|
| Waaagh Suba | |
|
+11Eddy gorugrany Bm Nyamm-haikan exael voroncov-draskov Berzenke MAXXxxx Pavano gojo subaggut 15 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Szer. Márc. 19, 2008 11:38 pm | |
| akkor pl pentek delutan ooo 1v2, ha Pavano is engedi, nala. pontszamot mondj, de az biztos, hogy nevetsegesen keves figuram lesz az asztalon... viszont annal tobb mell. | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Szer. Márc. 19, 2008 7:34 pm | |
| Elkészült az összes goblin!!!! 2X20 lándzsás 1x20 íjász 2 hős Még az íjászokat pozícionálni kell, mert jelenleg két sorból hátbalövik egymást . ( szóval még csak animosity marker ) Illetve ki kell festenem a füvet egy osztag lándzsáson meg a főnökön. Képek, ha kész az egész sereg. Tanulságok: soha ne kezdj olyan ragasztóval, amire az van írva, mindent ragaszt, mert az mindent old is. Az alapozót is. Minden füvezős mókához érdemsebb a TESCO-s Craft PVA glue (white) tipusú ragasztót használni, nagyon szépen és tisztán lehet vele dolgozni. Ha csak rózsaszín (???) füvet kaptok a játékboltban, azzal sokat kell szarozni, mire zöld lesz. Jobb húst panírozni, mint 62 db goblint. A végeredmény illata is egsézen más lesz. (Igen, lehet kicsit beszívtam a sokféle ragasztótól) Na, akinek van kedve megmérkőzni vmelyik este a goblinokkal, továbbra is jelentkezzen, de mondjon konkrét időpontot, mert úgy egyszerűbb készüli | |
| | | Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Vas. Márc. 16, 2008 9:39 am | |
| Hoi!
Subaggut: nagyon jók lettek a zöldek, nekem is megjött a kedvem a festéshez! Jövő héten én is ecset elek!
Vidámság, goblinság!
P. | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Vas. Márc. 16, 2008 12:43 am | |
| egyetlen tanácsom, hogy csináld meg a talpakat is. homok, fű, némi festés és meg is van. rengeteget tud dobni a festett figurákon. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Vas. Márc. 16, 2008 12:28 am | |
| A sereg derékhada: http://waaaghsuba.whkerekasztal.fotoalbum2.hu/viewpicture/pictureid/1809436és ahogy nézem, innen tovább tudjátok nézegetni a képeket, szóval nem linkelgetek. Ja, és még valami: még a bézeket meg kell csinálnom, csakúgy mint a babakeretből és kartonpapírból készült múvmentréjeket. Aztán jövő héten majd jönnek az íjászok. A command groupjaik már láthatók, ők a csontos zászlós és csontifejes gongos zenész. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Waaagh Suba Vas. Márc. 16, 2008 12:27 am | |
| Na, immáron a jó jelszó birtokában csináltam egy albumot és most én is mutagathatom miket is csináltam.
Egyelőre még seregnek nem lehet nevezni azt a pár bbát amivel rendelkezem, de azért ahogy épül a nép, aki akarja követheti.
A seregem történetéről és terveimről: alapvetően nagy night goblin kockákkal, spear chukkákkal és savage orkokkal szeretnék játszani, amikhez persze csatlakozik pár savage goblin is, pókháton. Jelenleg rendelkezem
40 night goblin lándzsással (2 CG) 20 night goblin íjásszal (CG) 1 night goblin sámánnal (Habzószájú Grikksa) 1 night goblin big bossal (Törpekergető Surrrda) 1 Trollal (Skabu) 10 Forst goblin póklovassal 7 savage orkkal (ehhez még kell 3, hogy játszható legyen)
Nos, akkor vége a dumának, jöjjenek a képek. Két dolog: ne tessék szidni Szilvi libás terítőjét, mert morcos lesz, valamint a háttérben látható almás-fahéjas muffin nagyon finom volt melegen, kávéval, de sajna elfogyott. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Waaagh Suba | |
| |
| | | | Waaagh Suba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |