerüen csak át lehetett löni rajta, vagyis LoS-nézéshez levették. Amúgy aki ki akarja nyitni az ajtókat az sem jár jobban mert baromi nagy helyet foglalnak a kitárt ajtók és a legtöbb csatatéren modellek/terep miatt úgy sem tudod rendesen kinyitni öket. Játéktechnikailag az ajtók pedig nem számítanak a jármü törzsének, vagyis tényleg nem sokat számít.
Röviden: ragaszd be nyugodtan, és ne feledd, hogy át lehet rajta löni. Köszi, biztosan be is ragasztom így , kezd az idegeimre mellé a lafogás | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Vas. Jan. 15, 2012 1:57 am | |
| Lenne egy kérdésem amire nem találtam semmit.
Paladin Squad tartalmaz egy Apothecaryt, így az osztag megkapja a Feel No Pain special rulet amíg Ő él. Amennyiben csatlakozik hozzájuk egy karakter, Ő is megkapja ezt a szabályt? | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Vas. Jan. 15, 2012 1:38 am | |
| - subaggut írta:
Szabályilag ugye úgy van, hogy amikor leesik az ajtók kinyílnak. De eddig még nem voltam olyan versenyen, ahol ne fogadták volna el azt, ha be volt ragasztva, egyszerüen csak át lehetett löni rajta, vagyis LoS-nézéshez levették. Amúgy aki ki akarja nyitni az ajtókat az sem jár jobban mert baromi nagy helyet foglalnak a kitárt ajtók és a legtöbb csatatéren modellek/terep miatt úgy sem tudod rendesen kinyitni öket. Játéktechnikailag az ajtók pedig nem számítanak a jármü törzsének, vagyis tényleg nem sokat számít. Röviden: ragaszd be nyugodtan, és ne feledd, hogy át lehet rajta löni. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Szomb. Jan. 14, 2012 3:22 am | |
| Egy újabb kérdés, amire nem igazán találtam választ gugli barátommal sem:
Szabályos az, ha beragasztom a drop pod ajtókat? Becsukni lehetetlen rendesen, és a belsejét így nem kellene festeni. Igazából utóbbi nem lenne probléma, de ha állandóan lógnak az ajtók, az idegesítő. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Szer. Nov. 09, 2011 10:42 pm | |
| nyilván. de nem hagyhattam ki. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Szer. Nov. 09, 2011 9:31 pm | |
| Köszönöm a választ, én értettem, mire értette. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Szer. Nov. 09, 2011 9:29 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Szer. Nov. 09, 2011 9:10 pm | |
| - Patrik írta:
- subaggut írta:
- Megmondaná nekem valaki, hogy melyik a jelenleg érvényben lévő ork kódex, a 2007-es?
igen most arra válaszoltál, hogy megmondanád neki, vagy arra, hogy a jelenleg érvényben lévő kódex az a 2007-es? | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Szer. Nov. 09, 2011 1:54 pm | |
| - subaggut írta:
- Megmondaná nekem valaki, hogy melyik a jelenleg érvényben lévő ork kódex, a 2007-es?
igen | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Szer. Nov. 09, 2011 1:51 pm | |
| Megmondaná nekem valaki, hogy melyik a jelenleg érvényben lévő ork kódex, a 2007-es? | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Szomb. Nov. 20, 2010 12:06 am | |
| olvastátok az új faq-ot? Elég durva.
Más: Norbi mi ez az új avatar? Mégis a white scars mellet döntöttél? | |
|
| |
igua zászlós
Hozzászólások száma : 150 Location : Pécs Registration date : 2009. Oct. 08.
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Pént. Nov. 19, 2010 1:25 pm | |
| - lordbill írta:
- igua írta:
Bár azt nem tudom, hogy mindkettőt ellőheti-e 1 körbe.
+50 pont Epistolary és a Null zone nem shooting Egyre szimpatikusabb az sm sereg, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyire életképes a full motoros sereg, már a Whithe scars színeivel is kezdek megbarátkozni, igaz ezekhez nem találtam semmilyen + fuxot a Hq-kon és a mocis unitokon kívül. | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Pént. Nov. 19, 2010 1:08 pm | |
| - igua írta:
Bár azt nem tudom, hogy mindkettőt ellőheti-e 1 körbe.
+50 pont Epistolary és a Null zone nem shooting | |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Pént. Nov. 19, 2010 12:50 pm | |
| - lordbill írta:
- könyvtárosnál szerintem az Avanger az egyik legjobb pszi S5 AP3 flamer templete
illetve a null zone is sok DP-nek és terminek volt már problémás Nem rossz az avanger se, én a null zonet smie-al raknám össze. Bár azt nem tudom, hogy mindkettőt ellőheti-e 1 körbe. | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Pént. Nov. 19, 2010 12:41 pm | |
| könyvtárosnál szerintem az Avanger az egyik legjobb pszi S5 AP3 flamer templete illetve a null zone is sok DP-nek és terminek volt már problémás | |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Pént. Nov. 19, 2010 12:08 pm | |
| Ezek szerint nem jól tévedtem, sebaj úgyis Khan mellé jobb a könyvtáros ő legalább minden körben doomolhat, igaz csak blastot durrogtat. (A p..csába ezt se tudtam összecsalni) | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Pént. Nov. 19, 2010 10:26 am | |
| - lordbill írta:
- a bombarmentbe van beleírva emlékeim szerint, hogy csak akkor lőheti el, ha nem mozgott, de hazaértem megnézem
igen csak akkor lőheti el, ha nem mozgott abban a körben. Ordnance/barrage a fegyó | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Pént. Nov. 19, 2010 10:13 am | |
| a bombarmentbe van beleírva emlékeim szerint, hogy csak akkor lőheti el, ha nem mozgott, de hazaértem megnézem | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Pént. Nov. 19, 2010 8:19 am | |
| - igua írta:
- Jól tévedek, hogy a Chapter master motoron a relenless szabály miatt ellőheti a bombázást mozgás után is?
Ha a bombázás fegyver, akkor igen, ha képesség akkor nem. Asszem képesség, szóval szerintem nem, de nincs elöttem kódex. | |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Pént. Nov. 19, 2010 12:52 am | |
| Jól tévedek, hogy a Chapter master motoron a relenless szabály miatt ellőheti a bombázást mozgás után is?
| |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Szer. Nov. 17, 2010 5:58 pm | |
| Hányadik oldalon van az SM codexben, hogy a fast motorosból troop lesz? Megvan: a mounted assault adja és a Captainnak is megvan ez a spece.
| |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim Szer. Nov. 17, 2010 11:52 am | |
| IG-hez megtaláltam az AB frissítést, a troopok 3spec +Heavy problémára! Juppié!!! TUTI | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 40K szabálykérdéseim | |
| |
|
| |
| 40K szabálykérdéseim | |
|