|
| Waaagh Suba | |
|
+11Eddy gorugrany Bm Nyamm-haikan exael voroncov-draskov Berzenke MAXXxxx Pavano gojo subaggut 15 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Kedd Márc. 12, 2013 11:51 pm | |
| Köszönöm az elismerő szavakat! | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Kedd Márc. 12, 2013 8:12 pm | |
| | |
| | | Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Kedd Márc. 12, 2013 2:02 pm | |
| | |
| | | Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Kedd Márc. 12, 2013 1:21 pm | |
| | |
| | | Lazaruss törzsőrmester
Hozzászólások száma : 75 Age : 37 Location : Pécs Registration date : 2009. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Kedd Márc. 12, 2013 8:27 am | |
| | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Kedd Márc. 12, 2013 3:21 am | |
| | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Pént. Márc. 01, 2013 1:49 am | |
| - gojo írta:
- ebbe nehéz lenne belekötni!
bakker, ti hol alapoztok ilyenkor? | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Pént. Márc. 01, 2013 1:43 am | |
| ebbe nehéz lenne belekötni! | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Csüt. Feb. 28, 2013 3:48 pm | |
| | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Vas. Feb. 17, 2013 9:25 pm | |
| Szerintem teljesen jó! A függöleges vezérsík meg szerintem senkinek nem fog hiányozni. Ha nem mondod észre sem veszik. ;-) Jól nez ki nagyon, festve meg király lesz! Hajrá! | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Kedd Feb. 12, 2013 7:22 pm | |
| Nagyon jól néz ki! Majd festve is fotózz! | |
| | | Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Hétf. Feb. 11, 2013 3:36 pm | |
| Jól néz ki ahhoz képest hogy konvertált. Bár ebből nekem az eredeti modell nagyon adja:) | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Hétf. Feb. 11, 2013 11:59 am | |
| Nem akartam neki új topikot nyitni, ezért ment a régibe. Szóval szkreccselt dakkajet kupakokból, gyógyszeres dobozokból, egy gagyi 500ft-os modellrepülőből, némi balsafából és bitzekből. Eredeti fegyverzet sajna eltünt a postázáskor. "Én bizony feladtam" szöveg viszont jött, szóval egyelőre a supa shooták is szkreccseltek, kettő meg még szárad. Ha lesz eredeti, lecserélem. A foltozást még "szegecselni" kell és lehet lefújni. Méretek teljesen megegyeznek az eredetivel, kivéve a modell teljes függőleges vezérsík magassága, az 2,7 cm-rel kisebb a kelleténél, de nem akartam nagyon vaskosra és otrombára építeni. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Kedd Jún. 02, 2009 12:13 pm | |
| Nem akartam új orkos topicot nyitni, pedig lehet, hogy kéne, ezért ide írom. Elsősorban Nyammnak, és mindazoknak akiket érdekel a waaagh , a hétvégi mindent lemészárolós seregem. HeroesBlack Orc Big Boss, heavy armour, shield, Ulag's Akrit Axe 118 pont Goblin Shaman, chariot, 2 dispell scroll 165 pont Goblin Shaman, chariot, 1 dispell scroll, 140 pont Core24 Orc Big Uns, FC, 2 choppa, Waagh Banner 319 pont 20 Savage Boyz, 2 choppa 200 pont 20 Night Goblin, musician, 3 fanatic 64+75 pont 20 Night Goblin, musician, 2 fanatic 64+50 pont Spec és Rare2 Spear chukka 70 pont 2 spear chukka, mindkettőnél bully 80 pont 1 Rock Lobber bully 75 pont 1 doom diver 80 pont Összesen 1500 pont. Ez a lista az alap, ezt alakítottam át varázslós sereg, skirmiser illetve a káosz ellen. Varázslós ellen -1 fanatikus, és Mork Spirit Totem a big unonak, (ez ad plusz 3 dipspellt), skirmisherek ellen (ezt játszottam Tökös ellen) -1 NG egység, (114 pont 2 fanaticcal) helyette 5 póklovas zenésszel (76) (illetve -1 rock lobber, (75) helyette egy szekér (85), a pontkülönbséget érdemes bullykba rakni ahhoz a két chukkához, ahol nincs hajtó. Káosz ellen nem jöttek volna a savage orkok, helyette két 20-as NG kocka, és a fanatikusokat elosztottam volna 2-esével, illetve lett volna 1 hely, ahol 3 van. (összesen tehát 4 kockában 9 fanatikus). A sereg legnagyobb gyengéi: nagyon sebezhetők a sámánok, de a két szekér kell a kis zavaró egységek leütközésére. Ha a fanatikusok kilökéskor nem érik el a kulcsegységeket, akkor trükközni kell a rohamokkal. Ha a harmadik körben a big unok és a savage orkok nincsenek közelharcban, könnyű lelőni az egész bandát. Viszont nálunk is sok a lövés, ezért az olyan osztagokat, amik fel vannak páncélozva nem szabad támadni, inkább le kell lőni. Érdemes az ilyennel a gobbókat szembe rakni: a fanatikusok megpuhítják őket, a 20 Ng-n meg úgyis átszalad egy erősebb egység, így talán kikerül a közelharcból. Szóval kell vele trükközni rendesen, de ha bejön, akkor nagyon jó kis sereg. Élőholtak ellen viszont necces, nincs 1500 pontban 8-asnál nagyobb ld-jű hős. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Vas. Jan. 25, 2009 8:36 pm | |
| gojo: mióta elkezdtem modellezni azóta gyűjtöm a pálcákat, volt ilyen pici plus-ban kapható 18 db-os jégkrém. egyet megettünk mi a nyáron, egyet meg anyámék otthon. Az már 36 pálca, plusz van még 10-12 magnusom otthonról. Hugom szereti... Ja, és még nem tudom hogyan fog megállni a base-en, de valahogyan megoldom. | |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Vas. Jan. 25, 2009 8:01 pm | |
| Király lett. Egyébként a koncentrikus körök azok szemek. Maga a lény egyébként egy dnd minis beholder volt. | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Vas. Jan. 25, 2009 6:26 pm | |
| Állat. Bár hogy milyen... | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Vas. Jan. 25, 2009 5:50 pm | |
| böfögte mi? :D mondjuk azért az csak egy marauder pajzs. olyat találhatott azért a csatatéren, ahol a nagyobb kollégák lenyomtak egy-két északi csürhét. jó lett a figura, bár a birodalmi kezet azért majd még előben lecsekkolom. viszont hogyan fog megállni a base-n? arra mi az előzetes elkézelés? ui.: mennyi jégkrémet esztek ti?
A hozzászólást gojo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 25, 2009 7:03 pm-kor. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Vas. Jan. 25, 2009 5:16 pm | |
| Köszi, előző nap böfögte fel a squig | |
| | | exael őrnagy
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Vas. Jan. 25, 2009 5:14 pm | |
| Szerintem is nagyon jól néz ki!És azt a káoszpajzsot vajon hogyan szerezte..?Bár gondolom becsületes párviadalban vágta le az előző tulajt... | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Vas. Jan. 25, 2009 5:00 pm | |
| Nagyon pöpec! Bm | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Vas. Jan. 25, 2009 4:28 pm | |
| Na, malaclovas fényképezésre még kicsit várni kell, készen vannak, legtöbben már láttátok is, addig is itt van némi nézegetnivaló. Kaptam tegnap Eddytől egy ilyen izét, csápokkal: Hát nem bírtam magammal, mondom ebből majd csinálunk valami sqiuget, de aztán nagy ötletem támadt, fejtetőre állítottam figurát: Így már elég óriássquigesen nézett ki, de beindult a szike és a fantáziám: lesz nékem egy night goblin big boss on giant squig figurám, mondottam, de sokkal orkosabb, mint az eredeti modell, ami így néz ki: http://www.jonako.eu/getdata.php?img_id=99060209168szóval vágtam és ragasztottam, (a képeken látszik is a kezemen) és ez lett az eredmény: Már csak főnök kellett rá, de nem volt. Volt viszont nekem három egyform afanatikusom, amiből az egyiknek nem tudtam sehogy felragasztani a kezét, ugyanis akitől vettem próbálta csapolni, de elfúrta a végét, így esélytelen volt, hogy rögzítsem a nagy golyós kezet, kivéve ha belefúrok a fém figura testébe, az meg ugye rizikós. Így néz ki az alapfigura: Így meg az új konvertált big bossom, hála egy kis páncélkesztyyűs birpdalmi kéznek, ami csuklóban jó a gobbóra: És az elkészült modell, ami már csak alapozásra és festése vár, előrláthatólag jó sokáig, bár ki tudja: Ha jobban megnézitek, láthatjátok, hogy a squig lábain (amiből a farka is készült, és azon lehet látni) voltak ilyen kis koncentrikus körös bütykök, ezeket használtam fel a squig szemének (a sok lábról, amit levágtam) Na, remélem tetszik, és köszüönm Eddynek a figurát! | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Hétf. Jan. 05, 2009 3:30 pm | |
| Nektek volt igazatok, hadigépezetek sehol. Nem tudom mi a jó abban, ha csak hitegeteti az embreket. Persze számlaszám jött, hogy csörgessem a pénzt. HA rágalom érne, majd bizonyítanoktok kellene, hogy nincs rock lobberem, hiszen a kotáét próbáltam múltkor 4+-ra ellopni. Node, addig is elkészült 6 db malaclovasom, ismét egy olyan osztag, amelyben semmi sem az ami lett belőle. Képek hamarosan, (délután lebézelem) addig is a recept: Majd a képen így láthatjátok: balról: 1. Figura, balról (Hamlet): - műgyanta malac - malacszekérhez adott plusz agyar - 7. kaidású orc felsőtest és choppás bal kéz - műgyanta alótest - ork big shootás jobb kéz (Pavano Foundation) - 6. kiadás ork alapdobozból pajzs, lógó kéz levágva. 2. Figura (zenész) - műgyanta malac - malacszekér adott plusz agyar - 6. kiadású alapdoboz, duplacsoppás zenész felsőtest, dob nélkül - ugynennek a figorának a bal keze - 7. kiadás orc alapdoboz, lándzsás kéz - műgyanta lovas alsótest - birodalmi üstdöb (Pavano Foundation) - 7. kiadású orc alapdobozból pajzs a hátán 3. Figura (zászlós) - műgyanta malac, műgyanta agyar - 7. kiadású ork alapdboz, zászlós felsőtest, choppás kéz - ugyanebben a dobozba volt 1 db műanyag malacos láb - levágott nyelű zászló, szintén az orc boyz regimentből - 6. kiadás alapdoboz döglöztt tulok fej - 6. kiadás alapdoboz tüskés vállap - 7. kiadású orc alapdoboz sima vállap - ork szekérhez adott pajzs 4. Figura. bajnok: - Műgyanta malac, műgyanta agyar - 7. kiadás orc doboz felsőtest, bajnok balkéz, lándzsás kéz - 6. kiadás alapdoboz orc fej és üskés vállap, bajnok pajzsa - műgyanta lovas alsóteset 5. Figura: (ez egy egyszerűbb) - műgyanta malac, agyar - 7. kiadású orc (felsőteset, kezek, pajzs) - Műgyanta láb 6 Figura (kedvenc) - Műgyanta malac - Szekérhez adott agyar - 6. kiadás alapdoboz ORC ÍJÁSZ (Exael foundation) - aki malacos láb nélkül felültethető a malacra!!! - Lándzsás jobb kéz (savage orc alapdoboz) - 7. kiadás orc alapdoboz pajzs A egységre költöttem: 6 db malac öszesen 3000 FT 4 db malacos láb 400 FT orc alapdoboz orkjaból felhasználtam 5 db-ot, ami (4540/19) x 5=1195 Azaz összesen 4595 Ft-ból volt meg az egység, ami nem rossz ahhoz képest, hogy jonakonál is 2500 Ft egy db fém figura, és 12.600-ba egy 5 figurás fém orkos doboz, ami ráadásul teljesen csoffadtan néz ki. (nézzétek meg, iszonyat csúnyák) Hamarosan jönnek a képek, és újabb hogyan csináljunk fillérekért ork sereget c, rovatom újabb része | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Kedd Dec. 16, 2008 12:45 pm | |
| Postán van a doom diverem és a rock lobberem! Lesz mit festenem a karácsonyfa alatt! Lesz hozzá jófajta régi hajcsárom is | |
| | | subaggut százados
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Waaagh Suba | |
| |
| | | | Waaagh Suba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |